فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفسیر آیه41 هود
استاد قرائتی
قالَ ارْكَبُوا فِيها بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها وَ مُرْساها إِنَّ رَبِّي لَغَفُورٌ رَحِيمٌ
«41 هود»
و (نوح به مسافران كشتى) گفت: بر آن سوار شويد كه حركت و توقّفش با نام خداست. همانا پروردگار من آمرزنده و مهربان است.
🍁حركت و توقّف، هر دو بايد با #استمداد از #خدا باشد. «بِسْمِ اللَّهِ مَجْراها وَ مُرْساها»
🍁كشتى #وسيلهاى بيش نيست، انسان بايد به #ياد_خدا باشد كه همه چيز به ارادهى اوست.
«ارْكَبُوا فِيها بِسْمِ اللَّهِ»
👌پیامبر (صلی الله علیه و آله)- وقتی نوح (علیه السلام) سوار کشتی شد و از #غرقشدن ترسید، عرض کرد: «خدایا! به حقّ محمّد (صلی الله علیه و آله) و آل محمّد (از تو میخواهم که مرا از غرقشدن نجات دهی». پس خداوند عزّوجلّ او را #نجات داد.
📚 الأمالی،ص۲۱۸/ نورالثقلین
#درسهای_قرآنی صفحه226
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran
امام باقر (علیه السلام) به یکی از اصحاب خود فرمود: «هرگاه به عزم و ارادهی الهی، تصمیم به سفر دریایی گرفتی، همان کلام خداوند عزّوجلّ را [که نوح (علیه السلام) در هنگام سوارشدن بر کشتی فرمود] بخوان: بِسْمِ اللهِ مَجْراها وَ مُرْساها إِنَّ رَبِّی لَغَفُورٌ رَحِیم و اگر دریا #متلاطم شد، بهجانب راست خود تکیّه کن و بگو با #استعانت از خداوند، و نام خداوند، ای دریا! با #سکینهی الهی از حرکت و تلاطم بایست و با آرامش خداوندی قرار گیر و به اذن خداوند آرامشو! که هیچ #حرکتی و #توانی محقّق نمیشود. مگر بهخواست خداوند عزّوجلّ».
📚 من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۴۵۹/ نور الثقلین
ابوذر، صحابى بزرگ رسول خدا صلى الله عليه و آله، در حالى كه حلقهى در كعبه را گرفته بود، با صداى بلند مىگفت: اى مردم! با دو گوش خود شنيدم كه پيامبر صلى الله عليه و آله مىفرمود: «مَثل اهلبيتى كمثل سفينة نوح، مَن رَكبها نَجى و مَن تَخلّف عنها هلك».#اهلبيت من همچون كشتى #نوحاند كه هر كس بر آن سوار شد، #نجات يافت و هر كه از آن دورى گزيد #هلاك شود
#درسهای_قرآنی صفحه226
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
🆔@noor133Qoran