eitaa logo
معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
4.5هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
1.9هزار ویدیو
180 فایل
اطلاع از مهمترین اخبار و رویدادهای معاونت ارتباط با ادمین: @m_ertebat راه‌های‌ ارتباط مستقیم با مریم کارگرنجفی، معاون وزیر نیرو در امور سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات: پست الکترونیکی m-tahghighat@moe.gov.ir شماره نمابر (فکس) ۸۱۶۰۶۴۰۴ _ ۰۲۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻کانال اطلاع‌رسانی "معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو" را به سایر همکاران محترم صنعت آب و برق نیز معرفی نمایید: ▫لینک مستقیم کانال در پیام‌رسان بله: https://ble.ir/niroo_tahghighat ▫لینک مستقیم کانال در پیام‌رسان ایتا: https://eitaa.com/niroo_tahghighat @niroo_tahghighatکانال "بله"کانال "ایتا"
✳️ / تربیت فرزند شدنی است 🔹بعید فرض کردن و تصور دشواری «تربیت فرزند»، باعث شده ترس از آینده تربیتی و هراس از ابتذال کشیده شدن آنان، به یکی از مهمترین موانع نگرشی فرزندآوری در ایران بدل شود. در این خصوص، طی پژوهشی در زمینه علل فرهنگی کاهش نرخ باروری در ۶ استان کشور، این نتیجه استنباط شد که قاطبه والدین تک‌فرزند و کم‌فرزند، به دلیل «ترس از بی‌اخلاق بار آمدن بچه» در جامعه کنونی، نسبت به فرزندآوری دچار تشویش هستند. از این رو، برای مصون ماندن فرزند از تلاطم‌ تربیتی، چشم خود را بر معایب و اثرات سو تک‌فرزندی، بسته‌اند! 🔹هرچند این دغدغه اخلاقی مردم جای شکر دارد و نشان می‌دهد جامعه ایرانی، اخلاق‌مدار است؛ اما موضوعی که بسیاری از این بزرگواران بدان توجه ندارند؛ نقش خصیصه‌ها و الگوهای رفتاری والدین در فرآیند تربیت فرزند است! اساساً اصول و ارزش‌های خانواده در ایران اسلامی ما، با کشورهای غربی تفاوت دارد. بنابراین، ممکن است بسیاری از ناهنجاری‌ها و نگرانی‌های کنونی والدین، برای یک پدر و مادر سوئدی یا آلمانی یا آمریکایی، موضوعیت نداشته باشد! 🔹در واقع خیلی از مسائل و چالش‌های تربیتی نسل جدید، ناشی از پیروی والدین از سبک زندگی غیرایرانی است و از مدار فرهنگی خارج شدن پدر و مادر، بدان‌ دامن زده است. اینکه برخی پدران و مادران، خودشان به ارزش‌های فرهنگی ایرانی اسلامی مقید نیستند و از «بایِ بسم الله»، نظامات فرهنگی غربی را در زندگی جاری و ساری می‌سازند؛ ریشه بسیاری از چالش‌های تربیتی و رفتارهای نابهنجار نوجوانان و جوانان امروزی است. 🔹همچنین، برخلاف نظر برخی جامعه‌شناسان و روانشناسان ساختارگرا که تربیت را ورای ظرفیت و اختیارات خانواده، می‌پندارند. به نظر می‌رسد خانواده در ایران هنوز نقش هسته‌ای و بنیادینی در مسئله تربیت ایفا می‌کند! 🔹جامعه ایرانی باید بر این باور برسد که کُمیت نهاد خانواده در غرب می‌لنگد و شیرازه آن از هم پاشیده، پس یقیناً در این مسیر نباید دنباله‌رو و مقلد اصول فرهنگی آنان باشد و از مدل زندگی غربی تقلید کند! چرا که به قول معروف تمدن کل و کچل غربی اگر طیب و درمانگر فرهنگی بود؛ سر بیمار و طالح خود را دوا می‌کرد. در نتیجه، تربیت فرزند مسئله‌ای شدنی است؛ اگر منش و مدل رفتاری والدین به عنوان سیستم‌عامل و ورودی تربیت، درست و بر مبنای اخلاق و ارزش‌های ایرانی، تنظیم و عملی شود! ✍ مهدی محمدصادقی _ دانش‌آموخته جغرافیل @niroo_tahghighatکانال "بله"کانال "ایتا"
animation.gif
648.1K
🔻برگزاری هشتمین کنفرانس پیشرفت‌های معماری سازمانی در ایران 🔹هشتمین کنفرانس پیشرفت‌های معماری سازمانی در ایران، طی روزهای چهارشنبه و پنجشبه (مورخ ۲۳ و ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳) در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد. 🔹در این نشست دو دهه تجارب معماری سازمانی شرکت‌های زیرمجموعه صنعت برق کشور توسط شرکت مادرتخصصی توانیر ارائه و در نشست‌های تخصصی "آزرم دهستانی" مدیرکل دفتر فناوری و امنیت فضای مجازی وزارت نیرو با جمعی از اساتید مطرح دانشگاهی و فعالین حوزه معماری سازمانی کشور به بحث و بررسی ضرورت‌ها و چالش‌های مدیریت معماری سازمانی در سازمان‌ها پرداختند. 🔹وزارت نیرو بویژه شرکت‌های حوزه برق در زمینه معماری سازمانی و بکارگیری این سند زیربنایی در برنامه‌ریزی و توسعه‌ی فاوای صنعت برق با تدوین اسناد مرجع معماری سازمانی و مدیریت استقرار آن، تجارب ارزنده و قابل توجهی دارند که این موضوع حضور وزارت نیرو را برای ارائه تجارب و برگزاری نشست‌های تخصصی در این همایش پررنگ نموده و افق معماری سازمانی در این وزارتخانه را بسوی تاکید بر نگرش هوش مصنوعی و حکمرانی داده سوق داده است. تدوین و استقرار معماری سازمانی همواره مورد توجه وزارت نیرو بوده و در سیاست‌ها و الزامات ابلاغی بخش‌های مختلف صنعت آب و برق از آن به‌عنوان محوری اساسی و یکی از برنامه‌های اولویت‌دار یاد شده است. 🔹شایان ذکر است در اختتامیه این همایش نیز از شرکت توانیر بدلیل اهتمام در فعالیت‌های انجام گرفته و تدوین و استقرار سند معماری سازمانی در مجموعه صنعت برق تقدیر بعمل آمد. @niroo_tahghighat
🔻رزمایش صنعت آب و برق در منطقه مرکزی شمال کشور برای آمادگی در شرایط زلزله برگزار شد 🔹رزمایش منطقه مرکزی شمال کشور به میزبانی شرکت‌های صنعت آب و برق استان قزوین برای خدمت رسانی در شرایط زلزله برگزار شد./ پاون 🌐 مشروح خبر @niroo_tahghighatکانال "بله"کانال "ایتا"
🔻انتصاب رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور 🔹دکتر پزشکیان در حکمی "مصطفی مولوی" را به سمت رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد./ خبرگزاری صدا و سیما @niroo_tahghighatکانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻حضور معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر نیرو در اصفهان و دیدار با خانواده شهید مقاومت سردار عباس نیلفروشان در آستانه ۲۵ آبان 🔹۲۵ آبان سال ۱۳۶۰ روز سربلندی مردمی است که به استقبال ۳۷۰ پرنده خونین بال عملیات محرم رفت و پاره‌های قلب خود را بوسید و به عرشیان سپرد. 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی: "در آن روز عظیم، مردم اصفهان هم‌زمان با تشییع ۳۷۰ شهید، هزاران نفر دیگر از جوانان رشید خود را راهی جبهه‌ها کردند و نماد برجسته‌ای از ایثار و سرافرازی آفریدند." 🔹سردار سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان از فرماندهان پیشکسوت و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشار سپاه بود که شامگاه ششم مهرماه ۱۴۰۳ در حمله تروریستی رژیم سفاک صهیونی به منطقه ضاحیه بیروت لبنان و در عملیات ترور سید حسن نصرالله، به همرزمان شهیدش پیوست./ معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت نیرو @niroo_tahghighatکانال "بله"کانال "ایتا"
🔻رئیس‌جمهور: کمبود برق و گاز را صادقانه با مردم در میان بگذارید/ لزوم آغاز نهضت صرفه‌جویی در کشور دکتر پزشکیان در جلسه با مدیران وزارت نیرو و نفت پیرامون سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور: 🔹شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم و از آن‌ها بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول صرفه‌جویی است و برای هر پروژه‌ای که برای کاهش مصرف طراحی می‌کنید، پیوست رسانه‌ای لازم را در نظر بگیرید. 🔹این منطقی نیست که حدود سه برابر کشورهای اروپایی در کشور ما برق مصرف می‌شود. باید از تمام مسیرهایی که می‌توان مصرف را کاهش داد، بررسی و کم هزینه ترین‌ها را اجرا کنیم. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی به صرفه جویی انرژی در کشور کمک کرد. 🔹ضمن این که تأکید دارم شرایط فعلی و ناترازی در حوزه انرژی را به مردم صادقانه بگوییم، معتقدم از تمام رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی و نیز از ظرفیت روحانیت و امامان جمعه برای توجیه مردم و کاهش مصرف انرژی در کشور باید بهره بگیریم. 🔹توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم. 🔹با توجه به اهمیت حفظ برق و گاز صنایع تولیدی، تا حد ممکن برق و گاز صنایع تولیدی را قطع نکنید چون فعالیت آن‌ها منجر به تولید بیشتر و بیکاری کمتر خواهد شد./ پاد @niroo_tahghighatکانال "بله"کانال "ایتا"
animation.gif
1.51M
📸 / برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشمولین بخشنامه تامین نیروی انسانی در شرکت‌های توزیع نیروی برق سطح کشور باهمکاری پژوهشگاه نیرو @niroo_tahghighat