672BFA38-5643-49F4-8A01-AA811861DEB4.mp3
726.3K
صوت ترتیل قرآن کریم صفحه ۴۸۶
با صدای : سعدالغامدی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
486 (1).mp3
899.8K
صوت ترجمه
صفحه ۴۸۶
سوره مبارکه شوری
https://eitaa.com/noore1
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
486-shora-ta-1.mp3
7.41M
صوت تفسیر قران کریم صفحه ۴۸۶
حجت الاسلام والمسلمین استاد قرائتی
بخش اول
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
486-shora-ta-2.mp3
7.75M
صوت تفسیر قران کریم صفحه ۴۸۶
بخش دوم
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت ترتیل قرآن کریم صفحه ۴۸۶
همراه نگارش اسان
استاد پرهیزکار
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۴۸۶
مترجم مسعود ریاعی
گوینده : بهروز رضوی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح نکات قرآن کریم صفحه ۴۸۶
استاد سعیدی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
شأن نزول آیه (23) سوره «شورى» | آیین رحمت
🍀🍀🍀🍀🍀
شأن نزول:
در «تفسیر مجمع البیان»، شأن نزولى براى آیات 23 تا 26 این سوره از پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) نقل شده است که حاصلش چنین است:
«هنگامى که پیامبر وارد «مدینه» شد و پایه هاى اسلام محکم گردید، انصار گفتند: ما خدمت رسول خدا(صلى الله علیه وآله) مى رسیم و عرض مى کنیم: اگر مشکلات مالى پیدا شده، این اموال ما بدون هیچ گونه قید و شرط، در اختیار تو قرار دارد، هنگامى که این سخن را خدمتش عرض کردند، آیه «قُلْ لاأَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِى الْقُرْبى»؛ (بگو: من مزدى از شما در برابر رسالت، جز محبت نزدیکانم نمى طلبم) نازل شد، و پیامبر(صلى الله علیه وآله) بر آنها تلاوت کرد، سپس فرمود: نزدیکان مرا بعد از من دوست دارید، آنها با خوشحالى و رضا و تسلیم از محضرش بیرون آمدند، اما منافقان گفتند: این سخنى است که او بر خدا افترا بسته، و هدفش این است که ما را بعد از خود در برابر خویشاوندانش ذلیل کند، آیه بعد نازل شد: «أَمْ یَقُولُونَ افْتَرى عَلَى اللّهِ کَذِب»، و به آنها پاسخ گفت، پیامبر(صلى الله علیه وآله) به سراغ آنان فرستاد، و آیه را بر آنها تلاوت کرد، گروهى پشیمان شدند و گریه کردند و سخت ناراحت گشتند، آیه سوم نازل گردید: «وَ هُوَ الَّذِی یَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِهِ».
پیامبر به سراغ آنها فرستاد، و آنها را بشارت داد که توبه خالصانه آنان مقبول درگاه خدا است.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://makarem.ir/maaref/fa/article/index/319615/%D8%B4%D8%A3%D9%86-%D9%86%D8%B2%D9%88%D9%84-%D8%A2%DB%8C%D9%87-(23)-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87-%C2%AB%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%89%C2%BB
احادیث آیه ۲۴ از سوره شوری - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام)- امّا به کسانی که دشمن خدا و پیرو شیطان، اهل تکذیب و انکار هستند میفرماید: [ای پیامبر]! بگو: «من برای دعوت نبوّت هیچ پاداشی از شما نمیطلبم، و من از متکلّفین نیستم! [سخنانم روشن و همراه با دلیل است]»!. (ص/۸۶) یعنی هرگز چیزی را که شایستهی آن نیستید از شما با مشقّت تقاضا نمیکنم در مورد پاداش رسالت. گروهی از منافقین به یکدیگر گفتند: «بس نبود محمّد (صلی الله علیه و آله) را که بیست سال بر دوش ما سوار شد، حالا تصمیم دارد که بستگان خود را بر ما تحمیل کند چنین دستوری را خدا به او نداده از خودش میسازد میخواهند خویشاوندان خود را بر ما مزیّت دهد اگر کشته شود یا بمیرد این فرمانروایی را از خاندان او خواهیم گرفت دیگر نخواهم گذاشت بر ما حکومت کنند». خداوند خواست به پیامبر خود اطّلاع دهد که آنها چه گفتهاند و چه تصمیمی دارند در این آیه فرمود: أَمْ یَقُولُونَ افْتَری عَلَی اللهِ کَذِباً فَإِنْ یَشَأ اللهُ یَخْتِمْ عَلی قَلْبِکَ میفرماید: «اگر بخواهم وحی را از تو قطع میکنم تا در مورد فضائل خاندان خود سخن نگویی و مردم را به محبّت آنها وادار نکنی؛ یَمْحُ اللهُ الْباطِلَ وَ یُحِقُّ الحَقَّ بِکَلِماتِهِ، ولی خداوند واقعیّت را میگوید که ولایت اختصاص به اهل بیت تو دارد، إِنَّهُ عَلِیمٌ بِذاتِ الصُّدُورِ، او دانا است نسبت به همه چیز و آن کینههایی که در دل از اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله) پنهان کردهاند این آیه اشاره به همان است: و ستمگران پنهانی نجوا کردند [و گفتند]: «آیا جز این است که او بشری همانند شماست؟! آیا به سراغ سحر میروید، با اینکه [چشم دارید و] میبینید؟!. (انبیاء/۳).
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C/24
احادیث آیه ۲۵ از سوره شوری - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام علی (علیه السلام)- خداوند هیچگاه باب اجابت دعا را بر روی بنده نمیبندد، چون خودش باب دعا را بر روی او گشوده و فرموده: ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ؛ مرا بخوانید تا [دعای] شما را بپذیرم! (غافر/۶۰). و نیز باب توبه را باز نکرده که باب مغفرت را ببندد، زیرا میفرماید: وَ هُوَ الَّذِی یَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبادِهِ وَ یَعْفُوا عَنِ السَّیِّئاتِ.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص۶۳۰
🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C/25
احادیث آیه ۲۶ از سوره شوری - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام)- وَ یَسْتَجِیبُ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ وَ یَزِیدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ؛ مقصود مؤمنی است که برای برادر [دینی] خود در پشت سر او دعا کند، پس فرشته برای دعای او آمین گوید و خدای عزیز جبّار میفرماید: برای توست دو برابر آنچه [برای برادرت] درخواست کردی و آنچه [نیز برای او] درخواست کردی، به خاطر اینکه او را دوست داشتی به تو داده شد [و دعایت در حقّ او مستجاب شد]».
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۳، ص۶۳۲
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C/26