⛔سوراخی که هشتبار از آن گزیده شدیم!👇
🔻پنج سال پیش در ۲۳ تیر ۹۴ توافق لوزان موسوم به #برجام نهایی شد. اما برجامی که آب خوردن مردم هم به آن بند بود، بعد از گذشت پنج سال به چنان حال و روزی افتاده که دیگر کسی نامی هم از آن نمیبرد. اما این برای بار اول نبود که گروهی ثابت در کشور ما با خوشبینی به طرف بدعهد مقابل روی آورده و از آن رودست میخورد!!
#حافظه_تاریخی
1️⃣ بار اول – شکست مذاکره در دولت موقت آقای بازرگان
گام اول مذاکره ایران و آمریکا با هدف عودت ۱۲/۵ میلیارد دلار هزینه تجهیزات نظامی خریداری شده توسط شاه از آمریکا انجام گرفت. دولت موقت، تجهیزات نظامی را مطابق وعده تحویل نگرفت؛ اما آمریکا برخلاف توافق، هزینههای وعده داده شده را هرگز بازپس نداد.
2️⃣ بار دوم - شکست در مذاکره الجزایر برای آزادی گروگانهای آمریکایی
گام دوم، مذاکرات برای آزادسازی باقی مانده گروگانهای لانه جاسوسی توسط اصلاحطلبان در الجزایر انجام شد. ایران، گروگانها را مطابق وعده آزاد کرد اما آمریکا نه تنها به وعدههای خود عمل نکرد (۱۲/۵ میلیارد دلار را پس دهد، ایران را تهدید نکند و در امور داخلی ایران دخالت نکند) که از سال ۵۹ رسماً ایران را تحریم و محاصرهی اقتصادی کرد.
3️⃣ بار سوم، شکست مذاکرات مکفارلین
علیرغم مخالفت امام، مکفارلین همراه با مشاور نخست وزیر اسرائیل – آمیرام نیر- به ایران میآیند. مکفارلین مطابق وعدهی قبلی با خود ۵۰۰ موشک تاو آوردند که بر روی موشکها آرم انبارهای رژیم صهیونیستی خورده بود؛ این سلاح تاریخ مصرف گذشته بود و میبایست از رده خارج میشد. مسئولین ما رودست خوردند و سلاحها بازپس فرستاده شد.
4️⃣ بار چهارم – دخالت مستقیم در جنگ ایران و عراق و حمایت و پشتیبانی همهجانبه از صدام که در نتیجهی آن، پیروزی قطعی ایران در سالهای پایانی جنگ به عدمالفتح و پذیرش قطعنامه ۵۹۸ مبدل شد.
5️⃣ بار پنجم – اعمال تحریمهای هلمز برتون و داماتو در دورهی سازندگی و اصلاحات
آمریکا مزد اقدامات خوشبینانهی دولت کارگزاران و سازندگی (که با سیاست پنجرههای باز به روی غرب، روی کار آمدند و به مدت ۸ سال همهی قواعد و طرحهای غربیها در بانک جهانی، صندوق بینالمللی پول، طرح وازکتومی و... را پیاده کردند) را با تصویب تحریم هلمز – برتون و قانون داماتو دادند!
6️⃣ بار ششم – قرار دادن ایران در لیست محور شرارت، هم ارز عراق (صدام) و کره شمالی.
محمد خاتمی پیشنهاد گفتگوی تمدنها را در سازمان ملل ارائه کرد؛ آمریکا در همین سال، جنگ تمدنها را آغاز کرد و حوادث یازدهم سپتامبر را براه انداخت. به افغانستان یورش برد و دولت ما در این جریان با آمریکاییها همکاری کرد؛ اما پس از آنکه خر آمریکا از پل گذشت، ایران را هم طراز با عراق (صدام) و کرهی شمالی در لیست محور شرارت گذاشت.
7️⃣ بار هفتم – شکست مذاکرات هستهای در سعدآباد
پاییز سال ۸۲ با اروپا وارد مذاکره شدیم. وزیر خارجه آلمان، انگلیس و فرانسه وارد ایران شدند. آقای روحانی تسلیم شد و ما تعلیق داوطلبانه را شروع کردیم. همهی تأسیسات هستهایمان را پلمپ کردیم. سپس گفتند تعلیق موقت پذیرفته نیست باید تعلیق دائم داشته باشید. پروتکل الحاقی را نیز باید بپذیرید و حق داشتن یک سانترفیوژ را ندارید. ایران نیز برای پذیرش آن کمی اعلام آمادگی کرد! تا سال ۸۳ مطابق خواستشان جلو رفتیم؛ اما اوایل سال ۸۴ که زیادهخواهیهایشان جدی شد رهبر انقلاب دستور فک پلمپ را صادر کردند.
8️⃣ بار هشتم – شکست برجام
https://eitaa.com/nograei
@kafesiasi
جزئیات تازه از پرونده جاسوس سیا و موساد/ از ظاهرسازی با ریش و تسبیح تا استعمال ماری جوآنا و مشروبات الکلی!
🔹بلافاصله پس از اعلام خبر تأیید حکم اعدام موسوی شایعاتی درباره پرونده این فرد مطرح شد که در یکی از شایعات منتشره از سوی یکی از رسانههای ال سعود موسوی مجد فردی مرتبط با یکی از اماکن مقدسه معرفی شده است.
🔹این در حالی است که جاسوس سرویسهای جاسوسی سیا و موساد، هیچ ارتباطی با اماکن مقدسه نداشته است.
🔹همچنین برخلاف آنچه در برخی رسانهها گمانهزنی میشد، وی نظامی یا پاسدار نبوده است.
🔹وی جزو نیروهای بسیجی که بهصورت داوطلب عازم سوریه میشدند هم نیست بلکه خانواده او پیش از انقلاب از ایران خارج شدهاند و موسوی مجد بزرگشده کشور سوریه است.
🔹او در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط میگیرد و بهعنوان مترجم مشغول به کار میشود و اطلاعاتی را که از این طریق بهدست میآورد به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا میفروخت.
🔹عکس ها و فیلمهای بدست آمده از وی نشان می دهد وی بر خلاف ویژگی های ظاهری خود که چهره ای مذهبی از خود به نمایش می گذاشته است به شدت گرایش به ماری جوآنا و مشروبات الکلی داشته است و عمده وقت خود را در کاباره های لبنان صرف می کرده است.
https://eitaa.com/nograei
نیکزاد: قرارداد چین را ۲۰ دقیقهای تصویب نمیکنیم
نائب رئیس مجلس:
🔹در موضوع قرارداد چین به مردم اطمینان میدهم که طبق اصل ۷۷ قانون اساسی حتماً باید این موافقتنامه، قرارداد یا برنامه به مجلس آمده و در آنجا بحث و بررسی شود ضمن این که این مجلس هم این گونه نیست که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آن را تصویب کند و چنین چیزی اصلاً امکان ندارد.
🔺مجلس و هیأت رئیسه میخواهد دست به دست دولت بدهد؛ البته نه دولت فعلی که خسته است و نه دولتی که نمیخواهد کار کند و نه دولتی که وقتی از وزرایش میپرسیم چرا بازار را تنظیم نمیکنید، پاسخ دهد من یکی از ۱۴ عضو ستاد تنظیم بازار هستم.
#مجلس_قوی
#حرف_حساب
https://eitaa.com/nograei
🔴نکات مهم از سند ۲۵ ساله ایران و چین.
#محمد_جلالی_فرد
سند ۲۵ ساله ایران و چین با توجه به جایگاه فعلی چین و افقی که برای ابرقدرت شدن این کشور بین سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۵ برایش تعریف شده است و همچنین شرایط تحریمی که برای جمهوری اسلامی ایجاد شده است می تواند یک راه برون رفت از فضای موجود و شروع جهش اقتصادی برای کشور باشد پیرامون این سند نکات مهمی وجود دارد که در نوشتار حاضر به اهم آنها اشاره می شود:
1⃣ فضاسازی پیرامون سند مذکور یکی از نکات قابل تاملی است که دیده میشود با توجه به اینکه چین شریک اقتصادی بیش از صد کشور دنیاست؛ از اینرو تمرکز صرف رسانه های خارجی بر این سند به خوبی سیاسی بودن این فضاسازی ها را نشان میدهد کما اینکه روایت موجود در این زمینه یک روایت غربی و ناظر به اختلافات غرب و چین طراحی شده است.
2⃣ در هیچ یک از روندها و مراحلی که منجر به تدوین پیش نویس سند ۲۵ ساله شده پنهان کاری وجود نداشته است ضمن اینکه انحصاری در سند ۲۵ ساله نیز وجود نداشته است و به همین وجه مانع همکاریهای اقتصادی ایران با سایر کشورها نمی شود.
3⃣ امضای این سند برای کشور چین بسیار مهم است فاضل جهانی چین بدون ایران قطعاً کامل نخواهد شد از سوی دیگر چین ایران را بزرگترین صادر کننده انرژی در جهان میدانند و بر واردات نفت از ایران تمرکز دارد پکن واردات نفت را از طریق عربستان پیگیری نمی کند به این دلیل است که این کشورها اصطلاح نظیر بلیط آمریکا هستند اما ایران از استقلال کامل برخوردار است.
4⃣ سند مذکور یک پیام بزرگ به غرب و آمریکاست که بدانند گزینه های ایران محدود نیست برای همین است که کشورهای اروپایی و آمریکا به دنبال روهای منطقه آن از این سند واهمه دارند.
✍ادامه دارد...
https://eitaa.com/nograei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 غارت و پاک کردن تاریخ فلسطین توسط اسرائیل
♨️ اوایل صبح امروز (قبل از طلوع آفتاب) ، ارتش اسرائیل وارد یک شهر کوچک در بیت لحم شد و عتیقه ها و آثار باستانی قرن 6 را از یک کلیسا به سرقت برد تا تاریخ فلسطین را از بین ببرند و به نام خودشان ثبت کنند.
https://eitaa.com/nograei
🛑 سریال آقازاده و پیچ تاریخی انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
بعد از مدتها به توصیه برخی دوستان سریال آقازاده را دیدم.
سریالی خوش ساخت، فیلم نامه قوی، امیدوار کننده و جذاب است.
واکنش ها به آن برای من جالب بود، در همین ۴ قسمت، داد بسیاری از آقایان آقازاده پرپر در آمده و این در حالیست که این سریال دارد مردم را به لحاظ ذهنی، روانی و ادراکی برای یک مرحله مهم برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی آماده میکند.
دقیقا همان مسیر و نقشه راهی که امام خامنه ای عزیز در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره کرده بودند.
یعنی نمایش عدالت نظام و اراده آن در برخورد با مفاسد در هر جایگاهی...
البته باید این را بدانیم مبارزه با فساد قطعا هزینه خواهد داشت اما قطعا مورد رضایت امام زمان عج و شهدا و حضرت آقا خواهد بود.
توصیه میکنم با رعایت شرایط سنی این سریال را ببینید و خود را برای گذر از پیچ تاریخی در این شرایط که دشمنان خارجی و جریان نفوذ داخلی آخرین فشارهایشان را دارند به انقلاب وارد میکنند، آماده کنید.
ما به فرمایشات رهبر حکیم انقلاب اسلامی ایمان داریم و قطعا فردای ما، فردای روشنی خواهد بود...
به این موج ها امیدوار باشید چراکه اقیانوس انقلاب را از لحن ها پاک خواهد کرد ان شا الله
https://eitaa.com/nograei
🔴 #تحلیل_کوتاه | پیام های انتخابات پارلمانی در سوریه
🔻 انتخابات پارلمانی دیروز در سوریه، ششمین انتخابات دراین کشور در طول حدود یک دهه بحران بود. از نکات جالب این دوره، برگزاری انتخابات در استان ادلب در شمال غرب سوریه بود که حدود ۴۰ درصد آن در تصرف تروریست ها و ارتش ترکیه است.
🔹 جالب تر آن که ۴۷ نامزد در استان ادلب برای رسیدن به کرسی های پارلمان رقابت کرده بودند. حتی در استان حسکه در شمال شرق سوریه با وجود حضور آمریکایی ها انتخابات برگزار شد. این بدان معنی است که در سطح داخلی:
1️⃣ سوریه در شرایط سه بحران اقتصادی، امنیتی و کرونا قائل به برگزاری انتخابات است.
2️⃣ دولت اسد توان برگزاری انتخاباتی به وسعت کل کشور سوریه را دارد و حضور تروریستها نمیتواند خدشهای در برگزاری آن ایجاد کند.
3️⃣ طیفی از اپوزیسیون داخلی سوریه که به دولت نزدیک هستند و با مبارزه مسلحانه مخالف، در کنار طیفی از عناصر حزب حاکم بعث فرصت مشارکت سیاسی، عرض اندام و تبیین مواضع خود را دارند.
🔹 در سطح منطقه ای نیز درحالی که کشورهای عرب منطقه دارای نظام پادشاهی هستند، سوریه ششمین انتخابات خودش را پس از آغاز بحران در این کشور (اسفند ۱۳۸۹ ) برگزار کرده است، پیامی به شیخ نشین های خلیج فارس که نه تنها موفق به سرنگونی اسد نشدند، بلکه سوریه توانسته است به الگویی برای کشورهای عربی منطقه بهعنوان یک نظام دموکراتیک تبدیل شود.
🔹 در سطح بین المللی نیز مهمترین پیام، ناکامی تلاش نزدیک به ۸۳ کشوری است که به گفته مرکز مطالعاتی «فیریل» برای سقوط نظام سوریه تروریست به این کشور اعزام کرده بودند.
🖌 #رحیم_پور
https://eitaa.com/nograei
تاوزارت بازرگانی مصوب نشود ،وزیر صمت معرفی نمی شود
🔹مجلس از رئیس جمهور خواست وزیر صنعت را معرفی کند؛ امروز ایشان تلویحا گفتند تا #وزارت_بازرگانی تشکیل نشود وزیر معرفی نمیکنیم....
چه رانت بزرگی در تشکیل #وزارت_واردات است که در ماههای پایانی هم بیخیال نمیشوند؟ تشکیل یک وزارتخانه در چند ماه چه کمکی میکند واقعا؟!
💬محمد امینی رعیا
🔸روحانی با قلدری مقابل قانون گفته از نظر دولت وزارت بازرگانی از صنعت جداست و تا مجلس مصوبش نکند وزیری برای رأی اعتماد معرفی نمیکند!
ایجاد #وزارت_واردات با وجود لابی لاریجانی حتی در مجلس وکیلالدولهها هم قانون نشد؛ کاش دولت یک صدم اصرارش برای وزارت رانتخواری به فکر جهش تولید بود!
💬امیدرضا
➕ البته ناگفته نماند که گویا یکی از دلایل برکناری جناب رحمانی (وزیر صنعت قبلی) از سوی جناب روحانی نیز رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس قبلی بود!!
https://eitaa.com/nograei
🔴 #راز_ضربه_متقابل
🔻 چند نکته در این خصوص:
1️⃣ یک تصور کلی درباره پروسه انتقام خون سردار سلیمانی، این بود که ایران با سیلی موشکی به پایگاه عین الاسد یک انتقام در سطح نظامی گرفته و در سطح سیاسی نیز پروسه اخراج آمریکا از عراق و به صورت کلی از خاورمیانه را در دستور کار قرار داده است.
2️⃣ اما جمله اخیر رهبر معظم انقلاب خطاب به الکاظمی که خود او سوابق امنیتی قابل توجه در عراق و همچنین در مواجه با آمریکایی ها دارد، در وهله نخست مخاطبین مستقیمی در دولت آمریکا دارد. این جمله یک واقعیت فرامتنی دارد و نشان می دهد که تمام اتفاقات اخیر امنیتی و سیاسی علیه آمریکا در منطقه که درباره منشا اصلی آن برای دستگاه های امنیتی معماهای جدی وجود دارد و تاکنون کسی نتوانسته با قطعیت بگوید کار ایران است یا نیست؛ ولی هرچه هست و هرکس بوده، معادل انتقام خون سردار سلیمانی برای ایران نبوده است!
3⃣ اما این ضربه متقابل مدنظر در برابر خون سردار سلیمانی چیست؟! آمریکاییها قطعا پس از بازگشت الکاظمی به عراق تلاش زیادی برای بدست آوردن ابعاد این قضیه خواهند کرد. ابهام در این «ضربه متقابل» یک واقعیت خاص دارد و آن اینکه قاتل سردار سلیمانی در این ابهام ابتدا باید به لحاظ روانی زجرکش شود...
🖌 #جهانتیغی
https://eitaa.com/nograei
🔴 مزاحمت جنگنده های آمریکایی برای #هواپیمای_ماهان مقابله به مثل می خواهد!
🔹سالهای پایانی جنگ بر امام(ره) و نیروهای انقلابی بسیار سخت گذشت. باید هم با دشمن می جنگیدند هم در داخل جریانی که بدنبال سست کردن جبهه خودی بود را تحمل می کردند. در این سال ها خلیج فارس برای ایران ناامن شد. دولت های عربی کویت و عربستان، زمین و آسمانشان را در اختیار صدام قرار دادند. عراق کشتی های ایران را می زد و انتقال نفت بسیار دشوار بود.
🔸ایران تصمیم گرفت از نفتکش های کویتی و سعودی و عراقی انتقام بگیرد اما آمریکا وارد خلیج فارس شد. مسئولین سیاسی و فرماندهان نظامی به محضر امام رفتند تا کسب اجازه کنند. جریان ورود ناوهای آمریکایی به خلیج فارس را مطرح کردند؛ امام فرمود: «اولین ناو آمریکایی که آمد در خلیج فارس بزنید».
🔹آقایان گفتند خطرناک است. آمریکا چنین و چنان می کند. اما امام که می دانست آمریکا در باتلاق ویتنام گیر کرده و درگیر مشکلات داخلی خود است فرمودند «آخرین کاری که امریکا میکند میآید جماران را میزند و مرا از بین میبرد، بگذار ببرد. اولین ناو را بزنید، بگذارید ما در دنیا سربلند باشیم». آقایان مقاومت کردند. امام در پایان فرمود: «اگر من بودم می زدم. اما شما مسئولین بروید مشورت کنید. به هرنتیجه ای رسیدید قبول دارم».
🔸این نقل ها به جبهه ها و به گوش سردار شهید نادر مهدوی رسید. او و یارانش خود را برای نبرد با آمریکا آماده کردند. بدین ترتیب با ورود اولین کاروان از نفتکش های کویتی آن هم با پرچم آمریکا و اسکورت ناوگان جنگی آکریکا در تیرماه 1366 به راه افتادند. نفتکش بزرگ کویتی به اسم الرخّاء با اسم مبدل «بریجتون» در بین یک ستون نظامی اسکورت می شد که در اثر برخورد با مین های کار گذاشته شده توسط نادر مهدوی و یارانش منفجر شد و هیمنه پوشالی آمریکا در هم ریخت! امام(ره) تیم نادر مهدوی را به حضور طلبید و بر پیشانی او بوسه زد. بعدها آمریکا دیگر جرات تقابل در دریا را نداشت!
🔹دوم؛ در ۱۲ تیر ۱۳۶۷، پرواز شماره ۶۵۵ شرکت ایران ایر که از بندرعباس عازم دبی بود، بر فراز خلیج فارس مورد هدف موشک ناو یو اس اس وینسنس قرار گرفت و تمامی ۲۹۰ نفر سرنشین بی گناه آن جان باختند. امام خمینی در پاسخ به نام آیت الله منتظری، تصمیم گیری در نوع و چگونگی و زمان انتقام را به مسئولین سیاسی و لشکری واگذار کرد و فرمود همه خود را برای یک نبرد تمام عیار با آمریکا آماده کنند. اما هاشمی آمد در رسانه ها اعلام کرد که اگر یک اقدام ناشیانه انجام شود فشار تبلیغات از روی دوش آمریکایی ها برداشته می شود! وی ادامه داد ایران حق انتقام را برای خود محفوظ می داند شاید این قضیه حادثه ای بیشتر نباشد ولی آمریکا قابل سرزنش است!!
🔸سوم؛ 13 تیرماه سال 98 نفتکش ایرانی توسط دولت نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا(انگلیس) در آب های جبل الطارق توقیف شد. رهبر انقلاب فرمودند که اقدام متقابل کنید. مسئولین سیاسی خودشان را به نشنیدن زدند. رهبری در دیدار مردمی فرمودند نیروهای مؤمن انقلابی پاسخ دهند. بدین ترتیب سپاه یک نفتکش انگلیسی را توقیف کرد. انگلیس مجبور شد نفتکش ایرانی را آزاد کند و نفتکش ایرانی به مسیر خود ادامه داد و بعد از مدتی نفتکش انگلیسی آزاد شد!
🔹چهارم؛ در شبانگاه شب جمعه، 13 دی 98، حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران بهمراه ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد مورد حمله تروریستی ارتش آمریکا قرار گرفت و ناجوانمردانه به شهادت رسید. ده ها میلیون ایرانی در عزای فرمانده محبوب خود گریستند و در تشییع آن سردار دلها به خیابان ها آمدند. لحظاتی قبل از خاکسپار حاج قاسم در دل شب، پایگاه هوایی عین الاسد که مهم ترین پایگاه راهبردی آمریکا در منطقه بود مورد هدف 13 موشک بالستیک ایرانی قرار گرفت. صبح روز حادثه اما رهبر انقلاب آن را صرفاً یک سیلی دانسته بود نه انتقام سخت. بعدها مشخص شد رهبری برای انتقام سه مسئله را عنوان کرده بود که مسئولین سیاسی و لشکری به یکی عمل کردند. اگرچه ایران عین الاسد را شخم زد و بیش از 100 نظامی آمریکا کشته شد(بقول خودشان ضربه مغزی)، اما دل رهبری و مردم ایران خنک نشد.
🔸پنجم؛ حوادثی چون نطنز، بمبماران مواضع جبهه مقاومت، حزب الله و حشدالشعبی در عراق و سوریه نشان از یک انفعال در سیاست خارجی و محور مقاومت می دهد. گویا تصمیمات سیاسیون با آن گفته امام که «من اگر بودم می زدم» متفاوت است؛ حالا جنگنده های آمریکایی براحتی به هواپیمای ماهان جمهوری اسلامی در آسمان سوریه نزدیک می شوند! آقایان این جسارت و تجاوز پاسخ می خواهد. عقب نشینی دشمن را جری می کند.
#پرواز_ماهان
✅ #داود_مدرسی_یان
https://eitaa.com/nograei
اموزش عملی درس مرگ بر امریکا در #اقدام_تروریستی_آمریکا تهدید جان #مسافران_هواپیمایی_ماهان
آمریکایی ها توان چنین جسارتی را ندارند و این
۱. اقدامی هدفمندبرای فریب سامانه پدافندی سوریه بود
۲. انتظار واکنش غرب گراهای داخلی به این اقدام وقیح ،همان اندازه مضحک هست که توقع ورود سازمان های بین المللی را داریم
۳. اگر سالروز حادثه پرواز شماره ۶۵۵ ایران ایر در تیرماه سال ۶۷ را بزرگ می داشتیم و هرسال تشریح می کردیم ،شاید این جسارت برای پرواز شماره ۱۲۵۲ ماهان تکرار نمی شد
۴.اگر سال ها از مهدکودک تا دانشگاه به نسل نوجوان کنونی می گفتیم که آمریکا تروریست و کودک کش هست و هواپیمای مسافربری شکار می کند باتوجه به حجم امپریالیسم تبلیغاتی و رسانه ای و ربات های سعودی متطقه،هیچکس و هیچ وقت به اندازه این اقدام آمریکایی ها ،باور پذیر نبود (عدو شود سبب خیر اگر خدا بخواهد ) و این اقدام آمریکایی،کلاس عملی درس مرگ بر امریکا بود
۵.در عین حال تساهل در دستگاه سیاست خارجی و دلواپسی برخی دولتمردان به غرب همچنان برای کشور هزینه ساز هست .منافع ملی ایران در طول قرن ها ، نه برپایه رفاه و اقتصاد که بر پایه هویت و عزت شکل گرفته که در برهه ی کنونی قاعده نفی سبیل تکمیل کننده این سیاست راهبردی است که متاسفانه تساهل در دستگاه سیاست خارجی باعث خدشه دار شدن این هویت و عزت تاریخی شده و می شود .
۶.لحن ملیح وزیر خارجه ایران در چنین مواردی و توسل ایشان به سازمان های به اصطلاح بین المللی ،وقاحت و جسارت این اقدامات را نیز افزایش خواهد داد
۷.اقدام مقابله به مثل ایران از نوع مزاحمت برای مسافرانی بی گناه هرگز در منشور نظام امنیتی ایران نخواهد بود ،اما قطعا اقدام و انتقام از نوع دیگر و سخت تر آن دیر یا زود با قاطعیت تمام انجام خواهد شد .
۸.سخنان رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق مبنی بر فراموش نکردن شهادت سردار سلیمانی و تاکید بر ضربه متقابل حتمی،ناظر به برخی محاسبات غلط داخلی و خارجی از پاسخ ایران به اقدام آمریکایی ها در عراق و نوعی بازدارندگی هوشمندانه برای عدم تکرار چنین اقداماتی بود که متصور شده است .
شهرام مهدوی مطلق
https://eitaa.com/nograei