مردم-داری-امام-حسن-مجتبی--علیه-السلام-.pdf
259.4K
✔️فیش منبر شهادت امام حسن علیهالسلام
📜عنوان: مردم داری امام حسن مجتبی علیه السلام
🎙حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی
#امام_حسن علیهالسلام
#امام_حسن_مجتبی علیهالسلام
#شهادت_امام_حسن علیهالسلام
✔️کانال رسمی دکتر رفیعی
☑️ @drrafiei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صوت افشا شده از سیما ثابت: گروه زیادی از اساتید دانشگاه در لندن موافق این هستند که جمهوری اسلامی باید بماند و بهترین آپشن برای این کشور همین است
🤣 @Tanzsiyase
روایت پایه فتنه 1401 (1).pdf
451.3K
📝 سند حاضر اولین نسخه از سلسله طرحهای عملیاتیای است که به منظور مقابله با جنگ شناختی دشمن در آستانه سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ تهیه شده و ناظر بر به تصویر کشیدن اعترافات اپوزیسیون به شکست پروژه رسانهای امنیتی و سیاسی «زن زندگی آزادی»است.
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
برای خواهرم .....pdf
855.4K
🔰برای خواهرم
♦️۳۹ صفحه
📚ارائه بیش از صد منبع و آمار ناظر به مسائل روز از وضعیت زنان و مسائل جنسی در جهان از معتبر ترین منابع آماری و علمی
🔻بخشی از مطالب این پی دی اف :
1⃣وضعیت زنان و دختران در جهان
2⃣اوضاع مسائل جنسی در جهان
3⃣اوضاع زنان اروپایی به نقل از fra
4⃣قاچاق جنسی زنان ؛ چالشی عظیم
5⃣ایرانیان باستان و حجاب
6⃣آمارهای خشونت جنسی علیه زنان
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
گزارش_راهبردی_اندیشکده_اخلاق_و_معنویت_از_اغتشاشات_1401.pdf
264.1K
✳️گزارش راهبردی اغتشاشات ۱۴۰۱
اغتشاش مردم یا غشّ خواص؟
اختلال دستگاه محاسباتی مردم یا خواص؟
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
پیش رفتهایم.pdf
14.78M
🔴⚡️نسخه کامل کتاب #پیشرفتهایم
🔺کتاب پیش رفتهایم؛ مروری است بر پیشرفتهای اقتصادی چهلسالهی نظام جمهوری اسلامی با وجود موانع و کاستیها
🔺باتوجه به ارائه دقیق، منبع خوبی برای دوستان دغدغهمند جهت پاسخگویی به شبهات آماری است.
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
روایت پایه فتنه 1401 (2) .pdf
432.7K
#سیاست_نگاشت
📝 سند حاضر دومین نسخه از سلسله طرحهای عملیاتیای است که به منظور مقابله با جنگ شناختی دشمن در آستانه سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ تهیه شده و ناظر بر مانور دادن بر گزارۀ «روشنفکران ایرانی ناتوان از هدایت جنبشهای اجتماعی در ایران هستند» میباشد.
#مثل_ارمان
🆔@activism_ideas
🔻مجموعهی مستند 👈🏻جنایت نامرئی👉🏻
1️⃣ قسمت یکم: جهان در آشوب
2️⃣ قسمت دوم: توازن جمعیت و جنگهای ترکیبی، راه حلی برای تمام فصول
3️⃣ قسمت سوم: جلیقه زرد که باشی میمیری
4️⃣ قسمت چهارم: قرن کنترل
5️⃣ قسمت پنجم: جنگ جهانی چهارم
برای تماشای تمام قسمتهای مجموعه مستند جنجالی "جنایت نامرئی" و دیگر مستندها و فیلمها در آپارات یا یوتوب عضو شوید👇🏻👇🏻
✅aparat.com/SOHEIL_SALIMI
🎬youtube.com/@soheilsalimi1
#مستند
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #تسوی_ضمیر شهیدعلمدار: اگر مثل شهدا نباشیم بی فایده است/باید پیام شهدا را به داخل شهرها ببریم
🔹️ هر روز ورود زبانش بود و می گفت: «تیر و توپ و تفنگ دیگه تموم شد! ما باید توی شهر خودمون،کوچه به کوچه، مسجد به مسجد، مدرسه به مدرسه، دانشگاه به دانشگاه، کار کنیم. باید بریم دنبال جوانها؛ باید پیام اینهایی که توی خون خودشون غلتیدند رو ببریم توی شهر.»
🔹 یکبار به او گفـتم: «خب! اگـه این کـار رو بکنیم چـی ميـشه!؟»
🔸برگشت و با صدایی بلندتر گفت: «جامعه بیمه ميشه. گناه در سطح جامعه کم ميشه. مردم اگه با شهـدا رفیق بشن، همه چی درست ميشه؛ اونوقت جوانها ميشن یار امام زمان عج .»
◽بعد شروع کرد توضیح دادن: «ببین! مانميتونیم چکشی و تند برخورد کنیم؛ باید با نرمی و آهسته آهسته کار خودمون رو انجام بدیم. باید خـاطرات کوتاه و زیبای شهــدا رو جمع کنیم و منـتقل کنیم. نباید منتظر باشیم که ما رو دعوت کنند؛ باید خودمان بریم دنبال جوانها. البته قبلش باید روی خودمان کار کنیم. اگه مثل شهــدا نباشیم، بی فایده است؛ کـلام ما تأثیر نخواهد داشت.»
کتاب زندگی به سبک شهدا، ناصرکاوه
منبع: علمــدار / گروه فرهنگی شهید هادی
#شهید_سید_مجتبی_علمدار
#از_شهدا_بیاموزیم
4_6050985136193802725.mp3
12.89M
🎧 صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی». ۱۴۰۲/۶/۲۰
🌷 #ایران_عزیز
💻 Farsi.Khamenei.ir
37.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور در حضور رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
🖼 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
1_6615120284.docx
14.9K
✅ فرمایشات امام خامنه ایی
🔸 دیدار با رئیس جمهور و هیات دولت در ۸شهریور امسال
🔸مرتبط با برنامه های نهاد در دانشگاه ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گفتوگوی بیپرده دخترخانمهای دانشجو با استاد رحیمپورازغدی
بیحجاب راحتتریم...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌گمان نکنید در حکومت امیرالمومنین همه در حد سلمان و ابوذر بودند!
آیا با وجود برخی مدیران و فرماندهان فاسد منصوب شده امیرالمومنین و امام حسن مجتبی حکومت ایشان اسلامی بود یا نبود؟
🎙حجة الاسلام عالی
#مبارزه_با_فساد #امام_علی
☛@partoye_hagh
محبت، شیوه تربیت با ختمی مرتبت.pdf
320.4K
🔖فیش منبر 🔖
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
🔻موضوع 👇
📌محبت شیوه تربیت
از کانال حکمت بیان
#ماه_صفر
📩دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯
راز سقوط جامعۀ نبوی.pdf
266.4K
🔖فیش منبر 🔖
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
🔻موضوع 👇
📌راز سقوط جامعه نبوی
از کانال حکمت بیان
#ماه_صفر
📩دانلود فــــیــــــش منبر و مرثیه
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ببیند و بشنوید
از لحظات آخرین عمر پیامبر رحمت تا شهادت ایشان و تحرکات اهالی سقیفه و حاشیه های همزمان در بحبوحه ۲۸ صفر!
به کلام حجتالاسلام حامد کاشانی
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 | #پدرفتنه
✅فضائل و مناقب اهل البیت (ع)
🔸در ارتباط با سخنان و سیره و روش اهل البیت (ع)
🔸ویژگی های شخص کریم
خداوند تقوا را معیار کرامت قرار داده و بیان کرده که کریم ترین شما نزد خدا با تقواترین شماست؛
کرامت چیست؟ کرامت از واژه کرم معادل فارسی ندارد؛ هر چند که آن را به «ارجمند»، «گرامی»، «بخشنده»، «جوانمرد»، «سخاوتمند» و «بزرگوار» و مانند آن معنا کرده اند.( لغت نامه دهخدا، واژه «کریم» و دیگران) کریم یعنی جامع فضایل و خیرات نیک
خداوند دست کم ۲۷ بار واژه کریم را در قرآن به کاربرده است که فقط در دو آیه، یکی به عنوان اسم خدا( نمل، آیه۴۰) و دیگری به عنوان صفت خداوند (انفطار، آیه ۶)، است. کریم در قرآن، برای وصف رسول، کتاب الله (قرآن)، عرش، ملک، مقام، رزق، اجر، قول، ذکر شده
در روایاتی که در آنها اسمای خداوند احصا شده، کریم یکی از۹۹ اسم حسنای الهی است که در روایتی از امام صادق علیه السلام، کریم یکی از ۳۶۰ اسم خداوند است).
این کرامت در قرآن در برابر واژه اهانت در آیات ۱۵ و ۱۶ سوره فجر و آیه ۱۸ سوره حج به کار رفته است: وَمَنْ یُهِنْ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ مُکْرِمٍ ؛ البته برخی آن را در برابر واژه دنائت به معنای پستی دانسته است که در این صورت کرامت به معنای بلندی و عظمت و بزرگی است
کرامت بازتاب تقوا است
خداوند درباره فرشتگان دارد که آنان «عباد مکرم» الهی هستند(انبیاء، آیه ۲۶)؛ هم چنین در آیه ۷۰ سوره اسراء می فرماید: وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِیآدَمَ؛ هر آینه به راستی که ما بنی آدم را تکریم کردیم.
🔸ویژگی های شخص کریم
1- صبر و شکیبایی : یکی از برآیندها و بازتاب های کرامت شخص، در صبر شدید است؛ به این معنا که در مشکلات و مصیبت های سخت و امور مکروه و ناخوشایند به شدت اهل صبر است و فزع و جزع نمی کند. از همین روست که امیرمومنان علی(ع) می فرماید: الکرم حسن الاصطبار؛ بزرگواری و کرم به نیکویی صبر و شکیبایی بسیار است.( تصنیف غرر الحکم و درر الکلم، ص۲۸۰)
2-رفق و مدارا: رفق و مدارا کردن در برابر کسانی که در حق او بدی می کنند از دیگر نشانه های اهل کرامت است. پیامبر(ص) در این باره می فرماید: الرِّفق کرم؛ رفق و نرم خویی کرامت است.( بحار الانوار، ج ۶۹ ، ص ۴۱۴) امیرمومنان علی(ع) نیز می فرماید: الرفق بالإتباع من کرم الطباع؛ نرم خویی و ملاطفت با بستگان و همراهان از کرامت طبایع و سرشت هاست
3-نرمی : از دیگر نشانه های کریم نرمی در برابر قساوت و سنگدلی است. امام امیرمومنان علی(ع) می فرماید: الکریم یلین اذا استعطف واللئیم یقسوا إذا ألطف؛ شخص کریم هرگاه به او مهر و محبت میشود، نرم میگردد و فرومایه و پست، هرگاه با او به نرمی و ملاطفت رفتار شود، سخت میشود.(بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۴۱) إنّ من الکرم لیّن الکلام؛ نرم و لین بودن سخن، از کرامت و بزرگواری است. مالکیت بر زبان و بذل احسان: امام علی(ع) می فرماید: الکَرَمُ ملک اللِّسان وبذل الإحسان؛ کرم و بزرگواری، مالک بودن زبان و بذل احسان است.
4-اخلاق نیکو : از دیگر نشانه های کرامت انسانی نیکویی خلق و پرهیز از پستی است. امام علی(ع) می فرماید: الکرم حسن السجیّه واجتناب الدَنیّه؛ کرم و بزرگواری نیکویی خلق و پرهیز از پستی است. (غررالحکم و دررالکلم، ج ۱، ص ۸۱)
5- عفو، گذشت و صفح: امام علی(ع) می فرماید: الکریم إذا قدر صفح وإذا ملک سمح وإذا سئل انجح»؛ کریم و بزرگوار هرگاه قدرت (بر انتقام) پیدا کند، گذشت میکند و هرگاه مالی به دست آورد، بخشش میکند و هرگاه چیزی از او خواسته شود، برآورده میسازد. (غررالحکم و دررالکلم، ج ۱، ص ۶۷)
6-نداشتن حسد : امام علی(ع) نداشتن حسد را از نشانه ها و خصوصیات شخص کریم معرفی دانسته و میفرماید: «الکریم بریٌء من الحسد»؛ کریم و بزرگوار، از رشک و حسد بیزار است.
7-تغافل : تغافل و خود را به غفلت زدن را از اوصاف کریم و نشانه های آن است. امام علی(ع) می فرماید: «الکریم یتغافل وینخدع»؛ آدم کریم و بزرگوار، خود را به غفلت میزند و به ظاهر فریب میخورد
تغافل، عبارت است از اینکه انسان، از مطلبی آگاهی داشته باشد و به خاطر مصلحت، خود را غافل و بی خبر نشان دهد و به گونهای رفتار کند که طرف مقابل گمان برد؛ او بی خبر است و بدین وسیله، رشته محبت و دوستی میان او و آن شخص گسسته نمیشود و رقابت حسنه به سردی نمیگراید.
8-شاکر بودن : از نشانه های دیگر اهل کرامت شکرگزاری اوست. امام علی(ع) میفرمایند: «الکریم یشکر القلیل واللئیم یکفر الجزیل»؛ شخص کریم به عطای کم هم شکر میگذارد و شخص پست، زیاد را هم کفران میکند. (میزان الحکمه, ج۶, ص۲۶۸۶. ۲۳)
9-نماز شب : نماز شب و شب زنده داری، نشانه کرامت و کریم بودن مؤمن است. امام باقر(ع) میفرمایند: «کرم المؤمن صلاته وقیامه باللیل»؛ کرامت مؤمن در شبزندهداری و نماز شب است.( مشکاه الأنوار للطبرسی، ص ۱۸۱)
10-برآوردن حاجت دیگران : امام علی(ع) در این باره می فرماید: «الکریم إذا ایسَرَ أسعف و إذا عسر خفَّفَ»؛ کریم کسی است که چون دستش (از نظر مالی) باز باشد، حاجت مردم را روا کند و چون تنگدست باشد، عطا را سبک و کمتر کند(و یکسره ترک نکند).
11-گشاده رو بودن : از دیگر نشانه های کریم خوشرویی و گشاده رویی اوست. امام علی(ع) در این باره می فرماید: «یُستَدَلُّ علی کرم الرجل بحُسنِ بشره وبذل بِرّه»؛ بر کرم مرد، به خوشرویی او و بذل احسانش استدلال میشود.( تحف العقول، ص ۷۴)
12-نداشتن کینه : امام علی(ع) می فرماید: «لایکون الکریم حقوداً»؛ شخص کریم، کینه ورز و اهل حقد نخواهد بود.(میزان الحکمه، ج ۱، ص ۶۴۹)
13-نیکی کردن به والدین : امام علی(ع) می فرماید: «و بِرّ الوالدین من کرم الطبیعه»؛ از کرامت و داشتن طبع کریم آن است که به پدر و مادر نیکی کنید.( (بحارالانوار/ ج ۲۱/ ص ۳۷۶)
14-امین بودن: امام علی(ع) می فرماید: «حفظ الرجل أخاه بعد وفاته فی ترکته کرم»؛ حفظ کردن ترکه و دارایی برادر مؤمن، پس از مرگ، از کرامت و بزرگواری است.( بحار الأنوار ، العلامه المجلسی، ج ۷۵ ، ص ۲۰۶)
15-گریستن بر زمان از دست رفته: امام علی(ع) می فرماید: «من الکرم بکائه علی ما مضی من زمانه وحنینه إلی أوطانه وحفظ قدیم إخوانه»؛ از بزرگواری و کرامت است، گریستن انسان بر زمان از دست رفتهاش و اشتیاق او به زادگاهش و حفظ کردن دوستان و برادرانش.( (بحار الأنوار، جلد ۷۴ صفحه ۲۶۴)
16-مقدم داشتن آبرو بر مال: امام علی(ع) می فرماید: «الکرم إیثار العرض علی المال واللوم إیثار المال علی الرجال»؛ بزرگواری به برگزیدن آبروست و بر دارایی و پستی برگزیدن دارایی است بر مردان.(غرر الحکم، آمدی،ج ۱،ص ۹۴۳)
17-بی ارزشی دنیا: امام علی (ع) می فرماید: «من کرمت نفسه صغرت الدنیا فی عینیه»؛ کسی که نفس او نزدش گرامی است، دنیا در نظرش کوچک است.( غرر الحکم و درر الحکم، ، ج ۱، ص ۴۵۱)
18-عدالت پیشگی در حکومت : امام علی(ع) می فرماید: الکریم یعفو مع القدره، ویعدل فی أمره ویکفّ إساءته ویبذل إحسانه؛ کریم و بزرگوار، در زمان قدرتمندی گذشت میکند و به هنگام حکومت، عدالت پیشه میکند و از بدی کردن باز میایستد و احسان خود را نثار میکند.( میزان الحکمه, ج۶, ص۲۶۸۶)
19-جود و بخشش : امام علی(ع) می فرماید: الجود من کرم الطبیعه والمَنُّ مفسدهٌ للضیعه؛ جود از گرامی بودن خصلت و طبیعت سرچشمه میگیرد.(غرر الحکم، بخش ۶، حدیث ۵۱۰)
20- کم شدن اختلاف با مردم » امام علی(ع): من کرمت نفسه قلِّ شقاقه وخلافه؛ کسی که نفسش گرامی باشد، جدایی و ناسازگاریش با مردم کم است.( آمدی، غررالحکم، ج۵، ص۴۵۱)
21- صله رحم : امام علی (ع) می فرماید: ثمره الکرم صله الرحم؛ ثمره و میوه کرم (و بزرگواری)، پیوند با خویشان است.(غرر الحکم)
22- نیکو شدن کار و عمل انسان : امام علی(ع) می فرماید: من کَرُمَ أصلُه حسُنَ فِعلُه؛ کسی که اصل و ریشه¬اش کریم باشد، اعمالش نیکو میگردد. آن حضرت (ع) هم چنین می فرماید: علیک مکارم الاخلاق واصطناع الرجال فانّهما یقیان مصارع السوء ویوجبان الجلاله؛ بر تو باد به خصلت های گرامی، و احسان کردن به مردم؛ زیرا که این دو از افتادن در بدی باز میدارند و موجب جلالت و بزرگی خواهند بود.(غرر الحکم)
23-تحمل کردن آزار و اذیت دیگران : امام علی(ع) می فرماید: احتمال الدینه (الاذبه) من کرم السجیه؛ از طبیعت و سرشت کریم این است که اذیت دیگران را تحمل میکند. (غرر الحکم)
24-داشتن زاد و راحله نیکو در سفر: پیامبر(ص) می فرماید: «من کرم الرجل أن یطیب زاده فی السفر»؛ کرامت مرد آن است که در سفر، زاد و راحله نیکو و پاکیزه داشته باشد.( مستدرک الوسائل ، المیرزا حسین النوری الطبرسی، ج ۸ ، ص ۲۱۶)
25- گرامی داشتن مهمان : امام علی(ع) می فرماید: «من کرم الأخلاق برّ الضیف»؛ نیکی کردن به میهمان، از کرائم اخلاق است.
🔸ثمره کریم بودن
1- وسعت و رزق: امام علی(ع) می فرماید: من کرم خُلُقه إتَّسع رزقُه؛ کسی که خلق و خویش کریم و گرامی باشد، روزیش فراخ گردد. (غرر الحکم)
2- گرفتار ترس و وحشت نشدن : امام علی(ع) می فرماید: ما أوحش کریم؛ آدم کریم هیچ¬گاه وحشت¬زده نشود. (غرر الحکم)
3- شادمان بودن نزد خداوند و داشتن هیبت و شکوه نزد مردم : آن حضرت(ع) هم چنین می فرماید: الکریم عند الله محبورٌ مثاب؛ شخص کریم و بزرگوار در پیشگاه خدا شادمان بوده و پاداش دارد و نزد مردم محبوب و دارای هیبت و شکوه است. (غرر الحکم)