8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4_5920435482063277991.mp3
6.55M
طلیعه پیروزی
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ صوتی با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
50919 (1).mp3
6.41M
🌷 دعای مجیر
📍دعایی است رفیع الشان که جبرئیل برای رسول اکرم (صل الله علیه وآله) آورد, زمانی که در مقام حضرت ابراهیم (ع) مشغول به نماز بودند.
📍کفعمی در بلدالامین و مصباح این دعا را ذکر کرده.
📍هر که این دعا را در ایام البیض 🌙ماه رمضان(در ماه رجب و ماه شعبان هم بخوانیم) (13 و 14 و 15 ماه قمری) بخواند گناهانش آمرزیده می شود, اگرچه به عدد دانه های باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد.🤲
🌷جهت تعجیل درفرج آقاامام زمان عجل الله تعالی فرجه وطول عمربابرکت رهبرعزیزمان وبرآورده شدن حاجات،برای شفای مریض و قضاء دین و غنا و توانگری و رفع غم امت اسلام
#ماه_رجب
#دعای_مجیر
#ایام_البیض(یعنی 13, 14,15ماه قمری)
🔺نشر با لینک
@adabe_hozoor
زندگینامه حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدناصر سقای بیریا رحمهالله
محمد ناصر سقاي بي ريا در زمستان سال 1337 هجري شمسي در خانواده اي متوسط، در شب میلاد امير المومنين(عليه افضل الصلوه و السلام) در كرمانشاه به دنيا آمد، با مهاجرت خانواده به تهران از دو سالگي در تهران بود تا در سال 1353 با ترغیب علامه مصباح یزدی به قم مهاجرت و به حوزه علميه قم راه يافت، از اولين شخصيت هايي كه با آن ها ارتباط داشت اعضاي هيئت امناي مدرسه منتظريه (حقاني)، شهيد مظلوم آيت الله سيد محمد حسين بهشتي(رضوان الله عليه)، شهيد آيت الله علي قدوسي(رضوان الله عليه) و حضرت آيت الله علامه محمد تقي مصباح يزدي(رضوان الله عليه)، مي باشند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1358 ازدواج نمود و داراي 4 فرزند، دو دختر و دو پسر مي باشد.
دوره سطح حوزه را نزد اساتيد برجسته اي، نظير آيات عظام و حجج اسلام فاضل لنكراني(ره)، جنتي، كريمي جهرمي، وجداني(ره) بحريني، اعتمادي، پاياني(ره) ، به پايان رسانيد. پس از اتمام دوره سطح به مدت هشت سال در درس خارج حضرت آيت الله حسين مظاهري (دامت بركاته) ، و مدت نسبتأ كوتاهي در درس خارج آيات عظام آيت الله العظمي محمد تقي بهجت (رضوان الله عليه)، آيت الله العظمي تبريزي (رضوان الله عليه)، آيت الله حائري عراقي (دام ظله) و آيت الله العظمي شبيري (دامت بركاته) شركت نمود.
همچنين از اساتيد بزرگ اخلاق و عرفان همچون آيت الله العظمي محمد تقي بهجت (رضوان الله عليه)، آيت الله علامه مصباح يزدي (رضوان الله عليه)، آيت الله مظاهري (دامت بركاته)، مرحوم آيت الله احمدي ميانجي (رضوان الله عليه) بهره برد.
از سال هاي قبل از انقلاب كار فرهنگي ديني را در تهران آغاز كرد و سپس با سخنراني در شهرهاي مختلف و نيز تدريس در دبيرستان ها و همايش ها و اردو هاي مختلف با موضوعات روز و اعتقادي فعاليت خود را ادامه داد.
با پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز جنگ تحميلي ضمن شركت در دوره هاي تكميلي موسسه در راه حق تحت مديريت حضرت آيت الله مصباح يزدي (رضوان الله عليه) و تحصيل معارف اسلامي، فلسفه اسلامي، اقتصاد اسلامي، جامعه شناسي و ديگر دروس علوم انساني، در جبهه هاي جنوب نيز افتخار حضور پيدا نمود. سردار رشيد اسلام شهيد مصطفي رداني پور (ره) ، دو برادر شهيد رحمت الله و عبدالله ميثمي (ره) و شهيد فرزين (ره) از دوستان نزديك وي بودند.
پس از بازگشايي دانشگاه ها در دانشگاه تهران و دانشگاه شهيد بهشتي به تدريس معارف، روان شناسي اسلامي و نيز حقوق زن از ديدگاه اسلام پرداخت.
دوره عمومي علوم انساني و دوره تخصصي روان شناسي را در بنياد فرهنگي باقر العلوم (عليه السلام) گذرانيد. پس از اتمام دوره تخصصي روان شناسي، كتاب "روان شناسي رشد با نگرشي به منابع اسلامي" را به همراه ديگر اعضاي گروه روان شناسي بنياد فرهنگي باقرالعلوم (عليه السلام) و با سفارش سازمان سمت تاليف نمود
در سال 1370 به دانشگاه مك گيل كانادا راه يافت و كارشناسي ارشد مطالعات اسلامي را در آن دانشگاه با موفقيت به پايان رسانيد.
در سال 1373 با معرفي رهبر معظم انقلاب(دام ظله العالي) سرپرستي مركز تعليمات اسلامي در شهر هوستون از ايالت تگزاس، از بزرگترين مراكز اسلامي در آمريكا، را به عهده گرفت و به مدت ده سال ضمن سرپرستي آن مركز،امامت جمعه آن شهر را نيز عهده دار گرديد. همچنين با سمت نماينده تام الاختيار مقام معظم رهبري(دام ظله العالي) در امور حسبيه در سراسر آمريكا به امر تبليغ اسلام و ايجاد تشكل هاي اسلامي پرداخت. ايجاد تشكل علماي متعهد به انقلاب اسلامي در شمال آمريكا تحت نام "كنگره علما" و تشكل سراسري مسلمانان آمريكا با صبغه انقلابي تحت نام " كنگره مسلمانان" از فعاليت هاي اجتماعي سياسي وي بود.
تاسيس مدرسه اسلامي الهادي در مركز مطالعات اسلامي هوستون و سرپرستي هيئت مديره آن يكي از فعاليت هاي فرهنگي وي به شمار مي آيد.
در سال 1383 پس از كسب مدرك دكتري در علوم تربيتي از دانشگاه هوستون به منظور اداي تعهدات و خدمت به ايران اسلامي به وطن بازگشت و از آن تاريخ تا كنون به عنوان عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) به امر تدريس در زمينه هاي تخصصي، مديريت و نيز فعاليت هاي اجتماعي و سياسي اشتغال داشته است.
دکتر بیریا سالها به عنوان معاون پژوهش و مدیر گروه روانشناسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره مشغول به خدمت بودند و خدمات ارزندهای را به جامعه علمی کشور ارائه دادند.
ایشان که در شب میلاد حضرت امیر المومنین علی علیهالسلام به دنیا آمده بودند، پس از یک دوره تحمل بیماری در شام میلاد حضرت نیز به ملکوت اعلی پیوستند.
روحشان شاد و یادشان گرامی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
🔴میخواین بدونید چه کسی در #غزه پیروز شده؟
پاسخ: اگر رژیمصهیونیستی به اهداف اعلامیش قبل از حمله به غزه رسیده و مقاومت در غزه رو نابود کرده باشه، پس با چه کسی و چرا به توافق رسید؟!
اگر قدرت حماس را از بین برده، پس چه نیازی به توافق بوده!
پاسخ این سوال، تعیین طرف پیروز است.
اگه حماس تضعیف شده، خب چه نیازی با کسی که ضعیف شده وارد مذاکره بشن؟
این پیروزی مبارک جبهه مقاومت و ملت فلسطین😍
https://eitaa.com/norolasfia