eitaa logo
پاسخگو
6.8هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
226 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
سؤال👇 سلام علیکم من میخوام خمس مالم رو بدم و از طرفی هم دامادم بیکار شده و برای مایحتاج زندگیشون موندن ،سید هم نیستن من میتونم خمس مالم رو به ایشون بدم ؟؟ و میدونم که بخشی از خمس تعلق داره به مرجع تقلید و بخشی هم به سید ،ولی نمیدونم چقدر و چجوری میشه کمکم کنید مرجع تقلیدم رهبری هستن پاسخ👇 سلام علیکم از سهم سادات نمی توانید به ایشان پرداخت کنید اما مقداری از سهم امام را با اجازه مرجع تقلید یا یکی از نمایندگان مسلم ایشان می توانید پرداخت کنید. لذا با دفتر رهبری در قم یا تهران تماس گرفته یا به یکی از نمایندگان ایشان مراجعه کرده و اجازه بگیرید.
سؤال👇 سلام ببخشید یه سوال داشتم وقتی کودکی ۸ الی ۱۰ ساله بودم وقتی با یکی از نزدیکانم به مغازه میرفتیم آن شخص بدون اینکه صاحب مغازه متوجه و بدون اینکه پولش را پرداخت کند اجناس خوراکی مثل کلوچه و پفک و امثال اینها را برمیداشت و به من هم میداد آن زمان متوجه این کار اشتباه نبودم میخواهم بدانم الان من باید هزینه ای به صاحب مغازه پرداخت بکنم یا نه؟ مرجع تقلیدم آقای سیستانی هستند. پاسخ👇 سلام علیکم می بایست هزینه را به وی یا وراث وی در صورتی که می شناسید و حضور دارند پرداخت کنید اما اگر به هیچ وجه دسترسی به آنها ندارید، می بایست با اجازه حاکم شرع به فقیر غیرسید صدقه بدهید.
سؤال👇 سلام برای قضای نماز آیات اذان و اقامه نباید بکیم پاسخ👇 سلام علیکم اذان و اقامه فقط برای نمازهای یومیه مستحب است.
سؤال👇 سلام خسته نباشید ببخشید اگه کسی خودش روزه قضا داشته باشه میتونه برا پدر یا مادر فوت شدشون بگیره ؟مقام معظم رهبری پاسخ👇 سلام علیکم اشکالی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حدیث روز🔸 🔹بسیار آمرزش بخواهید 🔻پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله : اِستَكثِروا في رَجَبٍ مِن قَولِ: «أستَغفِرُاللّهَ»، وَاسأَلُوا اللّهَ الإِقالَةَ وَالتَّوبَةَ فيما مَضیٰ، وَالعِصمَةَ فيما بَقِيَ مِن آجالِكُم. 🔺در رجب، جملۀ «استغفر اللّٰه» را فراوان بگویید واز خداوند دربارۀ [گناهان]گذشته پوزش وتوبه بخواهید وبرای باقیماندۀ عمرتان، مصونیت [از گناه]. 📚نوادر أشعري ص۱۷ح۲ 📣ما را در نشر معارف الهی یاری کنید. ✅کانال پاسخگوئی به احکام شرعی و مباحث دینی @Pasokhgoey_Ahkam_Mabahes_Dini ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
🔸کیفیت تطهیر موکت چسبیده به زمین 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅کانال پاسخگوئی به احکام شرعی و مباحث دینی @Pasokhgoey_Ahkam_Mabahes_Dini ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام کارمندی که پس از سالها کار با حقوق خود نتوانسته امکانات اولیه زندگی را برای خانواده اش فراهم کند، اگر با ارثیه ای که به او رسیده بتواند خانواده اش را تامین کند آیا به پس انداز کارمندی اش خمس تعلق میگیرد؟ پاسخ👇 سلام علیکم پولی که از حقوق ماهیانه پس انداز می شود اگر تا سال خمسی هزینه نشود، متعلق خمس است.
سؤال👇 سلام نماز چهاررکعتی راسه زکعتی بخوانیم تکلیف چیست آیا باید نماز دوباره بخوانم (من خواندم درسته) آیت الله سیستانی پاسخ👇 سلام علیکم اگر قبل از اینکه رو از قبله گردانده شود، یادتان بیاید می بایست یک رکعت دیگر خوانده شود و پس از نماز سجده سهو نیز بجا آورده شود اما اگر پس ا زرو از قبله گرداندن متوجه شدید نماز باطل است.
سؤال👇 سلام 1. آیا درنمازقضای واجب ونمازمستحبی میشود دربین آیات فاصله نینداخت وپشت سرهم بخوانندیانمی شود 2. آیادر نماز مستحبی میشودنیم خیز به سجده دوم رفت یانمی شود واگر نشسته می خواند می شود برای رکوع زیاد خم نشود یانمی شود 3. آیا اگر کسی شک کند دوتا سجده بجااورده یاسه تا اینجا باید چکارکند ممنون پاسخ👇 سلام علیکم 1. مقام معظم رهبری: وصل به سکون یا وقف به حرکت اشکال ندارد گرچه در مورد دوم احتیاط مستحب است که ترک نماید. آیت الله سیستانی: احتیاط مستحب آن است که در نماز، وقف به حرکت و وصل به سکون ننماید، و معنای وقف به حرکت آن است، که زیر یا زبر یا پیش آخر کلمه‌ای را بگوید، و بین آن کلمه و کلمه بعدش فاصله دهد، مثلاً بگوید: «الرحمن الرحیم» و میم «الرحیم» را زیر بدهد و بعد قدری فاصله دهد و بگوید: «مالک یوم الدین». و معنای وصل به سکون آن است که زیر یا زبر یا پیش کلمه‌ای را نگوید و آن کلمه را به کلمه بعد بچسباند، مثل آنکه بگوید: «الرحمن الرحیم» و میم «الرحیم» را زیر ندهد و فوراً «مالک یوم الدین» را بگوید. آیت الله مکارم شیرازی: احتياط واجب آن است كه در نماز، وقف به حركت ننمايد و معنى وقف به حركت آن است كه زير و زبر آخر كلمه را بگويد امّا بين آن كلمه و كلمه بعد فاصله دهد، مثل اين‏كه بگويد: اللَّهُ اكْبَرُ (و آخر آن راپيش دهد) امّا مدّتى سكوت كند بعد بِسْمِ اللَّه را شروع نمايد. 2. در فرض سؤال اشکالی ندارد. 3. اعتنایی نکند.