📝 واکاوی مسئله حجاب (قسمت دوازدهم)
❇️ اطلاع از تجربه دیگران و توضیح خردمندان و آثار دانشمندان حق هر ملتی است تا در انتخاب درست به آنان کمک کند.
هر چند احکام الهی فطری هستند، اما بی هیچ تردیدی همه انسانها نیازمند یادآوری و آموزش و بحث و کنجکاوی در بازیابی داشتههایشان هستند.
◀️ با قاطعیت میتوان گفت، خواهر و برادری که لوازم حجاب را به عنوان پوسته بیرونی فرهنگ طهارت و عفاف و نجابت رعایت نمیکند، اگر بداند چه رسوب مسمومی از شیوع این رفتار در لایههای پنهانی جامعه و شخصیت فرد به وجود میآید و چه حجم از بزهکاریها و شیطنتها و جنایتها و تجاوزها و فسادها و تخریبها و نابودیها تولید میشود، قبل از اینکه حکم شرعی و یا عرفی و یا قانونی بخواهد او را ملزم به رعایت حجاب کند، حکم عقلی و محبت قلبی و مسئولیتپذیری وجدانی او را به بهترین انتخاب سوق خواهد داد.
✅ مردم هر یک منابعی از مهر و وفا و معدنی از حکمت و زیبایی هستند. حریم قلب و جان اکثریت قریب به اتفاق مردم، پاک و دست نخورده باقی مانده و غالبا زشتی و آلودگی اگر بر چهره آنان نشسته مربوط به ظاهر است که با رسیدگی درست و پاکیزه شدن فضا برطرف خواهد شد.
⭕️ هر چند خودآرایی و خودنمایی جذاب است؛ ولی نه تا آنجا که باعث نابودی خود و خانواده و جامعه و دیگران شود.
اگر بدانیم که دامنههای رفتار ما تا کجا موج میآفریند، مسئولانهتر رفتار خواهیم کرد.
💢 خانواده هسته تشکیلدهنده اجتماع است. شأن محترم خانواده در فرهنگ ما تا امروز نیاز به توضیح و توصیف نداشته؛ اما گویا پس از این باید آن را بازشناسی کرد و دوباره تعریف کرد.
نیروهایی که خانواده را به عنوان یک جامعه کوچک پایهای تعریف میکند، یک سری نیروهایی نرم و سختِ درونی و بیرونی است.
📡 مدتهاست که جامعه ایرانی به تبعیت از تبلیغات مسموم فرهنگی غرب و جریان غربزده، خنثی کردن این نیروها را آغاز کرده و در تلاش است تعلقات خانوادگی را تضعیف کند.
به نظر میرسد این مسئله امروز به یک نقطه بحرانی بدون بازگشت رسیده است.
⛔️ لذا تشکیل خانواده به سختی صورت میپذیرد و به آسانی از هم میپاشد. خانوادههایی که تشکیل میشوند از جهت کیفی و کمی بسیار فقیرند.
خانوادهها مسئولیت احیای جمعیت را جدی نمیگیرند و یا نمیتوانند بپذیرند و انتظاراتی از جامعه دارند که جبران کننده سرمایهگذاری آنان در این زمینه باشد.
به عبارت دیگر میخواهند به صورتی فرزنددار شدن را با تمام تبعاتش بیمه کنند. حتی برخی انتظار دارند جامعه با امتیازاتی که در اختیار خانواده قرار میدهد، در واقع فرزنددار شدن را از آنان بخرد.
میل درون خانوادگی، حداقلی و کاملا از روی شهوت است و نه انگیزههای عمیق مربوط به مصلحت و محبت. یک رفتار احساسی صرف.
فرزندی که حتی اگر به دنیا بیاید نیز زیاد طعم خانواده را نخواهد چشید. اصولا دو رکن اصلی خانواده یعنی پدر و مادر مشغول شخصیت اجتماعی هستند که برای خود تعریف کردهاند...
✍🏼سعید توتونکار
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
654.3K
دلار روانی یا چی؟!
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
551.3K
سوال
چرا طرح مولد سازی در دولت روحانی مجوز اجرایی شدن نگرفت؟!
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
هدایت شده از انصارالشهداء
18.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
📌عقبنشینی موقت مجلس از یک طرح ضدمردمی/ معافیت خانههای لوکس از مالیات تکذیب شد! 🔹حاجی دلیگانی عضو
دقت بفرمایید👇
👈تیتر رو چی عنوان میکنن👇
تکذیب معافیت مالیاتی ازخانه های لوکس
👈در صورتی که این چنین نیست
اصل داستان حذف مالیات از خانه های لوکس تایید شده ولی توسط نمایندگان برای رفع ابهامات رفته است به👈 کمیسیون تلفیق...
متوجه شدید؟!
هدایت شده از دفتر تمرین (سعیدتوتونکار)
✍ جهاد درد دارد...
«وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ ﴿۱۵۵﴾
الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ﴿۱۵۶﴾
أُولَئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ ﴿۱۵۷﴾»
❇️ فرمودند آه و ناله بیمار مؤمن تسبیح است و در بستر خوابیدنش عبادت و پهلو به پهلو شدنش جهاد.
حال اگر این دردها و آه و نالهها از زخمهای جهاد برخیزد چه برکت و رحمتی برای صاحبش دارد؟!
این روزها خیلی از این جنس نالهها میشنویم.
شاید خیلی از ما بارها حسرت خوردهایم که ای کاش همراه کسانی بودیم که در خط مقدم جبهه علیه دشمنان خدا و دشمنی با خدا جهاد کردند.
⬅️ امروز جمهوری اسلامی ایران دقیقا خط مقدم جهاد علیه دشمنان خدا و دشمنی با خداست. ما فرزندان جهادیم.
ما که توفیق نداشتیم درک کنیم؛ اما در فیلمها و داستانها و خاطرات مجاهدان دیدهایم موقعیتی را که از زمین و زمان تیر و ترکش میبارد و یکی یکی بچهها زخمی میشوند و ناله و نجوای رزمندگان مجروح بلند میشود. بگذریم که نالهها و صداها و نداها و نجویها هم همه یک جور نبودند. هر کدامشان بسته به سعه وجودیشان درد را یک جور ترجمه میکردند و به گوش دیگران میرساندند.
اما خداوند خریدار همان آه و نالهها هم هست.
👌 جهاد از آن عبادتهای پایه است که وقتی میخواهند ثواب زیاد یک چیزی را بگویند و دنبال سنگ قلمبه میگردند تا بیاندازند روی کفه ترازو، حرفش پیش کشیده میشود.
جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم جهاد متولد شد و رشد یافت. اهالی جمهوری اسلامی ایران به صورت تنظیمات اولیه مجاهدند مگر اینکه اعلام انصراف کنند.
«لَا يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُولِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ ۚ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً ۚ وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَىٰ ۚ وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا»
👈 مردم ایران میدانستند که دارند به دهان شیر میروند. انقلاب کردند و رفتند به قصد دندانهای غرب وحشی و از روز اول مبارزه تا کنون یک روز بدون جنگ و جهاد نداشتند. برخی تا امروز چند نسل پیاپی مجاهد و شهیدند. این را گفتم و یاد نسلی افتادم که هیچ گاه آب خوش از گلویشان پایین نرفته.
فَعَلَى الْأَطَائِبِ مِنْ أَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِمَا وَ آلِهِمَا فَلْیَبْکِ الْبَاکُونَ وَ إِیَّاهُمْ فَلْیَنْدُبِ النَّادِبُونَ وَ لِمِثْلِهِمْ فَلْتُذْرَفِ الدُّمُوعُ وَ لْیَصْرُخِ الصَّارِخُونَ وَ یَضِجُّ الضَّاجُّونَ وَ یَعِجُّ الْعَاجُّونَ
جرم ما این است که اهل آنهاییم.
🔴 وقتی صدای نالههای برادران و خواهرانتان را در این جنگ نابرابر اقتصادی میشنوید از کوره به در نشوید. درست است که ایمانها متفاوت است و هر کس به اندازه اندوختهاش درد کشیدنش نیز فرق دارد؛ اما هیچ انتظاری نیست.
طبیعت درد کشیدن داد زدن است. گلایه کردن است. چه بسا بیراه و بیربط گفتن است. یا حتی بدتر...
درد است. گاهی بیتاب میکند. گاهی از حال میبرد. گاهی هم کنترل ذهن را از انسان میگیرد.
هر چه از زمان شروع عملیات بگذرد بر تعداد شهداء و مجروحین افزوده خواهد شد. این دردها و نالهها کم که نه، بیشتر خواهد شد.
تا این تک و پاتک به یک تعادلی بیانجامد کار دارد.
ادامه دارد...
📝 سعید توتونکار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽دستور رهبر انقلاب برای مبارزه با مفسدین اقتصادی از زبان حجت الاسلام حسین طائب مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران
#شبکه_نفوذ
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
به سختی کار در در معدن شاید بیشتر...
سخت تر از کار در معدن، امروز، دفاع از دولت مردمی و انقلابی و جهادی آقای رئیسی است.
مرد میخواهد که در این شرایط خطیر و نفس گیر باز هم از این دولت دفاع کنی.
البته اشتباه نکنید، دفاع کور و از روی تعصب هم خودش بدترین حمله محسوب میشود.
حال سوال اینجاست که در این شرایط چگونه باید هم مدافع انقلاب و اصولش بود و هم بصورت منطقی پاسخگوی سوالات و ابهامات مردمی باشیم که به این دولت انقلابی امید بسته بودند؟!
جواب را رهبری در چند لایه برای ما روشن ساخته اند.
اول اینکه به تیم دولت سیزدهم امیدوار باشیم، چرا که امام جامعه شهادت دادند که اینها پای کارند و شبانه روز مشغول باز کردن گره ها.
دوم اینکه، شرایط منطقه ای را باید خوب بشناسیم و چالشها و پیامدهای تاثیرگذار آن بر اقتصادمان را هم بخوبی تجزیه و تحلیل کنیم.
سوم اینکه، نقاط ضعف موجود را نباید با توجیهات بی پایه و غیرمتطقی ماست مالی کنیم، چه اینکه در بحث تورم افسارگسیخته هم رهبری خطاب به دولت گوشزد کردند که باید اقدام عاجل صورت پذیرد.
چهارم اینکه، شرایط مین گذاری زمین اقتصادی کشور در زمان تحویل دولت روحانی به دولت سیزدهم دقیق و بدون لکنت زبان باید شرح و تبيين شود تا دقیقا فهم عمومی متوجه این داستان شوند که مخروبه ای که آقای روحانی و تیمش بجا گذاشته اند، دست کمی از آثار مشاهده شده از زلزله اخیر ترکیه نداشته و ندارد.
تبیین این شرایط، بسیار مهم است.
مهم است که مردم بدانند روی چه زمین مین گذاری شده ای قدم میزنند.
و نکته آخر اینکه، در مرزبندی نقد و تخریب رهبری باز شاخصه دست ما دادند و آن جامع نگری و البته دوری از استهزاء و توهین در بیان نقاط ضعف است.
در آخر خطاب به دوستان عرض میکنم نشانه های بسیار خوبی برای برون رفت از شرایط فعلی به چشم میخورد و دلایل محکمی برای دفاع جانانه از این دولت انقلابی وجود دارد.
ان شاء الله در پستهای بعدی بصورت روزانه دستاوردهای این دولت در طول این دو سال را با هم مرور خواهیم کرد.
جایی که رسانه ی دولت زبانش لکنت دارد من و شما فریضه جهاد تبیین روی دوشمان سنگینی میکند تا از داشته های انقلاب بتوانیم سفت و محکم و البته بدون لکنت دفاع کنیم.
التماس دعا
✍#سیدفخرالدین_موسوی
◀️جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است. ▶️
مقام معظم رهبری
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
اینطوریاس😉
مرور منطقی دستاوردهای دولت سیزدهم
قسمت اول1⃣
♦️دولت که تحویل رئیسی شد کسری بودجه بیش از 300 هزار میلیاردی، خزانه منفی 44 هزار میلیاردی و آوار مصائب کشور که فوری ترین آن کرونا بود میراثی شد که روی دستان رئیسی و دولتمردان تازه نفس افتاد.
♦️رشد اقتصادی در دهه 90 با مدیریت روحانی به طور میانگین حدود صفر درصد بود. اگر رشد اقتصادی کشور را نبض پیکر اقتصادی کشور بدانیم، روحانی یک جسد بی جان تحویل رئیسی داد.
✅12 مرداد 1400 رهبرانقلاب در حکم تنفیذ رئیسی وی را به ریاست جمهوری ایران منصوب کرد و کار دولت جدید با شرایط سخت آغاز شد و اکنون در اسفند ماه 1401 حدود 18 ماه از آغاز به کار دولت رئیسی میگذرد.
👈مرسوم است که سال اول هر دولتی باید به او فرصت داد تا سوار کار شود و چندان محل ایراد و نقد قرار نگیرد تا بتواند مسوولان مدنظر خود را منصوب، مشکلات موجود را ارزیابی و راهکارهای خود را در پیش گیرد. این سبک در سال اول دولت روحانی نیز مورد تاکید رهبرانقلاب قرار گرفت و حتی در همان سال زمانی که نقدها به دولت سال اولی روحانی اوج گرفت رهبرانقلاب فرمودند باید به دولت زمان داد.
⚠️اما دولت رئیسی چنین فرصتی نداشت. شرایط کشور سخت بود و هرچه زودتر باید اقدامات جدی انجام میشد. نگاهی به کارنامه دولت رئیسی در این 18 ماه نشان میدهد دولت با تمام ضعف ها و نقدهای وارد، توانسته است اقدامات مهمی را در کشور پیش ببرد. لیست بخشی از اقدامات مهم دولت را در این بازه زمانی در پستهای بعدی دنبال کنید.
◀️جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است. ▶️
مقام معظم رهبری
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
اینطوریاس😉
مرور منطقی دستاوردهای دولت سیزدهم
قسمت دوم2⃣
👈1- رشد اقتصادی مثبت 4 درصدی پس از 10 سال: دولت رئیسی توانست با یک شیب ملایم رشد اقتصادی کشور را پس از یک رکود 10 ساله با رشد اقتصادی صفر درصد مثبت کند و در گام اول به 3 درصد و بعد از آن به 4 درصد برساند.
👈2- رشد ۵.١ درصدی بخش صنعت: بخش صنعت در مقایسه با سال گذشته، رشد 5.1 درصدی نشان میدهد، ضمن اینکه رشد شاخص شرکتهای بورسی در مردادماه 6.7 درصد رشد داشته و این رشد حکایت از آن دارد که بخش تولید شرایط مساعدی را برای ارائه کالا در بازار ایجاد کرده است.
👈٣- جهش صادرات نفت خام و میعانات گازی کشور و دستیابی به رکورد بالاترین میزان صادرات از سال ١٣٩٧ (آغاز تحریمهای ظالمانه) تاکنون: این درحالی است که وزیر نفت اذعان دارد که صنعت نفت ایران هماکنون در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارد و بالاترین تحریمها بر این صنعت اعمال شده است.
👈4- کاهش 20 درصدی نرخ تورم: نرخ تورم از ۶۰ درصد در شهریورماه ۱۴۰۰ با بیش از ۲۰ درصد کاهش در دولت سیزدهم به ۳۹.۵ درصد کاهش یافته است؛ این درحالی است که در اواخر دولت سابق بسیاری از اقتصاددانان پیشبینی تورم 80 درصدی را میکردند.
👈۵- بهرهبرداری از طرح آبرسانی سنندج، افتتاح طرح آبرسانی به ١۵٠٠ روستای کشور، طرح آبرسانی غدیر و حل تنش آبی همدان و شهرکرد: کشورمان با بحران جدی آب مواجه است اما با اجرای این طرحها آب آشامیدنی پایدار و با کیفیت در اختیار بسیاری از هموطنان قرار گرفت.
👈6- موافقتنامه جامع همکاریهای 20 ساله ایران با روسیه: توافق بر سر این موافقتانه جامع در سفر دیماه سال گذشته آیتالله سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور به روسیه و دیدار وی با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور این کشور انجام شد و به باور کارشناسان همکاریهای ناشی از این توافقنامه، کمک خوبی در زمینههای مختلف به کشور میکند.
👈٧- کاهش نرخ رشد دوازدهماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ به ۳۴.۳ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۱: روند رشد دوازده ماهه پایه پولی با آغاز به کار دولت سیزدهم و متاثر از رویکرد انضباط گرایانه دولت و سیاستهای پولی و نظارتی فعال بانک مرکزی به طور قابل ملاحظهای کاهشی بوده و از ۴۲.8 درصد در پایان تیرماه ۱۴۰۰ به ۳۴.3 درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۱ رسید.
👈٨- سواپ گازی ایران ترکمنستان آذربایجان پس از ۵ سال توقف: امضای قرارداد سوآپ گازی ایران با ترکمنستان و آذربایجان از سه بعد اقتصادی، سیاسی و ترانزینی برای ایران حائز اهمیت است و فواید گوناگونی دارد، همچنین نشان میدهد سیاست دولت سیزدهم در گسترش همکاریها با همسایگان مؤثر واقع شده است.
ادامه دارد...
◀️جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است. ▶️
مقام معظم رهبری
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
📝 واکاوی مسئله حجاب (قسمت سیزدهم)
❇️ شدت گرفتن خودخواهیها و تقویت موضع هوی نفس، انسانها را به تدریج به عناصری غیراجتماعی و سپس ضدجامعه تبدیل میکند که دائما در حال محاسبه سود و زیان همراهی یا عدم همراهی با خانواده و جامعه هستند.
در این صورت منظومه روابط و ضوابط بین افراد، دیگر در راستای منافع و مصالح کلان جامعه تعریف نمیشود. بخشی از این بریدنها و تفرقهها و بیگانگیها و از خود بیخود شدنها حاصل تقویت خودکامگیهاست.
⛔️ خانوادهها به شدت از این شرایط رنج میبرند. تشدید و تکثیر پیوندهای اجتماعی بیقید و قاعده در تقابل با پیوندهای خانوادگی به تدریج خانواده را تجزیه و شرحه شرحه میکند.
این روند ادامه دارد تا جایی که روابط بینظم و نظام، حتی خود شخص و شخصیت او را نیز از هم میپاشاند و از فرد بودن خارج میکند.
این یک فساد عمیق است که از برداشتن حریمها و جاری شدن لاابالی افراد در جامعه منشأ میگیرد.
◀️ وقتی خانهداری و خانوادهداری نه به عنوان یک ضرورت، بلکه اجبار معنی شود و نظام حق و مسئولیت در پی دور زدن آن و نادیده گرفتن لوازم آن باشد، آنگاه اشخاص تربیت نشده و رشد نایافته و بریده از ریشهها و محروم از ادب، قدرت مدیریت قوای درونی خود را از دست خواهند داد و زبالهها و پسماندهای شخصی و شخصیتی خود را در حریم خانواده و سپس جامعه رها خواهند کرد.
این سبک از آزادی باعث بیماری و عفونت و مرگ خانواده و جامعه خواهد شد و زبالهخوارها را بر اجتماع مسلط خواهد نمود.
♦️ چنین جامعهای از درون متلاشی میشود و در خود فرومیریزد و هیچ امکان خنثی کنندهای برای آن وجود ندارد. در چنین خانوادهای نه نقش مادر داریم و برآورده شدن نیاز به آن و نه پدر و نه برادر و نه خواهر و نه فرزند. در پی آن، روابط فامیلی نیز بیمعنا خواهد شد.
آدمهای بینسبت تنهای وحشتزده که خود را در یک رقابت شبانهروزی برای بودن و ماندن میبینند. آدمهایی که همیشه بیدار میخوابند تا دریده نشوند. آدمهایی فریبا و فرصتطلب.
🔸 رقابت دائمی بر سر امکانهای محدود که بسیاری از آنها سرمایه اولیه خدادادی است و نه محصول تلاش و نشان لیاقت، باعث خواهد شد که خشونت به تدریج تبدیل به قاعده رفتاری در جامعه گردد.
حسرتها و حسادتها، تحقیرها و سرکوفتها، فرصتطلبیها و هجوم بردنها، زیرپا گذاشتنها و نادیده گرفتنها جامعه را به کپسول در معرض انفجاری از عصبانیت تبدیل میکند.
✅ این روزها یافتن این معنی در جامعه سخت نیست. بخش قابل ملاحظهای از بالا رفتن سطح خشونت در جامعه محصول رقابت غیرمنطقی و غیرعادلانه غریزی است که در کف جامعه به وجود آمده و هر روز بر آتش آن بیشتر دمیده میشود.
✍🏼سعید توتونکار
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید