▫امروزه تحقق و توسعه خویش بدون کتاب میسر نیست
○ هفته کتاب و کتابخوانی فصلی مناسب برای پیوند عمیق با یار مهربان است.
○ کتاب و کتابخانه چه جا و جایگاهی در خانه و خانواده ما دارد؟
○ خانوادهای که کتاب و کتابخوانی در آن معنا و جایگاه ندارد در چه سطحی است؟
○ برای ایجاد جایگاه مناسب کتاب و کتابخوانی در خانواده چه باید کرد؟
(مدرسهی زندگی)
#حمایت_از_خانواده
#جوانی_جمعیت
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرزندانمان را از کودکی با مصرف بهینه انرژی آشنا کنیم
(پاد)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مادر دکتر عزیزی بسیار زیبا راز شهرت پسرش را بیان کرد
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
46.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر نیرو با توجه به افتتاح یازده پروژه صنعت آب و برق (۲ پروژه در حوزه آب و ۹ پروژه در حوزه برق) در استان خوزستان طی سفر اخیر، ابراز داشت: در این سفر در کنار افتتاح طرحها و پروژههای صنعت آب و برق، وضعیت تقاضا و عرضه در این حوزه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
🔹دکتر علیآبادی با تاکید بر نگاه ویژه دولت بر تامین نیازهای آب شرب هموطنان در همه استانهای کشور، افزود: امید است با شناسایی نیازهای مردم از طرق مختلف که به جهت علمی و اقتصادی مورد تایید هستند، این نیازهای مرتفع شوند./ پاون
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🏴 مردم دنیا باید پیام حضرت زهرا(س) را بدانند
○ آیتالله خامنهای (مدظله):
● زندگى حضرت زهرا(س) نه تنها الگويى براى زنان مسلمان و انقلابى كشورمان است بلكه زندگى اين بانوى معصوم ميتواند الگويى براى تمامى زنان جهان باشد.
● مردم دنيا بايد پيام حضرت زهرا(س) را بدانند و اين انقلاب با بركت حضرت زهرا(س) میتواند به دنيا صادر شود. (۱۳۶۴/۱۲/۱۰)
#بیانات_رهبری
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻فزایش ۲۵ درصدی سر جمع تسهیلات تکلیفی در بودجه ۱۴۰۴ با پیشنهاد کمیسیون اقتصادی/ وام ازدواج کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان نخواهد شد
زارعی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹کمیسیون اقتصادی در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ به طور کل تسهیلات تکلیفی قرضالحسنه بودجه سال ۱۴۰۴، نسبت به بودجه سال ۱۴۰۳ را ۲۵ درصد افزایش داد.
🔹تعیین سقف تسهیلات در بخشهایی نظیر وام ازدواج و فرزندآوری و... در لایحه بودجه به هیئت عالی بانک مرکزی واگذار شده، از این رو کمیسیون پیرو مصوبهای در این بخش تاکید داشت، تعیین تسهیلات قرضالحسنه برای بخشهای مختلف در هیئت عالی بانک مرکزی نباید از سقف سال جاری کمتر باشد. تعیین تسهیلات قرضالحسنه زوجین و زوجین زیر ۲۵ سال در سال آینده، نباید کمتر از ۳۰۰ و ۳۵۰ میلیون تومان باشد.
🔹گفتنی است؛ تصویب این پیشنهاد در کمیسیون اقتصادی مجلس به منزله تصویب نهایی آن در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نیست. این پیشنهاد پس از تصویب، در قالب گزارش به کمیسیون تلفیق ارائه و در صورت طرح و تصویب آن در صحن مجلس، به منزله مصوبه مجلس خواهد بود که در صورت تأیید نهایی شورای نگهبان، به قانون تبدیل میشود./ خانه ملت
#حمایت_از_خانواده
#جوانی_جمعیت
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻کانال اطلاعرسانی "معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو" را به سایر همکاران محترم صنعت آب و برق نیز معرفی نمایید:
▫لینک مستقیم کانال در پیامرسان بله:
https://ble.ir/niroo_tahghighat
▫لینک مستقیم کانال در پیامرسان ایتا:
https://eitaa.com/niroo_tahghighat
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
✳️ #یادداشت/ تربیت فرزند شدنی است
🔹بعید فرض کردن و تصور دشواری «تربیت فرزند»، باعث شده ترس از آینده تربیتی و هراس از ابتذال کشیده شدن آنان، به یکی از مهمترین موانع نگرشی فرزندآوری در ایران بدل شود. در این خصوص، طی پژوهشی در زمینه علل فرهنگی کاهش نرخ باروری در ۶ استان کشور، این نتیجه استنباط شد که قاطبه والدین تکفرزند و کمفرزند، به دلیل «ترس از بیاخلاق بار آمدن بچه» در جامعه کنونی، نسبت به فرزندآوری دچار تشویش هستند. از این رو، برای مصون ماندن فرزند از تلاطم تربیتی، چشم خود را بر معایب و اثرات سو تکفرزندی، بستهاند!
🔹هرچند این دغدغه اخلاقی مردم جای شکر دارد و نشان میدهد جامعه ایرانی، اخلاقمدار است؛ اما موضوعی که بسیاری از این بزرگواران بدان توجه ندارند؛ نقش خصیصهها و الگوهای رفتاری والدین در فرآیند تربیت فرزند است! اساساً اصول و ارزشهای خانواده در ایران اسلامی ما، با کشورهای غربی تفاوت دارد. بنابراین، ممکن است بسیاری از ناهنجاریها و نگرانیهای کنونی والدین، برای یک پدر و مادر سوئدی یا آلمانی یا آمریکایی، موضوعیت نداشته باشد!
🔹در واقع خیلی از مسائل و چالشهای تربیتی نسل جدید، ناشی از پیروی والدین از سبک زندگی غیرایرانی است و از مدار فرهنگی خارج شدن پدر و مادر، بدان دامن زده است. اینکه برخی پدران و مادران، خودشان به ارزشهای فرهنگی ایرانی اسلامی مقید نیستند و از «بایِ بسم الله»، نظامات فرهنگی غربی را در زندگی جاری و ساری میسازند؛ ریشه بسیاری از چالشهای تربیتی و رفتارهای نابهنجار نوجوانان و جوانان امروزی است.
🔹همچنین، برخلاف نظر برخی جامعهشناسان و روانشناسان ساختارگرا که تربیت را ورای ظرفیت و اختیارات خانواده، میپندارند. به نظر میرسد خانواده در ایران هنوز نقش هستهای و بنیادینی در مسئله تربیت ایفا میکند!
🔹جامعه ایرانی باید بر این باور برسد که کُمیت نهاد خانواده در غرب میلنگد و شیرازه آن از هم پاشیده، پس یقیناً در این مسیر نباید دنبالهرو و مقلد اصول فرهنگی آنان باشد و از مدل زندگی غربی تقلید کند! چرا که به قول معروف تمدن کل و کچل غربی اگر طیب و درمانگر فرهنگی بود؛ سر بیمار و طالح خود را دوا میکرد. در نتیجه، تربیت فرزند مسئلهای شدنی است؛ اگر منش و مدل رفتاری والدین به عنوان سیستمعامل و ورودی تربیت، درست و بر مبنای اخلاق و ارزشهای ایرانی، تنظیم و عملی شود!
✍ مهدی محمدصادقی _ دانشآموخته جغرافیل
#حمایت_از_خانواده
#جوانی_جمعیت
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ایران_زیبا/ منظرهای زیبا و چشمنواز از استان خوزستان
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"