امامزاده جعفربنموسی الکاظم (ع)، از فرزندان امام موسی کاظم (ع) است که بر کتیبه در منبت کاری شده ضریح چوبی بقعه نام امامزاده جعفر حوازی فرزند امام هفتم شیعیان نگاشته شده است.
از کسانی که این امامزاده جلیل القدر را از فرزندان بلافصل امام موسی کاظم (ع) ذکر کردهاند، شیخ عباس قمی عالم بزرگ شیعه در قرن چهارده هجری قمری است.
مؤلف کنز الانساب، در این باره نوشته است:«چون مأمون، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) را از مدینه به شهر طوس دعوت نمود، جمله فرزندان و فرزندزادگان حضرت امام کاظم (ع) به تدریج از بغداد رو به ولایت خراسان نهادند، من جمله تعدادی از این بزرگواران همچون جعفر و ابراهیم و... چون به ناحیه ساوجبلاغ رسیدند، دشمنان از عقب آمدند و مجادله بسیار کردند و آخر الامر حسن بن موسی الکاظم (ع) را شهید کردند و به بعضی هم جراحت رسیده بود و چون شب درآمد، لاعلاج روی به اطراف نهادند، اما جعفربن موسی الکاظم (ع) که در حین دفاع مجروح گردیده بود، در توابع ورامین به موضع سناردک (مکان فعلی) در اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.»
امروز سالروز شهادت امام زاده جعفر می باشد
AUD-20220721-WA0047.mp3
1.13M
🍂🥀🍂
*سوره مبارکه یس*
🏴*هدیه به پیشگاه مقدسه حضرت فاطمه زهرا و حضرت امام زاده جعفر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجیبه که برای هل من ناصر امام حسین .ع. سالهاست که گریه می کنیم
ولی به ندای هل من ناصرا ینصرنی حسین زمان لبیک نمگیم😭😭
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۸۸
همراه با کانال نور برای انس با قرآن کریم
هر روز با یک صفحه قرآن و ترجمه تصویری قرآن کریم همراه تفسیر و شان نزول ایه
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/noore1
آیه 60)
🍃شأن نزول آیه ۶۰🍃
یکى از یهودیان مدینه با یکى از مسلمانان منافق اختلافى داشت، بنا گذاشتند یک نفر را به عنوان داور در میان خود انتخاب کنند، مرد یهودى چون به عدالت و بىنظرى پیامبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله اطمینان داشت گفت: من به داورى پیامبر شما راضیم ولى مرد منافق یکى از بزرگان یهود به نام «کعب بن اشرف» را انتخاب کرد و به این ترتیب با داورى پیامبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله مخالفت کرد.
آیه شریفه نازل شد و چنین افرادى را شدیدا سرزنش کرد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃شأن نزول آیه ۶۵🍃
«زبیر بن عوام» که از مهاجران بود با یکى از انصار (مسلمانان مدینه) بر سر آبیارى نخلستانهاى خود که در کنار هم قرار داشتند، اختلافى پیدا کرده بودند، هر دو براى حل اختلاف خدمت پیامبر صلّى اللّه علیه و آله رسیدند، پیامبر نیز در میان آنها داورى کرد.
اما این مرد انصارى به ظاهر مسلمان، از داورى عادلانه پیامبر صلّى اللّه علیه و آله ناراحت شد و گفت: آیا این قضاوت به خاطر آن بود که زبیر، عمه زاده توست؟! پیامبر صلّى اللّه علیه و آله از این سخن بسیار ناراحت شد به حدى که رنگ رخسار او دگرگون گردید، در این موقع آیه نازل شد و به مسلمانان هشدار داد
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃