فواید بازی پازل برای کودکان👇
🔺تمرکز
🔺هماهنگی چشم و دست
🔺خلاقیت کودک
🔺اعتماد به نفس
🔺تقویت دقت
🔺رشد ذهنی و هوشی
🔺سرگرمی و نشاط
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
چقدر بچه ها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟
حادثه تروریستی شاه چراغ که رخ داده بود مهمترین دغدغه ی مادرانه ام این بود که مواجهه پسر دبستانی ام با این اتفاق چگونه باشد؟ اصلا لازم است از این قضیه که طبیعتا مشوش کننده است خبردار شود؟ خب اگر در مدرسه و محیط بیرون، از کسی دیگر قضیه را بشنود آن هم با روایتی نامناسب سنش چطور؟اگر برای رشد در مسیر تربیتی الهی اش لازم باشد که آگاه باشد از این گونه قضایا تکلیفم چیست؟
خلاصه هی پیش خودم فکر می کردم و در ذهن خودم فک می زدم که یکدفعه شبکه ی حاکم بر خانه ما تکلیف را برایم یکسره کرد.
شبکه ی پویا که روشن شد گوشه ی بالای صفحه تلویزیون پیام ایران تسلیت و آرتین کنارتیم اولین چیزی بود که برایم جلب توجه کرد. و البته انگار زودتر از من توجه پسرم را جلب کرده بود، قبل از این که من چیزی بگویم سریع پرسید که مامان آرتین کیه؟ ایران تسلیت برای چیه؟ برایش از حادثه ای که پیش آمده بود توضیح مختصری دادم. اما خب نه شبکه ی پویا ول کن قضیه بود و نه سوالات پسرم. مثلا شبکه پویا اعلام کرده بود که بچه ها برای آرتین نقاشی بکشند تا در تلویزیون نشان داده شود، و پسرم هم با چهره ای که داد می زد علامت سوال های ذهنش را، گفت:" آخه مامان الان مثلا نقاشی به چه درد بچه ای می خوره که این قدر ناراحته که دیگه مامان و بابا و برادر نداره؟ به نظر من که حتی یک توجه کوچیک هم آرتین نمی کنه به این نقاشی ها."
بگذریم از ادامه ی ماجرا و ارتباط مستقیم شبکه ی پویا با بیمارستانی که آرتین آنجا بود...
حالا نمی دانم تکرار و تکرار این حادثه هاکه بسته به نوع مدیریت ما می تواند بر روی آرامش ما و خانواده مان عامل یا غیر عامل باشد، مثل همین حوادث ایذه، اصفهان و مشهد آیا باعث شده حساسیت های مادرانه برای حفظ آرامش و امنیت روانی بچه هایشان کمتر شود یا حتی زیادتر، اصلا نمی دانم هنوز هم پسر بچه ی دوست کاشانی ام که بعداز حادثه ی تروریستی شاهچراغ مادرش را برای رفتن به امامزاده ی شهرشان همراهی نکرده بود و از مادرش خواهش کرده بود که تو هم نرو چون با تیر می زنندت، هنوز هم امامزاده می رود یا نه.
همه ی این دغدغه ها باعث شد که قضیه را از دیدگاه یک کارشناس خبره و کاربلد بررسی کنم. با یک سوال کلی گفتگویمان را با خانم مرزانی کارشناس تربیتی، آموزشی و مدیر محتوای مجموعه موج کودک شروع کردیم.
اینکه چقدر بچهها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟
خانم مرزانی توضیح می دهد:"اتفاقات و مسائل اجتماعی، تلخ یا شیرین بخش مهمی از زندگی ما و فرزندان ما هستند. اگر چه که ما معمولا ترجیح میدهیم تا حد ممکن بچهها از آسیبهای این فضا در امان باشند ولی نوع مواجههی درست بچهها با این جنس مسئلهها هم موضوع مهمی برای والدین و خانوادههاست.
در مسائل اجتماعی و فرا خانوادگی و انتقال آن به بچهها به دو موضوع خیلی مهم باید توجه داشته باشیم؛ موضوع اول امنیت، و موضوع دوم هویت ملی و نقش من در جامعه. ادامه دارد...
#راضیه_ابراهیمی
@nooredideh
برخوردهای «حالی به حالی» والدین با بچه ها آسیب زننده ترین رفتار با آنها است!
در این برخورد والدین هر موقع حال خودشان خوب باشد، با فرزند خود برخورد خوبی داشته و هر زمان حالشان بد است، او را تخریب میکنند!
تا زمانی که والدین با این شیوه "حالی به حالی" با فرزندشان برخورد کنند، او در مورد تصمیم هایش گیج میشود و فکر میکند مشکل از اوست و این شیوه غلط تربیتی به نسلهای بعدی نیز تعمیم مییابد همانطور که رفتارهای غلط امروز والدین نیز نشاندهنده همین تربیت نادرست نسل های گذشته است.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
ویژگی والدین خوب
۲. شما از هم پشتیبانی میکنید.
توافق والدین روی هر تصمیمی مهمترین چیز است، بله، ولی به همین جا ختم نمیشود.
اگر همسرتان همیشه تنها کسی است که برنامهها و تصمیمات مشترکتان را اجرا میکند، برای کودکانتان یک طرفه به نظر میرسد.
هر دو باید در نقش مجری مشارکت کنید، یا با هم انجام دهید یا به نوبت.
۳. شما با انجام کار به روشی دیگر موافقت میکنید.
همیشه شما چگونگی مراقبت از کودکتان را از نزدیک و چشم به چشم نمیبینید. با این وجود هرگاه تصمیم میگیرید در مورد نحوه ی مراقبت از او مصالحه کنید، فقط اطمینان حاصل کنید هر دو به یک راهحل رسیدهاید که میتوانید با آن کنار بیایید.
برای بعضی از تیم های والدین، همیشه این کار را کسی انجام میدهد که بهترین و قویترین اقدام را احساس میکند (به عنوان مثال، همسرتان ممکن است بگوید، «نمیدانم که درست است، ولی حسام میگوید درست است- ممکن است اجازه بدهی به این روش انجام بدم») برای بعضی دیگر، فقط باید مرور شود آخرین بار چه کسی آن مراقبت را انجام داده است و حالا فقط باید جاها عوض شود.
@nooredideh
اگر به شما بگویند از یک روز رفتارتان با فرزندتان فیلم تهیه شده، از دیدن آن به شما حسی خوبی دست می دهد وبه خود افتخار می کنید؟
یا خجالت زده می شوید و احساس گناه می کنید؟
مغز کودک شما هر روز از رفتار شما فیلم تهیه می کند ودر مغز خود ذخیره می کند و در آینده این فیلم ها را در مسیر زندگی خود تکرار می کند.
آگاهانه انتخاب کنید چه رفتاری را تا آخر عمر می خواهید در ذهن فرزندتان حک کنید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
وقتی در جهت رفع نیازهایی کودک میکوشیم او به دنیای پیرامون خود اعتماد می کند و آن را محل امنی می یابد.
اگر می خواهیم کودک نوپا لجباز نشود نیاز داریم محیط او را امن کنیم، نه اینکه وسایل دم دست او باشد و از او بگیریم؛ به عبارت دیگر نباید با انواع منع شدن روبرو شود و مرتب "نکن" و "دست نزن" را بشنود.
فردی که به دنیای اطراف خود و دیگران اعتماد می کند به توانایی های خودش نیز اعتماد می کند و با شما بهتر همراهی می کند....
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
چقدر بچه ها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟ حادثه تروریستی شاه چراغ که رخ داده بود مهمترین دغدغه
چقدر بچه ها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟
#امنیت،پایه ای ترین نیاز انسان برای زندگی.
اصطلاحات امنیت و آسیب های این فضا، ناخودآگاه ذهنم را می کشاند به سمت آرتین و اینکه واقعا چقدر طول می کشد که این بچه که در یک لحظه جلوی چشمانش پدر ومادر و برادرش را از دست داده، بازهم امنیت خاطر و آرامش را احساس کند!
خانم مرزانی ادامه می دهد:
امنیت داشتن و امنیت خاطر بعنوان پایهایترین نیاز انسان برای زندگی، ثبات و رشد است که به مراتب برای بچهها اهمیت بیشتری دارد. در موضوعات مختلف باید به این نکته توجه کنیم که نباید به امنیت خاطر بچهها آسیب وارد شود. محیط خانه، بعنوان امنترین مکان برای بچهها نباید در این شرایط ناامن شود، وقتی بچهها در محیط خانه ،در کنار پدر و مادر امنیت را حس کنند، در ناامنترین نقطهی دنیا هم که باشند، باز هم احساس امنیت می کنند.
# چند مورد ایجادکننده حس ناامنی برای روحیه ی بچه ها
حالا خانم مرزانی که خودش هم مادر است و خوب می فهمد دغدغه های مادرانه و البته صبورانه این روزهای مادران ایران عزیز را، ریز تر و مصداقی تر برایمان توضیح می دهد و می گوید:" چند مورد از اتفاقاتی که در حوادث اخیر برای روحیهی لطیف بچهها ممکن است احساس ناامنی ایجاد کند را بشماریم:
1. شنیدن و دیدن اخبار تلخ و نگرانکننده در حضور بچهها،گاهی ممکن است احساس کنیم بچهی چهار، پنجسالهی من که چیزی متوجه نیست پس کلا اخباررا از تلویزیون میبینم، یا با صدای بلند از گوشی دنبال میکنم، در صورتی که شنیدن و دیدن این اخبار که بچهها را با آسیبهایی به جامعهاش یا ضربه زدن به آدمها روبرو میکند، برای بچهها در این سن و حتی سنین پایینتر تشویش و اضطراب را به دنبال دارد.
۲. دنبال کردن درگیریها و توقف در محیط بیرون از خانه؛گاهی ممکن است در حضور بچهها صحنهی درگیری را در محیط بیرون از خانه ببینیم، که توقف و دنبال کردن ماجرا هیچ لزومی ندارد.
۳.توصیه های مکرر به بچهها نسبت به حوادث اخیر؛شبها اغتشاش میشه باید زودتر بریم خونه، مراقب باش کسی نزدیکت نشه و … اینها مکالماتی هست که گاهی برای مراقبت از بچهها با آنها داریم و چیزی جز احساس ناامنی و ترس برایشان ندارد.
باید سعی کنیم با وجود حوادثی که در بیرون از خانه در جریان است، محیط خانه را با دور نگهداشتن از اخبار تلخ و توصیههای نگران کننده به بچهها امن کنیم تا زندگی عادی بچهها به راحتی ادامه پیدا کند."
#راضیه_ابراهیمی
@nooredideh
نوزادتان كه به شش ماهگي رسيد بايد خانه را برای كودك كنجكاوتان امن كرده باشيد. وسايل شكستني و خطرناك از دسترس او دور باشد.
كودكان عاشق بازي كردن با وسايل آشپزخانه هستند، بايد كابينت يخچال و اجاق گاز امن براي رفت و امد كودك باشد. در دستشويي، پودر لباس شويي صابون خمير دندان و دستمال كاغذي از دسترس كودك خارج باشد.
كشوي كمد براي كودك تبديل به پله هاي خطرناك ميشود. تلويزيون، كامپيوتر، و وسايلي كه بزرگسالان به آن توجه مي كنند رقيب بزرگي براي كودكان هستند پس طبيعي است كه تلاش كنند به آنها آسيب برسانند. "نه" گفتن برگ برنده شماست. آنها را صرف مراقبت از وسايل منزل نكنيد. كودكان دانشمندان كوچكي هستند كه بايد محل زندگي خود را كشف كنند.
هنگامي كه خرابكاري ميكنند يادتان باشد كه اين شما بوديد كه فراموش كرده ايد محيط را امن نگه داريد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
مبحث پیش را با بیان چهار معیار جهانی برای زندگی متعادل به پایان رساندیم و این مبحث را هم با ادامه ی
این مطلب خیلی ساده است و از سادگی زیاد آن ممکن است که هیچ وقت موفق به عمل به آن نشویم چون این مطالب باید اول در ذهن جا بیفتد و زمانی که به عرصه ی عمل می رسیم با مشکل مواجه می شویم یعنی به محض این که بخواهیم داشته ها و رفاه را کم کنیم، امنیت مان را از دست می دهیم. چون اکثریت ما امنیت را از مادیت می گیریم.
قبلاً هم اشاره کرده ام به زندگی طبیعی و زندگی صنعتی. در زندگی طبیعی، آرامش و آسایش وجود دارد و حرکت رو به بالا دارد و زندگی هماهنگ و طبیعی است. زندگی صنعتی، آزار دهنده و حرکت رو به پایین دارد و آسایش را به رفاه تبدیل می کند بنابراین آرامش کم می شود.
جامعه ی امروز ما بسیار نیاز به شناخت آرامش و آسایش و رفاه دارد چون تمام تلاش ما برای تأمین رفاه بچه ها است و این بزرگترین آسیبی است که بچه ها درزندگی آینده شان خواهند دید چون به رفاه عادت می کنند. در حالی که بچه ها باید آسایش را یاد بگیرند و آرامش را تجربه کنند. فضای امروز خانواده های ما از سطح پایین آرامش برخوردار است چون بیشتر به رفاه پرداخته است. هر پدیده ای که به رفاه تعبیر شود آرامش خانواده را از بین می برد و فرق نمی کند که وسیله باشد یا پول و یا تحصیلات و موقعیت ها و ... (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت31}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
امام صادق (علیه السّلام) می فرمایند: «عَلَیْکَ بِالْهِنْدَبَاءِ فَاِنَّهُ یَزِیدُ فِی الْمَاءِ وَ یُحَسِّنُ الْوَلَدَ وَ هُوَ حَارٌّ لَیِّنٌ یَزِیدُ فِی الْوَلَدِ الذُّکُورَهَ: بر تو باد "خوردن" کاسنی که آب "کمر" را افزون و فرزند را زیبا می کند و و"مزاج" گرم ملایمی دارد که فرزند پسر را زیاد می کند.» کافی ج6 ص 363
@nooredideh
در رابطه با مجازات كودك این چند قاعده را به یاد داشته باشید:
- هنگام عصبانیت از مجازات بپرهیزید.
- برای تلافی كردن یا انتقام گرفتن، مجازات نكنید.
- همیشه مجازات شدیدتر، مجازات بهتر نیست.
- جلوی دیگران فرزندتان را تنبیه نکنید.
- به خاطر کار دیروز، امروز تنبیه نکنید.
@nooredideh
Maturity is when you rather choose to stay silent than explaining.
بلوغ زمانی است که سکوت را به توضیح دادن ترجیح می دهید.
@mahdipouraskari
"ما نبايدکودکانمان را برای مدرسه رفتن آماده کنیم بلكه باید آنها را برای زندگی کردن مهيا کنیم "
کودک باید مهارتهای زندگی را بياموزد. او در ابتدا باید آويزان كردن و تا کردن لباس، گردگیری، تا کردن دستمال، استفاده از پیچ گوشتی، باز و بسته کردن درب قوطی، ریختن مایع پارچ به داخل لیوان، ریختن مایع با استفاده از قیف، چلاندن لباس، واکس زدن کفش، تمیز کردن تخته گچی، چلاندن اسفنج، باز و بسته کردن در، خشک کردن ظروف، شستن ظروف و... را ياد بگيرد.
بعد از اینکه کودک این مهارتها را کسب کرد نوبت مهارتهای دیگر می رسد ولی متاسفانه بسیاری از والدین امروزه به جای والد بودن بیشتر یا در نقش معلم هستند یا قاضی و کمتر از نقش خود به عنوان والد آگاهی دارند.
@nooredideh
هدایت شده از مدرسهی والدین | TarbiApp
خشونت رسانه.mp3
5.57M
رابطه بين والدين بزرگترين دليل امنيت كودك است.
این رابطه نقش موثری در شادابی کودک دارد.
Join @nooredideh
كودك سالم و كنجكاو دوست داره آزاد باشه بدوه و كشف كنه، پس طبيعيه اگر تو خيابون دست والدينش رو رها كنه يا بدون اجازه درو باز كنه و بره بيرون
كودكان چون فرقي بين تخيل و واقعيت نميدونند، ترسوندن يا اگاهي دادن به كودكان در مورد بچه دزد يا آزار جنسي تنها باعث وحشت و ترس شديد و اضطراب و عدم اطمينان كودك ميشه.
آموزش، تنها در حدی است كه كودك بدونه قسمت شخصي بدنش رو به كسي نبايد نشون بده يا نبايد همراه غريبه ها جايي بره.
اما پدر و مادر حتي یك دقيقه هم و فقط يك دقيقه هم نبايد كودكشون رو در شرايطي قرار بدن كه خطر اين اتفاق وجود داشته باشه.
كودكان توانايي براي درك خطر و مراقبت از خود ندارند. البته بعضي از بچه ها جسورتر و عده اي ديگه محتاط ترند اما براي تصميم گيري درست بايد صبور باشيم تا مغز بچه ها به رشد لازم برسد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
نجوا کردن یک درخواست، نتیجه مثبت تری دارد تا اینکه صدا را بلندتر کنیم.
وقتی پدر و مادر با تُن و آهنگ صدای مهربانانه و آرام تری صحبت می کنند بچه ناخودآگاه بیشتر تمایل پیدا می کند که گوش دهد.
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
چقدر بچه ها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟ #امنیت،پایه ای ترین نیاز انسان برای زندگی. اصطلاحات
چقدر بچه ها را در جریان حوادث اخیر قرار دهیم؟
هویت ملی و نقش من در جامعه، آن روی دیگر سکه.
در بین حرف های خانم مرزانی طرح موضوع هویت ملی و نقش من در جامعه،جلب توجه کننده بود. خانم مرزانی در این رابطه بیشتر توضیح می دهد:"
قطعا بچهها از یک سنی به بعد تا حدودی با مسائل و بحرانهای اجتماعی مواجه میشوند و از اطرافیان میشنوند یا در بیرون از خانه ماجرایی را میبینند،مواردی که تحت کنترل ما نیست و به گوش بچهها میرسد، در این شرایط اجازه بدهید روایت خود بچهها را از چیزی که درک کردهاند بشنوید و توضیح اضافهای ندهید و سعی کنید بچهها در مورد آن موضوع نگرش و تحلیل خودشان را ارائه دهند که خیلی وقتها کوچکترها ( بچههای زیر هفت سال) صرفا درگیر هیجان ماجرا شدهاند و نسبت به مسائل بنیادین سؤالی ندارند و از شما یک همراهی کوچک وشنیدنشان را میخواهند. اما برای بچههای بزرگتر و نوجوانها ممکن است سؤالاتی پیش بیاید، گرههای ذهنی ایجاد شود و بخواهند که نقش آفرینی اجتماعی داشته باشند؛ اینجا باید مراقب بود که دهان بچهها را نبندیم چون بخش مهمی از هویت ملی آنها در همین موضوعات قرار است شکل بگیرد، باید فرصت حرف زدن به آنها داد، فکرشان را شنید و تحلیل خودمان از ماجرا را با مستنداتی که داریم برایشان بگوییم تا کمک کنیم گرههای ذهنیشان باز شود. البته در این شرایط حضور در اجتماعات عمومی و ملی که از ملیت و وطن بعنوان خانوادهای بزرگتر که بچهها در آن زندگی می کنند دفاع میکند، در هر سنی برای بچهها اهمیت دارد و به نوعی هویت آفرین است و حتی می تواند امنیت خاطر هم برای بچه ها به همراه داشته باشد."
ای خوشا ورق متن را برگردانم به روزهای آرام و بدون اغتشاش، با دوستی در مورد وظایف والدگری برای در امان ماندن بچه هایمان از آسیب های مجازستان صحبت می کردیم، آخر گفتگویمان حرف درشت و درستی زد، می گفت دشمنی دشمن تمامی ندارد، نباید خیالمان راحت شود که فلان فتنه هم تمام شد و به خیر گذشت، به هر حال دشمن دست از دشمنی اش برنمی دارد و بیکار نمی نشیند، این ما هم هستیم که باید در دل این فتنه ها و نقشه ها خودمان را قوی تر کنیم و نسلمان را قوی تر بپرورانیم.
#راضیه_ابراهیمی
@nooredideh
دو دست و یک فرمانده
آیت الله #حائری_شیرازی:
شما، همدست راست دارید✋ و همدست چپ🤚، اگر این دو بهصورت مستقل تصمیم میگرفتند، شما دیگر با این دودست نمیتوانستید کاری را انجام بدهید. اما چون این دودست خود تصمیمگیرنده نیستند، بلکه مغز و اراده انسان است که بر دست راست و چپ حکومت میکند و اوست که تصمیم میگیرد، لذا دستها باهم همکاری میکنند و هماهنگاند.
حال فرض کنید، اگر پدری نسبت به بچهی خود تندی کند، مثلاً بگوید: چرا این کار را کردی؟ آنگاه مادر بگوید: اتفاقاً کار بچه درست بوده و خوب کاری هم کرده است. یا یکی به بچه بگوید: تو خیلی بیادب هستی. دیگری به او بگوید: اتفاقاً تو از همه مؤدبتر هستی.
یکی بچه را بزند و دیگری او را نوازش کند.
چنین برخوردهایی موجب میشود که 👇
1⃣بچه بیتربیت بار بیاید.
2⃣وقتی اینگونه عمل شود، بچه شکایت پدر را به مادر و شکایت مادر را به پدر میبرد
3⃣ضمن اینکه بین آنها دعوا راه میاندازد، خود بچه نیز نسبت به پدر و مادر بی اعتقاد و بی اعتنا میشود.
#کلام_بزرگان🌱
خانه خوبان💞
https://eitaa.com/joinchat/1387266178Ce7478c0d3e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی به بچه مهمون رو میدی
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
این مطلب خیلی ساده است و از سادگی زیاد آن ممکن است که هیچ وقت موفق به عمل به آن نشویم چون این مطالب
امروزه هر پدیده ی جدیدی که وارد خانواده می شود باعث اختلاف و بگو و مگو می شود. خود من (سلطانی) شخصاً تا بچه هایم به سن 18 سالگی نرسیدند تلفن که آنموقع فقط همین ثابت ها بود را نگرفتم ما سال ها تلفن نداشتیم و خیلی آرامش داشتیم. ببینید تلفن آمد یکسری مسائل پیش آورد و به ترتیب تلویزیون و ماهواره و موبایل و .... تمام این وسایل آمده اند که ما در آسایش زندگی کنیم اما چون نگاه رفاه به آن ها داریم، آرامش را از ما می گیرد. مادیات در زندگی تا وقتی درست عمل می کند که به آسایش و آرامش ما توأماً کمک کند.
در حوزه ی مصرف و کودک صحبت می کنیم، راجع به نیازها گفتیم و حال چه کار کنیم که نیاز ها به خواسته تبدیل نشود؟ اگر ما نیاز های روحی کودک را پاسخ دهیم گام بزرگی در جهت متعادل شدن کودک برداشته ایم. کودک متعادل خواسته های کمی دارد. نیاز، چیزهایی است که ما برای رشد متعادل لازم داریم و ابعاد مختلف دارد.
طبق هرم مزلو نیازهای اصلی انسان شامل: زیست، امنیت، تعلق (محبت، دوست داشتن و دوست داشته شدن)، ارزشمندی و احترام تا خود شکوفایی. نیاز های ثانویه شامل: دانستن، فهمیدن و ذوق است.
اگر این نیازهای اولیه را به موقع دریافت نکنیم و یا با مادیت تعریف شوند، تبدیل به خواسته های مادی خواهند شد. پس اولین قدم برای این که بچه ها و حتی خود ما مصرف زده بار نیاییم و ولع مصرف پیدا نکنیم این است که نیازهای اصلی را دریافت کنیم. یک بخش از ولع ما به دلیل نبود امنیت است. تذکر می دهم که من هیچ وقت مسائل را با نگاه مقصر بررسی نمی کنم. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت32}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
💠 یکی از عواملی که به #تنهایی_کودکان منجر میشود، برداشت تحریف شده (اشتباه) از تجربه خود با دیگران است. به گونهای که این افراد گفتههای مثبت دیگران را نیز منفی تعبیر میکنند ❗️⛔️ و فاصله خود را با دیگران بیشتر میکنند.
@nooredideh
یکی از صالحان دعا میکرد:
پروردگارا در روزی ام برکت ده »
کسی پرسید:چرا نمیگویی روزی ام ده؟
ڱفت روزی را خدا برای همه
ضمانت کرده است...
اما من برکت را در رزق طلب میکنم چیزیست
که خدا به هرکس بخواهد میدهد
(نه به همگان)
اگر در مال بیاید ، زیادش میکند .
اگر درفرزند بیاید ،صالحش میکند .
اگر درجسم بیاید، قوی وسالمش میکند .
و اگر درقلب بیاید،خوشبختش می کند...
دوستان سلام
ممنون که مثل دفعات قبل وقت میگذارید و کمتر از ۳ دقیقه این فرم رو پر میکنید. ما برای #تولید_محتوای بهتر در مورد فضای مجازی نیاز داریم که نظر شما رو بدونیم. لطفاً به سوالات فرم زیر پاسخ بدید
👇👇
https://formafzar.com/form/4zjsw