فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬#حماسه_حضور
💠 اجتماع #دختران_فاطمی دانش آموزان مدارس اداره آموزش وپرورش ناحیه ۴ قم در مجتمع شهید هندویان پردیسان
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
📌این مراسم با اجرای برنامه های متعدد و حضور دختران مقطع متوسطه باهمراهی کادرآموزشی ،مدیرکل ناحیه۴، امام جمعه محترم،مربیان طرح امین،فرمانده بسیج و...برگزارگردید
۳۰آذر۱۴۰۱
#پیوند_مسجد_و_مدرسه
#مکتب_حاج_قاسم
#پردیسان_همدل
#دختران_فاطمی
💫نو+جوان انقلابی🌷🌷🌷
@nojawnanglabe🏴
هدایت شده از نو+جوانان انقلابی
2_144121785153036889.mp3
4.87M
🎤سرود و هم خوانی
👌 درایام #فاطمیه(س)
📖متن سرود :
چادری که رو سر خواهرامونه
هدیه فاطمه به مادرامونه
خانومیه همه دخترامونه
هدیه فاطمه به مادرامونه
چادر بهشته رو سر فرشته های دنیا
بهترین وسیله است برای شادی دل زهرا
چادر مشکی نوره مثل پرچم مشکی هیئت
مثل نور چشمای شهیده توی لحظه سرخ شهادت
فاطمه جان قسم به پاکی تو
بیرق ما چادر خاکی تو
کاشکی به فاطمه دلا رو بسپاریم
زندگیامونو بهش بدهکاریم
حرمت این امانتو نگه داریم
کار چادر فاطمه جز عقیله پروری نیست
تو کلام زینب چیزی جز رجز حیدری نیست
دختر زهرا باید نا امید کنه دشمن دینو
روی قله دنیا بکوبه پرچم امیرالمومنینو
زینبی و قسم به پاکی تو
بیرق ما چادر خاکی تو...
🎙حاج حسین طاهری
#لبیک_یازهرا
#چادربهشتی
💫نو+جوان انقلابی🌷🌷🌷
@nojawnanglabe🏴
هدایت شده از قرارگاه ثامن
✍ آیت الله بهجت (ره) : کار خیر خود را کم دست نگیرید ، در هر کار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک کنید ، شاید همان کار خیر بی ریا قبول و باعث نجاتتون شد . ضمن اینکه انجام کار خیر توفیق آور است .
باسلام و عرض تسلیت ایام
🙏 عزیزانی که قصد سهیم شدن در قربانی اول ماه را دارند تا ساعت ۱۲ ظهریک شنبه ۴دی اول جمادی االثانی فرصت واریز دارند
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🕊صدقه و مشارکت در قربانی اول ماه#جمادی_الثانی جهت سلامتی آقا امام زمان(عج)
💳شماره کارت مرکز نیکوکاری مسجد حضرت زینب علیها السلام پردیسان
⌨️ 6037997932693063
📲کد پرداخت موبایل :
⌨️ *8877*6207#
📞 شماره جهت پیامک اعلام واریزی :
⌨️ 09127477659
📎 و یا به دفتر مرکز نیکو کاری حضرت زینب سلام الله مراجعه نمایید.
🌹اجر کم عندالله 🌹
📌 قم: پردیسان |خیابان انقلاب اسلامی مسجد حضرت زینب سلام الله علیها
♥️#اشتراک_پیام_مشارکت_در_ثواب
✊#جهادگران_مسأله_محور
✌️#مجاهدین_محرومیت_زدا
🇮🇷طلاب جهادگر پردیسان
@tolabpardesan🖤
نو+جوانان انقلابی
✍ آیت الله بهجت (ره) : کار خیر خود را کم دست نگیرید ، در هر کار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک
📣📣📣📣📣📣📣📣📣
🚨نماز و صدقه اول ماه قمری فراموش نشود
📸#روایت_تصویر
🔰بازدید مدارس از نمایشگاه #کوچههای_مادری پردیسان قم
🔰نمایشگاه تا۶دی ماه ادامه خواهد داشت
🙏تقدیر بی پایان از همه عوامل و زحمتکشان بویژه بچه های گمنام و گروههای جهادی پای کار✌️✌️✌️
💫نو+جوان انقلابی🌷🌷🌷
@nojawnanglabe🏴
❓سؤال: دانشآموز سال دوم دبیرستان هستم. با اینکه از درس خواندن لذت میبرم، ولی با رسیدن روزهای امتحان، سطح نگرانی و اضطرابم افزایش مییابد. اوج این مشکل در جلسه امتحان خود را نشان میدهد و باعث میشود نتوانم نتیجه دلخواهم را بگیرم. چگونه میتوانم بر این مشکل چیره شوم؟
✅پاسخ: روانشناسان، اضطراب را به دو شکل خوب و بد مطرح میشناسند. وجود کمی نگرانی سبب میشود تا برای رسیدن به اهداف و برداشتن موانع موفقیت خود تلاش کنیم. تصور کنید اگر شما هیچ دغدغهای نسبت به موفقیت در امتحان نداشته باشید، تلاشی هم برای مطالعه، یادداشت برداری، حل مسائل و... نمیکنید و زمان خود را به بیهودگی و نشستن پای تلویزیون و تفریح سپری میکنید. وجود کمی اضطراب باعث میشود ما برای چیره شدن بر آن قدمی برداریم و پس از موفقیت از لذت آرامش برخوردار شویم.
⚠️اما در طرف مقابل هم 🤯اضطراب و 😱نگرانی زیاد میتواند مشکل ساز شود. میزان بالای نگرانی، حس آزار دهندهای که ما را از زندگی طبیعی دور میسازد. نگرانی زیاد میتواند تمرکز را از ما بگیرد و حتی ذهن ما را در به یادآوری و پردازش چیزهایی که میدانیم، با ناتوانی روبرو کند. دانشآموزانی که با اضطراب بالا در جلسه امتحان حاضر میشوند، نتایجی را که لایق آن هستند نمیگیرند و ممکن است به دلیل اشتباهات کوچک ناشی از حواسپرتی و ... خود را دچار مشکل کنند. برای غلبه بر این دشمن موفقیت لازم است در سه گام اقدام کنید:
🧐 گام اول) شناسایی ریشه نگرانی
برای روبرو شدن با نگرانی امتحان، نخست باید بتوانید دلایل نگرانی خود را شناسایی کنید. به نظر کارشناسان، دلایل زیر میتواند در بروز این نگرانی مؤثر باشد:
1⃣ سختگیریهای بیش از حد: شما توانایی مشخصی دارید، مثلا میتوانید در روز ۸ساعت درس بخوانید و با یادداشت برداری یاد میگیرید. حال اگر این توانمندی و ظرفیت را در نظر نگیرید، خود را دچار توقع بیش از توان کردهاید و در این بازی، هیچگاه برنده نخواهید شد.
2⃣ ترس: از امتحان یک هیولا نسازید. تجربه شما در زمینه امتحانهای قبلی را مرور کنید. از خاطرات خوبی که درباره گذشته دارید بهره بگیرد و به خود بگویید این امتحان هم مانند موارد قبلی آن سپری میشوند.
3⃣ عدم آمادگی: وقتی برای مطالعه وقت نگذاشته باشید، حق دارید نگران شوید. اما زمانی که به اندازه کافی خواندهاید و مرور کردهاید، اکنون خود را آماده پاسخگویی کنید نه سرزنش به دلیل کمکاریهای احتمالی.
4⃣ رقابت: رقابت به همان اندازه که شیرین و جالب است، به همان مقدار هم میتواند در افزایش نگرانی شما سهم داشته باشد؛ پس آن را مدیریت کنید و نگذارید توجه زیاد به جلو افتادن از دیگران، مانع جلو افتادن شما شود!
5⃣ مقایسه کردن: بارها شنیدهاید که مقایسه کردن خود با دیگران کار مفیدی نیست و نمیتواند حرکتی را ایجاد کند. بهتر است وضعیت کنونی را با قبل از این مقایسه کنید. اینکه در شرایط فعلی بهتر یاد میگیرد و انگیزه بیشتری برای موفقیت و ساختن یک آینده خوب دارید، به یاد آورید.
6⃣ بیش از حد مهم جلوه دادن بعضی از درسها: حرفهایی که درباره برخی از درسها گفته میشود، نقش زیادی در ذهنیت ما دارد. اگر از درسی مانند ریاضی یک غول ساخته باشید که هم باید بهترین نمره را بگیرید و هم به نظر شما دشوارترین درس است، طبیعی است که از این کوه خیالی بترسید و نتوانید آن را فتح کنید. بهتر است روزهای امتحان دست از بلوف زدن و مبالغه گویی بردارید. هر درسی که برایش زحمت کشیده باشید، الان نوکر شماست!
7⃣ برچسبها: مراقب باشید از برچسبهایی که به خودتان زدهاید، به یک باور تازه نرسید. اگر پذیرفته باشید که درس در مغز شما جا نمیگیرد یا هوشتان کم است، دیگر انتظار نداشته باشید مغزی که به آن توهین کردهاید و حافظهای که روی آن حساب باز نکردهاید، به شما کمک کند. اول از او معذرت خواهی کنید و سپس انتظار کمک داشته باشید.
8⃣ عدم تمرکز: اگر روزها و شبها امتحان زیاد پای تلویزیون یا بازیهای کامپیوتری مینشینید، بدانید که تمرکزتان کم میشود. برای اینکه دچار حواسپرتی نشوید، برنامههای ذهنتان را مدیریت کنید و آن را برای امتحان تمرین دهید.
🤩 گام دوم) برنامه تقویت آرامش
1⃣ ورزش: ورزش و تحرک منظم سبب می شود استرسهایی که در بدن جا خوش کردهاند، مجبور به اثاث کشی شوند. شما با این کار، تمام وسایل این مزاحم را بیرون میریزید و سبکبار به کارهای مهمتان میرسید.
✍ استاددکتر ابراهیم اخوی
@nojawnanglabe🏴
2⃣ تغذیه: حتما تفاوت بنزین معمولی با بنزین سوپر را شنیدهاید. بدن ما هم با غذاهای متفاوتی که میخوریم، کارکردهای خوب و بد پیدا میکند. روزهای امتحان بیشتر از سبزی و میوه استفاده کنید و از خوردن تنقلاتی که بدن را سنگین و چرب میکنند، پرهیز کنید. لذت موفقیت را با لذت خوردن معامله نکنید که بعدا پشیمان میشوید. نحوه غذا خوردن شما هم مهم است. با آرامش و فرصت کافی غذا بخورید. به ویژه صبح امتحان کمی زودتر بیدار شوید تا اشتهای شما برای صبحانه آمادگی لازم را پیدا کند. بدون صبحانه وارد جلسه امتحان نشوید.
3⃣ خواب: خوب بخوابید. خصوصا خواب ۱۲شب تا اذان صبح را به هیچ قیمتی از دست ندهید. بهترین و آرامبخشترین امواج خواب در این ساعتها تولید میشوند. قبل از خواب برای یک خواب خوب و برخاستن راحت، دعا کنید و از خداوند بخواهید که با این خواب به شما آرامش هدیه کند.
4⃣ مدیریت ذهن: مزاحمهای فکری را شناسایی کنید. نیاز نیست همه مشکلات و فایلهای باز ذهنتان را درست در روزهای مهم زندگی مانند امتحان انجام دهید. برخی از کارهای غیرضروری را به روزهای پس از امتحان موکول کنید.
سوم) برنامه ویژه اضطراب امتحان
برای پیروزی بر نگرانی منفی در جلسه امتحان، توجه به نکات زیر تا حد زیادی میتواند به شما کمک کند:
🍃 هنگام خروج از منزل، از خداوند کمک بخواهید. گفتن بسم الله الرحمن الرحیم و خواندن سوره توحید کمکهای معنوی خوبی هستند.
🍃 به موقع و سر وقت به جلسه امتحان بروید و پیش از آغاز امتحان با خاطری آسوده در جای خود مستقر شوید.
🍃 کلیه وسایل و ابزارهایی که در امتحان مورد نیاز است همراه خود به جلسه ببرید.
🍃 در صورتی که قبل از شروع امتحان، دستورات و راهنمایی هایی از سوی مدرسین یا ناظرین جلسه داده میشود، به این دستورات کاملاً گوش دهید.
🍃 پس از اینکه سؤالات در اختیار شما قرار گرفت، بلافاصله و با عجله شروع به نوشتن نکنید. تمام سؤالات را یک بار سریع مرور کنید، ابتدا جواب سؤال های ساده را بنویسید و سپس به سؤالهای مشکل بپردازید.
🍃 به زمان بندی سؤالات دقت کنید تا با مشکل کمبود وقت مواجه نشوید.
🍃 در نوشتن پاسخ ها به دقت عمل کنید و خود را به جای مصححی قرار دهید که میخواهد همین برگه امتحانی را تصحیح کند.
🍃 به یاد داشته باشید همیشه یک پاسخ ضعیف و ناقص بهتر از هیچ است و اگر به سؤالی برخورد کردید که درباره آن حضور ذهن نداشته و چیزی نمیدانید، هرچه درباره آن سؤال به ذهنتان می رسد بر روی یک کاغذ پیش نویس، یادداشت کنید. به این ترتیب به تدریج بعضی قسمتها به یادتان خواهد آمد.
🍃 سعی کنید عجلهای برای تحویل دادن برگه امتحانی نداشته باشید و تا آنجا که می توانید درباره سؤالات فکر کنید.
🍃 قبل از تحویل برگه امتحانی، نوشته های خود را مرور کنید و اگر نکاتی را در حین نوشتن فراموش کردهاید، کامل کنید.
🍃 شما برای امتحانات بعدی هم باید انرژی داشته باشید، پس با وسواس به برگه امتحانی و جوابهایی که نوشتهاید، نگاه نکنید. از پاک کردنهای مکرر و رفتارهایی که شما را به زحمت بیفایده میاندازد، پرهیز کنید. دقت خوب است ولی وسواس خیر!
🍃 در شرایط سخت با یادآوری لذت موفقیت و ارتقای پایههای علمی به خود آرامش دهید. شما برای ساحتن یک آینده خوب سر جلسه امتحان قرار گرفتهاید و به کاری ارزشمند و معنوی به نام تحصیل دانش مشغول هستید.
✍ استاد دکترابراهیم اخوی
@nojawnanglabe🏴
🔸دعای حضرت زهرا سلام الله علیها در روز یکشنبه:
«اََللّهُم اجْعَلْ أَوَّلَ یَوْمی هَذا فَلاحاً وَ آخِرَهُ نَجاحَاً وَ أَوْسَطَهُ صَلاحَاً، اََللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَاجْعَلْنا مِمَّنْ أَنابَ إِلَیْکَ فَقَبِلْتَهُ، وَ تَوَکَّلَ عَلَیْکَ فَکَفَیتَهُ، وَ تَضَرَّعَ إِلَیْکَ فَرَحِمْتَهُ»
پروردگارا! آغاز روزم را با رستگاری و پایان آن را به کامیابی و میانه ی آن را به نیکی، مزین فرما، خداوندا بر محمد و خاندان او درود فرست، و ما را جزو آن کسانی قرار ده که به سوی تو بازگشت کرده است و تو او را با مهربانی پذیرا شده ای، و بر تو توکل جسته است و تو او را از همه چیز کفایت کرده ای و به درگاه تو تضرع کرده است و تو اورا در سایه مهربانی خویش قرار داده ای.
📚 بحارالانوار ج۸۷ ص۳۳۸
@nojawnanglabe🏴
02 Salam_Madaram 4.mp3
11.59M
🏴 سلام فاطمه 🌺
🎙محمدحسین پویانفر
👌بسیار عالی برای اجرای گروهی در مدرسه و هیأت🖤 .....
💫نو+جوان انقلابی🌷🌷🌷
@nojawnanglabe🏴