eitaa logo
#ثامنین نجف آباد🏴
153 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
6هزار ویدیو
766 فایل
اینجا محفلی است برای اطلاع رسانی و تغذیه محتوایی ارتباط با ادمین 👈 @ab_ayeneh
مشاهده در ایتا
دانلود
شهادت محسن فخری.mp3
9.14M
🍃🌹نشست ویژه حوادث اخیر🌹🍃
❌❌❌❌ فقط ویژه سردسته ها 👆👆👆 به کانالها نرود
پیام رهبر انقلاب درپی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید محسن فخری‌زاده حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پی ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید، دکتر محسن فخری‌زاده پیامی صادر کردند. متن پیام به این شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم دانشمند برجسته و ممتاز هسته‌ئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخری‌زاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوت‌پیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کم‌نظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همه‌ی دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعه‌ی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۸ آذرماه ۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف محقق اسرائیلی به تلاش آمریکا و اسرائیل برای کشتن "دانش" در ایران! ♦️ "رونن برگمن" محقق و نویسنده صهیونیست در گفتگو با BBC: "ژنرال هیدن" مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا به من گفت که "ترور دانشمندان هسته‌ای ایران کار اسرائیل بوده است." ♦️ او به اوباما گفته بود کاری که ایران در نطنز انجام می‌دهد تولید سلاح هسته‌ای نیست بلکه تولید دانش است و تنها یک راه برای کشتن دانش وجود دارد؛ ترور دانشمندان ایران!
میدانید تله تنش یعنی چه یعنی کسی حرف از انتقام نزند یعنی تکمیل پازل بزن در رو اوج در صفحه ی اول روزنامه ی امروز! حداقل میذاشتید جنازه ی دانشمند هسته ای مون دفن بشه بعد دوباره حرف از برجام میزدید😤 شهید را با و چرخیدن مجدد چرخ سانتریفیوژها خواهیم گرفت. جهت اعتراض به این وقاحت میتونید با دفتر این روزنامه تماس بگیرید ☎️روزنامه آرمـــان ملـی 02188760277 02188540179 آدرس پیجشون جهت کامنت اعتراضی: https://www.instagram.com/p/CIIf5OZpEnY/?igshid=1wofozyf42mtr
تنوع اعدام میراث ترامپ برای آمریکا 🔹قانون اصلاح‌شده وزارت دادگستری آمریکا به ایالت‌ها اجازه می‌دهد برای اجرای حکم اعدام علاوه بر تزریق داروی کشنده از روش‌های دیگری از جمله استفاده از گاز سمی، اعدام با برق و تیرباران استفاده کنند. 🔸دولت ترامپ بعد از وقفه‌ای ۱۷ ساله در اجرای حکم اعدام فدرال، در سال جاری هشت نفر را اعدام کرده و ۵۶ محکوم دیگر نیز در صف اعدام قرار دارند.
❌❌❌ با سلام، خدمت بزرگواران عزیزانی که از کانال بصیر ۳ مطلب برمیدارن، لطفا آدرس رو از پایین پستها بردارید، این کانال اختصاصی ثامن برادران ناحیه هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار نقدی: باید برای محو رژیم صهیونیستی آماده شویم 🔹انتقام شهید فخری‌زاده قطعا اتفاق خواهد افتاد. تا زمانی که رژیم صهیونیستی وجود دارد منطقه روی آرامش نخواهد دید.
دستگاه اطلاعاتی پاسخ دهد! . «حامد اصغری» خودش را روی دکتر فخری‌زاده می‌اندازد و ۴گلوله می‌خورد. حالش وخیم است. ایضا «فیروزمند» که دو گلوله خورده است. هردو اتاق عمل هستند. اصغری برند محافظان است و چهره شناخته‌شده بین‌المللی. اما آنها ۱۲نفر بودند! با یک ماشین انفجار. و محافظان تنها ۴نفر! دیگر احتمال ترور دکتر فخری‌زاده که شهره عام‌وخاص بود! نام فخری‌زاده در تمام گزارش‌ها و اسناد بین‌المللی بود. این آخری‌ها صهیونیست‌ها نامش را در مصاحبه‌ها و کنفرانس‌ها هم می‌بردند. سیستم اطلاعاتی چه می‌کند؟ مگر محافظ سر صحنه چه می‌تواند بکند؟ وقتی بر ساعت و مکان دقیق عبور و مرور روزانه رصد داشته و با ۱۲نفر مهاجم آمده‌اند. آن هم بدون ماشین ضدگلوله! محافظ راهی جز «تن» دادن به گلوله ندارد. ۱۲نفر تیم عملیاتی، یعنی ۱۰۰نفر در قلب تهران این عملیات را پشتیبانی کردند! ترور در روز تعطیل بود. یعنی تیم ترور حتی برنامه دقیق غیرروتین سوژه را هم داشته است. جاگذاری خودردی انفجار و انتظار ۱۲نفر مهاجم یعنی تسلط کامل بر سوژه. پاسخ را باید از دستگاه اطلاعاتی گرفت نه از محافظان جان برکف. برای بهبودی دو محافظ حمدشفا بخوانید.
سلام لطفاً لینک بصیر۳ رو بدهید
هدایت شده از بصیر نجف
▪️اولین تصویر از پیکر مطهر دانشمند هسته‌ای و دفاعی شهید حاج در معراج شهدا 🇮🇷@basir3najaf