هدایت شده از کانون فرهنگی تبلیغی نورالهدی
آقاجانم! فرمودید:
وظیفهی نیروی مقاومت بسیج، الگو شدن برای همهی جوانان بسیجی در کشور است. جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمانهای اسلامی میداند، باید چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانهها را به دور خود جمع کند و سازندگی علمی، اخلاقی، معنوی، فکری و سیاسی داشته باشد.
(21 آبان 80)
آقاجان
در روزگار کنونی وقتی از نیروهایتان کسی شمع شود و پروانه هایی دور او جمع شوند، به او تهمت مرید و مرادبازی میزنند!
بی آنکه بدانند چشمان خودشان تحمل دیدن نور را ندارد!
چراکه خفاش ها از نور گریزانند!
تاریکی هایی که بواسطه ی غرور و خودخواهی و کاستی های نفس شان، حسادت درونشان را هر روز شعله ور تر میسازد، محال است حجاب دیدن نور نباشد.
اما پروانه ها خوب میدانند دور شمع نورانی بگردند یا خفاشِ پنهان در تاریکی ها.
#جابر
#دختران_انقلاب
#جهاد_علمی_فرهنگی
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_نورالهدی
#نهج_البلاغه
✨فَإِذَا کَانَتْ لَکُمْ بَرَاءَةٌ مِنْ أَحَد فَقِفُوهُ حَتَّى يَحْضُرَهُ الْمَوْتُ، فَعِنْدَ ذلِکَ يَقَعُ حَدُّ الْبَرَاءَةِ✨
💠«هر گاه خواستيد از کسى بيزارى بجوييد مهلت دهيد تا زمان مرگش فرا رسد که آن هنگام (اگر از گناهانش توبه نکرد و تزلزل ايمان يافت آن زمان) بيزارى جستن است
🔹سرنوشت انسان ها در پایان عمرشان روشن می شود
به اين ترتيب درباره هيچ کس حکم قطعى نمى توان کرد; نه افراد با ايمان و نه افراد بى ايمان، زيرا ممکن است در پايان راه بر اثر عوامل مختلفى برگردد و اگر حکمى بشود حکم موقت و مرحله اى است.
📚 #خطبه ۱۸۹
@nahjol_balagheh
#شرح_حکمت ۱۱۳
📌قسمت دهم
❣امیر المومنین _علیه السلام _می فرماید :
✨وَلاَ وَرَعَ كَالْوُقُوفِ عِنْدَ الشُّبْهَةِ✨
💠 «هيچ پارسايى همچون پرهيز از شبهات نيست.
✍ «ورع» در اصل به معناى پرهيز يا شدت پرهيز است و در لسان روايات به حد اعلاى تقوا اطلاق مى شود كه با وجود آن نه تنها انسان از گناهان مسلم پرهيز مى كند بلكه از شبهات نيز دورى مى جويد. .
🔹در واقع شبهات حريم محرمات و همانند لبه پرتگاه است كه بيم لغزش در آن و سقوط در پرتگاه مى رود. بعضى از بزرگان «ورع» را به سه قسم تقسيم كرده اند كه يكى از ديگرى برتر است:
🔹 نخست ورع به معناى پرهيز از گناهان آشكار است كه انسان را از فسق خارج كرده و موجب عدالت و قبول شهادت اوست و آن، ورع تائبين ناميده مى شود.
🔹قسم ديگرى از آن، همان حالت پرهيزگارى است كه انسان را از شبهات دور مى سازد كه به آن ورع صالحان مى گويند
🔹 و قسم ديگرى از آن حالت پرهيزگارى است كه حتى از امور حلالى كه مى ترسد روزى او را به حرام بكشاند پرهيز مى كند و نام ورع متقين بر آن گذارده شده است.
✔️قسم ديگر، ورع به معناى صرف نظر كردن از آنچه غير خداست براى ترس از ضايع شدن ساعتى از عمر در امرى بيهوده (و آن درجه اعلاى ورع است) و به آن ورع صديقين مى گويند»
═══✙❆♡❆✙═══
💝 @nahjol_balagheh
═══✙❆♡❆✙═══
بسم الله النور
تئاتر #جابر، درباره یک جوان دانشمند و فعال و پر انرژی است. اگر زندگی اش را خلاصه کنیم میشود: اخلاص و محبت و انگیزه!
دهه هفتادی ست؛ ساده و بی ریا! اما حرفهای زیادی برای گفتن دارد از جنس حرف آسمانی ها! حرفهایی پرنفوذ، که گویی هرگز از ذهن و دلت پاک نخواهند شد!
تئاتر جابر، تکه هایی از زندگی این دانشجوی پزشکی هسته ای است و خانواده و رفقای باصفایش، و فراز و نشیب های قصه جذاب قهرمانانه اش!
جابر این بار میهمان مشهدی ها در حرم رضوی ست و در 5 نوبت به روی صحنه میرود.
وعده دیدار ما:
حرم مطهر رضوی، ورودی نواب صفوی، رواق حضرت زهرا سلام الله علیها.
_دوشنبه 5 فروردین ماه ساعت 15:30 عصر.
_سه شنبه و چهارشنبه 6و7 فروردین ماه، سانس اول: 9:30 صبح / سانس دوم: 15:30 عصر
رزرو بلیط، پیامک به شماره:
09190506016
#ویژه_بانوان
#ورود_اطفال_و_پسران_بالای_4_سال_ممنوووع
#ورود_گوشی_همراه_و_هر_نوع_وسیله_فیلمبرداری_ممنوووع
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_نورالهدی
به عنایت امام رئوف، صد و نهمین نمایش #جابر دیروز 5فروردین ماه با حضور زائرین و مجاورین حرم مطهر، در حرم رضوی به روی صحنه رفت.
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_نورالهدی
#حرم_رضوی
#تئـــــاتر_جــــــابر
سروش:
http://sapp.ir/noorolhodaa
ایتا:
https://eitaa.com/noorolhodaa
بله:
ble.im/join/MThlMGVjYj
تلگرام:
https://telegram.me/NoorAlhoda85
هدایت شده از نگرش دیگر
سلام
کارتون عالیه🌸
حرف ندارین🌸
اجرا،بازیگران،متن و...همه وهمه عالی🌸
ان شاالله در پناه صاحب الزمان (عج) موفق وعاقبت بخیر باشید.🌸🌸💐💐💐💐❤️❤️❤️❤️
#نهج_البلاغه
💠کار نیک به جا آوردید، و آن را هر مقدار که باشد کوچک نشمارید، زیرا کوچک آن بزرگ ،و اندک آن فراوان است، و کسی از شما نگوید که:دیگری در انجام کار نیک از من سزاوارتر است !
گرچه سوگند به خدا که چنین است :
خوب و بد را طرفدارانی است که هرگاه هر کدام از آن دو را واگذارید، انجامشان خواهد داد.
📚 #حکمت ۴۲۲
@nahjol_balagheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پرهیز.از #شتابزدگی در #کارها
✨فكم من مستعجل بما ان ادركه ود انه لم يدركه✨
💢 چه بسيارند افرادى كه براى چيزى عجله مى كنند كه اگر به آن دست يابند(فورا پشيمان مى شوندو)دوست دارند هرگز به آن نرسيده بودند. »
📘 #خطبه ۱۵۰
@nahjol_balagheh
سلام خسته نباشید خواستم بگم کارتون عالیه. پیشنهاد میکنم اخر کار همه با چادر وحجاب کامل بیایید روی سن تا خانم ها بدونن همتون مذهبی با حجاب کامل هستید ممنون
سلام.ممنونم از حالی که به ما دادید. تئاتر بسیار عالی بود.خدا حفظتون کنه.همیشه موفق باشید
معصومه:
سلام ممنون بابت اجرای زیباتون
امیدوارم بتونم شهر اصفهان هم از اجراهای زیباتون لذت ببرم
سلام خسته نباشید
تئاتر خوب نبود، عالی نبود، بی نظیر بود!
هر جا نمایش داشتین فرقی نمیکنه کجا باشه من به عنوان یه تماشا چی همراه کار زیباتون هستم
با همکاری و هماهنگی #آستان_قدس_رضوی، تئاتر #جابر در رواق حضرت زهرا سلام الله علیها حرم، باغ آستان (باغ خاتون) و مجتمع فرهنگی اقامتی ولایت، در تاریخ 5 تا 8 فروردین ماه 1398، با حضور زائرین و مجاورین حرم مطهر برگزار شد.
#تقدیر_و_تشکر ویژه از مسئولین و خادمین محترم آستان قدس رضوی، خصوصا اداره تبلیغات و ارتباطات حرم مطهر، و نیز مسئولین و پرسنل محترم هتل ولایت و باغ خاتون، که با پیگیری و همکاری بسیار، در اجرای این فعالیت فرهنگی_تبلیغی همت گماشتند.
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_نورالهدی
#حرم_رضوی
#تئـــــاتر_جــــــابر
سروش:
http://sapp.ir/noorolhodaa
ایتا:
https://eitaa.com/noorolhodaa
بله:
ble.im/join/MThlMGVjYj
تلگرام:
https://telegram.me/NoorAlhoda85
دوم تیر 1397:
k.K:
سلام وخسته نباشید به تمام دوستانی که برای تئاتر جابر زحمت کشیدند..راستش من تا بحال این تئاتر رو ندیدم.ولی خوب خیلی از دوستانم تعریفشو شنیدم.پیگیر مطالب کانالتون هم بودم.من ساکن مشهدم،بااینکه ندیدم این تئاترو اما خیلی تو ذهنم میاد این جمله که مگه جابر چجور جوونیه که انقد روی ادما تاثیر گذاشته؟؟ولی خیلی دوست دارم بیشتر بدونم درموردش..امیدوارم این تئاتر مشهدم بیاد..اجرتون باحضرت زهرا...
زینب حسینی:
سلام متشکرم از لطف تون. اگر توفیق باشه و دعوت کنن مشهد هم میایم خدابخواد.
نهم فروردین ماه 1398:
k.K:
سلام ..خداقوت… تا قبل از اینکه تئاترجابر رو ببینم خداییش فکر نمیکردم چنین محتوایی داشته باشه.. یه انسان ..که همه دوسش دارن و به قول شهید حججی خدا عاشقشه.. خودش هم جابر رو از بقیه جدا کرد وخرید....
اخرش هم همونی شد که میخواست و شهادت خودش دنبالش اومد.. توی دوره ای که کسی امام زمانو نمیخوادو رهبری رو نمیشناسه،چنین جوونایی که درد دین باشن خیلی کم اند..
من خودم دوبار اومدم واجراتون رو دیدم.. واعتقادم اینه که اگه حضرت زهرا اجازه نمیدادن،جابر انقدر شناخته نمیشد..
انشاالله زیر سایه حضرت زهرا ،موفق باشید
زهرا:
هوالجابر
سلام اهالی جابر تقریبامیتوانم بگویم نصف اجراهاراهمراهتان بودم.جاهای زیادی رفتیم وهربارشهیدجابریجوربودبرام هرسفردریایی ازدرس بود.وقتی ازپله های سن بالامی رفتم جابرکه میامددوست داشتم زمان متوقف بشود.حضورش من را میبردبه یک دنیای دیگرجداازهرگونه تعلق ومادیات،چه وقتی خودم روی صحنه می رفتم چه وقتی تماشا میکردم.اماهمه ی سفرهابه کنار.....مشهد❤️درقالب کلمات نمی گنجد.وااااقعااااحالاکه برگشتم انگاررویابود.یک رویای غیرقابل تصور.لحظه ای که بابچه هاواردرواق حضرت زهرا(س)شدیم سن راکه دیدم باورنمی کردم قراره اینجااجراکنیم.بادقت اطراف رانگاه کردم.لوسترهای بالای سرم،خادم های اطرافم،زائرهایی که مشغول نمازبودند،اتمسفرمحیط فوق العااااده بود جایی که همه مداح هاوسخنران هاآرزودارندیک باربرای زائران آقااجراکنند،قراربوداجراکنیم آن هم چه اجرایی.دوساعت باداداش جابرم.منتظربودم داداش بیاددوست داشتم ببینم درحرم امام رضا(ع)دررواق مادرمان چه تغییری می کند.توپوست خودم نمی گنجیدم شادترازهمیشه بودمنظورم صحنه ی پایگاهه به جرعت میتوانم بگویم متفاوت ترازهمیشه صمیمیتی که بودبیشترازهمیشه بودوامادرگیری، داداش درمحضرامام رضا(ع)داشت شهیدمی شد😭پرچم امام حسین(ع)زیرسرش تورواق مادر😭انگارهمه آمده بودندبه استقبالش همه ی اهل بیت آمده بودندکه تولدش راتبریک بگویند.وقتی میان ضربه هااسم امام رضا(ع)راصدامی زد....انگارهمه ی ملائک چشم دوخته بودند.این سفرخیلی چیزهاداشت اماداداش وقتی به این فکرمیکنم که چطوری جورشدآمدیم ودررواق مادرمان درحرم امام رئوفمان اجراکردیم فقط این راباکل وجودم می فهمم داداشم خیلی هااذیتمون کردن همه ی همت وتلاششان راکردن مارازمین بزنن اماامام رضا(ع)جلوی چشم همه جوری آوردت که همه ی دهن هابازمانده .داداش آقاتاییدت کردوراهی که ماالان توشیم.الحمدلله رب العالمین.سالمان را باتوشروع می کنیم کنارامام رضا(ع)تواین مسیرحمایت اهل بیت راداریم دیگه دلمون باهیچی نمی لرزه به مددآقام امام رضا(ع).
هدایت شده از
کافه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انشاالله انقلابی باشیم و انقلابی بمانیم... تا ظهور حضرت
@Banoanemosalman
هدایت شده از
کافه بانو
⚠️ لوح | بَزک غرب
👈 آنچه تقیزادههای امروز انجام میدهند
🔻 رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی:
🔹️ در داخل متأسّفانه بعضیها غرب را بَزک میکنند، بدیهای غرب را توجیه میکنند، رتوش میکنند، نمیگذارند افکار عمومی متوجّه بشود که همین دولتهای ظاهرالصّلاح -مثل فرانسه، مثل انگلیس، مثل دیگران- در باطنشان چقدر شیطنت و شرارت وجود دارد؛ مطبوعاتچیها بینشان هست، رسانهایها بینشان هست؛ مثل تقیزاده.
🔸️ در دورهی طاغوت، آدمی مثل تقیزاده، به این مضمون گفت که ایران باید از فَرقِ سر تا ناخن پا غربی بشود؛ یعنی #سبک_زندگی در ایران باید غربی بشود.
🔺️ امروز هم تقیزادههای جدید از این حرفها میزنند. ۹۸/۱/۱
👈 بخش درس و عبرت پایگاه Khamenei.ir بر اساس این بخش از بیانات رهبرانقلاب، لوح "بَزک غرب، آنچه تقیزادههای امروز انجام میدهند" را منتشر میکند.
@Banoanemosalman
بیش از ۹ ماهه که داداش رو ندیدم.
داداش، هر ماه که چرتکه ی نبودن داداشو می اندازم دوستام با تعجب میگن: مطمئنی زنده ای؟اینهمه وقته ندیدی داداش جابر رو؟خیلی دلتنگم... شاید هیچ وقت تو زندگی ام انقدر احساس دلتنگی نکرده بودم...مثل یک دختر از مادر دور افتاده... یا مثل یک کسی که مدتهاست دوره از یارش...نمیدونم... در و دیوار اتاقم را مزین کردم به گفته های داداش... هر جارو نگاه میکنم یادش میاد و...دلم رومیبره...
وقتی خبر اجرای مشهد رو شنیدم انگار یه وزنه ی سنگین به قلبم وصل شد...
منی که هر سال اینموقع مشهد بودم...
امسال...
باز هم قسمت نبود داداش رو ببینم...
۹ماه انتظار...
سخته خداییش...
ولی داداش جابر، بهت قول میدم که تا جاییکه بتونم... راهتو ادامه بدم.
بهت قول میدم داداش...
چرا #رهبر_انقلاب علیرغم عدم خوشبینی با #مذاکرات_برجام موافقت کردند؟
گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم ــ عبدالله عبداللهی:
26خرداد95:
"غیرقابل اعتماد بودن دولت آمریکا"،
تأکید مکرر رهبر معظم انقلاب در برهههای مختلف و بهویژه در دوران حاضر است، با این همه، ایشان با مذاکرات موردی درباره موضوع هستهای که نهایتاً به توافقنامه برجام منتهی شد، موافقت و در موارد متعدد علیرغم تذکرات جدی نسبت به محتوای کلی و روند مذاکره، از تیم مذاکرهکننده کشورمان حمایت کردند.
ایشان از سال 92 حداقل در 10 جا از بیاناتشان بهانحای مختلف به خوشبین نبودن نسبت به مذاکرات تأکید کردهاند، با این حال بهخلاف آنچه در برخی رسانهها بازنمایی شد، هیچگاه این عدم خوشبینی نسبت به حصول یک توافق روی کاغذ مطرح نشده است بلکه درونمایه اصلی مطالب ایشان در این زمینه ناظر به این گزاره است که "نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکاییها، مطلقاً تأثیری در کم کردن "دشمنی" آنها ندارد و بدون فایده است." (دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور، 22 مرداد 93)
رهبر انقلاب در طول دوران مذاکرات هستهای، در توضیح چرایی عدم خوشبینی به مذاکرات با آمریکاییها، طی دیدارها و سخنرانیهای متعدد و متنوع نکات مبسوطی مطرح کردند که از آن جمله میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- هدفشان از مذاکره پیدا کردن راه حل منطقی نیست، بلکه تحمیل نظراتشان است (اول فروردین 92 حرم رضوی)
- آمریکاییها غیرقابل اعتماد، غیرمنطقی و ناصادق هستند (30 تیر 92 دیدار مسئولان نظام)
- مذاکره با آمریکا جز در موارد خاص نهتنها هیچ نفعی ندارد بلکه ضرر هم دارد (22 مرداد 93 دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفرا و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور)
- مذاکره با آمریکا مشکلات ما را حل نمیکند (همان)
- از مذاکرات نهتنها فایدهای عاید نشد، بلکه لحن آمریکاییها تندتر و اهانت آمیزتر شد/ طلبکاریشان بیشتر شد (همان)
- آمریکاییها پس از مذاکرات نهتنها دشمنیها را کم نکردند بلکه تحریمها را اضافه کردند (همان)
- اظهارات آمریکاییها نشان میدهد نمیشود به آنها اطمینان و اعتماد کرد (همان)
- نگرانم، چون طرف مقابل حیلهگر است (21 اسفند 93 دیدار خبرگان)
- طرف مقابل بهشدّت اهل فریب و دروغ و نقضعهد و حرکت در خلاف جهت صحیح است (20 فروردین 94، دیدار مداحان)
- من هیچوقت نسبت به مذاکره با آمریکا خوشبین نبودم (همان).
اما علیرغم ارائه چنین تصویر روشنی از علت عدم خوشبینی به مذاکرات هستهای با طرف آمریکایی، یک سؤال شاید برای بعضی نخبگان و طیفی از افکار عمومی مطرح بود که اگر ایشان به این میزان نسبت به غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و متحدان مستکبرش یقین دارند، پس موافقت با این مذاکرات و حمایتهای مکرر از تلاشهای تیم مذاکرهکننده چهوجهی میتواند داشته باشد؟ پاسخ به این سؤال نیز در بیانات متعدد ایشان در همان دوران مذاکرات بهصورت واضح و صریحی مندرج است: "ایده دولت" و "تجربه ملت".
از یک سو احمدینژاد ــ هرچند بهصورت آشکار اعلام نکرد ــ اما بهویژه در 2 سال پایانی عمر دولت خود مشخصاً بر این باور بود که مذاکره مستقیم با آمریکا بخش مهمی از مشکلات را حل خواهد کرد و از سوی دیگر با انتخابات 92 دولتی بر سر کار آمده بود که این بار بهوضوح ایده اصلی خود را بهبود اوضاع اقتصادی کشور از طریق گفتگو و تعامل با قدرتهای بزرگ مادی ــ مشخصاً آمریکا ــ توصیف میکرد.
رهبر معظم انقلاب در تاریخ 28 بهمن 92 در دیدار جمعی از مردم آذربایجان درباره تأثیر این مسئله بر موافقت خود با مذاکرات هستهای میفرمایند: "بعضی از مسئولین و دولتمردان ــ دولتمردان آن دولت {دولت احمدینژاد}، بعد هم دولتمردان این دولت {دولت روحانی} ــ فکر میکنند در قضیه هستهای ما با آمریکاییها مذاکره کنیم [تا] موضوع حل بشود؛ گفتیم خیلی خوب، اصرار دارید شما، در این موضوعِ بالخصوص بروید مذاکره کنید؛ ولی در همان سخنرانی اول امسال گفتم من خوشبین نیستم؛ مخالفتی نمیکنم اما خوشبین نیستم".
از سوی دیگر در پی نوع عملکرد رئیسجمهور بهخصوص در 2 سال پایانی دولت احمدینژاد و نیز تبلیغات انتخاباتی حجتالاسلام حسن روحانی و بهویژه بر اثر یک سلسله عملیات روانی پیچیده، حسابشده و طولانی دشمن در عرصه تبلیغاتی، گفتمانی در بخشی از ملت ایران شکل گرفته بود که گمان میکرد مذاکره با آمریکا درباره موضوع هستهای حقیقتاً ممکن است بخش اعظم معضلات اقتصادی کشور را حل کند تا جایی که بارش باران نیز از نظر ذهنی به مذاکرات گره خورده بود!
رهبر معظم انقلاب به این موضوع در سخنرانی مهم خود در تاریخ 12 آبان 1392 اشاره کرده با یادآوری تجربه دیگری که در سالهای 81 تا 83 درباره مذاکره با اروپاییها بر سر همین موضوع هستهای صورت گرفت، میفرمایند: "تجربهای که در سال 82 و 83 در زمینه تعلیق غنیسازی
انجام گرفت، که آنوقت تعلیق غنیسازی را در مذاکرات با همین اروپاییها، جمهوری اسلامی برای یک مدّتی پذیرفت، خوب، ما دو سال عقب افتادیم، لکن بهنفع ما تمام شد. چرا؟ چون فهمیدیم که با تعلیق غنیسازی، امید همکاری از طرف شرکای غربی مطلقاً وجود ندارد. اگر ما آن تعلیق اختیاری را ــ که البتّه بهنحوی تحمیل شده بود، لکن ما قبول کردیم، مسئولین ما قبول کردند ــ آن روز قبول نکرده بودیم، ممکن بود کسانی بگویند خوب، یک ذرّه شما عقبنشینی میکردید، همه مشکلات حل میشد، پرونده هستهای ایران عادی میشد".
رهبر معظم انقلاب همین مبنا را درباره مذاکرات هستهای پس از سال 92 نیز مطرح و تأکید میکنند که درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
ایشان در تاریخ 19 دی 92 یعنی چندین هفته پس از توافقنامه ژنو و آشکار شدن بدعهدیهای آمریکا حتی در اجرای این توافق موقت، به تجربهای که اندک اندک میرود تا بین "همگان" شکل بگیرد اشاره کرده فرمودند: "آشکار شدن دشمنی آمریکا با ایران و ایرانی و با اسلام و مسلمین و مدلل شدن آن برای همگان از برکات مذاکرات اخیر بود".
به هر صورت، پس از حدود 2 سال کشوقوس تیمهای مذاکرهکننده ایران و 1+5 نهایتاً توافقنامه برجام در وین به امضای طرفین رسید؛ توافقنامهای که منتقدین در داخل ایران ایرادات بسیار جدی نسبت به متن و فرامتن آن وارد کردند. سرانجام این توافقنامه با شروطی که مجلس شورای اسلامی به آن الحاق کرد و نیز شروط 9مادهای بسیار مهمی که رهبر معظم انقلاب در تأیید مصوبه شورای عالی امنیت ملی به برجام تأکید کردند، به مرحله اجرا درآمد. در مرحله اجرا، عهدشکنیهای گستردهای توسط طرف مقابل ظهور کرد و علیرغم اجرای تمام تعهدات ایران طبق برجام که آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز این اقدامات را تأیید کرده، "تقریباً هیچ" ثمری از لغو تحریمها که فلسفه وجودی مذاکرات بود نصیب مردم ایران نشد.
با این حال به نظر میرسد، تجربهای که مهمترین هدف رهبر معظم انقلاب اسلامی از صدور مجوز برای مذاکرات هستهای بود، هم برای دولت و هم برای ملت در حال شکلگیری است. برخی شخصیتهای دولتی احتمالاً پی بردهاند که راه پیشرفت از اتکا به ظرفیتهای داخلی میگذرد و شاید بر همین مبناست که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور این روزها جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را جدیتر گرفته است، اما این تجربه برای ملت ملموستر است؛ هرچه هم برخی شخصیتها در داخل از ثمرات متافیزیکی و غیرقابل دسترس برجام در داخل بگویند، مردم بهصورت وجودی و انضمامی مفهوم "تقریباً هیچ" را درک میکنند. برجام، یقیناً تجربهای است گران که بهقیمت از دست دادن برخی مؤلفههای قدرت ملت ایران در عرصه فناوری هستهای تمام شده است؛ با این حال این تجربه، یقیناً به این قیمتها میارزد.
در همین باره رهبر انقلاب چندی پیش در ضمن بیاناتشان در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، با اشاره به شکلگیری تجربه برجام، تأکید کردند: "یک تجربهای ما در مذاکرات هستهای پیدا کردیم؛ این تجربه را نباید فراموش کنیم. این تجربه این است که اگر ما تنازل هم بکنیم، آمریکا دست از نقش مخرّب خودش برنمیدارد؛ این را ما در مذاکرات هستهای تجربه کردیم. ما نشستیم در جمع 1+5، و حتّی جداگانه با آمریکاییها مذاکره کردیم برای قضیّه هستهای؛ برادران ما، فعّالان پرتلاش ما به یک نقاط مشترکی رسیدند، به یک نتایجی رسیدند؛ طرف ــ که آمریکا باشد ــ یک تعهّداتی کرد؛ جمهوری اسلامی تعهّدات خودش را انجام داد، [ولی] آن طرفِ بدقولِ بدعهدِ بدحساب دارد دبّه میکند؛ تا الآن دبّه کرده است. خیلی خوب، این یکتجربه است، این شد تجربه. حالا خیلیها قبل از این تجربه هم میدانستند امّا بعضی هم که نمیدانستند، حالا بدانند: در هر زمینه دیگری هم که با آمریکا شما بحث و مجادله کنید، شما کوتاه بیایید، تنازل کنید، باز او نقش مخرّب خودش را حفظ خواهد کرد".