eitaa logo
تفکرقرانی(سمت خدا)
2.2هزار دنبال‌کننده
426 عکس
66 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
در روایات داریم روزی پیامبرص در معراج بودند.دیدندگنبد حرم حضرت معصومه س میدرخشد.نگاه کردند دیدند ابلیس آن اطراف نشسته است. بهش گفتند:قم یا ملعون. از انروز اسم شهر (قم)شد (قم)چون ابلیس حق توقف در آن را نداشت.
یک احکام دیگر هم هست امر به معروف و نهی از منکر: که حتی در مراتب پایین آن میشود عملی انجام شود.
زن و فرزند هم واجب نفقه شوهر هستند یعنی تهیه مسکن و خوراک و پوشاک آنها و هزینه تحصیل فرزند به عهده شوهر است.و باید کامل و بدون قید و شرط بپردازد.
🌸🌸🌸 نکاتی ناب برای زندگی بهتر ۱_هرگز مسایل خاص زن و شوهری را منوط و شروط به چیزی نکنیم .هردو طرف باید این را رعایت کنند. ۲_هرگز در جلسه خواستگاری دروغ نگوییم مخصوصا در مورد ملاک‌های اصلی طرف مقابل وگرنه باعث ایجاد کدورت و سلب اعتماد میشود.و به راحتی افراد نمی‌توانند در کنار هم زندگی خوبی را داشته باشند.
تو راهپیمایی امروز داشتند می‌خواندند لعنت به کسی که جدیدا با آن شیطان صفت دست داد()
إِنَّ الَّذِينَ يُنَادُونَكَ مِنْ وَرَاءِ الْحُجُرَاتِ أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ۴سوره حجرات همانا کسانی که از پشت غرفه ها پیامبر ص را با صدای بلند صدا میزنند .اکثر آنها نمی‌فهمند نکات ناب آیه ۱_
۱_کسانی که از پشت غرفه ها پیامبر ص را صدا میزنند.نمیفهمند اینکارشان بی احترامی به پیامبرص است. ۲_خداوند برای تذکر انسان برخی آیات را در قرآن ذکر کرده تا انسان بداند و به آن عمل کنند ۳_خداوند هم در انسان را حکمشان را از هم جدا میکند مثلاً در این آیه حساب کسانی که مغرضند و آنهایی که از روی ندانستن این گناه را مرتکب میشوند از هم جدا کرده است ۴_بی ادبی به پیامبرص مساوی با بی دینی است. تفسیر نور و نمونه
برشی از سخنرانی علما ظهور مولامون هم مانند غیبت ایشان دو مرحله دارد ۱_غیبت کبری داشتیم ،غیبت صغری هم داشتیم.در زمان غیبت صغری امام زمان عج اومور مردم را ازطریق نایبان خاص خود انجام میدادند.بعد نوبت به غیبت کبری رسید. ۲_الان هم در واقع با انقلاب اسلامی و روی کار آمدن افراد صالح مثل رهبری ره و امام خمینی ره و....کشور توسط نائبان ایشان اداره میشود و داره مقدمات ظهور کبری و ابدی مولامون چیندند میشود .در کشور.پس الان در زمان ظهور صغری مولامون هستیم یعنی ارتباط مردم توسط نائبان آنها به آنها.
هر چیزی در این دنیا اگر وسیله قرب به خداوند متعال باشد.خوب است وگرنه اجتناب از آن واجب است از نظر من.
رانت خواری هم حرام است.
🌸🌸🌸 شرایط مسکن (خانه)در قرآن که باید مرد برای زن فراهم کند. ۱_محل سکونت و آرامش زن باشد.(در آیات قرآن داریم که بعداز اینکه آدم و حوا به زمین فرستاده شدند.خدا به آنها گفت اینجا را محل آرامش خود قرار دهید.) ۲_مختص خود زن و مرد باشد.(تا موقع خلوت کسی مزاحم آنها نشود.) ۳_بدون اجازه آنها کسی به آن وارد نشود.مخصوصا زن (در آیات سوره نور داریم که بدون اجازه وارد خانه یکدیگر نشوید.) ۴_از دید نامحرم زن را حفظ کند. ۵_تهیه آن به عهده مرد است اما باید شرایط آرامش زن در آن فراهم باشد. ۶_طبق آیات قرآن باید زن در خانه امنیت داشته باشد. ۶_صدای آزار دهنده ای در آن نشوند. اینها مطالبی کلی است برای درست کردن ،درست زندگی مردم .
تفکرقرانی: 🌺🍃🌺 🍃 🌺 ڪودڪ از منظر اسلام انسان دوبعدے است انسان همیشہ در حال رشد و تعالے است و استعدادهایش بہ فعلیت مےڕسندو انساڹ را بہ عبودیت مطلق و وارستگے کامل برسد.انسان هرچند از لحاظ عبودیت کاملتر باشد درجات او بالاتر میرود. وَ أَنْذِرْ بِهِ اَلَّذِينَ يَخٰافُونَ أَنْ يُحْشَرُوا إِلىٰ رَبِّهِمْ لَيْسَ لَهُمْ مِنْ دُونِهِ وَلِيٌّ وَ لاٰ شَفِيعٌ لَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ ﴿۵۱﴾ و به وسیلهء این [قرآن ] کسانى را که بیم دارند که به سوى پروردگارشان محشور شوند هشدار ده [چرا] که غیر او براى آنها یار و شفیعى نیست، باشد که پروا کنند. (۵۱) انعام در این آیہ.خداوند بہ پیامبر دستور مے دهد بہ وسیلہ قران کسانے را بیدار ڪند ڪہ ازرروز قیامت مےترسندو امادگے پذیرش مسیولیت را دارند.پس انسان یک رهبر لایق و برنامہ جامع براے رشد مےخواهد 📚پایانامه تفسیر نمونه و کتاب خانواده در قران ومعنویت همچنین تا روح حق طلبے ڪہ مرتبہ اے از تقواست در انساڹ وجود نداشتہ باشد.ازمواعظ الہے و تذڪرات پیامبراڹ سود نمے برند .در قرآڹ داریم : سَيَذَّكَّرُ مَنْ يَخْشىٰ ﴿۱۰﴾ آن کس که ترسد، بزودى عبرت گیرد. (۱۰) اعلے از مطالب گذشتہ نتیجہ مے گیریم ڪہ اگر روح مادی و معنوے انساڹ غلبہ پیدا ڪند و بہ فعلیت برسد.عروج مے ڪند و بہ جایے مے رسد ڪہ ملائکہ بہ او نمے رسند.اما اگر برعکس شد سقوط مے ڪند و حتے از حیوانات نیز پایین تر مے رود.۱ یڪ مسلماڹ وظیفہ دارد .افراد خانواده خود را نیز از سقوط در عذاب و بدبختے حفظ ڪند.در حقیقت باید گام بہ گام همراه اعضاے خانواده اعمال و عقاید آنہا و با اداے رسالت تربیتے خویش هموار.ڪننده را سعادت انہا باشد.در قران داریم: يٰا أَيُّهَا اَلَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ نٰاراً...َ ﴿۶﴾تحریم 📚تربیت کودک مظاهری.خانواده دراسلام.بهشتے 📖پایانامہ با موضوع تربیت کودک