سخنگوی کاخسفید: بایدن حمله به مرز عراق و سوریه را ضروری و مناسب میداند
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشییع شهدای الحشدالشعبی با شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل
🔹هزاران نفر از مردم بغداد در مراسم تشییع پیکر شهدای الحشدالشعبی حضور یافتند. در این مراسم شخصیتها و فرماندهان مقاومت عراق نیز حضور یافتند.
🔹حاضران با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، جنایت اشغالگران آمریکایی در حمله بامداد دوشنبه به مواضع الحشدالشعبی را محکوم کردند. آنها از گروههای مقاومت عراق خواستند «پاسخی ویرانگر» به این اقدام آمریکا بدهند.
@Farsna
🌱 پاکبان ارومیهای کیفی حاوی ۱۰۰ میلیون تومان طلا پیدا کرد و آن را به صاحبش که فردی سالمند بود، بازگرداند
@Farsna
هراس آمریکا از همکاری ایران و چین
🔹کمیسیون بررسی روابط امنیتی آمریکا و چین: روابط ایران و چین، به سمت شراکتی هدفمندتر در جهت مخالفت با نظم بینالمللی تحت رهبری آمریکا حرکت کرده است. این همکاری به بازداشت و مرگ برخی منابع اطلاعاتی آمریکا در سراسر دنیا منجرشده که این، تهدیدی برای امنیت آمریکا به شمار میرود.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر در خرید اینترنتی تخلفی صورت گرفت چه باید کرد؟
@Farsna
آغاز رقابت داوطلبان کنکور از فردا
🔹اولین روز برگزاری کنکور سال ۱۴۰۰ از صبح فردا چهارشنبه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی هنر آغاز میشود و روال برگزاری آزمون تا شنبه ۱۲ تیر ماه ادامه دارد.
@Farsna
دیدار ضدایرانی بایدن و رئیس رژیمصهیونیستی
🔹کاخ سفید: رئیسجمهور آمریکا تأکید کرد که در دولت وی، ایران هرگز به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد و به رئیسجمهور ریولین اطمینان داد که ایالات متحده برای مقابله با فعالیت شرورانه ایران و حمایت این کشور از نائبان تروریست که پیامدهای مخربی برای منطقه دارند، مصمم است.
🔹بایدن به گرمی از نفتالی بنت نخستوزیر اسرائیل دعوت کرد که به زودی با وی در کاخ سفید دیدار کند و مجدداً تأکید کرد که دولت وی به دنبال همکاری نزدیک با دولت جدید اسرائیل در زمینه موضوعات بسیار مهم در دستورکار دوجانبه است.
@Farsna
سیستماتیکترین نقض حقوق کودکان توسط رژیماسرائیل انجام میشود
🔹سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل: در طول بیش از شش سال از شروع حملات ائتلاف سعودی، بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ کودک یمنی به شهادت رسیده است.
🔹سیستماتیکترین نقض حقوق کودکان در خاورمیانه توسط رژیم اسرائیل در حال انجام است. طبق گزارش سالانه دبیرکل در سال ۲۰۲۰ سازمان ملل ۱۰۳۱ مورد خشونت شدید علیه ۳۴۰ کودک فلسطینی ، از جمله کشته شدن ۱۱ نفر ، معلولیت ۳۲۴ نفر و بازداشت ۳۶۱ نفر و همچنین ۳۰ حمله به مدارس و بیمارستانها توسط نیروهای اسرائیلی را مورد تایید قرار داد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همسر مهشاد کریمی: باید علنی عذرخواهی کنید
🔹علی سلطانمحمدی همسر مهشاد کریمی از جانباختگان حادثه اتوبوس خبرنگاران: ما را تحت فشار گذاشتند که رضایت ندهید جسد را تحویل نمیدهیم. ما به تسلیت شما راضی نیستیم و پیگیری میکنیم.
🔹ما برکناری آقای کلانتری را نمیخواهیم او نهایت ۳ ماه دیگر میرود، باید علنی عذرخواهی کنید. همینطوری که کلانتری علنا توهین کرد باید علنی عذرخواهی کند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۸۰ هزار دلار برای یک دقیقه بازی در تیم فوتبال!
🔹روایت رئیس سازمان بازرسی از پرداختیهای عجیب به بازیکنان و مربیان خارجی
@Farsna
خوشرقصی بایدن برای رئیس صهیونیستی با اظهارات ضد ایرانی
🔹رئیسجمهور آمریکا در دیدار با رئیس رژیم صهیونیستی در کاخسفید: ایران هرگز در دوران مسئولیت من به سلاح هستهای دست پیدا نخواهد کرد.
🔹من دستور حملات هوایی شب گذشته برای هدف قرار دادن پایگاههای مورد استفاده شبهنظامیان تحت حمایت ایران که مسئول حملات اخیر به پرسنل آمریکایی در عراق بودند را صادر کردم.
@Farsna
اطلاعیه پلیس راهور درباره علت واژگونی اخیر دو اتوبوس
▪️اتوبوس خبرنگاران در آذربایجان غربی:
۱. بیاحتیاطی راننده و ناتوانی در کنترل اتوبوس در پیچ و شیب بهعلت سرعت بالا
۲. قصور مسئولان در تامین وسیله نقلیه مناسب و آشنا نبودن راننده با شرایط راه
▪️اتوبوس سربازان در یزد:
۱. ناتوانی راننده در کنترل اتوبوس بهعلت نقص فنی وسیله نقلیه
۲. تخلف شرکت مسافربری ماهان سفر ایرانیان در صدور مجوز برای وسیله نقلیه دارای نقص فنی
@Farsna
نامه «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار آمریکایی به زنان مسلمان :
هر چیزی که از هالیوود می بینی ، مشتی دروغ است ، تحریف است، نیرنگی ماهرانه است!
آنها روابط نامشروع را تحت عنوان سرگرمی بی ضرر جلوه میدهند ، برای اینکه هدف آنها انهدام اساس اخلاق جوامع هست .
آنها سعی دارند، با فیلمها و نماهنگهای شهوت انگیز ، به دروغ ما زنان آمریکایی را شاد و راضی نشان دهند ، مفتخر به لباس پوشیدن چون هرزه ها و قانع بودن به نداشتن خانواده ؛ و تو را اینچنین وسوسه میکنند .
اکثر ما شاد نیستیم ! میلیونها نفر از ما داروهای ضد افسردگی مصرف میکنیم ، از شغلهایمان متنفریم و شبها به خاطر مردانی که میگفتند دوستمان دارند، ولی حریصانه از ما سوءاستفاده میکنند و میروند ، گریه میکنیم.
آنها میخواهند خانواده های شما را از بین ببرند و شما را متقاعد کنند که فرزندان کمتری داشته باشید . آنها ازدواج را به عنوان شکلی از بردگی ، مادری را به عنوان نفرین و باحیا بودن و پاک ماندن را به عنوان عقب افتادگی و اُمُلی جلوه میدهند
.
مُدهایی که از زیر دست خیاطان غربی بیرون می آیند برای این طراحی میشوند که به تو بقبولاند که ارزشمندترین سرمایه تو ، جذابیت جسمی توست . اما لباسهای عفیف تو و حجاب تو در واقع پرجاذبه تر از هر مُد غربی است،
جاذبه های جسمانی زن باید از چشمان بی لیاقت پوشانده شود.
چرا تقلید میکنید از زنانی که به خاطر عفت و پاکدامنی ازدست رفته شان پشیمانند یا به زودی پشیمان خواهند شد؟
هر آنچه شما در مجلات مد و تلویزیونهای غرب میبینید، دروغ است . ارتباط نامشروع قبل از ازدواج چندان هم جالب نیست. ما جسممان را به مردانی دادیم که عاشقشان بودیم ، فکر میکردیم این راهی است تا با ما ازدواج کنند، همانطوری که همیشه در تلویزیون دیده بودیم . اما بعد از مدتی تو میمانی و اشکهایت .
.
ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان، مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این ماییم که مورد ظلم واقع شده ایم ، برده مدهایی هستیم که پستمان میکند ، نسبت به وزن و انداممان عُقده ای شده ایم، و گدای محبت مردان شده ایم
ما مخفیانه تو را تحسین میکنیم و به تو رشک می ورزیم ، با وجود اینکه برخی از ما آن را اقرار نمیکنیم.
خواهران من، گول نخورید. نگذارید شما را هم بگیرند. پاک و با نجابت بمانید. ما زنان مسیحی، حقیقتاً نیاز داریم ببینیم زندگی زنان چگونه باید باشد.
و نیاز داریم تا برای ما الگویی باشی، برای اینکه ما گمشده ایم. پاکی ات را نگه دار. به خاطر داشته باش، آب ریخته شده را نمی توان جمع کرد. پس با دقت محافظت کن!
امیدوارم این نصیحت را با همان روحیه ای که نیت شده بود دریافت کنی : روحیه دوستی ، احترام و تحسین.
✍ متن کامل این نامه زیبا:
https://bit.ly/3qv5y7r
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup
🟢 سه شنبه: برقراری ارتباط روحی و عملی با حضرت مهدی (عج)
بسم الله الرحمن الرحیم
✍️تحقق آن سه مرحله تجدید عهد, میثاق و بیعت روزانه که در دعای عهد فرمودند در یک صورت امکان پذیر است که هر روز با مهدی فاطمه(س)ارتباط قلبی, لفظی و عملی داشته باشیم.
بیاییم هر روز 👈از ته دل(عهدا) حتی الامکان با زبان مان(عقدا) با امام زمان(عج) حرف بزنیم;
به این ترتیب هر روز عملا (بیعه) هم با ایشان مرتبط میشویم .
آنموقع ایشان واسطه فیض میشوند در تفهیم خوبی و بدی مان:
فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿شمس: ٨﴾
سپس پليدكارى و پرهيزگارىاش را به آن الهام كرد، (۸)
از همین امروز شروع کنیم بهر بهانه ای دل به امام بدهیم, با امام مان زیاد حرف بزنیم و نتایج زیبایش را در دل ; زبان و عمل مان ببینیم ...
البته به نیت تعجیل در فرج اِن شاءالله.
✅ بیاییم در صورت امکان هر روز که با امام مان حرف میزنیم از آثارش به یکدیگر نیز بگوییم.. تا دیگران هم در این مسیر نورانی وصال قرار بگیرند; ان شاءالله.
#نشر_حداکثری_لتعجیل_الفرج_ان_شاءالله
🔹 نقدی بر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت
#بخش_اول
مفروضات غلط
🔻 لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت در اردیبهشت ) ماه با تصویب یک فوریت روی میز نمایندگان مجلس قرار گرفت و در حال حاضر در مرحله بررسی کارشناسی توسط مرکز پژوهش های مجلس به سر می برد. اگرچه به نظر می رسد این لایحه بیش و پیش از هر چیزی یک مواجهه کاملا سیاسی با مساله زن در نظام - جمهوری اسلامی به شمار رفته و دغدغه های اجتماعی طراحان فرع بر این موضوع است، اما نقد علمی و کارشناسی این لایحه در حال حاضر مهمترین وظیفه نهاد کارشناسی کشور در حوزه زنان و خانواده است. بنده به عنوان یکی از دغدغه مندان این عرصه بر خود لازم - میدانم تا با اظهارنظر علمی و کارشناسی (که شامل نظرات خود و سایر فعالان و کارشناسان این عرصه است گامی در جهت اصلاح این لایحه پر از ایراد بردارم! لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت بر یک سری پیش فرض هایی استوار است که بررسی آنها به فهم ماهیت آن کمک می کند. برخی از مهمترین آنها عبارتند از:
آسیب پذیری زنان
🔻 آسیب پذیری بیشتر زنان نسبت به مردان مهمترین مفروضه تمام ) اسناد حمایتی در حوزه زن و خانواده از جمله همین لایحه است. ضعف جسمانی نوع زنان نسبت به مردان همواره زمینه ای برای تحقق انواع خشونت های بدنی نسبت به آنها توسط مردان بوده و آسیب پذیری زنان نسبت به مردان در زمینه خشونت های جسمی را در بر داشته است. صرف نظر از این واقعیت که امروزه به لطف دستاوردهای فمینیسم، شاهد گسترش پدیده «مردان کتک خور » هستیم، باید گفت که پیش فرض مذکور، نوعی تقلیل گرایی در تعریف مفهوم خشونت را با خود به همراه دارد. به بیان دیگر اگرچه آسیب پذیری زنان در خشونت های جسمی نسبت به مردان واقعیتی غیرقابل انکار است، اما این به معنای آسیب پذیری بیشتر آنان در سایر اشکال خشونت از جمله خشونت های کلامی، روانی، عاطفی و اجتماعی نیست. این سخن در مقام ادعای آسیب پذیری بیشتر مردان نسبت به زنان در این زمینه نیست! بلکه صرفا طرح چالشی بر این رویکرد است که گرانبارتر بودن متلک یا تحقیر علیه زنان نسبت به مردان را مفروض خود می پندارد.
کارآمدی مداخله دولت در مناسبات خانواده
🔻 دومین پیش فرض لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت، کارآمدی مداخله دولت در مناسبات خانواده و لزوم پیگیری آن است. تعيين چارچوب های صلب حقوقی و کیفری به منظور تنظیم رفتار مبتنی بر جنسیت در بستر خانه، افتضاحی است که تنها از زاویه رویکرد فوق قابلیت توجيه دارد. در صورتی که از منظر جامعه شناختی، خانواده نهادی خودتنظیم گر(Self-regulator) است که ظرفیت مدیریت مناسبات و مسائل نهادی خود را به صورت درون گرا دارد و مداخله حداکثری دولت و سایر نهادهای اجتماعی در حیطه کارکردهای خانواده صرف نظر از هر رویکردی محکوم به شکست است.
صیانت از زنان در گروه کنترل مردان
🔻 پیشفرض دیگر این سند آن است که صیانت و حفاظت از زنان در گرو کنترل مردان بوده و امنیت زنان در فضایی تامین می شود که چارچوب های سفت و سخت کیفری و قضایی برای کنترل رفتار مردان وجود داشته باشد. در حالی که اولین پیامد چنین رویکردی ایجاد اختلال در روال طبیعی روابط اجتماعی زن و مرد در جامعه و دامن زدن به دوقطبی های کاذب و خودساخته جنسیتی خواهد بود. ضمن اینکه اساسا امکان کنترل برخی از اشکال نرم و عمیق تر خشونت با نظامات کیفری و حقوقی وجود ندارد. لذا به نظر می رسد یکی از مهمترین عوامل افزایش امنیت زنان در برابر خشونت به مدیریت رفتار و نحوه حضور آنان در تعاملات اجتماعی مربوط است که در پست های بعدی به آن خواهم پرداخت.
✍️ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر زنان و خانواده
@aboutwomens
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔹 نقدی بر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت
#بخش_دوم
🔻 فقدان پیوست های نظری و تحلیلی
متن ارسالی از سوی دولت شامل چند خط مقدمه کلی و مفاد اصلی لایحه است. در حالی که لازمه نگاشت لوایح و طرح هایی در چنین سطح، تبیین مبانی و رویکردها، تعریف دقیق مفاهیم و موضوعات، تشریح ضرورتها و الزامات و... است. لذا در این بخش قصد دارم با رویکردی کلان نگر به موضوع لایحه، فقدان اسناد پشتیبان و پیوستهای تحلیلی آن را مورد بحث قرار دهم.
۱) ضرورت تصویب این لایحه چیست؟
🔻 یکی از پرسشهای جدی پیش روی تصویب این لایحه که نمایندگان محترم مجلس باید به آن پاسخ درخوری ارائه دهند این است که ضرورت تصویب قانونی مستقل برای منع خشونت علیه زنان چیست؟ آیا فراوانی خشونت های موضوع این لایحه در جامعه بالا یا رو به افزایش است؟ براساس کدام مستندات آماری با پژوهش های علمی؟ آیا مکانیسم های تربیتی و کیفری موجود بازدارندگی لازم را در این زمینه ندارند؟ آیا گنجاندن مفاد این لایحه در قانون مجازات اسلامی به عنوان یک الحاقیه جدید، کارآمدتر نیست؟ لایحه موجود فاقد پیوستها و اسناد پشتیبان جهت یافتن پاسخ این سوالات است. البته به نظر می رسد تدوین این لایحه مبتنی بر یافته های
طرح ملی بررسی پدیده خشونت خانگی علیه زنان» است که در دهه ۸۰ توسط مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری انجام شد. لذا در آینده یادداشتی در نقد داده های پژوهش مذکور خواهم نوشت.
۲) پیامدهای تصویب لایحه چیست؟
🔻 پرسش مهم دیگری که قبل از تصویب این لایحه در مجلس باید نسبت به آن پاسخ موجه ارائه شود این است که در صورت تصویب این لایحه چه پیامدها و عواقبی گریبانگیر جامعه ایران خواهد شد. آیا مساله خشونت علیه زنان در خانه و جامعه حل می شود؟ یا در لایه های زیرین ظرافتها، احتیاطها و پنهان کاری های مردانه به واقعیتی زیرپوستی و تشدید یافته تبدیل می شود؟ آیا تصویب لایحه ای با این سطح از جانبداری های زنانه بستری برای افزایش تضادهای اجتماعی در قالب دوقطبی های جنسیتی مردانه - زنانه نخواهد شد؟ آیا تصویب این لایحه پتانسل رقم زدن اعتراضات اجتماعی را دارد؟ نگاهی به جریان های اعتراضی و به شدت رادیکال مردانه در فضای مجازی می تواند تا حدی ما را به پاسخ این سوالات نزدیک کند.
۳) مهمترین پارادوکس لایحه
🔻 لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت یکی از مهمترین اهداف خود را تحکیم مبانی خانواده و حفاظت از کیان آن بیان می کند. در حالی که نفس چنین لایحه ای به منزله برهم زدن مناسبات خانواده و حاکم کردن نظمى لب از جنس حقوق و جزاست. اساسا روابط مرد و زن در بستر خانواده و جامعه با ارجاع به گزاره های حقوقی و کیفری، پویایی و کارآمدی خود را از دست داده و خانواده تبدیل به معرکهای مملو از کینه و انتقام خواهد شد. در چنین شرایطی ریسک ازدواج دائم افزایش یافته و تشکیل خانواده برای مردان گران تمام خواهد شد. از این منظر لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت گرفتار یک پارادوکس بزرگ است.
✍ ابوالفضل اقبالی، پژوهشگر زنان و خانواده
@aboutwomens
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔸 الان جاستین ترودو زنگ زده به نتانیاهو میگه:
«کودککُش بودیم وقتی کودککُشی مُد نبود»
#گور_دسته_جمعی_بومیان_کانادا
💬 #توئیت 👈 شیخ پیمان
#تمدن_نکبت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
❌نخستوزیر هلند، مجارستان را بدلیل مخالفت با همجنسبازی در کشورش، تهدید به اخراج از اتحادیه اروپا کرد‼️
🌀مارک روته، نخستوزیر هلند: مجارستان با قانون «تبعیض آمیز» خود علیه همجنسبازان، دیگر جایی در اتحادیه اروپا ندارد.
🌀مارک روته دربرابرخبرنگاران گفت: «از نظر من بااین قانون، مجارستان دیگر جایی در اتحادیه اروپا ندارند اما این فقط من نیستم که تصمیم میگیرم و ۲۶کشور دیگر هم هستند.»
🌀وی تاکید کرد که اتحادیه اروپا «مجموعهای از هنجارهای مشترک» است. سخنان روز پنجشنبه نخستوزیر هلند در حالی بیان شد که سازوکاری برای اخراج یکی از اعضای اتحادیه اروپا پیشبینی نشده است.
🌀با این حال کمیسیون اتحادیه اروپا با ارسال نامهای به دولت مجارستان مراتب «نگرانی» خود را بابت قانون جدیدی که قرار است در این کشور به اجرا دربیاید، ابراز کرده است. بنا به این قانون دسترسی به «پورنوگرافی، محتویاتی با نمایش تغییر جنسیت و همجنسبازی» پیش از ۱۸ سالگی ممنوع میشود.
❌تهدید هلند، در حالی است که اخیرا فرانسه #زنا_با_محارم را در کشورش برای بالای ۱۸ سال، قانونی کرد
#همجنس_بازی_گناه_قوم_سدوم
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha