eitaa logo
نیروی قدس (جبهه مقاومت)
40هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
18.1هزار ویدیو
924 فایل
﷽ 🔰وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَالْحَمْدُ لِلّهِ قاِصمِ الجَّبارینَ مُبیرِ الظّالِمینَ در خدمتم 👇
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ هم اکنون خطبه‌های #نمازجمعه27دی تهران به امامت امام خامنه‌ای 🌷 در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در طلیعه گام دوم انقلاب، مراسم نماز جمعه تهران به امامت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و با حضور پر شور مردم بصیر و انقلابی در مصلی امام خمینی(ره) تهران 🔊 خطبه‌های نماز جمعه تهران بصورت زنده از شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، و حساب‌های KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی پخش خواهد شد. 📲 پخش زنده در سایت، اینستاگرام و توئیتر KHAMENEI.IR 📺 در کانال آپارات ببینید👇 https://www.aparat.com/khamenei_ir/live
🔴چرا سلبریتیها چنین موضعی اتخاذ کردند؟؟ #وطن_فروش
🔴 ‏محمودصادقی که پیش از این چندبار قصد داشت از نمایندگی مجلس استعفا بده، برا دوره بعدی مجلس ثبت‌نام کرد و حالا که ردصلاحیتش کردن، به آسمان و زمین متوسل شده که تاییدش کنن 🔹 البته دلایلش هم قابل‌تامله؛ به طور مثال ایشون در ابتدای نامه‌ی اعتراض، یادآوری کردند که جانباز و فرزند شهید هستند !
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 آن چندصد نفری که به سردار شهید ما اهانت میکنند مردمند یا این جمعیت میلیونی عظیم؟ 🔻 رهبر انقلاب در خطبه‌های : 🔹ملت ایران نشان داد که خط مجاهدت شجاعانه دفاع میکند، ملت ایران نشان داد طرفدار مقاومت است و طرفدار تسلیم نیست با کسانی که سعی میکنند، چیز دیگری از ملت بزرگ ما به مردم و افکار بیگانگان و افکار عمومی داخل نشان دهند، با صدق و صفا با مردم رفتار نمیکنند. ملت طرفدار ایستادگی است طرفدار مقاومت است، ملت طرفدار ایستادگی در برابر زورگویی دشمنان است، این دلقک‌های آمریکایی که به دروغ با کمال رذالت میگویند ما در کنار مردم ایران هستیم ببینید که مردم این‌ها کی هستند. آن چند صد نفری که به عکس سردار شهید و با افتخار ما اهانت میکنند، آن‌ها مردم ایران اند؟ یا این جمعیت میلیونی عظیمی که به خیابان‌ها آمدند؟ البته سخنگویان دولت شریر آمریکا هی تکرار میکنند که ما در کنار مردم هستیم دروغ میگویید اگر در کنار مردم ایران هم باشید برای این است که تیر زهر آلود خود را به سینه مردم فرو کنید البته تا الان نتوانستید از این بعد هم حتما نخواهید توانست چنین غلطی کنید. ۹۸/۱۰/۲۷ 🏷 📲 پخش زنده در سایت، اینستاگرام و توئیتر KHAMENEI.IR 📺 در کانال آپارات ببینید👇 https://www.aparat.com/khamenei_ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کشف دو محموله سلاح کمري مخصوص ترور در غرب کشور ! 🔹این محموله‌ها شامل اقلامی است که در ترورهای خیابانی کاربرد دارد و با توجه به توطئه دشمن برای گسترش اغتشاشات در کشور، قاچاقچیان با همین هدف قصد انتقال این محموله به داخل کشور را داشتند. 🔹اقلام کشف شده شامل ۸۶ قبضه کلت ۹ میلیمتری، هزار و ۴۵۰ عدد فشنگ کالیبر ریز و ۲۸ قبضه کلاشینکف است/ باشگاه خبرنگاران جوان
⭕️ رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه تهران: 🔸دو هفته‌ای که بر ما گذشت دو هفته استثنایی بود، ماجرا‌های تلخ و شیرین، حوادث درس آموز برای ملت ایران پیش آمد، یوم الله یعنی روزی که دست قدرت خدا را انسان در حوادث مشاهده میکند. 🔸آن روزی که ده‌ها میلیون در ایران در عراق و بعضی کشورهای دیگر به پاس خون فرمانده سپاه قدس به خیابان‌ها آمدند و بزرگترین جهان رو شکل دادن یکی از ایام الله است. 🔸آن روزی ام که موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پایگاه آمریکایی را در هم کوبید و آن روز یکی از ایام الله است. 🔸 در دو هفته گذشته در مقابل چشمان ما ملت ایران مشاهده کردید، این روزهای نقطه عطف تاریخ هستند، روزهای عادی نیستند اینی که یک نیرو و ملتی، این قدرت را دارد این توان روحی را دارد که به یک قدرت متکبر زورگوی عالم این جور سیلی بزن، این نشان دهنده دست قدرت الهی است پس آن روز جزء ایام الله است.
⭕️ رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه تهران: 🔹آن چیزی که در ذهن ملت‌ها و در روحیه ملت‌ها در مسیر ملت‌ها باقی می‌ماند و آثاری که این روز‌ها باقی می‌گذارند آثار ماندگار و بعضاً جاودانه است. 🔹جامعه ایرانی به نظر ما یک جامعه صبار و شکور است، ملت ما ملت پر استقامت و شکر گزاری است و در طول سال‌های متمادی ملت ایران همواره سپاسگزار الطاف الهی بوده است. 🔹باید این ملت صبار و شکور از این آیات درس بگیرد، باید گفت اولین مسئله این است که ابعاد مادی و معنوی را شناسایی کنیم. 🔹من عرض می‌کنم ۴۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی این جمعیت بی نظیر را کدام دسته قدرتی آورد این اشک و عشق و شور را چه کسی پدید آورد؟ کدام عاملی می‌توانست یک چنین معجزه‌ای را نشان بدهد جز دسته قدرت الهی؟ کسانی که دست قدرت خدا را می‌توانند در این حوادث ببینند و تعبیر‌های مادی در این مسائل می‌کنند عقب می‌مانند.
⭕️ رهبر انقلاب در خطبه‌های نمازجمعه تهران: 🔹در حادثه سقوط هواپیما ابهاماتی وجود دارد، از فرماندهان سپاه تشکر میکنیم که مطالب را برای مردم توضیح دادند، باید حادثه پیگیری شود و از حوادث مشابه هم باید به طور جدی پیشگیری شود. 🔹درباره انتخابات ان شاءالله صحبت خواهم کرد، اما آنچه امروز میخواهم بگویم این است که حضور ملت ایران مهمترین عامل اقتدار است و این حضور در جا‌های متعددی است که یکی از آن‌ها انتخابات است. 🔹در انتخابات حضور ملت ایران، کشور را بیمه میکند، دشمن را مایوس میکند، سعیشان این است که نگذارند با انواع و اقسام حیل مردم با شوق در انتخابات شرکت کنند. مراقبت کنید که مبادا دشمن در این زمینه خواسته خود را تحقق ببخشد، که عبارت است از کمرنگ کردن و بی روح کردن انتخابات.
⭕️ رهبر انقلاب اسلامی در بخش عربی خطبه های تاریخ‌ساز نماز جمعه 27 دی ماه 🔺جنایت آمریکا در ترور دو فرمانده شهید سلیمانی و المهندس اقدامی پست بود. 🔺آمریکایی ها نمی توانستند رو در رو با شهید سلیمانی بجنگند بلکه در کمال حماقت پستی او را از آسمان کردند. 🔺ملت ایران شهدای خود را در مراسم میلیونی تشییع کردند همانطور که ملت عراق هم در چند شهر این کشور همین کار را کردند. 🔺نیروهای غربی توانسته اند چند کشور منطقه را به زور سلاح و سیاست های فریبکارانه زیر سلطه بگیرند. 🔺رسانه های وابسته به دشمن ایران را متهم می کنند که در منطقه جنگ های نیابتی راه انداخته است و این دروغی بزرگ است. 🔺سرنوشت منطقه به آزادی از سلطه آمریکا بستگی دارد. 🔺آمریکا غده سرطانی را در قلب غرب آسیا کاشته است. 🔺دشمنان ما و دشمنان شما می خواهند ما خودمان را به دست خودمان نابود کنیم.
⭕️ بازتاب جهانی خطبه‌های رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تهران 🔹خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس ضمن پوشش لحظه به لحظه نماز جمعه امروز تهران نوشت: رهبر عالی ایران که برای نخستین بار پس از سال ۲۰۱۲ نماز جمعه تهران را برپا می کرد گفت که رئیس جمهور دونالد ترامپ دلقکی است که تنها به حمایت از مردم ایران تظاهر می کند. آیت‌الله خامنه‌ای حمله به پایگاه‌های آمریکایی، ضربه‌ای به وجهه آمریکا دانست. 🔹خبرگزاری انگلیسی رویترز اعلام کرد، آیت الله «علی خامنه‌ای»، رهبر عالی ایران، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران گفتند، حملات موشکی ایران به مواضع آمریکا در عراق «سیلی به صورت» آمریکا و نشان دهنده حمایت الهی از جمهوری اسلامی است. 🔹تارنمای شبکه اقتصادی آمریکایی سی‌ان‌بی‌سی نیز به نقل از رهبر انقلاب نوشت که آمریکا ماهیت تروریستی خود را در ترور فرمانده نیروی قدس نشان داد و این ترور مایه ننگ دولت آمریکا است. 🔹خبرگزاری روس اسپوتنیک، پرس اسوسییشن انگلیس و شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز در گزارش‌هایی به پوشش مراسم امروز پرداختند. 🔹شبکه خبری العربیه نوشت: (آیت الله) علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران روز جمعه در اولین خطبه نماز جمعه پس از سال ۲۰۱۲ (۱۳۹۰) گفت، روزی که ایران به مواضع آمریکا در عراق حمله کرد، «روز خدا(یوم الله)» و «ضربه ای به وجهه آمریکا» بود.
🔴 "جنتلمن‌های پشت میز مذاکره همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند. فقط لباس عوض میکنند. تنها راه پیش روی ملت ایران این است که قوی بشود." ✍ جناب فریدون پیام آقا را دریافت کردید ؟؟ ‼️آقا بصورت واضح فرمودند که کسانی که شما با آنها میکنید همان قاتلان سردار شهید سلیمانی هستند ! 👈 صریحتر از این بیان کنند ؟! توصیه میکنیم قبل از فروریختن خشم همین ملت که ایستادگی خود را ثابت کردند دست از معامله با قاتلان شهدای عزیزمان بردار ...