🔰«علیرضا بیگی» درباره سکوت احمدینژاد در موضوعات مهمی، مانند حمله تروریستی کرمان، اغتشاشات سال گذشته یا جنایت غزه، گفت: «موضع احمدینژاد در چنین مواردی روشن است، اما او ترجیح میدهد سکوت کند کما اینکه سکوت او از هر فریادی بلندتر است.» وی افزود: «حدود دو سال است که احمدینژاد کنشگری در حوزه سیاست را کنار گذاشته، عدهای تلاش میکنند که احمدینژاد سکوت خود را بشکند، اما او بنابر ملاحظاتی که دارد، تلاش میکند در کنار مردم بایستد. در حال حاضر مردم پیرامون بسیاری از موضوعات در کشور حالت سکوت را اختیار کردهاند.»
🔰«حسن روحانی» رئیسجمهور سابق کشورمان طی سخنانی درباره انتخابات با تأکید بر اینکه ما نمیتوانیم نسبت به مسئله انتخابات بیتفاوت باشیم، گفت: «دو نوع میتوان به شرایط حاکم اعتراض کرد. یک راه این است که در انتخابات شرکت نکنیم، اما این راه نتیجهای در پی نخواهد داشت. راه بهتر این است که پای صندوق رأی برویم و به فردی که به شرایط امروز معترض است، رأی دهیم. رأی اعتراضی بهتر از رأی ندادن است. مشکلات ما در نهایت باید با صندوق رأی حل شود، راه دیگری نداریم.»
🔰«گاردین» در یادداشتی با بیفایده بودن حملات ایالات متحده آمریکا و انگلیس به یمن تأکید کرد: «حوثیها به زندگی و جنگیدن در زیر بمباران شدید عادت دارند.» این نشریه در ادامه با بیان اینکه بایدن یک گام دیگر به سمت تقابل بزرگ برداشته است، نوشت: «بزرگترین ترس این است که پس از حملات یک شبه، ایالات متحده آمریکا، انگلیس و متحدان آنها به رویارویی مستقیم با جمهوری اسلامی ایران نزدیکتر شوند.»
🔰«رجب طیباردوغان» رئیسجمهور ترکیه با سرزنش غرب برای حمله به یمن گفت: «حملات آمریکا و انگلیس به یمن، استفاده نامتناسب از زور و قدرت است. اسرائیل نیز در فلسطین از این روش استفاده میکند.» وی افزود: «خواهیم دید که ایران چگونه از خود دفاع خواهد کرد. این ظالمان هستند که زیان دیده و شکست خواهند خورد و مظلومین هیچ وقت ضرر نمیکنند.»
🔰«حقیقتپور» چهره نزدیک به علی لاریجانی درباره احتمال اجماع اعتدالگرایان به زعامت لاریجانی با طیفهای سیاسی دیگر گفت: «من آقای لاریجانی را فراجناحی و فراسیاسی میدانم؛ من میخواهم بگویم که وی اصولگراست، اما اصولگراهای تنگنظر، آقای لاریجانی را قبول نمیکنند؛ ما را نیز قبول نمیکنند.»
@nokhbeganesiasi
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 نشست مجازی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: جایگاه ایران در هندسه آینده جهان
🎙 سخنران: :«دکتر مصطفی قربانی»- هیئت علمی دانشگاه_مؤلف و نویسنده
⏰ زمان: شنبه- ۲۲ دی ماه- ساعت ۲۰
❌ لینک ورود به نشست 👇👇👇
🆔 rubika.ir/hadianebasir1
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در فضای مجازی این ویدیو با عنوان "شوخی بچههای مدرسه با پلیس در یک روز برفی" پربازدید شد...
@nokhbeganesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #گزارش_تحلیلی | حمله آمریکا دریای سرخ را سرختر میکند
✅ حمله شبانه آمریکا به یمن خیلی زود از نمایش اقتدار و تامین امنیت دریای سرخ به درماندگی جدید غربیها تبدیل شد. حالا نه تنها امنیت کشتیرانی تامین نشده، که #یمن خیز بلندتری برای تبدیل دریای سرخ به کابوس شبوروز آمریکا برداشته است.
#تبیین | #روشنگری
@nokhbeganesiasi
🔥شورای نگهبان آمریکایی و فرانسوی!
🔻نظام سیاسی یا (political system) یک زیرسیستم از نظام اجتماعی است که اصل «هماهنگی» همه اجزا با یکدیگر برای رسیدن به هدف نظام در آن نهفته است وگرنه تحقق اهداف با چالش یا ممانعت مواجه خواهد شد.
🔻به همین جهت در هر نظام اجتماعی، بخشی برای کنترل ورودیها به نظام سیاسی وجود دارد تا همراستایی عضو وارد شونده به ساختار را با اهداف کلان چک کند.
🔻این بخش کنترل کننده در برخی کشورها بهصورت تقریبا نامحسوس در فرآیندها گنجانیده شده است. مثلاً در فرانسه اصلا افراد فاقد تایید مقامات منتخب نمی توانند کاندیدا شوند که نیازی به رد صلاحیت آنها باشد.
🔻در فرانسه هر فرد داوطلب نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری ابتدا باید ۵۰۰ «مقام منتخب» بخواهد که درخواست نامزدی او را امضا کنند و پس از جمعآوری این امضاهاست که پرونده داوطلب برای بررسی و تأیید به شورای قانون اساسی فرستاده میشود.
🔻در آمریکا هم جدای از ساختار خاص حزبی، بر اساس متمم چهاردهم قانون اساسی ایالات متحده امکان رد صلاحیت کاندیداها کاملا وجود دارد که اخیرا بر روی ترامپ اعمال شد.
و...
🔻این نظارت در برخی کشورها مانند ایران بهصورت واضح و پس از ثبت نام در قالبهایی مانند شورای نگهبان شکل یافته است.
🔻بنابراین جنجال علیه نظارت موثر شورای نگهبان کاملا بی منطق است.
🔻البته وظیفه شورای نگهبان هم کنترل حداقل صلاحیتهای لازم بر اساس قانون و حداکثر انعطاف در مورد داوطلبان است تا افرادی که به اساس اسلام و انقلاب و ولایت فقیه از #جریانهای_متفاوت سیاسی معتقدند بتوانند وارد عرصه شوند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@nokhbeganesiasi
📝 نظر حاکم پاناما درباره شاه!
🔻۲۵ آذر ۱۳۵۸ عمر توریخوس، حاکم پاناما بعد از دیدار با شاه گفت: «شاه مثل پرتقالی است که تا آخرین قطره آبش را گرفته و تفاله اش حتی به درد غذای خوک نمیخورد. این سرانجام کسی است که کشورهای بزرگ او را چلانده، شیرهاش را کشیده و تفالهاش را دور انداختهاند.»
🔺این صحبتها درحالی بود که محمدرضا شاه همراه خانواده، یه روز قبل آمریکا رو به قصد پاناما ترک کردند و در جزیره کونتادورا در پاناما تو یه ویلا ساکن شده بودند
📚منابع: آخرین سفر شاه، تاریخ سیاسی بیست وپنج ساله ایران
#پهلوی | #روشنگری
@nokhbeganesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️توقیف نفتکش سوئز راجان آمریکای توسط نیروی دریایی ارتش.
تیتر شبکه های مجازی این روزها که خبر از پس گرفتن کشتی بود که پارسال آمریکایی ها سرقت کرده بودند.
▪️اما در 29 خرداد 1331 نفتکش رزماری حامل هزار تن نفت ایران توسط ارتش انگلیس توقیف شد ، نفتکش ایرانی و تمام نفت آن به نفع شرکت نفت انگلیس (بیریتیش پترولیوم) مصادره شد و حتی هزینه دادرسی و تخلیه بار را هم از ایران گرفتند
در آن زمان صدایی از هیچکس خصوصا شخص شاه ، درنیامد.
@nokhbeganesiasi
⭕️ انتخاب درست، راه درست
حضرت آیتالله خامنهای: «اگر شرکت پُرشور مردم با انتخاب درست همراه بشود و یک نیروی کارآمد و با ایمان و پُر انگیزه و علاقهمند به کار به وسیله مردم، انتخاب بشود، این نورٌ علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد.» ٩٩/١١/٢٩
@nokhbeganesiasi