eitaa logo
سیاسی شهید مطهری(ره)
474 دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
8.1هزار ویدیو
840 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا آقا نترسیدن از آمریکا را مطرح کردند؟ 🔹️ خاطره رهبر انقلاب از ملاقات با امام در قم به همراه مرحوم هاشمی و بنی صدر برای تعیین وضعیت جاسوس های آمریکایی تلنگری است که ترس از آمریکا نتایج زیانباری برای کشور به دنبال دارد. 🔹در روزهای اخیر رئیس جمهور آمریکا با جنگ روانی به دنبال دوقطبی سازی مجدد مذاکره در کشور است. 🔹بیان این خاطره می تواند مسوولان و مردم را بیدار کند که ترس نقطه آخر حیات و عزت کشور است. ✅‌ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @nmotahari7
🇮🇷قسمتی از وصیت نامه شهید والامقام احمد خطیبی برادران عزیز وصیتم به شما ادامه ی آگاهانه خط امام است. میدان، میدان امتحان حق و باطل است .میدان آزمایش. خون شهیدانمان را پاسدار باشید و ضد انقلاب را از انقلابی باز شناسید. مواظب باشید دشمن ماهرانه نیرنگ می زند، مواظب باشید فریب نیرنگ هایشان را نخورید. بدانید جبران اشتباه شما بسیار مشکل است و مصیبت وارده در اثر اشتباه شما بسیار سنگین. مواظب باشید مورد لعن و نفرین نسل های آینده قرار نگیرید. قیام ما نور امیدی است در دل تمام مستضعفین و مسلمانان جهان این نور را خاموش نکنید..
34.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج محمود کریمی کلیپ کوتاه ماه مبارک رمضان @nmotahari7
دلا روشن از صبح امید باش.Mp3
186.8K
✨دلا روشن از صبح امیدباش 💫 به بخشندگی همچو خورشید باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
99-02-06 سردار جوانی- تبیین گام دوم.MP3
9.06M
✨ مخاطبان اصلی بیانیه گام دوم چه کسانی هستند؟ هدف راهبری رهبر انقلاب از صدور بیانیه چیست؟ 🔻سردار جوانی پاسخ میدهند...
حاج یونس حبیبی جانباز و مداح اهل بیت علیهم السلام پس از سالها تحمل عوارض ناشی از جراحات دفاع مقدس صبح امروز به درجه رفیع شهادت نائل شد و به رفقای شهیدش پیوست نوحه معروف *(یا اباعبدالله الحسین ع)* اثر ماندگار این جانباز عزیز بود
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکانسی بسیار مهم از فیلم سینمایی W2008 کارگردان: الیور استون اهمیت بسیار مهم و استراتژیک ایران در جهان
AHKAM-02(1).mp3
2.67M
✨ کتاب صوتی احکام روزه داری بخش دوم/ سوال امین از حاج عمو
‍🌹 آیت الله شاه آبادی پسر آیت الله العظمی شاه آبادی ره: از دورانی که در نجف در خدمت حضرت امام قدس سره بودم، خاطرهٔ جالبی را به یاد دارم. قبل از تشریف فرمایی امام به نجف، شبی در خواب دیدم که در ایران، آشوب و جنگ است، مخصوصا در خوزستان. سر تمام نخلهای خرما یا قطع شده بود و یا سوخته بود، و در این جنگ یکی از نزدیکان من شهید شده بود -و البته بعدها برادرم حاج آقا مهدی در جنگ شهید شد- جنگ که خیلی طولانی شده بود، با پیروزی ایران تمام شد. در تمام مدت خواب، من چنین تصور می‌کردم که جنگ میان حضرت و دشمنانش است. وقتی که جنگ تمام شد، پرسیدم « آقا علیه السلام کجایند؟» طبقهٔ بالای ساختمانی را نشان دادند که دو اتاق داشت. یکی درسمت راست و دیگری در سمت چپ، من به آنجا رفتم و خدمت حضرت مشرّف شدم و عرض ادب کردم. ♦️در همین حین از خواب بیدار شدم. پس از تشریف فرمایی امام به نجف، این خواب را برای ایشان تعریف کردم. ایشان تبسمی کردند و فرمودند: «این جریانها واقع خواهد شد.» عرض کردم: «چطور آقا؟» فرمودند: «بالاخره معلوم می‌شود این بساط.» ♦️من دوباره اصرار کردم و سرانجام ایشان فرمودند: «من یک نکته به تو می‌گویم ولی باید تا زمانی که من زنده هستم، جایی بیان نشود. زمانی که در قم در خدمت مرحوم والدت بودم، بسیار به ایشان علاقه داشتم، به طوری که تقریبا نزدیکترین فرد به ایشان بودم و ایشان هم مرا نامحرم نسبت به اسرار نمی‌دانستند. روزی برای من مسیر حرکت و کار را بیان کردند. حالا البته زود است و تا آن زمان که این مسیر شروع شد، زود است، اما می‌رسد. ♦️این حرف امام تا وقوع انقلاب و پس از آن و نیز جنگ ایران و عراق به یاد من نماند، یعنی اصلا آن را فراموش کرده بودم. تا اینکه زمان جنگ فرا رسید. در طول جنگ من بارها به جبهه رفتم. در یکی از این سفرها بود که ناگهان چشمم به نخلستانهایی افتاد که سرهای نخلها یا قطع شده و یا سوخته بودند. در آن زمان به یاد همان خواب افتادم و صحبتهایی که امام در خصوص آن فرموده بودند. ♦️اوضاع تقریبا همانطور که دیده بودم، پیش رفت تا اینکه در اردیبهشت ۱۳۶۳ برادرم حاج آقا مهدی به شهادت رسید و دوباره به یادم آمد که حضرت امام فرموده بودند که تمام جریانهای خواب من اتفاق خواهند افتاد. 📚منبع: به نقل از پا به پای آفتاب، ج۳، ص۲۶۰.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا