#سوال
✍🏻 سلام. دخترخانم نوجوانی هست که به صداهایی مثل خوروپف، گازمعده، ملچ مولوچ خیلی حساس شده مخصوصا اگرازطرف پدرش باشه.
لطفا راهکار برخورد درست بفرمایین
واقعا خودش وپدرش اذیت میشن وپدر خیلی خسته وناراحته از این رفتارفرزندش.
#پاسخ: #استاد_شماخته
✍🏻 سلام ارادت
اول : باید به صورت تخصصی بررسی بالینی انجام شود اما به طور کلی علایمی که فرمودید ، میسوفونیا را نشان می دهد.
صداهای مکرر مانند جویدن، ضربه زدن با خودکار یا خراشیدن چیزی و… میتواند باعث آزار و ناراحتی هر کسی شود. اما برای افرادی که با میسوفونیا، که در اصل به عنوان سندرم حساسیت انتخابی صدا شناخته میشود، زندگی میکنند، این صداها فراتر از آزاردهنده هستند. با میسوفونیا، آن صداهای کوچک و بسیاری از صداهای دیگر، میتوانند کاملا غیر قابل تحمل باشند.
✅ دوم : این سندرم معمولاً در حدود 12 سالگی ظاهر میشود و احتمالاً افراد بیشتری را از آنچه ما تصور میکنیم تحت تأثیر قرار میدهد. برخی از محرکها ممکن است آنقدر ناراحتی ایجاد کنند که در نتیجه از موقعیتها و افراد خاصی اجتناب کنید.
✅ سوم : حساسیت ها برای هرکس متفاوت است.برخی از رایجترین محرکهای میسوفونیا صداهای دهانی است که توسط افراد دیگر ایجاد میشود. مثالها عبارتند از:
-خرد کردن خوراکی مانند خیار یا چیپس
-هورت کشیدن
-بلع
-تنفس بلند
-صاف کردن گلو
-ملچ مولوچ
-سایر محرکها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
-بو کشیدن
-صداهای نوشتن
-کلیک کردن قلم
-خش خش کاغذ یا پارچه
-تیک تاک ساعت
-کوبیدن کفش
-صدای خوردن به هم لیوان و ظروف
-سوهان زدن یا کوتاه کردن ناخن
-زمزمه کردن
-صدای پرندگان یا جیرجیرکها
-برای برخی افراد، محرکهای بینایی میتوانند واکنش مشابهی ایجاد کنند. مانند:
-تکان دادن پاها
-مالیدن بینی
-چرخاندن مو یا قلم
-جویدن با دهان باز
-حرکت لبها یا فک در یک حالت جویدن
✅ چهارم : درمان اغلب شامل یک رویکرد چند رشتهای است که ترکیبی از صدا درمانی توسط شنوایی شناسان و مشاوره حمایتی است که در آن بر استراتژیهای مقابلهای تاکید میشود.
✅ پنجم: ممکن است وسیلهای مانند سمعک را امتحان کنید که صدایی شبیه به یک آبشار در گوش شما ایجاد میکند. سر و صدا توجه شما را از محرکها منحرف میکند و واکنشها را کاهش میدهد.
✅ ششم: سبک زندگی شما نیز نقش دارد. ورزش منظم داشته باشید، بخوابید و استرس خود را مدیریت کنید. همچنین میتوانید از گوش گیر و هدست برای تنظیم صدا استفاده کنید. مناطق آرام یا نقاط امنی را در خانه خود ایجاد کنید که هیچ کس صدایی را که شما را آزار میدهد تولید نکند.
✅ هفتم: بهترین نوع درمان مراجعه به روان شناس متخصص و روان درمانی است.
🌹🌷🌸💐🌾🌻
💎سوال از مشاور : @nooronline
789.5K
#خوشبختی_در_۳دقیقه
#قسمت_اول
#استاد_شماخته
📮از کجا بفهمم شوهرم هنوز دوستم داره؟ یا نداره؟
🌹🌷🌸💐🌾🌻
💎سوال از مشاور : @nooronline
💕#روانشناسی_نوجوان
‼️نوجوان کیست؟
🍃نوجوانی، مرحله گذار رشد فیزیکی و روانی انسان است که میان کودکی و جوانی اتفاق میافتد. این گذار، تغییرات زیستی (بلوغ جنسی و…)، اجتماعی، و روانشناختی را در بر میگیرد و حدودا به سنین ۱0 تا 20 سالگی گفته میشود. از 10 تا 13 سالگی اوایل نوجوانی، از 14 تا 17 سالگی اواسط نوجوانی و از 18 تا 20 سالگی اواخر نوجوانی در نظر گرفته میشود.
📮 مشاوره متنی و تلفنی |معرفی|صوت های آموزشی و مهارتی
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
اسوه زندگی | مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯
💕#روانشناسی_نوجوان
🍃دوره نوجوانی چیست؟
دوره نوجوانی از مهمترین و حساس ترین دوره های زندگی انسان به شمار می رود . در این دوره ، تغییراتی در جسم و روان نوجوان رخ می دهد که هرکدام به نوعی بر او اثر می گذارد . گاهی این تغییرات ، شخصیت و منش او را به کلی دگرگون می سازد . از این رو شناخت جنبه های مهم روانی ، عقلانی ، جسمانی و اخلاقی نوجوان ، این توانایی را به او و اطرافیانش می دهد تا شیوه صحیح برخورد با تغییرات جسمی و روحی دوره نوجوانی را بدانند . این آگاهی ، از بروز ناسازگاریهای خاص این دوران جلوگیری می کند .
۱. هویت یابی مهمترین ویژگی نوجوان
۲. تمایل به تنها بودن در منزل
۳. استقلال طلبی
۴. سرکشی در نوجوانی
۵. توجه به ظاهر
💕#روانشناسی_نوجوان
✅حرف آخر
✨فراموش نکنید که شما منبع مراقبت، حمایت عاطفی، امنیت و ایمنی برای فرزندتان و همچنین کمک عملی و مالی هستید. نوجوانتان همچنان شما را مثل گذشته دوست دارد و میخواهد که در زندگی او مشارکت داشته باشید، حتی اگر نگرش یا رفتار او گاهی اوقات پیام دیگری را ارسال کند. گاهی نوجوانان با والدین خود به گونهای صحبت میکنند که آنها بسیار ناراحت میشوند و در جلسات مشاوره اغلب از بی احترامی و ارزش قائل نبودن فرزندشان برای خودشان صحبت میکنند، آگاهی به شما کمک میکند تا به عنوان والدین نوجوان صحبتهایش را شخصی نکنید و به درک احساس او برسید. اکثر جوانان و خانوادههایشان در این سالها فراز و نشیبهایی را تجربه میکنند، اما معمولاً در اواخر نوجوانی اوضاع بهبود مییابد و روابط خانوادگی معمولاً قوی باقی میماند. مشاورین ما شما را در گذر از این مسیر یاری خواهد کرد.
📮 مشاوره متنی و تلفنی |معرفی|صوت های آموزشی و مهارتی
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
اسوه زندگی | مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯
24.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مشاوره
#ویویو_آموزشی
🎥 #میلاد_شماخته
دکترای روان شناسی و مشاور خانواده
👈 چرا کسی سراغی از من نمیگیره؟؟؟ به من زنگ نمیزنه؟؟؟ حال و احوال نمیپرسه؟؟
📞📝 جهت دریافت مشاوره متنی و تلفنی پیام دهید:
@nooronline
📮 مشاوره متنی و تلفنی |معرفی|صوت های آموزشی و مهارتی
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
اسوه زندگی | مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯
🌱 رزومه:
✅ #دکتر_شماخته
🔻دکترای تخصصی روان شناسی
👈🏻 عضو پیوسته انجمن روان شناسی اسلامی، مدرس دروس روان شناسی در دانشگاه، زوج درمانگر و مشاور ازدواج در مرکز مشاوره سماح قم شعبه صفاییه و مهدیه
⭕️ جهت دریافت مشاوره متنی از جناب آقای شماخته در زمینه های:
🔸زوجین
🔸روانشناختی
🔸پیش از ازدواج
به آیدی زیر پیام دهید:👇
📩 @nooronline
💕#خانواده
آیا میدانید نشانه های یک رابطه ی عالی و زندگی موفق چیست ؟؟
📮 مشاوره متنی و تلفنی |معرفی|صوت های آموزشی و مهارتی
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
اسوه زندگی | مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯
#همسرانه
❣💕
9 نشانه یک رابطه ی موفق #زناشویی
( قسمت اول )
1.با یکدیگر مهربان بودن
آیا نسبت به یکدیگر مهربان هستید و یا سعی می کنید یکدیگر را کنترل کنید و راه خودتان را بروید؟ آیا با مهربانی کردن نسبت به همسرتان احساس خوشحالی و رضایت می کنید؟ یکی از نشانه های ضروری یک رابطه ی سالم محبت کردن به یکدیگر است نه اینکه با تحکم طرف مقابلتان را کنترل کنید.
2.به یکدیگر عشق ورزیدن
آیا وجودتان سرشار از گرمای عشق است و آنرا بی اختیار نثار یکدیگر می کنید؟ آیا همواره زیبایی ها و خوبی های طرف مقابلتان را می بینید و یا تنها بر روی اشتباهات و نقاط ضعف او متمرکز هستید؟ آیا احساسات درونی او را درک می کنید؟ آیا از عشق ورزیدن به یکدیگر لذت می برید؟ گرما و عشق داشتن نسبت به یکدیگر یکی از نشانه های رابطه ی سالم با شریک زندگانی تان است.
ادامه ...👇👇
#خانواده
❣💕
💫9 نشانه یک رابطه موفق #زناشویی
( قسمت چهارم )
7.به عشق یکدیگر پایبند بودن
آیا فکر می کنید در دشوارترین شرایط باز هم عاشق یکدیگر هستید؟ آیا می توانید در صورت اشتباه و خطای طرف مقابل باز هم عاشق او باشید؟ آیا می دانید عشق درمورد خود شخص است نه درمورد کارهایی که او انجام می دهد؟ برای داشتن یک رابطه ی سالم باید به این سطح از عاشقی رسید.
8.گوش دادن، درک کردن و پذیرفتن طرف مقابل
آیا احساس می کنید طرف مقابلتان به صحبت های شما گوش می دهد، آنرا درک می کند و شما را همانگونه که هستید می پذیرد؟ آیا رازهایتان را بدون ترس از داوری برای شریک زندگیتان مطرح می کنید؟ آیا دوست دارید با تمام وجود حرفهای او را بشنوید و با او احساس همدردی می کنید یا می خواهید مدام او را زیر سوال ببرید و در مقابل او جبهه بگیرید؟
9.آیا از رابطه ی جنسی خوب و صمیمی برخوردار هستید و احساس رضایت می کنید؟
آیا از اینکه خودتان باشید نمی ترسید و احساس آزادی می کنید؟ آیا با کمال آرامش می توانید دنبال کارهای مورد علاقتان بروید؟ آیا شریک زندگیتان از شادی شما خوشحال می شود؟ همانطور که می دانید بعضی از افراد بطور ناخودآگاه دارای شخصیتی سالم، مهربان، متعهد، عاشق، مسئول و شوخ طبع هستندولی بعضی دیگر به دلیل شرایط زندگی، فاقد چنین شخصیتی هستند و به مرور زمان باید روی خود کار کنند تا نقاط ضعف شخصیتشان را ترمیم کنند. رابطه ی خوب و موفق رابطه ای است که طرفین، خود را دوست داشته باشند و همانطور که هستند خود را بپذیرند در عین حال عاشق همسرشان باشند و هیچ چیزی نتواند رابطه ی بین آنها را خدشه دار کند.
📮 مشاوره متنی و تلفنی |معرفی|صوت های آموزشی و مهارتی
╭─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╮
اسوه زندگی | مشاوره آنلاین نور
@noorpsy
╰─┅─🍃🌺🌸🌺🍃─┅─╯