eitaa logo
نوری بر تاریکی✔️
186 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
370 ویدیو
2 فایل
به مخاطبین خود قدرت تحلیل بدهید که حوادث و پدیده ها را بتوانند تحلیل کنند. حضرت آیت الله خامنه‌ای @adeli9011
مشاهده در ایتا
دانلود
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نتیجه برجام از زبان رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی: Almost no things (تقریباً هیچ)! آقای ! آنروز که ولی الله سیف در آمریکا گفت ؛ دستاورد برجام برای ایران تقریباً هیچ بوده! ترامپ سرکار نبود بلکه اوباما رئیس جمهور آمریکا بود و بایدن هم معاونش بود!
خط هوایی معراج تصاویر پذیرش مسافر در فرودگاه استانبول را منتشر کرد/خانم زهرا مشیر ۲ بسته به وزن ۲۷ کیلوگرم، آقای امیررضا بحیرایی ۲ بسته به وزن ۳۰ کیلوگرم و خانم مریم قالیباف یک بسته به وزن ۱۳ کیلوگرم به همراه داشته‌اند 🔹روابط عمومی شرکت هوایی معراج ضمن رد برخی ادعاها درباره وزن بار همراه دختر محمدباقر قالیباف، در اطلاعیه ضمن انتشار تصاویر سیستم پذیرش مسافر درفرودگاه استانبول بر پیگیری قضایی این ادعاها تاکید کرد. 🔹 ظهر امروز وحید اشتری ادعا کرده بود که خانواده قالیباف در سفر بازگشت از ترکیه به تهران ۲۹۷کیلو بار همراه داشتند 🔹روز گذشته مریم قالیباف در توضیح این سفر گفت که من در زمان بارداری به سفر رفتم اما برای خرید سیسمونی نرفتم
نماد کامل هویت شیک و اتو کشیده است که شبانه روز همچون قرص اکس خورده ، با عبارات می بافند تا هویت حقیقی خود را پنهان کنند!
🔴 نمی کنیم ! عملکرد اقتصادی نیز به دلیل معطل گذاشتن ظرفیت‌های کشور و امید و و اروپا سبب نارضایتی و اعتراض مردم، نابودی معیشتی و شرطی‌سازی اقتصاد شد. تورم 60 درصدی، کسری بودجه 450 هزار میلیارد تومانی بدهی سنگین 1500 هزار میلیارد تومانی و نقدینگی 9 برابری مدعیان اصلاحات - اعتدال در دوره 8 ساله تصاحب قدرت بدترین دوره رکود اقتصادی را رقم زدند و تورم 60 درصدی به ارث گذاشتند. طیف اشرافیت غربگرا به این ترتیب رکورد قبلی تورم را که متعلق به دولت مرحوم ‌هاشمی بود، جابه‌جا کرد. این طیف همچنین 450 هزار میلیارد تومان کسری بودجه و 1500 هزار میلیارد تومان بدهی سنگین به یادگار گذاشتند. آنها همه رکورد‌های تورم و رکود و افت رشد اقتصادی و بیکاری را جا‌به‌جا کردند. نقدینگی تورم ساز به 4000 هزار میلیارد تومان رسید و 9 برابر شد. رانت‌های هنگفت ارزی در دولت روحانی خصوصی‌سازی‌های بی‌حساب و کتاب و رانتی رانت‌های هنگفت ارزی در دولت روحانی، خصوصی‌سازی‌های بی‌حساب و کتاب و رانتی در پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها، نیشکر هفت‌تپه، کشت‌وصنعت مغان، ماشین‌سازی تبریز، آلومینیوم اراک‌، حقوق‌های نجومی، مفاسد حسین فریدون و شرکا و دختر و داماد و نزدیکان برخی وزرا و... از دیگر مفاسد این طیف است.
هدایت شده از نوری بر تاریکی✔️
🔴 ؛ من نمی‌ گویم ولیِ فقیه معصوم است ؛ اما ملتی که به امر خدا ، به امرِ ولیِ فقیه اعتماد میکنند ؛ خدا اجازه اشتباه به آن رهبر را نمی‌دهد و به او نوعی معصومیت می بخشد . ✨۳۱خرداد سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران گرامی باد.🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نَمیری کُر لُر شیر شکاری میهام جنگی بَکی سی یادگاری !
این شما نبودید که را بخاطربیان ادعا نامه های اغتشاشگران علیه زاکانی و جلیلی ستودید؟ چطور انتظامی خوب است با اینکه صدا و سیما او را دعوت کرده،اما به که رسیدید با اینکه سئوال مستندی پرسید صداوسیما شد اَخ! نَمُردید از اینهمه تناقض و دروغ ؟
🔴پیش بینی های معکوس ! ظریف گفته ؛ روز شنبه ۹تیرماه از رئیس جمهور استقبال می کنیم ! ظریف سال ۹۴ هم گفته بود ؛ با کل تحریم های ایالات متحده و کل تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران لغو خواهد شد و نه تعلیق! بله او هرچه بگوید دقیقا محقق می‌شود اما،برعکس
گفته بصورت تصویری اتهام می زد!😄 عزیزم این اتهام نیست نقد مستند است!
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حال خونین دلان که گوید باز .... دکتر علم الهدی همسر رئیس جمهور شهیدمان، دوسه روز پیش این کلیپ رو تو کانالشون گذاشتن😭 خدایا در ما چه دیدی... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌
طنز ماجرا اینجاست که خودشان ،خودشان را اخراج می کنند و فحشش را به دیگران می دهند!
🔴 در چقدر خواهد بود؟! ✍️ محمدرضا عادلی؛ قبلا عرض کردم و بازم تاکید میکنم مشارکت در انتخابات هرگز از 50درصد فراتر نخواهد رفت مگر روزی که شرکت نکردن در انتخابات ،مجازات و جریمه داشته باشد زیرا 10 تا 15 درصد از کسانیکه در دو قطبی ها وادار به مشارکت می شدند،کسانی بودند که تحت تأثیر دروغ های اصلاح طلبان می آمدند رای بدهند که رقیب اصلاح طلبان رای نیاورد(رأی سلبی و نه ایجابی) آنان همواره از شایعه وقوع جنگ و دیوار کشی در خیابان متأثر می شدند ،اما سپاه پاسداران با درهم کوبیدن عین الاسد و ساقط کردند پهپاد فوق پیشرفته آمریکا دروغ سایه جنگ را افشا کرد و مردم با تجربه ریاست شهید رئیسی بر قوه قضائیه و سپس دولت متوجه شدند دیوارکشی و رقیب هراسی فقط ترفند اصلاحات برای گرفتن رای بوده و حقیقت ندارد برای مردم ثابت شد تنها راهکار اصلاح طلبان برای حل مشکلات تسلیم شدن در برابر آمریکاست و این مسیر با برجام تجربه شد و مشکلات عمیق تر گردید. بنابراین با خیال آسوده رفتند سراغ زندگی شان و دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد چون نسبت به عملکرد نیروهای جبهه انقلاب اطمینان پیدا کرده اند.