براى اين آيهى شريفه معانى ديگرى نيز قابل بيان است:
1- كلام نيكو به سوى خدا بالا مىرود، ولى عمل صالح به آن رفعت و درجه مىبخشد.
2- سخن نيكو هم خودش بالا مىرود و هم كارهاى خوب را بالا مىكشد.
3 - كفّار، يا عزّت را در دلبستگى به اشياى مادّى مىجويند، «وَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ آلِهَةلِيَكُونُوا لَهُمْ عِزًّا» و يا آن را از وابستگى به اين و آن طلب مىكنند. «أَ يَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ» و حال آنكه عزّت تنها نزد خداوند است. «فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعاً»
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«در بعضی از نصوص آمده است كه اگر كسی كار خيری را انجام داد و برای مردم بازگو كرد، مقداری از ثواب آن كم می شود. اگر چند بار گفت، كم كم بی ثواب می گردد.
مثل اينكه باغبانی زحمت بكشد گُلی را فراهم كند، سپس برگهای لطيف اين گل را مكرر لمس كند اين گل كم كم پژمرده میشود. عمل خيری كه انسان انجام داد اگر يك بار برای ديگران گفت، مثل آن است كه يك بار به برگ گل دست بزند. ده بار گفت مثل اينكه ده بار برگ گل را لمس كند، سرانجام، گل به صورت تفاله ای در می آيد.»
حکمت عبادات ص ٧۶
🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺
#خطبه_فدکیه
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
📌اما چه شد که فدک را #غصب کردند بـا ایـن کـه حضـرت علـی(سلام الله علیه)، ام ایمن و بعضی از موالی پیغمبر(صل الله علیه و آله و سلم) هم به #عطیه_بودن_فدک_شهادت دادند؟
📌 پاسـخ ایـن کـه پس از سقیفه احساس کردند فدک حکم پشتوانه مالی برای اهل بیت را دارد، از طرفی هـم نمی توانستند آیه قرآن را انکار کنند، پس اول متوسل شدند به اینکه گفتند این ملک پیامبر بوده اما ایشان آن را بخشش و هبه نکرده است بعد دیدند کـه اگـر ایـن ملـک ارث پیـامبر باشد، باز هم به حضرت زهرا(سلام الله علیها) می رسد زیرا بنابر فرض سردمداران سقیفه و از آنجا کـه زوجات از زمین مزروعی ارث نمی برند پس باز هم این زمین به عنوان ارث بایـد بـه یگانـه وارث پیغمبر (صل الله علیه و آله و سلم) یعنی حضرت زهرا (سلام الله علیها) داده شود. پـس آمدنـد حـدیثی از پیـامبر (صل الله علیه و آله و سلم) جعـل کردند و گفتند در حدیث است که «نحَنُ معاشرَ الأْنبِیاء لا نوُرثُ و ما ترَکنْاه صدقَهٌ» یعنـی مـا گروه انبیاء چیزی را به #ارث_نمی گذاریم و آنچه از ما باقی بماند صدقه است. پس از #جعـل این #حدیث گفتند اگر این زمین #ملک پیامبر هم بوده طبق این حدیث بـه ارث نمـی رسـد و #غاصبانه کارگرهای حضرت(سلام الله علیها) را از فدک بیرون کردند و لذا #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) دقیقـاً و جزء به جزء همه مسائل را بازگو می کند تا هیچ چیـز در تـاریخ #مـبهم نمانـد و مشـت ایـن گروه را باز کند و #جعل_حدیث_کردنشان را نشان دهد. (ص ۱۱۵-۱۱۷)
🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺◾️🔺
قسمت نوزدهم
📚کتاب شرحی بر خطبه فدکیه
📝حاج آقا مجتبی تهرانی
27.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اینكه می گویند شما بروید قبرستان زیارت بكنید، هم #انسان_متنبّه می شود هم #قبرستان_مدرسه است! بیش از آن مقداری كه انسان از حوزه و #دانشگاه_درس می گیرد، از قبرستان باید درس بگیرد.اینكه ما دستور داریم برویم #قبرستان برای چند نكته است...»
درس اخلاق ٩٠/١١/۶
29.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با طلب مغفرت حاملان عرش برای مؤمنین
مداحی_آنلاین_امام_زمان_عج_رو_برا_چی_میخوایی؟_استاد_رفیعی.mp3
3.58M
♨️امام زمان عجلالله رو برا چی میخوایی..؟!
#امام_زمان❤️
#تلنگری ☘
#لبیک_یا_خامنه_ای
➬@noor133Qoran
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج