مجلس دوم
👇✳️رقابت داخلی نیروهای خط امام
پس از حوادث تلخ و خونین سال ۱۳۶۰ و حذف جریانهای ضدانقلاب از عرصه سیاسی کشور، زمان برگزاری دومین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۶ فروردین ماه سال ۱۳۶۳ فرا رسیده بود. انتخاباتی که در مقایسه با دور گذشته خود تفاوتهایی داشت؛ از جمله آنکه آغاز جنگ تحمیلی و درگیری بخشی از شهرهای مرزی در این انتخابات اعضای اصلی و وابسته به نهضت آزادی ایران نیز که پیش از این در مجلس اول نماینده بودند، به دلیل عملکرد ناصواب و همسویی با ضد انقلاب و بیگانگان در حالی که کشور درگیر نبردی همهجانبه با دشمنان بود، از طرف شورای نگهبان ردّ صلاحیت شدند. نهضت نیز در واکنش به اقدام شورای نگهبان، به طور رسمی انتخابات را تحریم کرد. در نتیجه جامعه روحانیت مبارز و حزب جمهوری اسلامی به عنوان گروههای فعال و تأثیرگذار صحنه سیاسی، بازیگر میدان انتخابات دور دوم مجلس بودند.
با حذف جریان ضد انقلاب، به تدریج از ابتدای دهه ۶۰ بین نیروهای خط امام اختلاف ایجاد شد و تقریباً همه تشکلهای سیاسی در این دوره را با انشقاق مواجه ساخت و رقابتی دوقطبی بین دو طیف جریان خط امام ایجاد شد.
یک جریان با محوریت اکثریت جامعه روحانیت، اکثریت اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، طیف راست حزب جمهوری، طیف راست سازمان مجاهدین انقلاب، حزب مؤتلفه و برخی تشکلهای وابسته به بازار شکل گرفت و در مقابل جریان حامیان دولت موسوی، شامل طیف چپ جامعه روحانیت، اعضای چپ سازمان مجاهدین انقلاب، دفتر تحکیم وحدت و انجمنهای اسلامی معلمان و مدرسان دانشگاهها قرار داشتند.
نتایج حاصله نیز از توفیق نسبی هر دو جناح به یک اندازه در انتخابات حکایت داشت، به گونهای كه جناح چپ ۱۲ كرسی و جناح راست ۱۸ كرسی را در تهران به دست آورد. در سراسر کشور نیز توزیع آرا همینگونه بود.
🌐 شبکه العهد عراق اعلام کرد فشارهای آمریکا مانع از آن شد تا برهم صالح رئیس جمهور عراق, اسعد العیدانی نامزد اکثریت پارلمانی را مأمور تشکیل کابینه کند
🔹به گزارش این شبکه برهم صالح پیش از ظهر امروز پنجشنبه استعفای خود را تقدیم پارلمان کرده است، گفته شده، صالح بغداد را به مقصد سلیمانیه ترک کرده است.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند #رودررو_با_قاتل
🔴 مادر داغديده البرزي كه فرزندش توسط منافقين و باهدايت مصی علينژاد و شبكه سعودي در #آشوبهای_آبان ماه ترور شده، حالا با سوءاستفاده علينژاد، درمقابل همين قاتلان پسرش نشسته است
🔹 مصي علينژاد هم، با او اشك ميريزد و همين اشكها براي #پروژه_اقتصادي ميلياردي بعدياش فاكتور ميشود
🔹 ویدئویی که #ترور_کور جوان کرجی به سبک ترورهای دهه ٦٠ منافقين را نمایان می کند!
✅ صدای چکمههای دشمن!
⭕️حمله آمریکا به نیروهای حشدالشعبی، رخدادی نیست که در یک شب گذشته رخ داده باشد؛ بلکه این جنایت نتیجه اقدامات اجتماعی و سیاسی است که در طول سه ماه گذشته در عراق و شهرهای مذهبی و شیعهنشین و همچنین در سطح سیاسی شروع کرده است. آمریکا با راهبردهایی بسیار ساده و نه چندان پیچیده، ابتدا شیعیان عراق را علیه نخستوزیر و دولت بسیج کرد، شهرها را به ناامنی کشاند، نیروهای نظامی و حشدالشعبی را با جنگ روانی و شناختی مورد تهاجم قرار داد و در مرحله دوم دولت را به استعفا کشاند و با سواری گرفتن از برخی احزاب اجازه معرفی نخستوزیر جدید را نداد. در همین حال، با تحت فشار قرار گرفتن رئیسجمهور او را نیز به استعفا مجبور کرد واکنون مرحله سوم را در عراق شروع کرده که شامل حمله به زیرساختها، فعال شدن داعش و ایجاد ناامنی، هرج و مرج، کشتار، غارت و حمله سازمانیافته دولت آمریکا به حشدالشعبی است.
⭕️اقدامات آمریکا که بر پایههای جهل و بیبصیرتی عدهای از شیعیان عراق، گروههای سیاسی و سوءاستفاده جریان داعشِ شیعی حامی آمریکا مانند یمانیها، صرخیها و شیرازیها سوار شده است هنوز هم برای عراق برنامه دارد. داعش شکست خورده، بعثیون منفور و آمریکای رانده شده از عراق در دروازههای عراقی منتظر جان دادن آخرین نشانههای حکومت و ساختارهای رسمی کشور عراق هستند تا با ضربههای پیاپی وضعیتی بدتر از سوریه را برای آن ایجاد کنند.
⭕️امروز در ایران یومالله 9 دی و آغاز دهه بصیرت است، اهمیت گرامیداشت این روز برای آن است که در شرایط خطیر 10 سال ایران، جریانهای سیاسی وابسته به آمریکا خواهان ابطال انتخابات بودند. موج اول اعتراضات سیاسی و حمایت کودتاگران شروع شده بود، موج دوم ناامنی در برخی از شهرها هم در حال پا گذاشتن به فاز سوم بود که بصیرت انقلابی مردم سبب شد آمریکا و فرصتطلبان اجازه پیدا نکنند ساختارهای رسمی و انقلابی مورد هجمههای منافقین و داعشیهای وطنی قرار بگیرد و به شرایط امروز عراق دچار شود.
⭕️باید چنین روزی را گرامی داشت؛ چرا که سبب شد انقلاب اسلامی در منطقه و جهان به چنان قدرتی برسد که در آغاز گام دوم انقلاب قدرتهای برتر دنیا خواهان ائتلاف با آن باشند و این دستاورد کمی نیست که بصیرت برای ما به ارمغان آورده است؛ ملت ایران به هنگام یاری ولی خود در خواب نبود و چکمههای دشمن به رختخوابهایش باز نشد!
💎تبعات فتنه 88 به لحاظ اقتصادی چه بود؟
🔰 فتنه 88 باعث ضربه های اقتصادی متعددی به ملت ایران شد که برخی از آنها عبارتند از:
1️⃣.اعمال تحریم ها علیه اقتصاد ایران منجر به افزایش بیست درصد هزینه های مبادلاتی ما شد
2️⃣.فتنه 88 زمینه و بستر ساز تداوم تحریمهای بعدی علیه اقتصاد ایران گردید
3️⃣. فتنه 88 امنیت اقتصادی ایران را خدشه دار کرد
4️⃣.حجم سرمایه گذاری در ابعاد داخلی و خارجی به شدت کاهش یافت
5️⃣.فتنه 88 منجر به توقف رونق شد و سپس سیر نزولی به خود گرفت چه بسا این رونق در کوتاه مدت به صفر رسید
6️⃣.متاسفانه سیاستهای بی تدبیرانه دولت تدبیر وامید نتوانست موجب امنیت سرمایه گذاری در کشور شد؛ کما اینکه در لایحه بودجه 99 نیز شاهد هستیم سیاست گذاریها همچنان براساس همان تصورات متوهمانه است و دولت هیچ حرکت انقلابی در ساختار هزینه ها و درآمدها صورت نداده است.
7️⃣.فتنه88 عملا اقتصاد کشور و سفره و معیشت و قدرت خرید مردم را نشانه گرفت و دست آمریکا را برای توجیه تحریم های شدید اقتصادی ایران باز گذاشت؛
🔴 موسوی راه بازگشتی ندارد‼️
🔺 باجناق میرحسین موسوی: فکر میکردم موسوی از نظام و رهبری و مردم عذرخواهی کند اما دیگر راه بازگشتی ندارد.
🔻 #زمانهl عبدالحمید نقرهکار عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و باجناق مهندس موسوی:
🔹 در اطراف سران فتنه کسانی بودند که مستقیم وابسته بودند و برای اینها فضا سازی کردند و اینها را در دام انداختند. بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیتها اطلاعی نداشتند و گول خوردند و دست به اغتشاش زدند.
🔹 من فکر میکردم امثال موسوی به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس میکنم دیگر راه بازگشتی ندارند.
🔹 فکر نمیکردم موسوی تا این حد نزول پیدا کند و فریب بخورد. ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمیخواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگیمان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترمشان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید.
#بازنشرر #خیلی_مهم
🔴 بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند.
🔹 اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود!
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#به_بهانه_نه_دی
❇️ انگار برای این روزهاست.....‼️
✔️ به اقتضای زمان (حاشیه سازی و دوقطبی سازی ها در آستانه انتخابات مجلس از سوی برخی دولتمردان محترم، احزاب و انقلابی نمایان) و به رسم خوشه چینی چند جمله از خرمن فرمایشات رهبرانقلاب در ایام فتنه ۸۸ پیشکش محضرتان میشود (افلا یتدبرون):
🔻 فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با #ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛
🔻 «نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر #تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: #مراقب_حرف_زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
🔻«من هيچ اعتقادي ندارم به دفع؛اعتقاد من به جذب حداكثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی كأنه خودشان #اصرار دارند بر اينكه از نظام فاصله بگيرند!»
🔻 من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
✅ خبر ویژه(دوشنبه 9 دی)
🔴 به موسوی گفتم اپوزیسیون دولت و مجلس باشید!
«محمدرضا باهنر» با اشاره به دیدار خود با «میرحسینموسوی» پس از انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸ گفت: موسوی گلایه میکرد که رئیس و اعضای ستاد را گرفتهاند! با توجه به سابقهای که از مهندس موسوی و خدمات خوبشان در دوران دفاع مقدس میشناختم، به ایشان گفتم شما از سال ۶۷ به بعد به مدت ۲۰ سال از عالم سیاست دور بودهاید و اکنون ۱۳ میلیون رأی آوردهاید و اگر مدبرانه کار کنید میتوانید دور بعد رئیسجمهور شده و حتی اپوزیسیون دولت و مجلس بشوید. من هم کمک میکنم که صداوسیما کرسی برای شما در نظر بگیرد و حرفتان را بزنید. به او گفتم همه اینها به شرطی است که اپوزیسیون دولت و مجلس باشید اگر اپوزسیون نظام بشوید و اسلامیت و جمهوریت نظام را زیر سؤال ببرید، ممکن نیست؛ اگر اپوزسیون نظام بشوید نظام کوتاه نمیآید و در بهترین حالت به سرنوشت نهضت آزادی دچار میشوید. وی با بیان اینکه به موسوی گفتیم اگر انتخابات دوباره برگزار شود و شما رأی نیاوردید چه؟ گفت: دوباره باید برگزار شود، اظهار داشت: هرچه راه پیش پای موسوی گذاشتیم قبول نکرد و حتی پیشنهاد دادیم ۱۰ درصد آرا را بررسی کنیم، اما او گفت: باید انتخابات دوباره برگزار شود و من هم برنده آن باشم؛ او گفت که من شورای نگهبان و داوری انتخابات را قبول ندارم که به او گفتم این موضوع را باید پیش از انتخابات اعلام میکردید.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
اخبار کوتاه دوشنبه 9 دی
◄ «مجید شاکری» اقتصاددان در همایش «بررسی و تحلیل لایحه بودجه 99» که در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: لایحه بودجه ۹۹ اشکالات اساسی دارد. اعداد و ارقام ذکر شده در بخش درآمدهای دولت از طریق فروش اموال ترسناک است. تازه قرار است این ارقام بدون تشریفات فروخته شود که واضح است فسادآور است. این اقتصاددان اظهار داشت: شما ببینید دولت در فهرست کردن داراییها و اموالش هم فساد رخ میدهد چه برسد که بخواهد این اموال را بدون تشریفات به فروش برساند.
◄ «صادق زیباکلام» درباره انتخابات اسفند ماه گفت: بعضیها ایراد میگیرند که با رأی ندادن به تشکیل مجلسی ضعیف کمک میکنیم. ما هر کاری بکنیم مجلس یازدهم از آنِ اصولگرایان تندرو، اعضای جبهه پایداری و اطرافیان احمدینژاد خواهد بود. در واقع اصلاحطلبان حتی در تشکیل چیزی شبیه فراکسیون امید هم موفق نخواهند شد. به همین دلیل مصرانه بر سر تصمیم رأی ندادن میمانم و قطعاً رأی نمیدهم. با این حال هنوز هم معتقدم با رأی دادن میتوانیم از بحرانها عبور کنیم.
◄ «علی اسدی کرم» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره اختصاص بودجه به دستگاههای دولتی براساس عملکرد تصریح کرد: مجلس تاکنون به بحث بودجه شرکتهای دولتی ورود پیدا نکرده است. به نظر من مجلس باید امسال به بودجه شرکتهای دولتی ورود کرده و سود و زیانشان را مشخص کند. وی افزود: با جلوگیری از پرداخت پاداش و کارانههای قابل توجه به برخی از مدیران این شرکتها صرفهجویی زیادی صورت خواهد گرفت.
◄ «عادل آذر» رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه بخش عمدهای (بیش از نیمی) از شرکتهای دولتی زیانده هستند و به لحاظ مدیریتی و بهرهوری مشکل دارند، گفت: سال 1399 قرار است 106 شرکت زیانده باشد، اما پیشبینی ما بالای 200 شرکت زیانده خواهد بود.
◄ تحریمهای آمریکا علیه خط لوله گاز «نورد استریم ۲» خشم گستردهای را در سراسر آلمان برانگیخت و حالا حتی منتقدان این پروژه نیز به دنبال وضع تعرفه آبوهوایی بر مولکولهای آزادی آمریکا (نامی که آمریکا بر صادرات الانجی خود به اروپا گذاشته است) هستند.
◄ سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از مردم درخواست کرد با پیوستن به پویش «بدون قیمت نخریم»، ضمن برخورد با تخلف برخی واحدهای صنفی، یاریگر واحدهای صنفی صحیحالعمل باشند.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
photo_2019-12-31_01-58-44.jpg
138.1K
واکنش رهبر انقلاب در مورد شعار نویسی علیه ایشان
🔴 جنگ روایتها در پسااغتشاشات آبان‼️
🔻 در کتاب «جنگهای شبکهای» که اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرده جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹استراتژیستهای رسانه برنده شدن به سبب "روایت برتر" را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
🔹 یکی از آخرین پرده از جنگ روایت ها از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا برخی اشرار و مزدوران مسلح را با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کنند.
🔹 حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند.
🔻 در خصوص رفتار نهادهای حاکمیتی و متولی بعد از آشوب آبان ماه ذکر دو نکته ضروری است:
1️⃣ ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
2️⃣ با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.