🟢 سه شنبه: برقراری ارتباط روحی و عملی با حضرت مهدی (عج)
بسم الله الرحمن الرحیم
✍️تحقق آن سه مرحله تجدید عهد, میثاق و بیعت روزانه که در دعای عهد فرمودند در یک صورت امکان پذیر است که هر روز با مهدی فاطمه(س)ارتباط قلبی, لفظی و عملی داشته باشیم.
بیاییم هر روز 👈از ته دل(عهدا) حتی الامکان با زبان مان(عقدا) با امام زمان(عج) حرف بزنیم;
به این ترتیب هر روز عملا (بیعه) هم با ایشان مرتبط میشویم .
آنموقع ایشان واسطه فیض میشوند در تفهیم خوبی و بدی مان:
فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿شمس: ٨﴾
سپس پليدكارى و پرهيزگارىاش را به آن الهام كرد، (۸)
از همین امروز شروع کنیم بهر بهانه ای دل به امام بدهیم, با امام مان زیاد حرف بزنیم و نتایج زیبایش را در دل ; زبان و عمل مان ببینیم ...
البته به نیت تعجیل در فرج اِن شاءالله.
✅ بیاییم در صورت امکان هر روز که با امام مان حرف میزنیم از آثارش به یکدیگر نیز بگوییم.. تا دیگران هم در این مسیر نورانی وصال قرار بگیرند; ان شاءالله.
#نشر_حداکثری_لتعجیل_الفرج_ان_شاءالله
🔹 نقدی بر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت
#بخش_اول
مفروضات غلط
🔻 لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت در اردیبهشت ) ماه با تصویب یک فوریت روی میز نمایندگان مجلس قرار گرفت و در حال حاضر در مرحله بررسی کارشناسی توسط مرکز پژوهش های مجلس به سر می برد. اگرچه به نظر می رسد این لایحه بیش و پیش از هر چیزی یک مواجهه کاملا سیاسی با مساله زن در نظام - جمهوری اسلامی به شمار رفته و دغدغه های اجتماعی طراحان فرع بر این موضوع است، اما نقد علمی و کارشناسی این لایحه در حال حاضر مهمترین وظیفه نهاد کارشناسی کشور در حوزه زنان و خانواده است. بنده به عنوان یکی از دغدغه مندان این عرصه بر خود لازم - میدانم تا با اظهارنظر علمی و کارشناسی (که شامل نظرات خود و سایر فعالان و کارشناسان این عرصه است گامی در جهت اصلاح این لایحه پر از ایراد بردارم! لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت بر یک سری پیش فرض هایی استوار است که بررسی آنها به فهم ماهیت آن کمک می کند. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
آسیب پذیری زنان
🔻 آسیب پذیری بیشتر زنان نسبت به مردان مهمترین مفروضه تمام ) اسناد حمایتی در حوزه زن و خانواده از جمله همین لایحه است. ضعف جسمانی نوع زنان نسبت به مردان همواره زمینه ای برای تحقق انواع خشونت های بدنی نسبت به آنها توسط مردان بوده و آسیب پذیری زنان نسبت به مردان در زمینه خشونت های جسمی را در بر داشته است. صرف نظر از این واقعیت که امروزه به لطف دستاوردهای فمینیسم، شاهد گسترش پدیده «مردان کتک خور » هستیم، باید گفت که پیش فرض مذکور، نوعی تقلیل گرایی در تعریف مفهوم خشونت را با خود به همراه دارد. به بیان دیگر اگرچه آسیب پذیری زنان در خشونت های جسمی نسبت به مردان واقعیتی غیرقابل انکار است، اما این به معنای آسیب پذیری بیشتر آنان در سایر اشکال خشونت از جمله خشونت های کلامی، روانی، عاطفی و اجتماعی نیست. این سخن در مقام ادعای آسیب پذیری بیشتر مردان نسبت به زنان در این زمینه نیست! بلکه صرفا طرح چالشی بر این رویکرد است که گرانبارتر بودن متلک یا تحقیر علیه زنان نسبت به مردان را مفروض خود می پندارد.
کارآمدی مداخله دولت در مناسبات خانواده
🔻 دومین پیش فرض لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت، کارآمدی مداخله دولت در مناسبات خانواده و لزوم پیگیری آن است. تعيين چارچوب های صلب حقوقی و کیفری به منظور تنظیم رفتار مبتنی بر جنسیت در بستر خانه، افتضاحی است که تنها از زاویه رویکرد فوق قابلیت توجيه دارد. در صورتی که از منظر جامعه شناختی، خانواده نهادی خودتنظیم گر(Self-regulator) است که ظرفیت مدیریت مناسبات و مسائل نهادی خود را به صورت درون گرا دارد و مداخله حداکثری دولت و سایر نهادهای اجتماعی در حیطه کارکردهای خانواده صرف نظر از هر رویکردی محکوم به شکست است.
صیانت از زنان در گروه کنترل مردان
🔻 پیشفرض دیگر این سند آن است که صیانت و حفاظت از زنان در گرو کنترل مردان بوده و امنیت زنان در فضایی تامین می شود که چارچوب های سفت و سخت کیفری و قضایی برای کنترل رفتار مردان وجود داشته باشد. در حالی که اولین پیامد چنین رویکردی ایجاد اختلال در روال طبیعی روابط اجتماعی زن و مرد در جامعه و دامن زدن به دوقطبی های کاذب و خودساخته جنسیتی خواهد بود. ضمن اینکه اساسا امکان کنترل برخی از اشکال نرم و عمیق تر خشونت با نظامات کیفری و حقوقی وجود ندارد. لذا به نظر می رسد یکی از مهمترین عوامل افزایش امنیت زنان در برابر خشونت به مدیریت رفتار و نحوه حضور آنان در تعاملات اجتماعی مربوط است که در پست های بعدی به آن خواهم پرداخت.
✍️ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر زنان و خانواده
@aboutwomens
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔹 نقدی بر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت
#بخش_دوم
🔻 فقدان پیوست های نظری و تحلیلی
متن ارسالی از سوی دولت شامل چند خط مقدمه کلی و مفاد اصلی لایحه است. در حالی که لازمه نگاشت لوایح و طرح هایی در چنین سطح، تبیین مبانی و رویکردها، تعریف دقیق مفاهیم و موضوعات، تشریح ضرورتها و الزامات و... است. لذا در این بخش قصد دارم با رویکردی کلان نگر به موضوع لایحه، فقدان اسناد پشتیبان و پیوستهای تحلیلی آن را مورد بحث قرار دهم.
۱) ضرورت تصویب این لایحه چیست؟
🔻 یکی از پرسشهای جدی پیش روی تصویب این لایحه که نمایندگان محترم مجلس باید به آن پاسخ درخوری ارائه دهند این است که ضرورت تصویب قانونی مستقل برای منع خشونت علیه زنان چیست؟ آیا فراوانی خشونت های موضوع این لایحه در جامعه بالا یا رو به افزایش است؟ براساس کدام مستندات آماری با پژوهش های علمی؟ آیا مکانیسم های تربیتی و کیفری موجود بازدارندگی لازم را در این زمینه ندارند؟ آیا گنجاندن مفاد این لایحه در قانون مجازات اسلامی به عنوان یک الحاقیه جدید، کارآمدتر نیست؟ لایحه موجود فاقد پیوستها و اسناد پشتیبان جهت یافتن پاسخ این سوالات است. البته به نظر می رسد تدوین این لایحه مبتنی بر یافته های
طرح ملی بررسی پدیده خشونت خانگی علیه زنان» است که در دهه ۸۰ توسط مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری انجام شد. لذا در آینده یادداشتی در نقد داده های پژوهش مذکور خواهم نوشت.
۲) پیامدهای تصویب لایحه چیست؟
🔻 پرسش مهم دیگری که قبل از تصویب این لایحه در مجلس باید نسبت به آن پاسخ موجه ارائه شود این است که در صورت تصویب این لایحه چه پیامدها و عواقبی گریبانگیر جامعه ایران خواهد شد. آیا مساله خشونت علیه زنان در خانه و جامعه حل می شود؟ یا در لایه های زیرین ظرافتها، احتیاطها و پنهان کاری های مردانه به واقعیتی زیرپوستی و تشدید یافته تبدیل می شود؟ آیا تصویب لایحه ای با این سطح از جانبداری های زنانه بستری برای افزایش تضادهای اجتماعی در قالب دوقطبی های جنسیتی مردانه - زنانه نخواهد شد؟ آیا تصویب این لایحه پتانسل رقم زدن اعتراضات اجتماعی را دارد؟ نگاهی به جریان های اعتراضی و به شدت رادیکال مردانه در فضای مجازی می تواند تا حدی ما را به پاسخ این سوالات نزدیک کند.
۳) مهمترین پارادوکس لایحه
🔻 لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت یکی از مهمترین اهداف خود را تحکیم مبانی خانواده و حفاظت از کیان آن بیان می کند. در حالی که نفس چنین لایحه ای به منزله برهم زدن مناسبات خانواده و حاکم کردن نظمى لب از جنس حقوق و جزاست. اساسا روابط مرد و زن در بستر خانواده و جامعه با ارجاع به گزاره های حقوقی و کیفری، پویایی و کارآمدی خود را از دست داده و خانواده تبدیل به معرکهای مملو از کینه و انتقام خواهد شد. در چنین شرایطی ریسک ازدواج دائم افزایش یافته و تشکیل خانواده برای مردان گران تمام خواهد شد. از این منظر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت گرفتار یک پارادوکس بزرگ است.
✍ ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر زنان و خانواده
@aboutwomens
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔸 الان جاستین ترودو زنگ زده به نتانیاهو میگه:
«کودککُش بودیم وقتی کودککُشی مُد نبود»
#گور_دسته_جمعی_بومیان_کانادا
💬 #توئیت 👈 شیخ پیمان
#تمدن_نکبت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❌نخستوزیر هلند، مجارستان را بدلیل مخالفت با همجنسبازی در کشورش، تهدید به اخراج از اتحادیه اروپا کرد‼️
🌀مارک روته، نخستوزیر هلند: مجارستان با قانون «تبعیض آمیز» خود علیه همجنسبازان، دیگر جایی در اتحادیه اروپا ندارد.
🌀مارک روته دربرابرخبرنگاران گفت: «از نظر من بااین قانون، مجارستان دیگر جایی در اتحادیه اروپا ندارند اما این فقط من نیستم که تصمیم میگیرم و ۲۶کشور دیگر هم هستند.»
🌀وی تاکید کرد که اتحادیه اروپا «مجموعهای از هنجارهای مشترک» است. سخنان روز پنجشنبه نخستوزیر هلند در حالی بیان شد که سازوکاری برای اخراج یکی از اعضای اتحادیه اروپا پیشبینی نشده است.
🌀با این حال کمیسیون اتحادیه اروپا با ارسال نامهای به دولت مجارستان مراتب «نگرانی» خود را بابت قانون جدیدی که قرار است در این کشور به اجرا دربیاید، ابراز کرده است. بنا به این قانون دسترسی به «پورنوگرافی، محتویاتی با نمایش تغییر جنسیت و همجنسبازی» پیش از ۱۸ سالگی ممنوع میشود.
❌تهدید هلند، در حالی است که اخیرا فرانسه #زنا_با_محارم را در کشورش برای بالای ۱۸ سال، قانونی کرد
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
📛 مدافعان و حامیان #همجنس_بازی برای مردم جهان #واکسن_کرونا تولید میکنن و جمهوری اسلامی ایران میره ازشون خرید میکنه!
موضع دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران درباره مدافعان و عادیسازان عمل شنیع همجنسبازی چیست؟ چرا صدایی از دولتیها بلند نمیشه؟
💬 #توئیت 👈 Yaser Mahmoud
#همجنس_بازی_گناه_قوم_لوط
#فرقه_همجنس_بازان
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔰 بهروز وثوقی برای ورود به ایران منعی ندارد
رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور:
🔺با هماهنگیهای انجام شده با مسئولان کشور همه هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران خارج از کشور از جمله «بهروز وثوقی» برای آمدن و ماندن در ایران هیچ مانعی ندارند و بستر بازگشت آنها مهیا شده است.
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔸 رژه #فرقه_همجنس_بازان پس از وقفه پارسال، دوباره در خیابانهای تلآویو برگزار شد. رژه ۲۰۲۰ به دلیل همهگیری کرونا در اسرائیل لغو شده بود
❌ بسیاری از افراد فرقهی Lgbt و #اهالی_سدوم در این رژه در بلوار ساحلی پایتخت رژیم جعلی و فاسد اسرائیل شرکت کردند. رژه فاسدینِ تلآویو که شرکتکنندگان آن از سایر کشورها نیز هستند، بزرگترین مراسم از این دست در جنوب غرب آسیا است.
🔻 تاکنون حدود نیمی از جمعیت این کشور با دریافت هر دو دوز واکسن، واکسینه شدهاند. پیشتر سازمانهای حقوقبشری نسبت به "حذف" فلسطینیان از برنامه واکسیناسیون کرونا در اسرائیل هشدار داده و آن را تبعیضآمیز خوانده بودند.
⛔️ همچنین در ترکیه رژه #فرقه_همجنس_بازان به دست نیروهای انتظامی، امکان برگزاری پیدا نکرد!! مردم ترکیه، مسلمان و با #گناه_همجنس_بازی مخالف هستند اما دولت سکولار این کشور، بین اروپایی شدن و تن دادن به خواستههای مسلمانان ترکیه، یکی به میخ میزند و یکی به نعل‼️
📛 در هر حال، وضعیت ترکیه و خودنمایی همجنسبازان، هشداری است برای آیندهی سایر کشورهای جهان اسلام
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ اعتراف مادر بابک خرمدین به تجاوز همسرش به دخترش!
انتشار اولین فایل صوتی مادر بابک و آرزو خرمدین از زندان
🔸 +با شنیدنش حالم بد شد...
پسر، عجب حیوونی بوده
قشنگ میتونه کیس یه دوره تحقیقاتی باشه با این عنوان "چگونه انسان از حیوان هم پستتر میشود؟ "
✍ #توئیت 👈 بهلول
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تاحالا براتون پیش اومده در یک جمعی بخواهید به یک رفتار یا عقیده غلط اعتراض کنید، ولی به خاطر ترس از "انزوا" و "طرد شدن" توسط اون جمع سکوت کنید؟
📽🔺 کلیپ رو #ببینید تا متوجه بشید چطور این #گرداب_سکوت باعث رخ دادن فاجعه در سطح جامعه میشه!
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🛑 اگر در انگلیس رای دهندگان ایرانی مورد ضرب و شتم قرار میگیرند و کانادا با برگزاری #انتخابات۱۴۰۰ مخالفت میکند و مانع رأی دادن چند صد هزار ایرانی میشود، امر غریبی نیست، از اجداد جنایتکارشان آموختهاند که ظرف یک ماه گذشته دو گور جمعی صدها کودک و نوجوان بومی در کانادا کشف شده است!
💬 #توئیت 👈 seyed mohammad hosseini
#تمدن_نکبت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🎤 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در همایش سراسری قوه قضائیه:
⚖ قوه قضائیه نماد و ضامن اجرای عدالت در جامعه است تا آحاد مردم اطمینان پیدا کنند حقوق آنها تضمین شده است و به حق خود میرسند.
✍ این که برخی میگویند مردم بدانند یا ندانند و کمک کنند یا نکنند ما کار خودمان را انجام میدهیم حرف درستی نیست و اطلاع داشتن مردم و به حساب آوردن آنها بسیار مهم است.
💻بسیاری از ابزارهای نوین که در اختیار ما قرار دارند برای آن است که دقت و سرعت کار افزایش یابد و دسترسی به اطلاعات و سوابق مورد نیاز آسان شود؛ اما تصمیم گیرنده نهایی قاضی است.
📝 اگر فردی مرتکب فعلی مجرمانه شد، تعیین میزان کیفر او نیازمند تشخیص قاضی مجرب و مطلع است.
📃 صدور حکم متناسب با جرم در گرو تشخیص قاضی عالم و مطلع و خردمند است که باید نسبت به شخصیت و موقعیت مجرم و محیطی که در آن مرتکب جرم شده شناخت داشته باشد.
✅ یک قاضی که در یک استان میخواهد قضاوت کند اگر مجتهد هم نیست باید مقلدی مطلع و مسلط به مباحث حقوقی و بهرهمند از حداقل اطلاعات جامعه شناسی و روانشناسی باشد تا انگیزهها و اندیشهها را بشناسد و متناسب با آن تصمیم عادلانه بگیرد تا هم قانون عادلانه اجرا شود و هم جامعه در برابر آسیبها مصون شود.
⬅️ همکاران قضایی با برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیتهای قانونی برای احیای حقوق عامه، پیشگیری از جرم و کاهش ناهنجاریها، کاهش ورود پرونده به عدلیه و رسیدگی بموقع به پروندهها گام جدی در اجرای وظایف عدلیه بردارند که در قانون اساسی تبیین شده است.
📚 رسیدگی به پروندههای معوقه و کثیرالشاکی و بهروزرسانی این پروندهها، کاهش قرارهای بازداشت و معرفی به زندان و همچنین رسیدگی بموقع به پروندههای جاری از اقدامات قابل تقدیر همکاران دستگاه قضا در دوره تحول است.
📑 در معاونت قضایی ۱۴ هزار پرونده مشمول ماده ۴۷۷ رسیدگی و به روز شد و در ثبت اسناد هم چهار برابر گذشته فعالیت صورت گرفت و با تلاش شبانه روزی همکاران دیوان عالی کشور برای بهروزرسانی پروندهها، بسیاری از دغدغههای مردم برطرف شده است.
♦️ امروز بیش از ۷۰ درصد بدنه دستگاه قضا را جوانان فعال و با انگیزه تشکیل میدهند که نیروی اصلی برای ادامه حرکت تحولی در قوه قضائیه هستند.
🤝 در دولت مردمی نیز مأموریت تحولی را پیگیری و قوه قضائیه را در برطرف کردن برخی کاستیهایی که در این قوه وجود دارد یاری میدهیم تا کار اجرای عدالت تسهیل شود.
📆 دوشنبه | هفتم تیرماه ۱۴۰۰
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📑 گزارش از عملکرد دستگاه قضا در محضر رهبر معظم انقلاب
🎤 دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز شهادت آیتالله بهشتی و روز قوهی قضائیه
📆 دوشنبه | هفتم تیرماه ۱۴۰۰
@raisi_org
♨️ انتشار مقالهای با نتایج قابلتأمل درباره عوارض واکسنهای ژنتیکی
🔹جمعی از محققان آلمانی، هلندی و لهستانی در قالب پژوهشی به تحلیل دادههای مرتبط با عوارض جانبی پس از واکسیناسیون در کشورهای حوزه اتحادیه اروپا پرداختند. کشورهایی که تقریباً اکثریت مطلق جمعیت خود را با واکسنهای ژنتیکی واکسینه میکنند.
🔸محققان با تحلیل دادههای رسمی منتشرشده توسط دولتهای اتحادیه اروپا در زمینه واکسنهای مربوطه (اعم از فایزر، آسترازنکا، مدرنا و اسپوتنیک) تخمین میزنند که برای جلوگیری از مرگومیر هر 3 نفر در اثر کرونا توسط واکسیناسیون، باید با تحمیل آسیب جدی به 2 نفر دیگر کنار بیاییم و آن را به جان بخریم. چرا که نرخ صدمات جدی پس از واکسیناسیون 16 در هر صد هزار نفر و نرخ مرگومیر پس از واکسیناسیون 4.11 در هر صد هزار نفر بودهاست.
🔹محققان این پژوهش با استناد به این دادهها و با استناد به اینکه توازن سود/ضرر یا اصطلاحاً Risk/Benefit بین واکسیناسیون [با واکسنهای ژنتیکی] و عوارض جانبی پس از آن به یکدیگر نزدیک است، دولتها را به تأمل و بازنگری در سیاستهای ملی واکسیناسیون دعوت میکنند و به زبان ساده میگویند که عوارض جانبی حاصل از این واکسنها -حتی طبق آمارهای رسمی- از آن چیزی که انتظار میرود بسیار بالاتر است.
بنقل از سلامت مصاف
https://t.me/DaftareAyatollahTabrizian
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
https://t.me/covidvaccineinjuries
👆وارد این کانال بشید و افرادی که با واکسن آسیب دیدند در خارج از ایران رو ببینید
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
♨️ سخنان تأمل برانگیز پزشک بریتانیایی درباره عوارض فراتر از انتظار واکسنهای ژنتیکی و رویکرد غیرقانونی و غیرعلمی واکسیناسیون اجباری
🔹دکتر پولیاکووا از مسئولان یکی از بیمارستانهای دولتی در شهر کِنت انگلستان، در پاسخی به مقاله یکی از نویسندگان درباره واکسیناسیون پزشکان در قالب Letter to Editor، سخنان تأملبرانگیزی از مشاهداتش در همکاران خود و رویکرد نادرست دولتها در زمینه واکسیناسیون اظهار داشت.
🔸جالب توجه است که سخنان او از سوی نویسنده اصلی مقاله با اتهام «نشر اکاذیب» از روی سایت مجله پزشکی بریتانیا (BMJ) پس از مدتی حذف شد که اعتراضات زیادی را در بر داشت. (لینک نسخه آرشیوشده نامه او)
🔹متن کامل اظهارات او بدین شرح است:
"نویسنده محترم
من واکسنهای بیشتری را نسبت به اکثر مردم در طول زندگیام دریافت کردهام و از جایی میآیم که تجربه قابلتوجه و بسیار تخصصی در این همهگیری داشتهام و یک مجموعه خدماتی را در طول دو موج بزرگ اولیه کرونا با همه خطرات آن مدیریت کردهام.
با این اوصاف، چیزی که من اکنون با آن مبارزه میکنم شکست بزرگی است که در زمینه گزارش صدمات مرتبط با برنامه واکسیناسیون فعلی بین کارکنان بخش سلامت و درمان اتفاق افتادهاست. وخامت بیماری پس از این واکسیناسیون بیسابقه است و کارکنان شدیداً در حال بیمار شدن هستند و بعضی دارای علائم و آسیبهای عصبیاند که اثر بسیار بزرگی بر مجموعه بهداشت و درمان ما وارد کردهاست. حتی افراد جوان و سالم برای چندین روز و حتی چند هفته از کار میافتند، و برخی نیاز به مداخله پزشکی دارند. کارکنان به صورت گروهی پس از واکسیناسیون مجبور به خروج از فرآیند کار میشوند.
واکسیناسیون اجباری در مقطع فعلی و برای حفاظت از کارکنان بخش درمان احمقانه، غیراخلاقی و غیرمسئولانه است. ما در مرحله داوطلبی واکسیناسیون قرار داریم و در حال تشویق کارکنان به دریافت یک محصول تأییدنشده هستیم که در حال اثرگذاری آنی بر وضعیت سلامت آنهاست. من تجربه مستقیم از کارکنانی دارم که پس از واکسینه شدن به کرونا مبتلا میشوند و احتمالاً آن را منتقل میکنند. در حقیقت، این مسئله رسماً اعلام شده که این محصولات انتقال ویروس را متوقف نمیکنند و ایمنی کامل نمیدهند. پس چرا ما داریم این کار را انجام میدهیم؟ هیچ داده ایمنی بلندمدتی درباره این محصولات وجود ندارد (در بهترین حالت فقط چند ماه) و فقط در مرحله مصرف اضطراری قرار دارند. چرا باید بدون اطلاع از عوارض بلندمدت آنها سلامت تمام مجموعه درمانی را در ریسک و خطر قرار دهیم؟
آنفولانزا یک قاتل سالانه بزرگ است، سیستم بهداشت و درمان را شدیداً درگیر میکند، افراد جوان را میکشد، سالمندان و افراد با بیماری زمینهای را هم میکشد، اما همزمان مردم میتوانند انتخاب کنند که واکسن [آنفولانزا] بزنند یا نزنند. (واکسنی که سالهای سال است وجود دارد) و شما میتوانید تعداد زیادی از واکسنهای دیگر را فهرست کنید که اجباری نیستند و همزمان از بیماریهایی با وخامت بالاتر جلوگیری میکنند.
تهدید و اجبار کارکنان بخش درمانمان از سوی دولتمردان به استفاده از یک محصول دارویی در حالی که آن محصول هنوز در مرحله آزمایشی قرار دارد، کاملاً در قلمرو یک ویرانه تمامیتخواه نازیستی محسوب میشود و یک سقوط بزرگ در زمینه ارزشهای اخلاقی توسط ما به عنوان حافظان سلامت است.
من و تمام خانوادهام به کرونا مبتلا شدهایم. همینطور اکثریت دوستان، آشنایان و همکارانم. من هماکنون یکی از اعضای نسبتاً جوان خانوادهام را با بیماری پیشزمینهای و ایست قلبی پس از ابتلا به ذاتالریه و کرونا از دست دادهام. با وجود همه اینها، من هیچوقت خودم را تحقیر نمیکنم و نمیپذیرم که باید اصول آزادیخواهانهمان و حق حاکمیتمان را فراموش کنیم و از تهدید و مجبور کردن بیسابقه متخصصان، بیماران و مردم به استفاده از محصولاتی حمایت کنیم که آزمایشی هستند و دادههای ایمنی محدودی دربارهشان وجود دارد. این و سیاستهای همراه با آن از هر چیزی که در یک سال اخیر با آن مواجه شدهایم، خطرناکتر است.
چه اتفاقی برای شعار «بدن من، انتخاب من» افتادهاست؟ چه اتفاقی برای مباحثه علمی و آزادانه افتادهاست؟ اگر من یک آنتیبادی را برای بیماری که به آن نیاز ندارد تجویز نکنم، پس من ضدآنتیبادی هستم؟ یا یک مخالف آنتیبادی هستم؟ (کنایه به ضدواکسن نامیدن افراد منتقد) آیا زمان آن فرا نرسیده که مردم حقیقتاً به اتفاقی که برای ما در حال افتادن است و اینکه این حوادث ما را به کجا میبرد، فکر بکنند؟"
بنقل از سلامت مصاف
https://t.me/DaftareAyatollahTabrizian
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم