eitaa logo
پاسخگو
6.5هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
222 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام ببخشید سوالی داشتم اگر تو خواندن یکی از کلمات سوره حمد یا تشهد یا هر کدوم از رکن های نماز شک کنیم بعد دوباره اونو بخونیم و بلافاصله متوجه بشیم که همون بار اول درست خوندیم تکلیف چیه ؟ ممنون از پاسخگوییتون پاسخ👇 سلام علیکم تکرار الفاظ نماز تا به حد وسواس نرسد، اشکالی ندارد و اگر دوباره هم خوانده شد سپس متوجه شدید مرتبه اول صحیح بوده، باز هم اشکالی نیست. اما تکرار ارکان نماز موجب باطل شدن نماز می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 فرزند امام صادق علیه السلام : البَنونَ نَعيمٌ ، وَ البَناتُ حَسَناتٌ، وَ اللّهُ يَسألُ عَنِ النَّعيمِ ، و يُثيبُ عَلَى الحَسَناتِ. پسرها نعمت اند و دخترها نيكى. خداوند، از نعمت ها سؤال مى‌كند و بر نيكى‌ها پاداش مى‌دهد . 📚 الكافي : ج ۶ ص ۷ ح ۱۲ ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💠 سفر فرد بدهکار ⁉️ سؤال: فردی که به خویشان و یا دوستان بدهکار است، آیا می‌تواند به زیارت اربعین مشرف شود؟ ✍️ پاسخ: 🔹 اگر زمان ادای قرض نرسیده و یا قرض دهنده به او مهلت برای پرداخت قرض بدهد اشکالی ندارد؛ و در صورتی که زمان ادای آن رسیده و بتواند بدهی خود را بدهد، و طلبکار هم مطالبه کند، اول قرض خود را پرداخت نماید و اگر مکلف به قصد ترک واجب مثل نپرداختن دینی که وقت پرداختش رسیده است به سفر برود، نمازش تمام است؛ اما اگر بدون این قصد سفر می‌رود، هرچند مستلزم ترک واجب می‌شود، نماز شکسته است. ⁉️ ارسال سؤالات از طریق👇 @Noorolaeme12 ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💢 شناخت نفس خویش 1️⃣ سودمندترین شناخت‌ها ✅ امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: «مَعْرِفَةُ النَّفْسِ‏ أَنْفَعُ‏ الْمَعَارِف‏»؛[غررالحکم، ص712] «شناخت خویشتن، سودمندترین شناخت‌هاست». 2️⃣ کامل‌ترین شناخت‌ها ✅ امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: «مَعْرِفَةُ النَّفْسِ‏ أَكْمَلُ‏ الْمَعَارِفِ»؛[عیون الحکم، ص486] «شناخت خویشتن، کامل‌ترین شناخت‌هاست». 3️⃣ تلازم بین شناخت خدا، اهل‌بیت و نفس ✅ شناخت خویشتن با شناخت خدا و اولیای الهی، تلازم دارد؛ بنابراین خواندن دعای زیر در دوران غیبت، زیاد سفارش شده است: ✍️ «اللَّهُمَ‏ عَرِّفْنِي‏ نَفْسَكَ‏ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي نَفْسَكَ لَمْ أَعْرِفْ نَبِيَّكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي رَسُولَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي رَسُولَكَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَكَ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينِي»؛[کافی، ج1، ص337] «خدایا، خودت را به من بشناسان، چون اگر خودت را به من نشناسانی، پیامبرت را نخواهم شناخت، خدایا رسول خود را به مـن معرّفی کن چون اگر رسول تو را نشناسم، حجّت تو را نخواهم شناخت، خدایا حجّت خود را به من معّرفی کن زیرا اگر حجّت تو را نشناسم از دین خود گمراه شده‌ام». ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال👇 سلام وقت بخیر یک بنده خدایی ازلحاظ اخلاقی خیلی بدهستن نصیحت کنم میگه ما ب اجبار دنیا اومدیم هرچی میخوام انجام میدم مامان وباباهم وظیفشونع بهم خوبی کنن و‌.‌‌...اوناخواستن بدنیابیام جواب همچین افراد وچی بدیم ؟ پاسخ👇 سلام علیکم انسان در خلقت خود مجبور است. هیچ نقش و تأثیری در به دنیا آمدن خویش ندارد، اما پس از خلقت آزاد و مختار است، البته شیعۀ امامیه بر خلاف دیدگاه متکلمان معتزله که معتقدند اختیار انسان مطلق است و نیز بر خلاف نظر اشاعره که انسان را حتی در افعال و اعمال اختیاریش مجبور می‌دانند، معتقد است که انسان پس از خلقت در افعال و اعمالش نه آزاد مطلق است و نه مجبور مطلق، بلکه امری است بین این دو. انسان مختار و آزاد آفریده شده است؛ یعنی به او عقل، فکر و اراده داده شده است. انسان در کارهای ارادی خود مانند سایر موجودات نیست که مجبور باشد. بشر همیشه خود را در سر چهار راه‌هایی می‌بیند که هیچ‌گونه اجباری ندارد که فقط یکی از آنها را انتخاب کند. سایر راه‌ها بر او بسته نیست.
سؤال👇 سلام وقت شما بخیر بخشید چه ارکانی را داخل نماز باید آهسته بخوانیم؟ پاسخ👇 سلام علیکم آقایان غیر از حمد و سوره نماز ظهر و عصر که باید آهسته بخوانند و نماز صبح، مغرب و عشا که واجب است بلند بخوانند، سایر اذکار نماز را اختیار دارند آهسته بخوانند یا بلند بخوانند. بانوان نیز در صورتی که نامحرم صدای آنان را نمی شنوند، می توانند غیر از حمد و سوره نمازهای ظهر و عصر مابقی اذکار را بلند بخوانند و اگر نامحرم حضور داشته باشد، واجب است همه اذکار را آهسته بخوانند.
سؤال👇 سلام خسته نباشین من مبلغی پول قرض دارم و موعدش رسیده وندارم از طرفی برادرم خونشو کرایه میده میشه رهن بده پولشوبه من ومن به جای مستاجربه برادرم کرایه بدم پاسخ👇 سلام علیکم خیر، این کار ربا و حرام است.
سؤال👇 سلام خسته نباشید وقتی غسل جنابت واجبه ولی ناگهان در محیطی قرار می‌گیریم که زیارت عاشورا تلاوت میشه چکارکنیم ایابایدسجده رابرویم ؟گناه نیست؟یامیشودموقعی که غسل جنابت برگردن داریم وضو گرفت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید پاسخ👇 سلام علیکم خواندن زیارت عاشورا و انجام سجده آن در حال جنابت اشکالی ندارد. وضو در حال جنابت کراهت برخی از امور مانند خوردن و آشامیدن را برطرف می کند.
سؤال👇 سلام خسته نباشید ببخشید میشه سؤالم رو جواب بدین وقتی نماز آیات می‌خونیم در رکعت دوم بعد از اینکه سوره رو پنج قسمت کردیم و رکوع هم انجام دادیم بعد از رکوع پنجم قنوت که انجام دادیم ایا دوباره باید به رکوع رفت یا نه بعد از قنوت به سجده بریم پاسخ👇 سلام علیکم قنوت امری مستحبی است و واجب نمی باشد. مستحب است قبل از ركوع دهم قنوت بخواند البته در نماز آیات مستحب است در هر قیام دوم( رکوع هایی که شماره آن زوج است) بعد از قرائت سوره یا بخشی از آن و قبل از رکوع ، قنوتی بخوانند که در مجموع دو رکعت ، پنج قنوت می شود و برای سهولت امر می توانند فقط یک قنوت قبل از رکوع دهم بجا آورند. بنابراین اگر بعد از رکوع پنجم، قنوت خواندید دیگر نباید به رکوع بروید.