💠 زیاره الحسین علیه السلام لیله الجمعه ...💠
🔹سلیمان اعمش گوید: ساکن کوفه بودم. همسایه ای داشتم که نزد او می رفتم و با او همنشین بودم. شب جمعه ای نزد او بودم؛ گفتم: در مورد زیارت امام حسین علیه السلام نظرت چیست؟ گفت: بدعت است؛ و هر بدعتی گمراهی؛ و هر گمراهی در آتش.
🔹سلیمان می گوید: با نهایت خشم از نزد او برخاستم. با خود گفتم: صبح می آیم و از فضائل سیّدالشهداء علیه السلام برایش می گویم. اگر اصرار بر دشمنی با آن حضرت داشت، او را می کشم!
🔹سحرگاه رفتم و در را کوبیده و او را صدا زدم. در اینحال زوجه اش گفت: برای زیارت امام حسین علیه السلام از اوّل شب خارج شده است.
🔹سلیمان گوید: به دنبال او به زیارت رفتم. وقتی وارد حرم شدم، دیدم آن مرد به سجده افتاده، و در سجده مشغول دعا و گریه و طلب توبه و مغفرت است.
🔹بعد از مدّتی طولانی سر برداشت و مرا در نزدیکی خود مشاهده کرد. گفتم ای شیخ! دیشب می گفتی: زیارت امام حسین علیه السلام بدعت و هر بدعت گمراهی و هر گمراهی در آتش است. امروز خودت به زیارتش آمده ای؟!
🔹گفت: ای سلیمان! مرا ملامت نکن. من معتقد به امامت اهل بیت علیهم السلام نبودم؛ تا اینکه دیشب رؤیایی دیدم که مرا به وحشت انداخت. گفتم: چه دیدی ای شیخ؟
🔹گفت مردی میانه قد را مشاهده کردم که نمیتوانم عظمتِ جلال و جمال و ابهت و کمال او را توصیف کنم. و گروهی او را دربر گرفته، به همراهش حرکت میکردند.
🔹در مقابلش سواری بود که بر سر تاجی داشت؛ این تاج چهار گوشه داشت و در هر کدام گوهری تابان قرار داشت که به اندازۀ مسافت سه روز راه را روشن می ساخت.
🔹به یکی از خادمین گفتم: این مرد کیست؟ گفت: ایشان محمّد مصطفی صلّی الله علیه و آله و آن دیگر علیّ مرتضی وصیّ رسول خدا هستند.
🔹سپس چشم انداختم دیدم شتری از نور که بر آن هودجی قرار دارد، نزدیک می شود. در آن دو مخدّره بودند و آن شتر بین آسمان و زمین حرکت می کرد.
🔹گفتم این شتر به چه کسی تعلّق دارد؟ گفتند: خدیجۀ کبری و فاطمۀ زهراء سلام الله علیهما. گفتم: این جوان کیست؟ گفتند: حسن بن علیّ است.
🔹گفتم: این جماعت به کجا می روند؟ گفتند: برای زیارت آنکه مظلومانه کشته شد، شهید کربلا: حسین بن علی مرتضی می روند.
🔹در اینحال متوجّه هودج فاطمه زهرا سلام الله علیها شدم ناگهان دیدم که نوشته هایی از آسمان می ریزد. گفتم: این نوشته ها چیست؟ گفتند: امان از آتش است برای کسانی که حسین علیه السلام را در شب جمعه زیارت کنند.
🔹من هم از آن نوشته ها درخواست کردم. گفتند: تا زمانی که با اعتقاد به فضیلت و شرافت سیّدالشهداء علیه السلام ایشان را زیارت نکنی به تو نخواهد رسید.
🔹من ترسان و نالان از خواب بیدار شدم و همان لحظه به زیارت آقایم حسین علیه السلام شتافتم و من به سوی خدا توبه می کنم. ای سلیمان والله از مزار حسین علیه السلام جدا نمی شوم تا زمانی که روح از بدنم مفارقت کند.
📚 بحار الانوار ج 45 ص 401
💠 طبق نقل محدّث نوری، حاج علی بغدادی در تشرّف خدمت حضرت بقیّه الله ارواحنا فداه در مورد این قضیّه سؤال کرده و حضرت ضمن تأیید صحّت آن فرموده اند: نعم زيارة الحسين علیه السلام في ليلة الجمعة أمان من النار يوم القيامة.
📚 بحار الانوار ج 53 ص 315
#شب_زیارتی
#سیدالشهداء_علیه_السلام
🆔 @nooremojarrad_com
♦️احترام قبور اصحاب حضرت سیّدالشهداء علیه السلام♦️
🔹آیةالله حاج سیّدمحمّدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه
💠 حضرت آقاى حدّاد و والد معظّم در زيارت حضرت سيّدالشّهداء عليهالسّلام مقيّد بودند كه در هنگام طواف از پائين پاى حضرت كه قسمت دفن شهداى كربلا است عبور نكنند؛
💠 و براى طواف مسيرى را با فاصله چندين متر از قبر در ناحيه پائين پا انتخاب ميكردند، ولى در زيارت ديگر ائمّه عليهمالسّلام دور خود ضريح طواف مى نمودند.
📚 «نور مجرّد» ج 2 ص 422
#کربلا #زیارت_امام_حسین_علیه_السلام
🆔 @nooremojarrad_com
🏴به زیارت امام حسین علیه السلام برو با این حال...🏴
🔹قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ َ عَلَيْهِ السَّلَام لِكَرَّامٍ إِذَا أَرَدْتَ أَنْتَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ َ عَلَيْهِ السَّلَام فَزُرْهُ وَ أَنْتَ كَئِيبٌ حَزِينٌ شَعِثٌ مُغْبَرٌّ فَإِنَّ الْحُسَيْنَ ع قُتِلَ وَ هُوَ كَئِيبٌ حَزِينٌ شَعِثٌ مُغْبَرٌّ جَائِعٌ عَطْشَانُ.
◾️حضرت امام صادق علیه السلام به کرّام بن عَمرو فرمودند: آنگاه که قصد قبر حسین علیه السلام را نمودی، در حالی به زیارت او برو که شکسته حال، غمگین، مو پریشان و غبارآلود باشی؛
◾️چرا که حسین علیه السلام در حالی کشته شد که شکسته حال، غمگین، موپریشان، غبارآلود، گرسنه و تشنه بود.
📚«کامل الزیارات» ص 131
#زیارت_امام_حسین_علیه_السلام
🆔 @nooremojarrad_com
🌱حکایتی مستند دربارۀ یکی از علماء در حال احتضار🌱
💠 علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی قدّس سرّه:
🔹يکى از اقوام شايستۀ ما که از اهل علم سامرّاء بوده و فعلًا در طهران سکونت دارد براى من نقل کرد که: در ايّامى که در سامرّاء بودم مبتلى شدم به مرض حصبه سخت و هر چه در آنجا مداوا نمودند مفيد واقع نشد.
🔹مادرم با برادرانم مرا از سامرّه به کاظمين براى معالجه آوردند، و در آنجا به معالجه من پرداختند؛ مؤثّر واقع نشد و من بيهوش افتاده بودم.و لحظات آخر عمر خود را مى گذراندم.
🔹تا آنکه ديدم حضرت عزرائيل وارد شد با لباس سفيد و بسيار زيبا و خوشرو و خوش منظره و خوش قيافه.
🔹پس از آن پنج تن: حضرت رسول أکرم و حضرت أمير المؤمنين و حضرت فاطمه زهراء و حضرت امام حسن و حضرت امام حسين عليهم السّلام بترتيب وارد شدند و همه نشستند و به من تسکين دادند، و من مشغول صحبت کردن با آنها شدم و آنها نيز با هم مشغول گفتگو بودند.
🔹در اين حال که من به صورت ظاهر بيهوش افتاده بودم، ديدم مادرم پريشان شده و از پلّه هاى مسافرخانه بالا رفت روى بام، و رو کرد به گنبد مطهّر حضرت موسى بن جعفر عليهما السّلام و عرض کرد:
🔹يا موسى بن جعفر! من بخاطر شما بچّه ام را اينجا آوردم، شما راضى هستيد بچّه ام را اينجا دفن کنند و من تنها برگردم؟ حاشا و کلّا! حاشا و کلّا! (البتّه اين مناظر را اين آقاى مريض با چشم دل و ملکوتى خود ميديده است نه با چشم سر؛ آنها بهم بسته و بدن افتاده و عازم ارتحال است.)
🔹همين که مادرم با حضرت موسى بن جعفر مشغول تکلّم بود ديدم آن حضرت به اطاق ما تشريف آوردند و به حضرت رسول الله عرض کردند: خواهش مى کنم تقاضاى مادر اين سيّد را بپذيريد!
🔹حضرت رسول الله صلّى الله عليه و آله و سلّم رو کردند به عزرائيل و فرمودند: برو تا زمانى که خداوند مقرّر فرمايد؛ خداوند بواسطه توسّل مادرش عمر او را تمديد کرده است. ما هم ميرويم إن شاء الله براى موقع ديگر.
🔹مادرم از پلّه ها پائين آمد و من نشستم، و آنقدر از دست مادر عصبانى بودم که حدّ نداشت. و به مادر مى گفتم: چرا اين کار را کردى؟! من داشتم با أمير المؤمنين ميرفتم، با پيغمبر ميرفتم، با حضرت فاطمه و حسنين ميرفتم؛ تو آمدى جلو ما را گرفتى و نگذاشتى که ما حرکت کنيم.
📚 «معادشناسی» ج 1 ص 283 تا 285
#مرگ #احتضار #حکایت
🆔 @nooremojarrad_com
🔹حاجت همۀ انبیاء علیهم السلام🔹
اسحاق بن عمّار گوید: از حضرت امام صادق علیه السلام شنیدم که می فرمایند:
🔹ليْسَ نَبِيٌّ فِي السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ إِلَّا يَسْأَلُونَ اللَّهَ تَعَالَى أَنْ يَأْذَنَ لَهُمْ فِي زِيَارَةِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلَام فَفَوْجٌ يَنْزِلُ وَ فَوْجٌ يَصْعَد
◾️«هیچ پیامبری در آسمانها و زمین نیست مگر اینکه از خداوند متعال می خواهند که برای زیارت حسین علیه السلام به آنها اذن بدهد؛ پس دائماً گروهی برای زیارتش نازل شده و گروهی بالا می روند.»
📚 «کامل الزیارات» ص 111
#زیارت_امام_حسین_علیه_السلام
🆔 @nooremojarrad_com
زیارت اربعین حضرت سیدالشهداء علیه السلام در 50 سال قبل
🔹در گزارش حجّة الاسلام شهید سیدجواد شبّر🔹
▪️روز اربعین از بزرگترین مراسمی است که مردم مثل اجتماع در مکّه مکرّمه، دور هم جمع می شوند. و گروههای دیگر از نژادهای مختلف را ملاقات می کنند و شمال و جنوب عراق با واردین از مناطق مختلف اسلامی همراه می شوند.
▪️یک موکب نوحۀ خود را به زبان عربی تکرار می کنند؛ و موکب دیگر به زبان ترکی و دیگری فارسی و چهارمی اردو و ....
▪️مبالغه نیست اگر بگویم که در این زمان بیش از یک میلیون نفر مجتمع می شوند تا یادِ اربعین حضرت سیّدالشهداء علیه السلام را زنده نگاه دارند.
▪️.... بیش از 300 موکب خیمه های خود را در اطراف کربلا برپا می کنند و بعضی محوّطۀ بزرگی را در بر می گیرند. در کربلا بیش از 100 تن برنج مصرف می شود و در هر موکب افرادی هستند که مردم را صدا زده و به سفرۀ خود و صرف غذا با اسم حسین علیه السلام دعوت می کنند.
▪️در این میان موکبها با یکدیگر دیدار کرده و آشنا می شوند و به هم محبّت می کنند و برای یکدیگر دعا و طلب جزای خیر می کنند.
▪️هزاران نفر در مقام خدمت به این زوّار بر می آیند و برای راحتی آنها خود را به زحمت می اندازند...
📚 «أدب الطف» ج 1 ص 41
🆔 @nooremojarrad_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱اپلیکیشن جامع علامه حسینی طهرانی قدّس سرّه
🔸 بیش از 17هزار صفحه آثار+pdf
🔸سیرهای مطالعاتی
🔸گالری تصاویر، صوت و فیلم
🔸پرسش و پاسخ
🔸مواضع اجتماعی
🔸جملات کوتاه
📲 دریافت allame-tehrani.info
🔹نتیجۀ ارتباط با افراد ناصالح🔹
ازحضرت امیرالمؤمنین علیه السلام روایت شده که فرمودند:
🔸مجَالَسَةُ الْأَشْرَارِ تُورِثُ سُوءَ الظَّنِّ بِالْأَخْيَار
🍂 «همنشینی با بدان، موجب بدگمانی به نیکان می شود.»
📚 «بحارالانوار» ج 74 ص 197
🆔 @nooremojarrad_com
🔸نتیجۀ مهمّ سلوک الی الله🔸
آیت الله حاج سیّدمحمّدصادق حسینی طهرانی مدّظلّه
🌱مهم اين نيست كه سالک، در سلوکِ خود سريعاً به مرتبۀ مكاشفات صوريّه و مثاليّه برسد و يا كارهاى خارق العاده انجام دهد و در موادّ كائنات تصرّف كند؛
🌱در هيچيک از كلمات أعيان از علماء ربّانى و عرفاء حقّ، اين امور به عنوان ثمرات سلوک معرّفى نشده اند،
🌱بلكه تنها تقوا و طهارت ملاک ترقّى و تكامل سالک و قرب به حضرت حقّ است.
📚 «نور مجرّد» ج 1 ص 465
#سلوک #عبودیت
🆔 @nooremojarrad_com
💠آمین گفتن رسول خدا صلّی الله علیه و آله برای دعای مرد أعرابی💠
◾️از جابربن عبدالله انصارى روايت است كه: مردى أعرابى خدمت رسول خدا مشرّف شد و عرض كرد كه: «اسلام را بر من عرضه كن.»
◾️پيغمبر فرمودند كه: «شهادت دهى كه خدائى جز خداى واحدِ لا شريک له نيست، و شهادت دهى كه محمّد بندۀ او و فرستادۀ اوست.»
◾️أعرابى گفت: «در مقابل اين اسلام آيا از من مزدى مىطلبى؟» پيغمبر فرمود: «نه، مگر محبّت به ذوى القربى.» أعرابى گفت: «آيا ذوى القرباى خودم يا ذوى القرباى شما؟» حضرت فرمودند: «ذوى القرباى من!»
◾️أعرابى گفت: «بياور دستت را تا با تو در اين معنى بيعت كنم. بر كسى كه تو را دوست نداشته باشد و أقرباى تو را دوست نداشته باشد لعنت خدا باد!»
◾️حضرت رسول الله فرمودند: ءَامِين؛ يعنى خدايا دعاى اين أعرابى را مستجاب بنما.
📚 «رسالۀ مودّت» ص 180 از «الغدیر»
🆔 @nooremojarrad_com
🏴 اشعار حضرت زهرا سلام الله علیها در رثای رسول خدا صلّی الله علیه و آله
🔹حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها بعد از رحلت پدر و مصائبى كه از ناحيه دشمنان به آن حضرت ميرسيد، بر سر قبر رسول خدا رفته و صورت بر خاک ميگذارد و بدين أشعار با پدر خود مناجات ميكرد:
▪️قل لِلمُغَيَّبِ تَحْتَ أطْبَاقِ الثَّرَى
إن كُنتَ تَسْمَعُ صَرخَتِى وَ نِدآئِيَا (1)
▪️صبَّتْ عَلَىَّ مَصَآئِبٌ لَوْ أنَّهَا
صُبَّتْ عَلَى الْأَيَّامِ صِرْنَ لَيَالِيَا (2)
🔹(1) بگو به آن پدر مهربانى كه در زير خاكهاى زمين پنهان شده است: اگر ناله و فرياد مرا گوش ميدهى و سخن مرا مى شنوى، من با تو راز و نيازهائى دارم.
🔹(2) اى پدر جان! از هنگامى كه تو از دنيا رخت بر بستى، چنان مصيبتهاى كمرشكنى بر من وارد شد كه هر آينه اگر بر روزهاى روشن دنيا وارد ميشد، از سنگينى و سختى آن مانند شب ظلمانى تاريک ميشدند.
📚 «رسالۀ مودّت» ص 257 (از «مناقب» ابن شهرآشوب)
🆔 @nooremojarrad_com
14400228-1.mp3
17.95M
🏴 روضه رحلت حضرت رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم
◾️آقای حاج جواد شکری
🆔 @nooremojarrad_com
14400228-3.mp3
8.16M
🏴 نوحه و سینه زنی رحلت حضرت رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم
◾️آقای حاج جواد شکری
🆔 @nooremojarrad_com
🏴 گوشه ای از غربت حضرت امام رضا علیه السلام از زبان علّامه حسینی طهرانی قدّس سرّه
◾️1) ابتلاى آن حضرت به سياست شيطانيّه مأمون؛ چون با نقشه اى عجيب آن حضرت را از جوار قبر جدّش رسول اکرم حرکت داد، و در ولايت مَرو در حقيقت زندانى و تبعيد و نفى وطن و حبس نظر نمود؛
◾️و در ظاهر آن حضرت را به خلعت حکم و ولايت مخلّع، و در باطن آن حضرت را از همه شئون جدا و عزل نموده، اجازه فتوى و خواندن نماز جمعه و عيد نميدهد.
◾️2) به عوض آنکه پس از شهادت پدرش موسى بن جعفر عليهما السلام مواليان و وکلاى پدرش، يکباره اطراف او را بگيرند و امامت او را گردن نهند، تصديق نکردند، و حاضر نشدند تسليم شوند و پولها را بسپارند،
◾️ همه از حضرت رضا عليه السّلام برگشتند و گفتند که: موسى بن جعفر نمرده است و زنده است و حجّت خدا علىّ بن موسى الرّضا را انکار کردند. چه غربتى از اين بالاتر؟
◾️3) انکار امامت فرزندش محمّد بن علىّ است، بلکه انکار فرزندى او را سلامُ الله علَيهما. و اين نه تنها از غريب صورت گرفته، بلکه أقوام نزديک مانند أعمام و بنى أعمام آن حضرت امامت و وصايت آن نورِ ديده را انکار کردند،
📚 «روح مجرد» خلاصۀ ص 220 تا 229
#امام_غریب
🆔 @nooremojarrad_com
🔹لطف عامّ حضرت امام رضا علیه السلام🔹
علّامه آیت الله حاج سیدمحمدحسین حسینی طهرانی رضوان الله علیه
◾️ قضاء حوائج مردم از حضرت امام رضا عليه السّلام از اندازه و حساب بيرون است. حقير بعضى از ارامنه را در طهران مى شناختم كه نذر امام رضا عليه السّلام ميكردند و خودشان به مشهد مشرّف مى شدند و گوسفند يا قاليچه و يا طلائى را كه نذر كرده بودند ادا مى نمودند.
📚 «روح مجرّد» ص 271
🆔 @nooremojarrad_com
14400229-1.mp3
11.05M
🏴 روضه شهادت حضرت امام رضا علیه السلام
◾️آقای حاج جواد شکری
🆔 @nooremojarrad_com
14400229-3.mp3
9.3M
🏴 نوحه و سینه زنی شهادت حضرت امام رضا علیه السلام
◾️آقای حاج جواد شکری
🆔 @nooremojarrad_com