آیندهی نزدیکِ جهان_۲.mp3
14.6M
دعایسمات-سماواتی.mp3
3.34M
💠 دعای سمات
🔰 لحظات غروب جمعه 🍃🌼
این دعا معروف به دعای شبوّر [دعای عطا و بخشش] است که خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشیده نماند که این دعا از دعاهای مشهور است و بیشتر علمای گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مینمودند.
🎙️ حاج مهدی سماواتی
❣️اللهم عـجل لوليڪ الفـرج❣️
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
229528_341.mp3
4.02M
💖 سلامایقرارِ دلِبیقرار !
🎙️ حاج مهدی رسولی
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 سخنرانی دکتر سیّد محمود انوشه
⁉️ چرا یهودیان صهیونیست سرمایه گذار فیلم محمد رسول الله بودند؟؟
✡ چرا #رابرت_مرداک صهیونیست این فیلم را تهیّه کرد؟؟
👌 برای دانستن جواب این سؤالات بسیارمهم، حتماً ویدئو را تماشا کنید!
💐«اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم!»💐
#بعثت
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ظهور را نزدیک کنیم❗️
🎙استاد رائفی پور
@mhdiyar
🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃
♨️ *چرا رقص حرام است؟ دلیل حرام بودن رقصیدن چیست؟*
درباره اینکه چرا رقص حرام است باید گفت اسلام دینی است که نه تنها با نشاط و شادابی مخالف نیست، بلکه انسان های عبوس، ترش رو، بی حال، بی تحرک و منزوی را مذمت نموده است.
و بر شادی مشروع، فعالیت، کار و تلاش، رفت و آمد کردن در جامعه به ویژه در محیط خانواده با چهره باز و شاداب جامعه تاکید زیاد کرده است.
اگر رقص را حرام اعلام نموده، به خاطر مفاسدی است که رقص و پایکوبی دارد، و الا همین رقص را در مواردی که مفسده و منشا آلودگی نیست جایز دانسته، همانطوری که مراجع بزرگوار تقلید رقص دختری برای نامزدش (بعد از عقد) و یا زنی برای شوهرش را جایز می دانند.
اما رقص زن در جمع زنان و یا در مجالسی که زن و مرد مخلوط است، گناه و حرام می باشد.
زیرا همین مجالس باعث بسیاری از روابط نامشروع می گردد.
به خاطر آنکه وقتی دختر و زنی در جمع زنان و مردان رقصید، هیچ مردی نیست که تحریک نشود و در دلش آرزوی ارتباط با آن زن را نداشته باشد، اگر چه آن زن دارای شوهر باشد.
چنانچه زمینه ارتباط بعضی از زنان شوهر دار با مردان نامحرم از همین مجالس شروع شده است.
و اگر رقص زن در مجالس مخصوص زنان باشد باز منشا گناه و آلودگی است، به خاطر اینکه:
اولا: یک کار لغو و بیهوده ای است.
ثانیا: گاهی از اوقات زنانی که در این مجالس هستند، کم و کیف جلسه و چگونگی رقص زنان را برای شوهرانشان تعریف می کنند.
ثالثا: با توجه به این که بچه های کوچک معمولا همراه مادران و بزرگترها در این مجالس هستند و با دقت و کنجکاوی کارها را زیر نظر دارند، رقصیدن بزرگترها و یا شرکت در این گونه جلسات باعث یادگیری کودکان، و انتقال این گناه از نسلی به نسل بعد می گردد.
رابعا: با توجه به دستگاه های جدید و پیشرفته در فیلم برداری از مجالس جشن و تکثیر و پخش آن، چه بسا امکان دارد، رقصیدن زن در این جلسات به بیرون از محیط خانواده برود و به دست انسان های ناباب بیفتد، و از آن سوء استفاده هایی بکنند، و به دنبال آن سبب ریختن آبروی زنان گردد، و یا باعث متلاشی شدن کانون گرم خانوادگی شود.
چنانچه بارها در کشور این اتفاقات رخ داده است
*فلسفه حرام بودن رقص، علت حرام بودن رقص*
درباره فلسفه حرام بودن رقص باید گفت موادی که حکم به حرمت رقص شده ، دلیلش فتوای مراجع است که با استفاده از منابع دینی فتوا به حرمت آن داده اند .
در باره فلسفه حرمت رقص ممکن است مسایلی بسیاری مطرح باشد، ولی یکى از مسلّمات اسلامى این است که احکام شرعى تابع و برگرفته از مصالح و مفاسد واقعى است، یعنى هر امر شرعى به علت مصلحت ضرورى است . هر نهى شرعى ناشى از مفسدهاى است که باید ترک شود. خدا براى این که بشر را به یک سلسله مصالح واقعى که سعادت او در آن است برساند، امورى را واجب یا مستحب کرده است . براى این که بشر از مفاسد دور بماند، او را از پارهاى کارها منع نموده است. آنچه که برای ما مهم است، تعبد و عمل کردن به وظایف شرعی است ، نه این که دنبال علت و فلسفه احکام باشیم.
ما انسان ها با عقل خودمان نمی توانیم مصالح و مفاسدی را که مورد نظر خداوند بوده است ، درک کنیم؛ فقط آن مقدار که خداوند در قرآن و معصومان در روایات برای ما بیان کرده اند، می توانیم بیان کنیم.
کسانی که با این گونه امور هنجار شکن سر و کار دارند، معمولا عمر کوتاه تری دارند. در اثر هیجانات روحی و روانی و وارد شدن فشار بر قلب ، گرفتار سکته های قلبی می گردند.(۱)
این گونه کارها از نظر زیانهای فردی و اجتماعی، باعث گناهان فراوان میشود. رقص و مانندآن سهم بزرگی در به وجود آوردن ناپسندی ها و پلیدیها دارد. اجتماع را به فساد و انحراف میکشاند. مخصوصاً در محافل مختلط ، مهیّج شهوت و هوس است. باعث شهوترانی و عشق بازی و اعتیاد به آن میشود . جامعه را دچار گناه و لغزشهای فراوان میکند.
انسان را به لهو و لعب و عیّاشی و بی بند و باری سوق میدهد . باعث تزلزل اعتقادات مذهبی و لاقیدی میشود.
جای تردید نیست که سعادت، یاد خدا است که مایه حیات و اطمینان قلب میشود. کارهای غفلت آور در اسلام ناروا قلمداد شده ،رقص و مجالس لهو و لعب نقش مؤثری در غفلت از خدا دارد.
اسلام چیزی را بدون جهت حرام نمیکند. رقص چون از جهات مختلف زیان بخشاست، در اسلام تحریم شده است.
پیامبر (ص) فرمود: خدا مرا به رسالت بر انگیخته است تا برای مردم جهان رحمت باشم . آنان را به سوی سعادت راهنمایی کنم. خدا فرمان داده که کارهای جاهلیّت را براندازم. (۲)
اگر انسان خود را در وادی رقص و پایکوبی بیندازد، کمکم از خوبان و خوبیها فاصله میگیرد.
*کانال نورعلی نور* 4️⃣🇮🇷
https://chat.whatsapp.com/IslkjtyiJsDEP22VqpK1I4
*کانال نورعلی نوردرایتا*🇮🇷
https://eitaa.com/Nouronalanour1
*آیه ای از قرآن در مورد رقص را بیان کنید؟*
در آیات قرآن تنها احکام کلی و اساسی بیان شده است و تفصیل و بیان بسیاری از حکام در قرآن، به پیامبر واگذار شده است و بعد از پیامبر ائمه(ع) آنها را بیان می کنند، بنابراین نباید انتظار داشت تمام احکام جزئی در قرآن مطرح شده باشد.به عنوان مثال تعداد رکعات نماز در روایات ذکر شده است رقص نیز چنین است و پیامبر اسلام( ص) فرمود : (انهاکم عن الزفن …)یعنی شمارا از رقص نهی می کنم . بعید نیست از آیاتی که دستور ترک کارهای لغو وبیهوده می دهد (سوره مومنون آیه 3)که رقص هم یکی از مصادیق آن است بتوان استفاده کرد حرمت رقص را .
در ضمن توجه داشته باشید که این استدلال که اگر در قرآن آمده قبول می کنم اشتباه است کسی که قرآن را قبول کند باید روایات و گفته های پیامبر و ائمه (ع) هم بپذیرد. زیرا در آیات مختلف دستور به اطاعت از آنها داده است.
*حرمت رقص در قرآن*
حرمت رقص در قرآن با به عبارتی حرام بودن رقص را از قرآن اثبات کنید؟ اصولا رقصیدن چه ایرادی دارد؟ آیا بر اساس آیات قرآن این حکم صادر شده است؟
حرمت رقص احادیثى است که در آن از برخى امور از جمله «رقص» نهى شده است. پیرامون دلیل عقلى و به تعبیر دقیقتر دلیل عقلایى یا فلسفه تحریم آن نیز گفتنى است که فلسفه بعضى از احکام را باید در غایات و نتایجى که یک کار به دنبال دارد، جست و جو کرد. باید گفت برخى از فقها به جایز بودن آن براى همجنس و نیز براى شوهر نظر دادهاند و برخى دیگر تنها رقص زن براى شوهر را مجاز دانستهاند و برخى هیچ کدام را که دلایل فقهى آن در کتابهاى مربوطه موجود است. مقام معظم رهبرى در این باب فرمودهاند: «رقص براى همجنس در صورتى که محرک شهوت نباشد و موجب مفسدهاى نشود و همراه آن موسیقى حرام استفاده نشود، اشکال ندارد» و در مجموع فرقى بین رقصهاى سنتى و غیرسنتى و محلى و… نیست».
از دیدگاه اسلام باید به کرامت وجودى و اعتبار و ارزش انسان توجه داشت که خداوند براى انسان در نظر گرفته است. و اگر هدف انسان را رسیدن به کمال بدانیم. هر آن چه که انسان را به نحوى از این مسیر دور کند، در اسلام منع شده است و میزان منع نیز بستگى به میزان غفلتى است که آن عمل مىتواند براى انسان در مسیر یاد شده، ایجاد کند. و به همین دلیل بعضى اعمالى که زمینه ورود انسان را به مسیرهاى انحرافى و فساد فراهم مىسازد مثل مشروبات الکلى، قمار، رقص، موسیقى مطرب و… در اسلام منع شده است و فراگیر شدن چنین اعمالى در جامعه دامى در جهت انحطاط آن جامعه، به پایینترین مرحله خود و دور شدن از کمال انسانى مىباشد. بلى ممکن است یک حادثه چندان آثار مشهودى نداشته باشد؛ ولى اگر چنین عادتهایى در جامعه فراگیر شود، جامعه به همان دامى خواهد افتاد که اکنون بسیارى از جوامع بدان دچار شدهاند؛ یعنى، فرو رفتن در غفلتها و شهوتها و بازماندن از مسیر کمال. تأکید مىکنیم که اگر «نگرش وحى را به انسان و جهان» نادیده بگیریم، نه تنها تحریم رقص؛ بلکه فلسفه تحریم بسیارى از محرمات دیگر نیز، قابل درک نخواهد بود.
*کانال نورعلی نور* 4️⃣🇮🇷
https://chat.whatsapp.com/IslkjtyiJsDEP22VqpK1I4
*کانال نورعلی نوردرایتا*🇮🇷
https://eitaa.com/Nouronalanour1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه زندگیم رو تو قمار باختم! خاک تو سرتون!
🔹صاحب استانبول به ایران برگشت. اتهام میلاد حاتمی چه بود؟!
@Farsna
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جناب نصیری❗️شما دوقطبی میکنید
❌ برای حجاب دوقطبی وجود ندارد
✅ دوقطبی واقعی کارآمدی و ناکارآمدی دولت است
❌طیف فکری شما همان خطی را دنبال می کند که مسیح علینژاد و مهاجرانی فراری دنبال می کند
🔸کانال صدای دختران انقلاب
✅ https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc