🔴احتمال آزادی دو جاسوس آمریکایی!
🔻طبق خبرهای رسیده، دو جاسوس جنجالی و مهم در ایران یعنی «مراد موشه طاهباز» جاسوس محیط زیستی که در پوشش پروژههای محیط زیستی اقدام به جاسوسی میکرده به همراه «سیامک نمازی» که در قالب پروژههای استارت آپی، شرکتهای مشاورهای و شبکهسازی در ایران به دنبال جاسوسی و جمعآوری اطلاعات از ایران بوده است به زودی با آمریکا تبادل و مورد معامله قرار خواهند گرفت.
🔻در این تبادل که مورد اصرار طرف آمریکایی و شخص ترامپ است، قرار است ٣ ایرانی که در تایلند به جرم عملیات علیه رژیم صهیونیستی در بازداشت قرار دارند، آزاد شوند و علاوه بر آن ۷ میلیارد دلار از اموال ایران توسط آمریکا در این معامله استرداد شود.
🔴🔴واکنش به یک ادعا درباره دختر رئیسجمهور
🔶روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد، دختر حسن روحانی هیچ گاه عضو هیئت علمی این دانشگاه نبوده و مطلقاً به عنوان حقالتدریس نیز در این دانشگاه حضور نداشته و رشته تحصیلی وی نسبت و قرابتی با رشتههای تحصیلی دانشگاه شهید بهشتی ندارد.
🔶 علیرضا نظری، نماینده مجلس در گفتوگویی مدعی شده بود ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساختمان دانشکدهای که «دختر حسن روحانی» قرار بود در آن عضو هیئت علمی شود، از اعتبارات کرونا «ظرف ۴۸ ساعت» و «بدون رعایت سلسله مراتب اداری» تخصیص یافته است.
✅احکام سیاسی (سؤال 61):
🔶اگر سب به افرادی مانند بدعتگذاران اثر معکوس داشته باشد، مثل اینکه دشنام به آنها موجب شود که منشِ مظلومانه به خود بگیرند و افرادی را همرأی و نظر خود کنند، حکمش چیست؟
🔶پاسخ:
در فرض سؤال، سب جایز نیست.
✅ همه بدانند که علاج همهی مشکلات اقتصادی و غیراقتصادی ما، در داخل کشور است.
رهبر معظم انقلاب:
🔸این را گفتهام و باز هم تکرار میکنم، فعالان بخشهای گوناگونی که مسئول در زمینهی اقتصاد و غیر اقتصاد هستند، همه بدانند که علاج همهی مشکلات در داخل کشور است؛ بسیاری از مشکلات ما مربوط به خارج از کشور است اما علاجش در داخل است. هیچکس علاج مشکلات را در خارج از کشور جستجو نکند.
🔸ما از خارج از کشور هیچگونه خیر و بهرهای نخواهیم دید. علاج در داخل است، علاج در تدبیر داخلی است، علاج در تلاش داخلی است، علاج در محاسبهی درست داخلی و نگاه صحیح به مسائل کشور و مسائل منطقه است؛ و با بهکارگیری نیروی خرد، با عزم و ارادهی راسخ باید و میتوان از مشکلات انشاءاللّه فارغ شد.
🔸این هارتوهورتی هم که این اراذل مسلط بر ملت آمریکا میکنند نبایستی ذهن کسی را مشغول کند. ۹۹/۷/۲۱
🔴 #تبیین| عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟!
🔻بعضیها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که میآورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب_ ۹۹/۷/۲۱)
🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد:
1️⃣ #جریان_تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن کریم از کسانی یاد می کند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى میگيرند، و میگويند میترسيم حادثه اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲)
2️⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « #تدبير » مینامند! (۱۳۸۵)
🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطهی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ی قوام یافته ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقبنشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می انجامد.» (۹۰/۳/۱۴)
3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او.
4️⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است.
🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند:
«من همینجا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضحتر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعدهی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کردهایم.» (۹۳/۴/۱۶)
🖌 #فیروزیان
🔵 منظور دقیق جناب روحانی از صلح امام حسن، یافتن توجیهی برای آغاز گفتگو و صلح با آمریکاست. این که دیگر روایتسازی از تاریخ و اسلام ندارد.
هیچکس در این نظام دست و پای آقای روحانی را نبسته است. بیشترین حمایت در طول چهل سال گذشته از دولت جناب آقای روحانی بوده و بیشترین اختیارات و قدرت اجرایی نیز در اختیار ایشان بوده است. یک صدم اختیارات دولت روحانی را به یک تکه چوب میدادند قیمت پراید ۱۶۰ میلیون نمیشد!
دولت ایشان صلح که چه عرض شود، حتی اگر با ترامپ بر سر یک سفره بنشینند و ناهار و شام هم سرو کنند، تا زمانی که گفتمان و طرز فکر و شیوه مدیریت و تنبلی دولت ایشان بر مملکت حاکم است، وضع همینی هست و خواهد بود که امروز میبینیم یعنی دلار ۳۰ هزار تومانی، پراید ۱۶۰ میلیونی، تخم مرغ ۳۵ هزار تومانی، مسکن با قیمت نجومی و هزاران مثال دیگر.
تمام امکانات و اختیارات عالم را هم دست دولت آقای روحانی و شیوههای مدیریتی ایشان بدهند هیچ کاری از پیش نخواهد رفت. آقایان در کرونا نشان دادند چند مرده حلاجاند. همانطور که در اقتصاد و سیاستشان به آمریکا و کاخ سفید فحش میدهند و مشکلات را گردن ترامپ میاندازند، ضعف مدیریتشان در کرونا را نیز خیلی راحت به پای مردم مینویسند. مردمی که در همراهی با دولت برای مهار کرونا سنگ تمام گذاشته ومی گذارند.
🔶''رای الکترال در آمریکا ''🔶
وقتی مردم آمریکا در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا رأی میدهند، در واقع با این رأی به نمایندگانشان در کالج الکترال که شامل 538 عضو است، حکم میکنند که به چهکسی رأی بدهند. یعنی نمایندگان کالج الکترال از خودشان حق رأی ندارند و رأیشان نمادین است و متعلق به نامزدی است که مردم همان ایالت او را انتخاب کردهاند.
مثلا اگر مردم فلوریدا ترامپ را انتخاب کنند، نمایندگان آنها در کالج الکترال نمیتوانند با اختیار خودشان مثلا به بایدن رأی دهند.
اینکه هر ایالت چه تعداد نماینده در کالج الکترال دارد به جمعیت آن ایالت و نسبت آن به کل کشور بستگی دارد.
ایالتهای پرجمعیتی مانند کالیفرنیا، تگزاس، نیویورک، فلوریدا، پنسیلوانیا و ایلینویز که بیشترین جمعیت را در میان ایالتهای آمریکا دارند، بیشترین آرای الکترال را هم بهخود اختصاص دادهاند.
نکته مهم که شاید کمتر گفته شده این است که الکتور ها (انتخاب کنندگان) افراد منتخب احزاب سیاسی و افراد گمنام و بعضا معروف سیاسی و یا حتی غیرسیاسی هستند و این الکتورها کاملا بر اساس قوانین ایالتی رای میدهند نه بر اساس قوانین فدرال!
یعنی یک الکتور میتونه در یک ایالتی کاملا بی وفایی کند و بر خلاف رای کل ایالت به نامزد دلخواه خودش رای بدهد و در نتیجه برای همیشه رد صلاحیت میشه و ممکنه جریمه هم بشه ولی رای اون دیگه تغییر نمیکنه (مثل اشتباه داور مسابقه فوتبال که غیر قابل بازگشت هست) و هر الکتور میتونه به راحتی بازی رو بهم بزنه که این اتفاق در تاریخ آمریکا گاهی اتفاق افتاده است.
کالیفرنیا با 37میلیون نفر، 55آرای الکترال دارد. یعنی هم در فهرست جمعیتی اول است و هم در فهرست آرای تعیینکننده رئیسجمهور.
حالا این عدد 55 از کجا آمده؟
هر ایالت جدا از مساحت و یا جمعیت بطور برابر دارای دو (2 )سناتور است.
کنگره آمریکا دارای دو مجلس است. مجلس سنا و مجلس نمایندگان که زیر مجموعه کنگره آمریکا هستند .
1- سنای آمریکا: تعداد 100 سناتور در سنای آمریکا وجود دارد یعنی آمریکا 50 ایالت دارد و هر ایالت دو سناتور
2- مجلس نمایندگان: تعداد 435 عضو دارد که هر ایالت بر اساس جمعیت ایالتی تعداد مشخص نمایندگان دارند. مثلا کالیفرنیا 53 نماینده مجلس در کنگره دارد
حالا میخواهیم الکترال هر ایالت را حساب کنیم با مثال :
- کالیفرنیا ۵۳ نماینده + ۲ سناتور میشود ۵۵ رای الکترال کالیفرنیا
- فلوریدا ۲۷ نماینده + ۲ سناتور میشود ۲۹ رای الکترال فلوریدا
-تگزاس ۳۶ نماینده + ۲ سناتور میشود ۳۸ الکترال تگزاس
- ایلینویز ۱۸ تا نماینده +۲ سناتور میشود ۲۰ الکترال ایلینویز
و تا آخر و ۵۰ ایالت بجز شهر واشنگتون دی سی که پایتخت آمریکاست و عضو هیچ ایالتی نیست و سه(۳) رای الکترال دارد.
کل تعداد الکترال ها میشود 538
( که تعداد کل نمایندگان کنگره میشود) که هر نامزدی 270 رو بیاره برنده انتخابات میشه حتی اگر تعداد رای های کل آمریکا رو هم بدست نیاره.
این براساس تعریف مفهوم دمکراسی که حکومت اکثریت بر اقلیت است برنامهریزی شدهاست.مثلا ورمونت با 600هزار نفر جمعیت تنها سه رأی الکترال دارد.
اگر نامزدی اکثریت آرای مردم در 11ایالت پرجمعیت یعنی کالیفرنیا، نیویورک، تگزاس، فلوریدا، پنسیلوانیا، ایلینویز، اوهایو، میشیگان، نیوجرسی، کارولینای شمالی و جورجیا را بهدست بیاره ؛ رئیسجمهور میشه، حتی اگر در 39ایالت کم جمعیتتر هیچ رأیی بهدست نیاورده باشه. مجموع آرای الکترال آن 11ایالت به 270میرسد و این حد نصابی است که نامزد برنده باید از مجموع 538رأی الکترال بهدست بیاورد.
به این ترتیب چون جمعیت ساکنان 39ایالتی که به نامزد برنده رأی ندادهاند، از مجموع شهروندان 11ایالت اصلی بیشتر است، بنابراین نامزد برنده بدون اینکه رأی اکثریت مردم را بهدست بیاره با مجموع آرای الکترال 11ایالت پرجمعیت به کاخ سفید میرود. در تاریخ آمریکا تا به حال سه بار این اتفاق افتاده است.
سیستم انتخاباتی آمریکا متعلق به 300سال پیش است.
زمانی که بنیانگذاران ایالات متحده همه توجه خود را معطوف به این کردهبودند که در نوشتن قوانین و تعبیه سازوکارهای ساختار سیاسی، ارکانی چون مردم و حکومت، دولت فدرالی و دولت ایالتی مخدوش نشه.
به همینخاطر کنگره دارای دو بخش است یکی مجلس نمایندگان که متعلق به مردم و دیگری سنا که وزنه حکومتی داره. رأیگیری هم در دو بخش صورت میگیرد. مردم رأی میدهند و کالج انتخاباتی هم بهعنوان نماینده سیستم حکومتی، این رأی را تایید میکنه. انتقاد به این سیستم که ۳۰۰ سال پیش بنانهاده شده است وجود دارد.
در این مکانیزم شائبه وجود یک سیستم کاملا مخفی در تحلیل نهایی که میتواند رییس جمهور را انتخاب کند در ذهن بیشتر متصور هست تا دموکراسی مبتنی بر مفاهیم مدرن علوم سیاسی
🖌 #سرخط_تحلیلی ۱۳ آبان
1️⃣ مراقب #تحریف تاریخ باشیم!
🔻رهبر معظم انقلاب : «بعضیها تاریخ را #تحریف میکنند که شروع اختلافات از تسخیر لانه جاسوسی بوده است. اختلاف بین ملت ایران با دولت امریکا از ۲۸مرداد و قبل آن بود»
2️⃣ ریشه اصلی رابطه ایران و آمریکا خلقوخوی سلطهگرانه آمریکاست چراکه آنها از ابتدای حرکت انقلاب استقلال ملت ایران را برنتافتند و دشمنی این کشور با جمهوری اسلامی به دلیل همین آزادیخواهی ملت ایران بوده است. در حقیقت تسخیر لانه جاسوسی مقابله با دشمنی آمریکا بود نه منشأ پیدایش دشمنی این کشور.
3️⃣ مجموعهی سه حادثه ۱۳ آبان نشاندهندهی چالش عمیق و مستمر میان ایران و آمریکا است که این چالش در طول ۴۰ سال گذشته ادامه داشته و آمریکاییها در آن از انواع تحرکات و دشمنیها استفاده کردهاند.
4️⃣ استکبار یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست. مبارزه با استکبار یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
5️⃣ رهبر معظم انقلاب: وقتی آمریکا سیطرهجویی خود را کنار بگذارد، میشود با او مانند دیگر کشورها تعامل کرد؛ اما این مسئله بعید است چون ذات استکبار، سلطهجویی و سیطرهطلبی است.
#به_بهانه_میلاد_رسول_الله | سیره حکمرانی پیامبر اعظم (س)‼️
🔻 نعره زد عشق که خونین جگری پیدا شد... ؛ بهترین توصیفها درباره حضرت خاتمالانبیا(ص) را امیرمومنان(ع) در خطبه ۱۰۸ نهج البلاغه فرموده است: "طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ ". طبیبی بود- نه در مطب نشسته- که دنبال دردمند میگشت برای علاج و تسکین درد. آنجا که درد با مرهم و مسکّن چاره میشد، مرهمهایی محکم میبست.
🔹اما با همه جاذبه و مهربانی و عطوفتش، هر جا عفونت شدت گرفته بود، دریغ نداشت که بر موضع عفونت داغ بگذارد. آموخت که اصل دین جاذبه است اما حریم و حصار آن، همان دافعهها و نهی از منکر و جهاد و مجاهدت با پلیدیها و فساد و طغیان و استکبار است.
🔹 کار از همینجا دشوار شد. پیامبر(ص) "رحمهًْ للعالمین" بود اما نمیتوانست #صلح_کل باشد. جهاد کبیر و عدم تبعیت از مستکبرین، اشراف و طواغیت را از همان روز اول آغاز کرد. این منطق باصلابت، دشمن فراوان داشت؛ از سران قریش و امپراتورهای جهان، تا همراهان زیادهطلب و ریاستطلب و خودبنیاد. تا پایان تاریخ نیز هر ملت و حاکمیتی به آن حضرت اقتدا کرد، نوع این دشمنان ستیزهجو و متعدی را پیش روی خود خواهد یافت و این دشمنی خبیثان عالم ، نشانه سلامت یک ملت و حکومت است.
🔹 پیامبر در چنین جهاد طاقت فرسایی ، جلوتر از همه بود؛ چنان که امیر مومنان (ع) درحکمت ۲۶۰ نهج البلاغه فرمود "کُنَّا اِذَا احْمَرَّ الْبَاْسُ اتَّقَیْنَا بِرَسُولِ اللَّهِ (صلى الله علیه وآله) فَلَمْ یَکُنْ اَحَدٌ مِنَّا اَقْرَبَ اِلَى الْعَدُوِّ مِنْهُ. هر گاه آتش جنگ، سخت شعله ور مى شد، ما به رسول اللّه (ص) پناه مى بردیم و هیچ یک از ما به دشمن نزدیک تر از او نبود".
🔹انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) لبیک به چنان پیامبر والا مقامی است؛ با مسولیت های سنگین، و با جاذبه ها و دافعه هایی سخت نیرومند؛ و طبیعی است دارای دشمنانی قسم خورده باشد که سازش با آنان خطاست و دوستانی جان افشان در سراسر دنیا باشد.
↶