فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرکت «اسپیسایکس»، فیلمی را از موشک بزرگ «#استارشیپ» منتشر کرده است که برای پرواز آزمایشی سوم آماده میشود.
اسپیسایکس در حساب #ایکس خود اعلام کرد که روز ۱۴ مارس را برای سومین آزمایش پرواز استارشیپ هدف قرار داده است. استارشیپ از دو بخش تشکیل شده است؛ مرحله بالایی قابل استفاده مجدد از جنس فولاد ضد زنگ که استارشیپ نامیده میشود و تقویتکننده مرحله اول آن موسوم به «سوپر هوی»(Super Heavy) که به همراه یکدیگر بیش از ۱۲۲ متر هستند.
🌔 @nojoom_et
هدایت شده از قاصدک
🛑 فروشگاه محصولات ارگانیک #برکات 🛑
⭕️ ما اینجاییم تا با قیمت عالی و با کیفیت برتر محصولات را در اختیارتان بگذاریم.
✴️ - انواع گیاهان دارویی
✴️ - انواع شیره
✴️ - روغن های درمانی
✴️ - لوازم آرایشی و بهداشتی
✴️ - انواع شامپوهای طبیعی
✴️. انواع سرکه های طبیعی
✴️. انواع دمنوش های طبیعی
✴️. انواع صابون های طبیعی
✴️. انواع لیف و کفی های طبیعی
✴️.کپسول لاغری بدون عوارض
✴️. انواع مام های طبیعی
✴️. انواع عطرهای طبیعی
و کلی محصولات دیگه... 😍
🟢این کانال #منصف و #باکیفیت محصولات ارگانیک رو براتون پیدا کردم از دستش ندید😍👇🏻
≪ ⚜️ ✿ ⚜️ ≫
https://eitaa.com/joinchat/1039925254C2a29e59c9b
≪ ⚜️ ✿ ⚜️ ≫
@mahsulpak
این حفرههای بیضی بزرگ به صورت رسمی «پنجره ابر» نامیده میشوند، با این حال گاهی اوقات به آنها ابرهای سوراخدار نیز گفته میشود. این حفرهها به قدری عظیم هستند که میتوانید آنها را از زمین و همینطور از فضا مشاهده کنید. اما آنها از کجا آمدهاند؟/ عکس: تصویر ماهواره ناسا از حفرههای هوایی در آسمان فلوریدا
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و بر اساس گزارش عصر ایران، در اوایل سال جاری میلادی ماهواره «ترا» متعلق به سازمان فضایی آمریکا بر فراز خلیج مکزیک در حال چرخش بود که یکی از دوربینهای آن تصاویری از ابرهایی با ظاهر عجیب گرفت. در این عکسها که از نزدیکی سواحل فلوریدا در ایالات متحده گرفته شدهاند، ابرها طوری به نظر میرسند که گویی در آنها کسی آسمان را سوراخ کرده است.
سالها است که بسیاری از مردم این ابرها را با بشقاب پرنده یا سایر اشیاء ناشناس پرنده اشتباه میگیرند که البته جای تعجبی هم ندارد، چرا که آنها ظاهری عجیب و منحصر به فرد دارند. هرچند این پدیده غیرعادی جدید نیست و محققان ناسا از دهه چهل میلادی به این سو آن را مستند کردهاند، با این حال تنها حدود ۱۵ سال پیش بود که توضیحی دقیق و علمی برای آنها پیدا شد.
🌔 @nojoom_et
📢 تصویر روز ناسا
🗓 شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
عنوان: دنباله دار پونز بروکس در شمال بهار
اعتبار تصویر و حق چاپ: پتر هورالک / موسسه فیزیک در اوپاوا
با نزدیک شدن به بهار برای آسمانبینهای شمالی، دنبالهدار 12P/Pons-Brooks در حال رشد است. دنبالهدار نوع هالی که در حال حاضر با تلسکوپهای کوچک و دوربینهای دوچشمی قابل مشاهده است، میتواند در هفتههای آینده به چشم غیرمسلح نیز برسد. با وجود جو مهآلود، کمای سبز و دم بلند دنبالهدار در نزدیکی افق معلق است، در این آسماننمای عمیق شبانه از Revuca، اسلواکی که در 5 مارس ثبت شده است. در آسمان بالای دنبالهدار نوع هالی، آندرومدا (سمت راست) و کهکشان های مثلثی در کنار ستاره درخشان میراخ، ستاره بتای صورت فلکی آندرومدا قرار دارند. این دو کهکشان مارپیچی اعضای گروه کهکشان محلی ما هستند و بیش از 2.5 میلیون سال نوری از ما فاصله دارند. دنبالهدار Pons-Brooks بازدیدکننده دورهای از درون منظومه شمسی است و کمتر از 14 دقیقه نوری با ما فاصله دارد.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟 گذشت زمان یکی از قابل تشخیص ترین صورت های فلکی - شکارچی
صورت فلکی شکارچی از نظر تعداد ستارگان متغیر در این صورت فلکی در جایگاه دوم قرار دارد. تقریباً 3000 مورد از آنها در جبار وجود دارد.
اولین تصویر مربوط به صورت فلکی شکارچی حکاکی از عاج ماموت است که بیش از 30000 سال قدمت دارد
🌔 @nojoom_et
🔥 آیا جهنم وجود دارد؟
جایی در منظومه شمسی ما وجود دارد که مدعی این عنوان است.
قمر مشتری، آیو، گاهی به دلیل فعالیت دیوانهوار آتشفشانهایی که در تمام سطح آن نقطهای دارند ، «جهنم آتشفشانی» نامیده میشود.
ارتفاع ستونهای گدازه به 300 کیلومتر میرسد ؛ به عنوان مثال، ایستگاه فضایی بینالمللی در ارتفاع حدود 400 کیلومتری به دور زمین پرواز میکند.
فعالیت آتشفشانی در اثر تعامل گرانشی با مشتری ایجاد می شود.
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقاطع» ماه و زمین، تصویربرداری شده توسط فضاپیمای Orion، 28 نوامبر
🌔 @nojoom_et
پروازها به مریخ به زودی انجام می شود
ایلان ماسک و اسپیس ایکس فعالانه روی یک موشک استارشیپ قابل استفاده مجدد برای پرواز به مریخ کار می کنند. طبق برنامه ریزی ها، اولین پرواز آزمایشی ممکن است 3-4 سال دیگر انجام شود. ماسک همچنین قصد دارد قبل از فرستادن انسان به این سیاره، یک پایگاه خودمختار در مریخ ایجاد کند.
🌔 @nojoom_et
یک گرداب قطبی جنوبی در جو بزرگترین قمر زحل، تیتان، خودنمایی می کند
این تصویر با دوربین زاویه باز فضاپیمای کاسینی در 25 جولای 2012 گرفته شده است.
📚 نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
اگر سال کبیسه نداشتیم، چه میشد؟
سال ۲۰۲۴ میلادی سال کبیسه است. هر چهار سال، یک روز اضافی به تقویم میلادی اضافه و موجب میشود ماه فوریه ۲۹ روزه باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قبل از اینکه ژولیوس سزار در سال ۴۵ قبل از میلاد، گاهشماری ژولینی و همراه آن روزهای کبیسه هر چهار سال یک بار را معرفی کند، تقویم رومی فقط ۳۵۴ روز داشت. برای تطابقدادن تقویم با مدت زمان یک دور کامل چرخیدن زمین دور خورشید، این تقویم باید هر چهار سال، ماه کاملا جدیدی را وارد میکرد. پلوتارک، تاریخنگار یونان باستان در کتاب «زندگی نوما» در حدود آغاز قرن دوم میلادی نوشت: «نوما پمپیلیوس، پادشاه افسانهای روم تفاوت بین سال خورشیدی و قمری را یازده روز محاسبه کرد، به خاطر اینکه ماه مسیر سالانه خود را در ۳۵۴ روز و خورشید در ۳۶۵ کامل میکرد.»
بر اساس گزارش زومیت، نوما برای رفع این تناقض یازده روز را دو برابر کرد و یک سال در میان، یک ماه کبیسه پس از فوریه اضافه کرد که شامل ۲۲ روز بود و رومیها آن را ماه مرسدونیوس نامیدند. اگرچه خود این اصلاحیه به مرور زمان به اصلاحیههای دیگری نیاز پیدا کرد.
تقویم ژولینی با توجه به اینکه صرفا با افزودن یک روز تغییر میکرد، پیشرفت بزرگی برای افزودن ماه اضافی در هر چهار سال بود، اگرچه باز هم کامل نبود. به منظور تلاش و پیوند دادن تقویم به سال شمسی (زمانی که طول میکشد تا زمین به طور کامل دور خورشید بچرخد)، تقویم ژولینی هر چهار سال یک بار، یک سال کبیسه داشت که در آن روز اضافی درنظر گرفته میشد.
🌔 @nojoom_et