1.02M
#تربیت_فرزند
🌸سوال:
من دختر دارم که ۱۰ سالشه همش بهونه میگیره هرچی میخواد بايد بگيرم واسش نگیرم داد میزنه گريه شديد همش قهر میکنه ديگه خسته شدم شدیدن
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_گلوردی👨🏫
#زناشویی
🌸سوال:
سلام وقت بخیر
من سال ۹۶ ازدواج کردم و باردار شدم و از همون ابتدا ب اختلاف خوردیم واقعا سر مسایل مادی و هیچ پوچ انگار من هرچقدر میگفتم اینا مهم نیس ولی برا طرف مقابلم مهم واساسی بود و بیشتر خانوادشم دامن میزد چون همسرم حساس و خانواده دوست آتیشی بود ..خانواده هارو وارد کرد که من مخالف کارش بود و همچنین من تو این دوران بارداریم ازلحاظ روحی تو وضعیت مناسبی نبود عصبی بود تو شوک بارداری بودم .تهدید ب طلاق میکرد احترام خانوادم نگه نمیداشت منع رفت آمد بود کتک فحاشی هم بود .منم تعجب میکردم از رفتارش واقعا نمیدونستم چطور رفتار کنم چیکار کنم .تا اینکه دخترم بدنیا اومد یخرده تنش کمتر شد ولی دوباره نزدیک تولدش اوج گرفت که چرا خالتو دعوت کردی ولی واقعا بهونه بود دیگه با مدرک پزشکی قانونی اومدم خونه پدرم .اول انکار میکرد وحاضر نشد چه برگردم خونه و منم شکایت کردم و قبول کرد منو زده و پرده گوشم پاره شده .و تواین مدت اصلا نه ب پیام تماسام جواب نمیداد واقعا در حد التماس میگفتم اشتباه میکنه چون واقعا بدون هیچ وسیله ای با ی بچه شیرخواره اومده بودم خونه پدرم خیلی سخت گذشت ......
الان دادخواست طلاق دادم و مجبورم از مهریه ام بگذرم تا طلاقم بده
ولی الان میگه با پای خودت برگرد
الان که اصلا بنظرم فرق نکرده چندتا فکر بذهنم میرسه برم دوباره همون رفتارارو داشته باشه نکنه برگردم خونه بابا
وسال گذشته ام شنیدم این آقا خواستگاری داشتن حتی خانومی که خودآقا خواستگاری کرده خودش بیان کرده
الان تردید دارم چه برا طلاق چه برا زندگی
چون شغل هم ندارم
ینی از مهر ۹۸ جدا از هم زندگی میکنیم
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
سلام
وقت بخیر
در موارد شبیه به مورد شما، ابتدا باید فرد تصمیم بگیرد که میخواهد از چه طریقی موضوع را حل کند. به روش #مشاوره؟ به روش قانونی و از طریق #وکیل؟ یا راه های دیگر؟
اگر تصمیم شما برای حل مسئله از طریق مشاوره است حتما باید به چند نکته توجه کنید:
1⃣ باید از تصمیمات هیجانی پرهیز کنید. تصمیم برای #طلاق یا ادامه زندگی حتما باید با مشورت یک فرد متخصص باشد تا عواقب هردو تصمیم بررسی شود و یک تصمیم منطقی گرفته شود.
2⃣ اصل اولیه در زندگی مشترک این است که خانواده ها نباید در مسائل زوجین دخالت کنند؛ اما در مواردی که مشکل حاد شده مثل مورد شما، گاهی لازم است خانوادهها ورود کنند و بر روند حل مشکل نظارت داشته باشد. (البته تصمیمات خانواده ها نباید هیجانی و دور از منطق باشد).
3⃣ بازگشت شما به زندگی سابق بدون مشورت با مشاور و بدون تنظیم یک #قرارداد_رفتاری بین شما و همسرتان، خطاست. چون احتمال تکرار مجدد اتفاقات گذشته بسیار زیاد است.
✅ تاکید مجدد و نهایی بنده این است که در اسرع وقت به صورت حضوری به یک مشاور متخصص مراجعه نموده و فرایند به وجود آمدن این مشکل را بررسی کنید و راه حل های پیش رو بررسی نمایید.
با آرزوی بهترینها برای شما🌺🌺
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#استاد_گلوردی👨🏫
#ازدواج
🌸سوال:
سلام خسته نباشید
دخترم
۱۸ سالمه
۱۱ روز خواستگار دارم و ۳۴ سالشه از نظر مال و اخلاق و دین هم عالیه
میخواستم ببینم با این اختلاف سنی برای ایندم مشکلی پیش نمیاد؟
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
با سلام و آرزوی سلامتی برای شما
تفاوت سنی یکی از گزینههایی است که در #مشاوره_پیش_از_ازدواج بررسی می شود.
در مواردی که یکی از طرفین سن پایینی دارد، در اینجا توجه به تفاوت سنی بسیار حائز اهمیت است. مثلاً اگر یکی از زوجین ۱۸ سال داشته باشد چون سن او پایین است، فرد مقابل نباید سن بالایی داشته باشد. چون دنیای این افراد متفاوت است. یکی در دوره #نشاط و سرزندگی است و دیگری به پختگی رسیده و #انرژی او کاهش پیدا کرده است. بنابراین نمی توانند یکدیگر را درک کنند.
💠اما چند نکته:
1⃣ این موضوع به عنوان یکی از پیش بینی کنندههای زندگی موفق است. ولی باید توجه کرد که این گزینه به عنوان یک گزینه تعیین کننده مطلق و نهایی نیست. یعنی ما می بینیم که افرادی با اختلاف سنی نسبتاً زیاد #ازدواج کردهاند و زندگی موفقی داشتند. ( این موضوع باتوجه به انعطاف و رشد فکری دوطرف متفاوت است).
2⃣ ازدواج افراد با تفاوت سنی زیاد یا کم، یک موضوع فرهنگی است. یعنی در برخی از فرهنگ ها ازدواج با این اختلاف سنی پذیرفته شده است و افراد با آن مشکلی ندارند و می توانند با این مسئله کنار بیایند.
✅ نتیجه نهایی: در مورد این مسئله تصمیم گیری با شماست. اگر بلحاظ فرهنگی این مسئله برای شما پذیرفته شده است یا اینکه شما بلحاظ رشد فکری پخته تر از سنّتان هستید و فرد مقابل تمام گزینه های مثبت را دارد، روند آشنایی را ادامه دهید. والاّ گزینه های دیگر را نیز بررسی کنید.
با آرزوی بهترینها برای شما🌸🌸🌸
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_گلوردی👨🏫
#زناشویی
🌸سوال:
سلام وقتتون بخیر
من ده ماه اومدم سر خونه زندگیم دوسال تو عقد همسرم کارش مهندس تأسیسات یه درمونگاهی صبح ساعت 6 میره تا 8 شب یه سره کار میکنه وقتی میاد خونه انگار ن انگار ک منم زنشم به توجه و محبت احتیاج دارم شام میخوره تا ساعت ده خواب خسته شدم منو افسردگی گرفته. وقتی برای من وقت کم میزاره فکر و خیال های بد میاد سراغم میگم چرا منی ک زنشم بهم محبت نمیکنه و بی توجه دوست ندارم به روش بیارم چون میگن نباید بگی چیکار کنم هر کاری براش میکنم محبت بهترین غذا بهترین لباس. ولی میگ خانوم ببخشید من خیلی خسته ام.
خودم دیگ کلافه شدم
دختری هستم ک خیلی عاطفه شدیدی دارم برای همین دوست دارم همسرم بهم بیشتر محبت کنه.
از طرفش ارضای عاطفی نمیشم
همش فکر میکنم منو دوست نداره.
یه کم وسواس فکری هم دارم همش در موردش فکر خیال های خیانت میکنم.
خدایی نکرده تا به حال چیزی ندیدم. ولی. من دست خودم نیست.
لطفا کمکم کنید
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
با سلام و آرزوی ایامی خوش برای شما
زوجینی که در ابتدای زندگی مشترک هستند دوست دارند تعاملات مشترک زیادی داشته باشد و به قول معروف #زندگی_عاشقانه_ای را در کنار همسر خود بگذرانند. در این بین خانم ها تلاش بیشتری برای ایجاد این رابطه عاطفی و عاشقانه دارند.
اما گاهی شرایطی پیش میآید (مثلا شرایط اقتصادی و شغلی طوری رقم می خورد) که مانع برقراری این ارتباط می شود.
✅بنابراین این خواست شما یک موضوع کاملاً طبیعی است؛ البته برای بهتر شدن رابطه، می خواهیم شما چند اقدام را انجام دهید:
🌸گام اول: از شما میخواهیم که با همسر خود #همدلی کنید؛ خود را به جای او قرار دهید. اگر شما فردی بودید که از صبح تا شب مشغول کار و فعالیت برای ساختن یک زندگی راحت برای همسرتان بودید، از همسر خود چه انتظاری داشتید؟ انتظار داشتید وقتی شب به منزل می آیید همسرتان چه شرایطی را برای شما فراهم کند؟
آن شرایط را برای #همسر خود فراهم کنید.
🌸گام دوم: در کنار درک کردن شرایط همسرتان، نیازهای خود را به او بگویید.
توجه داشته باشید که نوع بیان شما بسیار مهم است. هرگز همسرتان را مورد بازخواست قرار ندهید. یا به او امر و نهی نکنید؛ بلکه خواسته های خود را به صورت «بیان من» مطرح کنید. هرگز نگویید «تو چرا به خواسته های من توجه نمیکنی». بلکه بگویید «من از اینکه یک رابطه عاشقانه و عاطفی داشته باشیم بسیار لذت میبرم» یا «من خیلی دوست دارم این روابط عاشقانه ما بیشتر شود.»
🌸گام سوم: دنبال راه حل های جدید باشید. مثلاً وقتی نمی توانید شبها یک تعامل عاشقانه داشته باشید، سعی کنید زمان دیگری را برای این کار پیدا کنید. مثلاً شب ها شرایط استراحت را برای همسرتان فراهم کنید و خودتان نیز همزمان استراحت کنید. ولی قبل از اینکه همسرتان به محل کار برود یک صبحانه لذتبخش و یک #گفت_و_گوی_شیرین داشته باشید.
❇️اما چند نکته:
1⃣توقع نداشته باشید که یک دفعه تعاملات عاطفیتان زیاد شود. بلکه گام به گام سعی کنید تعامل عاطفی را افزایش دهید. مثلاً اگر ۱۰ دقیقه یک گفت و گوی عاشقانه داشتید به خاطر همان ۱۰ دقیقه، از همسرتان #تشکر کنید و احساس مثبت خود از آن رابطه را به همسرتان بگویید. به او بگویید که چقدر از این چند دقیقه #انرژی گرفتید.
2⃣ گمان بد نسبت به دیگران، بیشتر از آنکه فرد مقابل را اذیت کند، روان خود فرد را مورد شکنجه قرار می دهد. بنابراین سعی کنید افکار منفی را از خود دور نمایید و #مثبت_اندیش باشید.
اگر نمی توانید به تنهایی از این افکار رهایی پیدا کنید، حتما از یک #مشاور کمک بگیرید.
به امید روزهایی بهتر💐💐
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#استاد_گلوردی👨🏫
#تحصیلی
🌸سوال:
سلام خسته نباشید من دختر هستم ۱۴ سالمه و از درس خوندن بشدت زده شدم دقیقا هم از امسال این مشکل به وجود اومده خیلی سعی کردم اوکی کنم ولی نشدع واقعا چیکار کنم من؟!
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعهی نور سپاسگزاریم!🙏🏻
دانشآموزان برای اینکه بتوانند تحصیل📚 مناسبی داشته باشند و به موفقیتهای تحصیلی ویژهای برسند، نیازمند علاقه و تمرکز در تحصیل هستند. علاقه به فعالیت باعث انگیزه بیشتر میشود. انگیزه نیز عامل حرکت🏎، تلاش و رشد🌱 انسان است. به دلایلی شما امسال از درس زده شدهاید و عامل مؤثر علاقه و انگیزه به ادامه تحصیل موفق را از دست دادهاید. دوست ندارید تحصیل برای شما این گونه باشد. راهنمایی و راهکاری میخواهید تا از این وضعیت نامناسب تحصیلی رهایی پیدا کنید. مجموعهی نور🌅 نیز در کنار شما تمام سعی و تلاش خود را به کار میبندد تا با راهنمایی و مشاورهی مناسب، وضعیت را به نفع شما تغییر دهد. از این رو در ادامه نکاتی را برای شما بیان مینمایم.
📌بررسی مسئله
در مرحلهی نخست باید بیابیم🔍 که چه مسائلی باعث زدگی شما از درس و تحصیل شده است. راهکارها و تکنیکها زمانی تأثیر مناسب خواهند داشت که بتوان منشأ و ریشهی این اتفاق را به خوبی کشف کرد. پس مطالب زیر را به دقت بررسی کنید و گزارش📋 آن را در ارتباط بعدی ارائه دهید.
1. بیماری کرونا💉؛ تعطیلی دو سالهی مدارس به دلیل جلوگیری از شیوع بیماری کرونا باعث شده تحصیل دانشآموزان در این سال تحصیلی با چالش مواجه شود. خصوصاً برای دانشآموزانی که به دلیل مجازی بودن📲 یا آزادی در تحصیل و ... وقت مناسبی برای مطالعهی دروس در این دو سال نگذاشتند. این دانشآموزان به دلیل اینکه پیش نیازهای دروس جدید را خوب یاد نگرفتهاند، دروس جدید را نیز فرا نمیگیرند.
2. تغییر مدرسه🏫؛ یکی دیگر از دلایل این زدگی میتواند تغییر مدرسه، دبیران و دوستان شما باشد. سالهای گذشته که مدارس حضوری بود به دوستان دیگری داشتید. با معلمان هماهنگ شده بودید و ... اما اکنون این چنین نیست.
3. رفتار نامناسب🤬؛ ممکن است دبیری در کلاس، مسئولین مدرسه در جمع یا هم کلاسیهای جدید با شما رفتار نامناسبی انجام دادهاند که شما را دلخور و از درس زده کرده است.
4. فشار خانواده🤯؛ برای اینکه شما نمرات عالی کسب کنید و وضعیت تحصیل بهتری نسبت به این دو سال داشته باشید، خانواده بر شما سختگیری زیادی دارند. این سختگیری نیز موجب اضطراب😰، عدم تمرکز و بی علاقگی شما به تحصیل شده باشد.
5. نداشتن هدف🔫؛ نوجوانان با مسائل ذهنی فراوانی برخورد دارند. یکی از آن موارد ندانستن هدف خود از زندگی است. بارها به مسیری که در آن قدم برداشتهاند، شک میکنند. این شک و تردیدها باعث میشود علاقه نوجوان به آن مسیر🛣 کم شود. یکی از تردیدها، شک بین ادامهی تحصیل یا کسب مهارت فنی👩🏼🔧 برای به دست آوردن ثروت زیاد💰 است.
6. نداشتن تمرکز؛ چیزی مانند تلفن همراه📱، شبکههای اجتماعی و یا شخصی مانند دوست صمیمی فکر نوجوان را به خود مشغول میکند. به گونهای که نوجوان علاقه دارد فقط به آن فکر کند و نسبت به بقیهی مسائل زندگی بی رغبت میشود.
پس از بررسی مشخص میشود که شما به چه دلایلی از درس زده شدهاید و با توجه به آن راهکارهای مناسب ارائه میگردد.
منتظر ارتباط بعدی📩 شما خواهیم بود.
بهترینها را برای شما آرزومندیم!
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_امیری 👨🏫
919.7K
#تربیت_فرزند
🌺سوال:
سلام علیکم و رحمةالله
متشکرم از کانال خوبتان
من یک پسر ۱۶ ساله و یک د ختر ۱۱ ساله دارم و خانوادهای هستیم، متشرع و پایبند به حیا و حجاب و ارزشهای دینی....
پسرم از دوره اول متوسطه تحت تأثیر یکی از دبیرانش، علاقه شدیدی به مباحث ایران باستان و کوروش و دین زرتشتی و ....پیدا کرد.... تا جایی که از من سؤال میکرد چرا اعراب به ایران حمله کردند و ایرانیانی که اون موقع از وطن دفاع کردند شهید هستند یا نه؟؟؟😐
متاسفانه بعد از ماجرای آشوبهای سه ماه گذشته، این تغییر تفکر در پسرم شدیدتر شده!
مدام از کشته شدن مهسا امینی ابراز تأسف میکرد، و من بهش میگفتم که اون دختر به مرگ طبیعی مرد
از اختلاسهای مسئولین میگه و من میگم دولت فعلی پاکدسته و اختلاس کنندگان دستگیر میشن...
از نفاق و دو رویی برخی از روحانیون میگه و من میگم اونایی که در لباس دین خطا میکنند، روحانی واقعی نیستند
خلاصه خیلی افکارش از من و خانواده فاصله گرفته و مدام دین و مذهب رو با خطکش متدینین قلابی و منافقان ظاهرالصلاح میسنجه و میگه من اینارو قبول ندارم
کاربه جایی رسیده که از دختران و زنان بیحجاب دفاع میکنه و میگه اینا حق دارند با پوششی که دلشون میخواد بیان تو اجتماع!
خیلی خیلی نگرانش هستم
میترسم از راه منحرف بشه😔😔😔
میترسم همه زحماتم به باد بره
لطف میفرمایید بنده رو راهنمایی کنید؟
خدا خیرتون بده
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_شورورزی
409.3K
#تربیت_فرزند
🌸سوال:
سلام خسته نباشید
بنده تصمیم دارم دختر اول و دومی ام را مقداری اطلاعات جنسی بدم چون دوست ندارم توی مدرسه این مسأله رو از دوستانش بشنوه و مورد سواستفاده قرار بگیره
از شما درخواست دارم حد و اندازه و چگونه بیان کردن رو بفرمایید
۱۲ و ۱۰ ساله هستن
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_شورورزی👨🏫
#ازدواج
🌸سوال :
سلام حاج آقا
وقتتون بخیر
دختر ۱۸ ساله ای هستم که خواستگار نظامی۲۴ ساله دارم
ایشون با توجه به شغلشون ممکنه چهار پنج سال برا زندگی به مناطق مرزی اعزام بشن
من واقعاً از تنهایی ترس دارم
از اینکه اگه خدا بچه ای بهمون هدیه کنه و این بچه مریض بشه یا اصن خودم یه مشکلی برام پیش بیاد ولی به خاطر اینکه تو اون شهر تنها ام و امنیت کمی برخورداریم میترسم
بیشتر خانوادم دارن فقط منو میترسونن
همه دخترا زندگی آروم و بدون استرس میخوان منم همینطور
ولی من میگم امثال این آقا که شغلشون اینجوریه باید چیکار کنن؟!
یعنی این حقو ندارن که تشکیل خانواده بدن و به آرامش برسن؟!
فقط چون شغلشون طوریه که دارن از کشور حفاظت میکنن و نیروی نظامی هستن؟!
خدارو خوش میاد انقدر خودخواه باشیم ؟
من حاضرم به خاطر خدا این سختیا رو تحمل کنم
ولی میترسم یه روزی پشیمون بشم
یعنی اون آقا منو پشیمون کنن که بهترین سالایه عمرمو کنارشون گذروندم بعد مثلاً خیانت یا نمیدونم
چیزی بشه که من به شدت پشیمون بشم
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
سلام
وقت بخیر🌸
💠ابتدا این دلسوزی و همدلی شما را ستایش می کنم. این مساله نشان از روح بلند و عاطفه زیاد در شماست.
✅اما برای #تصمیم_گیری در مورد زندگی آینده باید عاقلانه تصمیم گرفت.(عاقلانه به این معنا نیست که با یک فرد نظامی ازدواج نکنید. بلکه می خواهیم هر تصمیمی گرفتید، با چشمانی باز و با بررسی دقیق شرایط باشد).
چند راهکار:
🟡قدم اول: #خودآگاهی پیدا کنید. هدف زندگیتان را پیدا کنید؟ توانایی ها و ضعف ها و.... خودتان را بشناسید.
🔹سپس ببینید واقعا می توانید با یک فرد نظامی زندگی کنید؟ گاهی دلسوزی و کمک کردن به فرد مقابل در این است که با او #ازدواج نکنید. اگر نتوانید آرامش خودتان را حفظ کنید و قرار باشد در زندگی آینده دائم به او غر بزنید، بهترین کمک این است که با او ازدواج نکنید.
🟣قدم دوم: اگر این توانایی را در خود دیدید که با او ازدواج کنید، در مورد انتظاراتتان از او، به صورت دقیق #گفتگو کنید. مثلا اینکه انتظار دارید چند وقت یکبار شما را به شهر خودتان ببرد؟ چه اقداماتی می تواند انجام دهد که تحمل آن شرایط سخت برایتان آسان تر شود؟
🔴نکته پایانی: در مورد نگرانی پیرامون #خیانت و.... ،باید بدانید، ما نمی توانیم آینده را #پیش_بینی کنیم. اما می توانیم احتمال وقوع این موارد را کاهش دهیم. مثلا هرچقدر فرد مقابل #پایبندی_مذهبی بیشتری داشته باشد، احتمال وقوع خیانت کمتر خواهد بود.
سربلند باشید.
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_گلوردی👨🏫
#ازدواج
🌸سوال:
سلام حاجاقا وقت بخیر
خانمی هستم ۳۵ ساله که دوبار سابقه شکست در زندگی داشتم در حال حاضر با کسی که حدود ۱۵ سال پیش همکار بودم در محل کار پیشنهاد ازدواج دریافت کردم
و با صحبت هایی که باهم انجام دادیم به دل همدیگه نشستیم و در بسیاری موارد با هم تفاهم داریم و اینکه بسیار باهم هم نظر هستیم
در حاضر همکار بنده در پروسه طلاق هستند و اینکه یه دختر ۱۴ ساله دارند و نمیخوان دیگه با همسرشون ادامه زندگی بدن و اینکه تکلیف حضور دخترشون فعلا توسط دادگاه مشخص نشده
بنده و ایشون قصدمون ازدواج هست فقط بنده اضطرابی که دارم این هست که اگر دخترخانم ایشون مادرشون رو انتخاب کنن و سر موضوعات شخصی با پدرشون در تماس باشند و اینکه پدر رو به محل زندگی بکشند و دوباره با همسرشون ملاقات داشته باشند مشکلات برای زندگی اینجانب پیش نمیاد ؟
من به ایشون گفتم که نمیخوام سر مسائل دخترخانم با همسرشون وارد صحبت و ملاقات بشوند
ممنون میشم راهنمایی کنید که این ازدواج به صلاح هست یاخیر ؟
و اینکه قبل ازدواج ما هر دو به جلسات مشاوره جهت آماده سازی روحی و یه سری مسائل زندگی برویم یا خیر ؟
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
سلام و احترام
در مورد پروسه #ازدواج_مجدد افرادی که طلاق گرفته اند باید چند مورد انجام شود:
1️⃣ بررسی علت #طلاق در زندگی قبلی و رفع عواملی که باعث شد زندگی قبل شما و فرد مقابل به شکست بیانجامد؛ این کار به تداوم زندگی آینده خیلی کمک میکند. بدون رفع این مشکلات، احتمال شکست زندگی جدید هم بالا می رود.
2️⃣ از زمان طلاق، حداقل شش ماه گذشته باشد. علت این مساله این است که پروسه طلاق باعث ایجاد یک #فشار_روانی بر زوجین می شود و فرد برای بازیابی خود و گرفتن تصمیم درست باید مدتی را سپری نماید. بنابراین ازدواج بلافاصله بعد از طلاق درست نیست.
3️⃣ بنابراین توصیه میکنیم حتما به مشاور متخصص مراجعه نمایید تا موارد فوق را بررسی و به شما کمک نماید.
❇️در مورد ارتباط همسر آیندهتان با فرزندش؛ شما باید بپذیرید که #همسر آینده شما پدر آن دختر است و به لحاظ #عاطفی و اخلاقی باید او ارتباط داشته باشد. شما نباید او را از این حقش محروم نمایید ولی می توانید برای آن ارتباط، شرایطی را قبل از ازدواج قرار دهید. مثلا ملاقات خارج از خانه شما باشد و.....
✅اما در مورد بقیه مسائل، مثل ارتباط همسر آینده تان با همسر سابقش، با او #مذاکره کرده و نگرانی های خود را به او بگویید. حتما در مورد این موضوعات به صورت جزئی و مشخص صحبت کنید تا به توافق برسید. حتی می توانید برای این توافقات از او ضمانت نیز بگیرید.
◀️نکته آخر: اما در مورد اینکه این زندگی به صلاح است یا خیر؟ با این اطلاعات نمی توان در مورد تناسب شما با آن فرد ارزیابی دقیقی داشت. اما توجه داشته باشید، داشتن معیارهای دقیق و واقع بینانه در #تصمیم_گیری به شما کمک زیادی می کند.
شاد و پیروز باشید🌺
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_گلوردی👨🏫
#زناشویی
🌸سوال:
سلام خسته نباشی من وقتی همسرم میره خونه مادرش من اعصابم خورد میشه .وقتی از اونجا میاد خیلی عصبی هست ممنون کمکم کنید
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
سلام وقت بخیر
❇️ حساسیت و نگرانی خانمها، در مورد #ارتباط همسرشان با خانواده خودش، یک موضوع فراگیر است. مثلا نگرانند که الان آنجا چه اتفاقی افتاد؟ چه حرفهایی مطرح شد؟ در مورد من به همسرم چه گفتند؟ و.....
◀️این موضوع باعث می شود این افراد در مورد ارتباط با #خانواده_اصلی دچار چالش شوند.
💠در مورد سوال مطرح شده، احتمالا وقتی #همسر شما از منزل مادرش می آید، رفتار شما او را نگران و ناراحت میکند. احتمالا در ذهنش میگوید دوباره قرار است بازخواست شوم! دوباره قرار است غر بزند! مرا مورد سوال قرار دهد و..... لذا ناراحت میشود و با ناراحتی به خانه میآید. این ناراحتی زمانی شدیدتر می شود که شما همین افکار همسرتان را عملی کنید و او را مورد بازخواست قرار دهید.
✅بنابراین چند توصیه برای شما ارائه می کنیم:
1⃣ برای همسرتان این حق را قائل شوید گاهی بدون حضور شما به خانوادهاش سر بزند و با آنها ارتباط داشته باشد. حتی گاهی به او یادآوری کنید به خانوادهاش سر بزند.
2⃣ نوع صحبتتان را با همسرتان تغییر دهید. طوری صحبت نکنید که #اقتدار او خدشهدار شود. به او امر و نهی نکنید؟ طوری رفتار نکنید که احساس کند او را بازجویی می کنید؟
3⃣ زمان مناسبی را برای #گفتگو در نظر بگیرید. هنگامی که همسرتان از بیرون می آید و خسته است، اصلا زمان مناسبی برای گفتگو نیست. در آن زمان می خواهد #استراحت کند.
4⃣ #احساسات و نگرانیهایتان را به صورت واضح و در فضایی آرام به همسرتان بگویید. مثلاً بگویید «من نگران هستم که وقتی به آنجا میروی در مورد من صحبت کنند و این مسئله من را ناراحت می کند». از او بخواهید این نگرانیها را رفع کند.
5⃣ به شدت از #برچسب_زدن، توهین کردن و.... به همسرتان و خانوادهاش پرهیز کنید.
پایدار باشید 🌻🌻
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_گلوردی👨🏫
#تربیت_فرزند
🌸سوال:
سلام خانمی هستم 44ساله 4سال پیش با آقایی که 3فرزند داشت ازدواج کردم همسرش فوت شده بود.
بچه ها زود وابسته شدن منتها یکی از بچه ها که کلاس سوم دخترهم هست خیلی سر ناسازگاری داره در رابطه با همه چی لجباز ،اصلا درس رو دوست نداره فقط مدام دنبال اذیت کردن بقیه است همش میگه من دوستت دارم زود پشیمون میشه از کارهاش اما واقعا رفتارش برای من قابل تحمل نیست
خیلی وقتها اصلا نمیدونم چجوری رفتار کنم با وجود اینکه خیلی هم کلاس های مختلف مشاوره شرکت کردم وخوندم اما تو زندگی خودم موندم همسرم خیلی خوبه منتها من تحملم آمده پایین نسبت به رفتار بچه ها مخصوصا این دخترم
لطفاً راهنمایی کنید چکارکنم
👇👇پاسخ روانشناس👇👇
با سلام خدمت شما خانم محترم
در توضیحاتتون از دختر خانمی گفتید که کلاس سومه و ناسازگار😏،
لجباز😤،
بی علاقه به تحصیل📚،
پرخاشگر🤬
و در رابطه عاطفی با شما دچار نوسان و فراز و نشیب هست.
طبیعتاً #تعامل با چنین نوجوانی نیاز به دقت و مهارت هایی داره، اقدام به #مشاوره، بهترین کار در این باره بوده که انجام دادید و قابل تحسینه.
درباره این دختر خانم، پیش از هر چیز لازمه به این نکات توجه بشه:⭕️⭕️
1⃣ این دختر خانم در سن حساس آستانه نوجوانی قرار داره، دوره ای پر تلاطم که بسیاری از نوجوان ها را به سمت #نافرمانی و حتی #پرخاشگری میکشه.
2⃣. ما الان با نوجوانی مواجه هستیم که در کودکی، سوگ تلخ مادرش را تجربه کرده و احتمالاً فشار و استرس زیادی را برای او به جا گذاشته.
3⃣. ازدواج مجدد همسرتون با شما، در عین کارکردهای فراوانی که برای همه از جمله این دختر خانم داره،
ممکنه پذیرفتنش دشواری هایی نیز برای ایشون داشته باشه، مثل اینکه حضور شما جای خالی مادرش را تداعی کنه یا احساس کنه شما جای مادر او را گرفتید و...
با این توضیحات پیشنهاد میکنم این نکات را انجام بدید.🔻
⭕️زمینه مراجعه حضوری به یک مشاور و روان شناس کودک و نوجوان را فراهم کنید تا موضوع از نزدیک و با دقت بررسی و حل شود.
⭕️زمینه ها، موضوعات و موقعیت هایی که تا کنون منجر به ناسازگاری و پرخاشگری شده را شناسایی و فهرست کنید و برای فراهم نشدن هر کدام برنامه ریزی کنید تا به نوعی از بروز مجدد این رفتارها پیشگیری شود.
⭕️ به هیچ وجه در مقابل رفتارهای نامطلوب این دختر خانم، از پرخاشگری، سرزنشگری، توهین و تحقیر استفاده نکنید، این کار تنها باعث تشدید و تقویت رفتارهای نامطلوب میشه.
⭕️در مقابل رفتارهای نامطلوب اولا آرامش خودتون را حفظ کنید، ثانیا از روشهایی مانند
بی توجهی به رفتارهای نامطلوب، تعیین محرومیت یا جریمه های متناسب با رفتار بدون برخورد خشن یا سرزنش آمیز داشته باشید.
⭕️در مواردی که با شما یا دیگران وارد پرخاشگری فیزیکی میشود بیشتر تلاش کنید با کنترل و مهار فیزیکی صرفا مانع از آسیب دیدن خود و دیگران باشید و رفتار او را (و نه خودش یا شخصیتش را) غیر قابل پذیرش و نامناسب بخوانید.
⭕️ حتما رفتارهای مطلوب و مثبت را ولو اندک یا کوچک به نظر آیند، مورد توجه، تحسین و تقویت قرار دهید، این کار باعث افزایش و تقویت رفتارهای مطلوب و مناسب خواهد شد.
⭕️در مورد بی علاقگی به تحصیلی هر چند نیاز به بررسی ها و اطلاعات دقیقتر وجود دارد اما به صورت کلی به جای تمرکز روی آنچه انجام نمیدهد، روی آنچه انجام میدهد متمرکز شوید. این کار به تدریج موجب تقویت رفتار و انگیزش بیشتر خواهد شد.
⭕️همیشه در مورد مادرش با احترام و نیکی یاد کنید و هیچ وقت در رفتار یا گفتار خود را جایگزین مادرش معرفی نکنید.
♨️توجه و به کار گیری این نکات را آغاز کنید و مراجعه حضوری یا دست کم تلفنی به یک مرکز مشاوره معتبر را پیگیری کنید.
موفق و سربلند باشید.🌺
____________
💎سوال از مشاور :
@nooronline
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼#استاد_آیت👨🏫