#بازنشرر #خیلی_مهم
🔴 بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸
🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده!
🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند.
🔹 اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود!
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#به_بهانه_نه_دی
❇️ انگار برای این روزهاست.....‼️
✔️ به اقتضای زمان (حاشیه سازی و دوقطبی سازی ها در آستانه انتخابات مجلس از سوی برخی دولتمردان محترم، احزاب و انقلابی نمایان) و به رسم خوشه چینی چند جمله از خرمن فرمایشات رهبرانقلاب در ایام فتنه ۸۸ پیشکش محضرتان میشود (افلا یتدبرون):
🔻 فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با #ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛
🔻 «نخبگان بدانند هر حرفی ، هر اقدامی، هر #تحليلی كه به آنها( دشمنان) كمك بكند، اين حركت در مسير خلاف ملت است. همه ما خيلي بايد مراقب باشيم؛ خيلی بايد مراقب باشيم: #مراقب_حرف_زدن، مراقب موضع گيری كردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها»
🔻«من هيچ اعتقادي ندارم به دفع؛اعتقاد من به جذب حداكثری و دفع حداقلی است؛ اما بعضی كأنه خودشان #اصرار دارند بر اينكه از نظام فاصله بگيرند!»
🔻 من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهان های با حقد و غضب گشوده شده و دندان های با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، خب چه کار کند؟
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
✅ خبر ویژه(دوشنبه 9 دی)
🔴 به موسوی گفتم اپوزیسیون دولت و مجلس باشید!
«محمدرضا باهنر» با اشاره به دیدار خود با «میرحسینموسوی» پس از انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۸ گفت: موسوی گلایه میکرد که رئیس و اعضای ستاد را گرفتهاند! با توجه به سابقهای که از مهندس موسوی و خدمات خوبشان در دوران دفاع مقدس میشناختم، به ایشان گفتم شما از سال ۶۷ به بعد به مدت ۲۰ سال از عالم سیاست دور بودهاید و اکنون ۱۳ میلیون رأی آوردهاید و اگر مدبرانه کار کنید میتوانید دور بعد رئیسجمهور شده و حتی اپوزیسیون دولت و مجلس بشوید. من هم کمک میکنم که صداوسیما کرسی برای شما در نظر بگیرد و حرفتان را بزنید. به او گفتم همه اینها به شرطی است که اپوزیسیون دولت و مجلس باشید اگر اپوزسیون نظام بشوید و اسلامیت و جمهوریت نظام را زیر سؤال ببرید، ممکن نیست؛ اگر اپوزسیون نظام بشوید نظام کوتاه نمیآید و در بهترین حالت به سرنوشت نهضت آزادی دچار میشوید. وی با بیان اینکه به موسوی گفتیم اگر انتخابات دوباره برگزار شود و شما رأی نیاوردید چه؟ گفت: دوباره باید برگزار شود، اظهار داشت: هرچه راه پیش پای موسوی گذاشتیم قبول نکرد و حتی پیشنهاد دادیم ۱۰ درصد آرا را بررسی کنیم، اما او گفت: باید انتخابات دوباره برگزار شود و من هم برنده آن باشم؛ او گفت که من شورای نگهبان و داوری انتخابات را قبول ندارم که به او گفتم این موضوع را باید پیش از انتخابات اعلام میکردید.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
اخبار کوتاه دوشنبه 9 دی
◄ «مجید شاکری» اقتصاددان در همایش «بررسی و تحلیل لایحه بودجه 99» که در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: لایحه بودجه ۹۹ اشکالات اساسی دارد. اعداد و ارقام ذکر شده در بخش درآمدهای دولت از طریق فروش اموال ترسناک است. تازه قرار است این ارقام بدون تشریفات فروخته شود که واضح است فسادآور است. این اقتصاددان اظهار داشت: شما ببینید دولت در فهرست کردن داراییها و اموالش هم فساد رخ میدهد چه برسد که بخواهد این اموال را بدون تشریفات به فروش برساند.
◄ «صادق زیباکلام» درباره انتخابات اسفند ماه گفت: بعضیها ایراد میگیرند که با رأی ندادن به تشکیل مجلسی ضعیف کمک میکنیم. ما هر کاری بکنیم مجلس یازدهم از آنِ اصولگرایان تندرو، اعضای جبهه پایداری و اطرافیان احمدینژاد خواهد بود. در واقع اصلاحطلبان حتی در تشکیل چیزی شبیه فراکسیون امید هم موفق نخواهند شد. به همین دلیل مصرانه بر سر تصمیم رأی ندادن میمانم و قطعاً رأی نمیدهم. با این حال هنوز هم معتقدم با رأی دادن میتوانیم از بحرانها عبور کنیم.
◄ «علی اسدی کرم» عضو کمیسیون کشاورزی مجلس درباره اختصاص بودجه به دستگاههای دولتی براساس عملکرد تصریح کرد: مجلس تاکنون به بحث بودجه شرکتهای دولتی ورود پیدا نکرده است. به نظر من مجلس باید امسال به بودجه شرکتهای دولتی ورود کرده و سود و زیانشان را مشخص کند. وی افزود: با جلوگیری از پرداخت پاداش و کارانههای قابل توجه به برخی از مدیران این شرکتها صرفهجویی زیادی صورت خواهد گرفت.
◄ «عادل آذر» رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه بخش عمدهای (بیش از نیمی) از شرکتهای دولتی زیانده هستند و به لحاظ مدیریتی و بهرهوری مشکل دارند، گفت: سال 1399 قرار است 106 شرکت زیانده باشد، اما پیشبینی ما بالای 200 شرکت زیانده خواهد بود.
◄ تحریمهای آمریکا علیه خط لوله گاز «نورد استریم ۲» خشم گستردهای را در سراسر آلمان برانگیخت و حالا حتی منتقدان این پروژه نیز به دنبال وضع تعرفه آبوهوایی بر مولکولهای آزادی آمریکا (نامی که آمریکا بر صادرات الانجی خود به اروپا گذاشته است) هستند.
◄ سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از مردم درخواست کرد با پیوستن به پویش «بدون قیمت نخریم»، ضمن برخورد با تخلف برخی واحدهای صنفی، یاریگر واحدهای صنفی صحیحالعمل باشند.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
photo_2019-12-31_01-58-44.jpg
138.1K
واکنش رهبر انقلاب در مورد شعار نویسی علیه ایشان
🔴 جنگ روایتها در پسااغتشاشات آبان‼️
🔻 در کتاب «جنگهای شبکهای» که اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرده جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔹استراتژیستهای رسانه برنده شدن به سبب "روایت برتر" را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
🔹 یکی از آخرین پرده از جنگ روایت ها از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا برخی اشرار و مزدوران مسلح را با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کنند.
🔹 حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند.
🔻 در خصوص رفتار نهادهای حاکمیتی و متولی بعد از آشوب آبان ماه ذکر دو نکته ضروری است:
1️⃣ ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
2️⃣ با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.
✅ الآن دیگه وقت مذاکره است!
⛔️ «علی بیگدلی» فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه «آرمان» با تأکید بر ضرورت مذاکره با آمریکا در پاسخ به این پرسش که «چه عواملی میتوانند سببساز موفقیت در حوزه سیاست خارجی شوند؟» گفته است: «آمریکا پیشتر خواستههای بیمنطق خود را مطرح کرده و گفته که از ایران چه میخواهد. به نظر من این روزها که اوضاع در سوریه، عراق، لبنان و یمن چندان خوب نیست، فرصت خوبی برای ما فراهم است که بتوانیم در برخی سیاستهای منطقهای تجدیدنظر کرده و شرایط را برای آغاز مسیر جدید و نتیجهمحور فراهم کنیم. وقتی در کانون نفوذ ما در منطقه مشکلات تا این اندازه جدی است و افکار عمومی آن کشورها ایران را به عنوان مقصر میشناسند، ما میتوانیم با به وجود آوردن تغییراتی در سیاستهایمان راه را باز کنیم.» جدای از این نکته که منطق این توصیه تا چه حد سست است.
⛔️ نکته جالب اینجاست که اگر رسانههای اصلاحطلب را در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» در آمریکا مرور کنیم، با توصیهای جالب روبهرو خواهیم شد و آن، اینکه «الآن وقت مذاکره است»! این رسانهها در همان ماههای ابتدای حضور ترامپ و اظهارات ضد ایرانیاش اعلام کردند او فردی تاجرمسلک است و الآن وقت مذاکره با آمریکا و حل متناقضات برای همیشه است! چندی پس از خروج ترامپ از برجام و نمایش اختلاف اروپا و آمریکا باز این رسانهها اعلام کردند الآن وقت مذاکره است؛ چون آمریکا تنها مانده است. موضعگیریهایی که در مواقع متعدد دیگری نیز تکرار شد و این جریان به بهانههای گوناگون مذاکره را تجویز کرد! اما یکی از جالبترین این پیشنهادها پیوند زدن مذاکره به دو شرایط کاملاً متضاد در منطقه است. رسانههای اصلاحطلب پس از پیروزیهای گسترده محور مقاومت در منطقه نوشتند، حالا که دست برتر در منطقه را داریم وقت مذاکره با ترامپ است و در کمال تعجب حالا نیز که شرایط منطقه کمی تغییر کرده است و شاهد برخی ناآرامیها در منطقه هستیم، باز هم میگویند الآن وقت مذاکره است! موضوعی که نشان میدهد گویا مذاکره با آمریکا برای این جریان هدف است و اوضاع مختلف تنها وسیلهای برای توجیه تحقق آن!
🔰🌻🌻🌼پذیرش FATF به ضرر مردم خواهد بود
«دکتر احمد توکلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه به نظرم FATF رأی نمیآورد، تصریح کرد: قبلاً میگفتند اگر برجام تصویب شود، ایران بهشت میشود. حالا میگویند اگر FATF تصویب نشود، ایران جهنم میشود. وی تأکید کرد: نه با برجام ایران بهشت شد و نه با رد FATF ایران جهنم میشود. توکلی خاطرنشان کرد: از ۴۱ خواسته، ایران به ۳۶ تای آن عمل کرده و به پنج تای آنها عمل نکرده است؛ از این رو بنا بر تجربه تاریخی، پذیرش FATF نسبت به رد آن بیشتر به ضرر مردم خواهد بود.
🔰🌻🌼پیشنهاد مذاکره به دشمن در خفا اقدامی احمقانه است
«آیتالله مصباح یزدی» گفت: باید بدانیم در هر شرایط و با وجود مشکلات و دشمنان توکل به خداوند است که ما را در مقابل مشکلات و امتحانات الهی سربلند میکند. وی تصریح کرد: چشم دوختن به دست دشمنان اشتباه است؛ زیرا آنها با همه قدرتشان به دنبال نابودی ما هستند. امید داشتن به دشمنان و پیشنهاد مذاکره به آنان در خفا اقدامی احمقانه است. مصباح یزدی با ذکر این مطلب که ما هیچ پیام خاضعانهای برای دشمنان نخواهیم داشت، بیان کرد: اگر در جامعه یا در بین مسئولان چنین روحیهای وجود داشته باشد، کفران نعمت الهی است.
ارسالی اعضا
🌺#صبر _رهبرمعظم انقلاب، در مقابل #خیانت_غربگراها، از کدامین گونه است؟🌺
🔵جواب👇
✅از نوع صبر #مولا_علی(ع) و #فاطمه زهرا(س).
⏪این دو معصوم(ع)، برای #حفظ_اصل_اسلام، چنان با رنج شکیبایی کرده اند که برخی مصداق ها را میشماریم:👇
🔵ویژگی های #صبرِ امام علی(ع) در #خطبه_3_ نهج البلاغه:👇
- 👊 بسانِ فرد خار در چشمش و استخوان درگلو
- 👊 صبری سخت و طولانی که بزرگ تران را فرسوده و کوچک تران را پیر مى کند...
🔵ویژگی های #فاطمه زهرا(س).در #خطبه فدکیه
👊بسان خنجرى بر گلو خليده و نيزه اى بر دل فرو نشسته. (بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج29، ص: 226).
📛ولی #خون_دل خوردن مولا و همه مشکلات، نتیجه جهل مردم و #انتخاب_غلط شان است(نهج البلاغه،خطبه 3 و 158).
🌺#پس #درست #انتخاب کنیم🌺.
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
🔰🌻🌼ـ مردم صندوق رأی را به اعتراضهای خیابانی ترجیح میدهند
«عباس سلیمینمین» روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی گفت: همواره چنین بوده که مردم صندوق رأی را به اعتراضهای خیابانی ترجیح دادهاند. مردم فرصت انتخابات را از دست نمیدهند. در واقع همیشه تغییرات اینگونه صورت گرفته است. الآن هم گاهی مردم به صورت غضبآلود وارد صحنه میشوند؛ اما بلافاصله به این نتیجه میرسند که این نوع بیان خواستهها پیامدهای جانبی زیادی دارد. وی در ادامه خاطرنشان کرد: درست است که مردم گاهی عصبانی میشوند و واکنش شتابزدهای نشان میدهند؛ اما در جمعبندی به این نتیجه میرسند که انتخابات بهترین ابزار بیان نظرات است و تالی فاسد آن هم اندک است.