فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلسوزی براندازان برای گوسفندان 🤣
#عید_قربان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🐏 نه به گوسفند کشی😂
#عید_قربان
چرا مسعود پزشکیان
تکرار حسن روحانی است❓
🔹اگر دولت روحانی کمترین محبوبیت و مقبولیتی نزد مردم داشت، آقای پزشکیان دیروز نسبتش با این دولت را انکار نمی کرد.
♦️پزشکیان دیروز در پاسخ به یک سوال، حرفی زد که نوع کانال های مدعی اصلاحات و اعتدال سانسور کردند و مورد بی اعتنایی قرار دادند.
🔹او گفت: غیرممکن است دولت سوم روحانی باشم. دولتی که می آید، دولت مسعود پزشکیان خواهد بود.
♦️قطعا او از انزجار مردم نسبت به وضعیتی آشفته ای که دولت روحانی تحویل داد، خبر دارد و اگر کمترین احتمالی نسبت به محبوبیت آن دولت می داد، فاصله گذاری نمی کرد. مقبولیت روحانی در ماه های پایانی دولتش به زیر ۶ درصد سقوط کرده بود.
🔹با این وصف، اجتماع نقیضین محال است. نمی شود اعضای دولت روحانی، حزب زیر دست وی و احزاب و سیاسیون مدعی اصلاح طلبی، دور پزشکیان جمع شوند و ستاد او را قبضه کنند و با این همه، او ادعا کند دولتش، غیر از دولت ائتلافی روحانی (و خاتمی) خواهد بود.
♦️هم اکنون، کسانی مانند نوبخت، واعظی، عباس آخوندی، آذری جهرمی، علی جنتی، صالحی امیری، علی ربیعی، ظریف، خاتمی و...، همه کاره ستاد پزشکیان، و حامیان اصلی او هستند.
🔹احزابی مانند اعتدال و توسعه، کارگزاران و صدای ملت، ارکان تشکیل دهنده این ستاد محسوب می شوند و پزشکیان، تقریبا هیچ فرد مستقل از این حلقه در کنار خود ندارد.
♦️حکما گفته اند:"تو اول بگو با کیان دوستی- پس آنگه بگویم که تو کیستی". برای فهم این که دولت پزشکیان چه شکل و شمایلی می تواند داشته باشد، کافی است ببینیم که همه کاره ستاد او، چه کسانی هستند؟
🔹ائتلاف روحانی و خاتمی اگر قرار بود کاری برای مردم بکنند، در آن هشت سالی که دولت در اختیارشان بود، اقتصاد کشور را به قهقرا نمی بردند. دولت پزشکیان، پیشاپیش به این حلقه واگذار شده است.
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عصبانیت فخرآور و مجری شبکه سلطنتطلب از شلوغ شدن صندوقهای رأی انتخاباتی ایران حتی در آمریکا، کانادا و اروپا!
فخرآور:
🔺همه صندوقهای رأی انتخابات ایران در کانادا، آمریکا و اروپا شلوغ خواهد شد چون دستگاه دیپلماسی ایران قوی عمل میکند!
🔺اصلا فکر نکنید که در اینجا صندوقها خالی میماند؛ اینجا ایرانیها رأی میدهند و به دیگران هم توصیه به رأی دادن میکنند؛ خیلی پررو هستند!!
@norafkan
📸 تهدید صریح مینا رضاییها عضو رده بالای گروهک تروریستی منافقین به ترور #حمید_نوری!
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹بینید آذریجهرمی (نماینده پزشکیان) در پاسخ به یک ضدانقلاب چه میگوید: (امشب ۲۷ خرداد)
۱. هیچکدام از مشکلات کشور بدون همراهی رهبری حل نمیشود (همه مشکلات را گردن رهبری میاندازد)
۲. خوشحال اند وقتی در جبهه انقلاب اختلاف را میبینند
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دکتر جلیلی در میزگرد اقتصادی :
برای بافت یک قالی هم باید برنامه داشته باشید ۶۴ شورای قانونی برای اقتصاد تصمیم میگیرند که با یکدیگر ارتباط ندارند.
@norafkan
📸 سی ان ان: پزشکیان برنده اختلاف جلیلی و قالیباف است...
🔺سیانان در تحلیل آرایش سیاسی انتخابات ایران نوشت، نبرد انتخاباتی بین #قالیباف و #جلیلی شدید است و بعید است به نفع دیگری کنار بکشند.
🔺این رسانه آمریکایی معتقد است پزشکیان شانس کمی برای پیروزی دارد، اما در صورت تقسیم آرای اصولگرایان، پیروزی پزشکیان در دور اول انتخابات محتمل خواهد بود.
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کارگران هپکو خطاب به جلیلی:
🔺در روزهای سخت شما و شهید رئیسی به هپکو کمک کردید و پشتیبان ما بودید
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نماز جماعت کاندیدا قبل از مناظرات
@norafkan
22.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳قرعهکشی و تعیین صندلی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری
🔹صندلی شماره ۱: سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
🔹صندلی شماره ۲: محمدباقر قالیباف
🔹صندلی شماره ۳: مسعود پزشکیان
🔹صندلی شماره ۴: سعید جلیلی
🔹صندلی شماره ۵: علیرضا زاکانی
🔹صندلی شماره ۶: مصطفی پورمحمدی
@norafkan
🔴مناظره اول چطور برگزار میشود؟
♦️دبیر ستاد انتخابات صداوسیما: در دورههای قبلی فرصت نامزدها کوتاه بود و نمیتوانستند جامع صحبت کنند. اکنون فرصت نامزدها که ۲ تا ۴ دقیقه بود را افزایش دادیم.
♦️در مناظرههای جدید، مجری سوال نمیپرسد؛ بلکه نخبگان هستند که سوال طرح میکنند.
♦️هر نامزد در ۳ بازه زمانی ۸ دقیقه میتواند به سوالات پاسخ دهد و سرانجام در یک فرصت ۶ دقیقهای به جمعبندی اظهارات خود و حتی پاسخ به انتقادات یا دفاعیاتش خواهد پرداخت.
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: رئیسجمهور باید حواسش به سفره مردم باشد
قالیباف در پاسخ به سوالات بخش اول:
🔹انتخابات فرصت بزرگی است در اختیار یکا یک مردم شریف ایران تا بتوانید برای خود و فرزندان و ایران عزیز تصمیم بگیرید.
🔹رئیس جمهور بار سنگین این سمت را باید با کمک دیگران به دوش بکشد. رئیس جمهور یکی از مهمترین وظایفش در این شرایط سخت، توجه و تحول در حوزه اقتصاد است بویژه برای خانواده های محروم و کارگران و کارمندان و پرستاران و مددجویان و آنهایی که حقوق ثابتی دارند و با تورم آسیب می بینند.
🔹رئیس جمهور باید به گونه ای انتخاب شود و عمل کند که ضامن حل این مشکلات شود البته با کمک خود مردم.
🔹امروز بازنشستگان در بخش کشوری و لشگری و تامین اجتماعی و ایثارگران همه با این مشکلات روبرو هستند.
🔹ما در دهه ۹۰ شرایط سختی گذراندیم. از جهت اقتصادی رشد متوسط سالانه یک درصد؛ نقدیندگی ما ۲۶ برابر بود. این توسعه مشکلات بود. ما دوره کرونا را گذراندیم. واقعا هم پدران و هم مادران خانواده، بخصوص زنان ایرانی ما هم کار تربیت و آموزش و حفظ بچه ها را دنبال کردند و هم مادرخرج خانه بودند و محور هزینه ها با مشکلات اقتصادی.
🔹الان باید جبران شود. در برنامه هفتم که کار مشترک دولت سیزدهم و مجلس یازدهم است باید اجرا شود. رئیس جمهور هم با دقت باید حواسش به سفره مردم و رشد اقتصادی و پروژه های کلان باشد.
🔹ما باید قفل این توقف را بشکنیم و کار دولت سیزدهم که شهید رئیسی شروع کرد را ادامه دهیم؛, نقاط قوتش را تقویت و ضعف هایش را برطرف کنیم.
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: امکان ندارد بدون باز کردن مرزها با دولت های دیگر به رشد 8 اقتصادی برسیم
🔸برای رشد 8 درصدی اقتصادی سالانه به 200 میلیارد دلار نیاز داریم که با شرایط فعلی امکان پذیر نیست
@norafkan
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیلی: رشد ۸ درصدی یک ضرورت است
جلیلی در پاسخ به سوالات بخش اول:
🔹سوالاتی که مطرح شد دو ایراد دارد. اگر چیزی می شود قانون و فصل الخطاب، در چنین مقطعی و سطحی نباید درش تردید ایجاد شود. وقتی صحبت میکنیم از رشد ۸ درصد، یعنی یک ضرورت است و در قانون آمده است. بنابراین مردم باید بتوانند انتخاب کنند که این ضرورت را کدام عزیز می تواند به بهترین شکل انجام بدهد.
🔹دوم اینکه معمولا در برنامه ها برای تحقق رشد، عوامل مختلفی هست. اینکه فقط رشد را منوط کنیم به سرمایه، نگاه ناقصی است چرا که میدانید رشد عوامل مختلفی دارد، هم سرمایه است و هم مهمتر از آن مدیریت این سرمایه. استفاده از نیروی انسانی که امروز خوشبختانه جزو فرصتهای ماست. همینطور فناوریهای مهمی که میتواند رشد دهد و به اندازه سرمایه ها کمک کند.
🔹اگر ما می گوییم قرار است رشد هشت درصد ان شاالله داشته باشیم و این در برنامه هفتم هم آمده است، اتفاقا در اینجا حدود ۴۷ برنامه را از دولت خواسته که تهیه کند تا از روزی که برنامه شروع می شود ارائه شود. اگر در اصلش تردید داشته باشیم رشد محقق نمیشود. اگر مطالعه نکرده باشیم و بگوییم میخواهیم بررسی کنیم کارمان عقب می افتد.
🔹رشد ۸ درصد میتواند انجام شود به شرطی که از فردای انتخابات شروع کنید. به شرطی که بدانید باید فرصتهای کشور را بشناسید. اینکه گفتیم یک جهان فرصت، این واقعی است شما باید اینها را بشناسید. کشور فرصتهای زیادی دارد که لازمه اش یک ایران جهش است و میتواند جهش داشت.
@norafkan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زاکانی: با ریال درآمد کسب میکنیم و دلاری خرج میکنیم
مشکل اقتصادی ایران تحریم نیست بلکه تجویزهای اقتصادی آمریکاست.
اولا باید تاکید بر ثبات اقتصاد بر اساس دلارزدایی اقتصاد و با تکیه بر پول ملی داشته باشیم. ثانیا جهش تولید، با تولید محصولمحور را پیگیری کنیم.
سوما حاکمیت مردم را در اقتصاد را باید بپذیریم. و نکتهٔ چهارم اینکه خلق ثروت را در دستور کار بگذاریم.
باید از اقتصاد دلار زدایی کرد. مشکل اقتصاد این است که مردم ریالی درآمد دارند اما با مسیری که ما تنظیم کردیم دلاری خرج میکنند.
@norafkan
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پورمحمدی: تمام روابط اقتصادی و تجاری ما قفل شده است
پورمحمدی در پاسخ به سوالات بخش اول:
🔹ماها و کارشناسان با اعداد و ارقام آشنایی داریم اما مردم لمس می کنند و روزمره با گوشت و پوستشان مشکلات اقتصادی را درک می کنند.
🔹وقتی با کارشناسان زیادی در گذشته و این ایام مباحثه داشتم، با بخش خصوصی و اندیشه ورزان جوان و ... آنها یک دغدغه جدی دارند و می گویند حل مشکلات اقتصادی صرفاً راه حل اقتصادی ندارد. اقتصاد با فرهنگ و اجتماع و سیاست و امور حقوقی و مسائل بین المللی پیوستگی دارد. نمیتواند بدون توجه به اینها راه حل اقتصادی ارائه داد. من هم عقیده ام این است.
🔹در عرصه بین المللی نزدیک به دو دهه است با تحریم روبروییم؛ دنیا تحریم فلج کننده را تحمیل کرده و ما ساده از کنار این میگذریم!
🔹نقل و انتقال مالی که تمام اقتصاد ما گرفتار آن است باید حل کنیم. ما جزو لیست سیاه و جزو سه کشور هستیم. فعالان اقتصادی چه طور عمل کنند؟ از آنطرف در کشور به سفارتخانه حمله می شود و کلی تبعات دارد و به تحریمها اضافه می شود.
🔹مسائل بین المللی مثل اوکراین و تایوان هست که هزینه می دهیم ولی سودش را بهره نمی بریم. فرصتها را شکار نمیکنیم.
@norafkan
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاضیزاده: دست از مردم آزاری در بخش اقتصاد برداریم
قاضی زاده هاشمی در دور دوم پاسخ به سوالات:
🔹حرفهای کلی باز شنیدیم همانطور که حدس می زدم. حرفهایی که قبلاً هم شنیده شده ولی در عمل یک دهه برای ما اقتصاد منفی و رشد منفی ایجاد کرده است.
🔹تصمیمات اشتباه ما را هزینه اش را مردم می پردازند و خانواده های ما. من اسم دولت را دولت خانواده گذاشتم چون هزینه اشتباهات را خانواده ها می پردازند و سفره ایرانی ها کوچکتر می شود.
🔹بیش از ۱۱ میلیون نفر مجرد داریم؛ حجم طلاق زیاد شده است.من در دولت خانواده به مسئله جزئی می پردازم که هر تصمیمی که میگیریم به صورت عینی اثرش بر خانواده چه خواهد بود؟
🔹خواهشم این است که دوستان به جای اینکه باز نسخه های قبلا ارائه شده را بگویند که نتیجه بدش را هم یک دهه پس دادیم از گفتنش بپرهیزند.
🔹ما اول از داخل باید شروع کنیم؛ اقتصاد ما باید پیش بینی پذیر شود. بخش خصوصی باید شریک راهبردی ما شود. دولت باید جایی وارد شود که بخش خصوصی وارد نشده.
🔹هر روز نباید از جیب صادرکننده بزنیم و یک روز گوجه را ممنوع کنیم و یک روز کالای دیگر را.
🔹دست از مردم آزاری در بخش اقتصاد برداریم؛ مثل برخی مسائل گمرک و مالیات و... کارهای خیلی خوبی در دولت آقای شهید رئیسی در این مسائل صورت گرفت.
🔹خام فروشی را باید درست کنیم؛ به جای صدور نفت خام، فرآورده تولید کنیم و اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کنیم.
@norafkan
19.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: ۱۷.۵ درصد از نفت ما هدر میرود
قالیباف در دوم پاسخ به سوالات:
🔹دکتر پزشکیان گفتند انسجام، من این را قبول دارم؛, آقای پورمحمدی گفت فقط اقتصاد نیست فرهنگ هم هست، حتما این درست است. به همین خاطر می گوییم وقتی حرف از سرمایه گذاری می زنیم، یک بخشی سرمایه گذاری و یک بخش بهره وری است.
🔹پنجاه درصد رشد های ۹ درصدی در برخی کشورها از بهره وری حاصل شده است. از مدیریت صحیح استفاده شده است. رئیس جمهوری که قابلیت این را داشته باشد. از ظرفیت اندیشمندان و متخصصان استفاده شود.
🔹بهره وری می تواند نیمی از این هشت درصد را بسازد. معتقدم اگر انسجام نداشته باشیم نمی شود.
🔹برنامه تبدیل به سند ملی شده است؛, حتما ممکن است اشکالاتی هم داشته باشد. مهمترین موضوع برنامه هفتم خانواده محوری است. سبد خانوار در همه ابعادش.
🔹ویژگی برنامه هفتم این است که ماده ۱۱۸ پیش بینی شده شورای راهبری هرجا اشکالی دید کمیته ای پیش بینی شده که اصلاح کنند. ولی بدانیم قانون هست و باید اجرایش کنیم نه اینکه بگذاریمش کنار. بگذاریم کنار یعنی برویم سمت بهانه جویی.
🔹۱۷ و نیم درصد از ۹ میلیون بشکه هدر می رود. ما از این انرژی در حوزه پتروشیمی که درآمدی قریب به ۲۰ میلیار داریم، فقط ۷ و نیم درصدش را استفاده میکنیم.
🔹ما اقتصاد را پیش بینی پذیر نکردیم و اینکه تصمیمات سیاستی و قاعده گذاری غلط داریم. همین ۴۸ ساعت گذشته یک وزارتخانه یک تصمیمی گرفته که با آن سرمایه می تواند فرار کند. نباید اینطور باشد.
@norafkan
♦️پزشکیان: امکان ندارد بدون باز کردن مرزها با دولت های دیگر به رشد ۸ درصدی اقتصادی برسیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹برای رشد ۸ درصدی اقتصادی سالانه به ۲۰۰ میلیارد دلار نیاز داریم که با شرایط فعلی امکان پذیر نیست.
#انتخابات_۱۴۰۳
@norafkan
♦️جلیلی: اگر چیزی قانون میشود نباید در انجام آن تردید ایجاد شود
🔹اینکه رشد ۸ درصدی را فقط منوط به سرمایه کنیم ناقص است، بلکه مدیریت سرمایه و استفاده از نیروی انسانی مهمتر است.
🔹یک فناوری میتواند بهاندازه بسیاری از سرمایهها رشد ایجاد کند.
🔹اگر کسانی باشند که بگویند هنوز بررسی نکردیم و باید برنامه را بررسی کنیم رسیدن به رشد ممکن نخواهد بود.
🔹رشد ۸ درصدی اگر قرار است محقق شود باید فرصتها را بشناسیم و امروز کشور فرصتهای ارزشمندی دارد که میتوانیم با آن جهش کنیم.
🔹میتوان در ۴ سال آینده رشد ۸ درصدی داشته باشیم و البته نباید فکر کنیم فقط با جذب سرمایه میتوانیم به این رشد برسیم.
🔹باید آحاد جامعه برای رسیدن به رشد ۸ درصدی مشارکت داده شوند و دولت بتواند برای هر یک از آحاد جمعیت که استعدادی دارد بستری برای ایفای نقش فراهم کند
#انتخابات_۱۴۰۳
@norafkan