هدایت شده از آسمانی باش
21.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم ۸ دقیقه
حاج آقا دارستانی
داستان واعظ یزدی و امام حسین علیه السلام
@Asemani_bashim
💠 علت بزرگداشت #اربعین چیست؟
- مهمترین نکته درباره اربعین، روایت امام عسکری (ع) است.
اما این که منشأ اربعین چیست، باید گفت، در منابع به این روز به دو اعتبار نگریسته شده است.
🔹نخست روزی که اسرای کربلا از شام به مدینه مراجعت کردند.
🔹دوم روزی که جابر بن عبدالله انصاری، صحابی پیامبر خدا (ص) از مدینه به کربلا وارد شد تا قبر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را زیارت کند. شیخ مفید (م 413) در«مسار الشیعه» که در ایام موالید و وفیات ائمه اطهار علیهم السلام است، اشاره به روز اربعینکرده و نوشته است: این روزی است که حرم امام حسین (ع)، از شام به سوی مدینه مراجعت کردند. نیز روزی است که جابر بن عبدالله برای زیارت امام
کهنترین کتاب دعایی مفصل موجود، کتاب «مصباح المتهجّد» شیخ طوسی از شاگردان شیخ مفید است که ایشان هم همین مطلب را آورده است.
شیخ طوسی پس از یاد از این که روز نخست ماه صفر روز شهادت زید بن علی بنالحسین (ع) و روز سوم ماه صفر، روز آتش زدن کعبه توسط سپاه شام در سالهجری است، مینویسد: بیستم ماه صفر (چهل روز پس از حادثه کربلا) روزی است که حرم سید ما اباعبدالله الحسین از شام به مدینه مراجعت کرد ونیز روزی است که جابر بن عبدالله انصاری، صحابی رسول خدا (ص) ازمدینه وارد کربلا شد تا قبر حضرت را زیارت کند. او نخستین کس از مردمان بود که امام حسین (ع) را زیارت کرد. در چنین روزی زیارت آن حضرت مستحب است و آن زیارت اربعین است. (مصباح المتهجد، ص 787) در همانجا آمده است که وقت خواندن زیارت اربعین، هنگامی است که روز بالا آمده است.
در کتاب «نزهة الزاهد» هم که در قرن ششم هجری تألیف شده، آمده: در بیستم این ماه بود که حرم محترم امام حسین(ع) از شام به مدینه آمدند. (نزهةالزاهد، ص 241) همین طور در ترجمه فارسی فتوح ابن اعثم (الفتوح ابن اعثم، تصحیح مجد طباطبائی) و کتاب مصباح کفعمی که از متون دعایی بسیار مهم قرن نهم هجری استاین مطلب آمده است. برخی استظهار کردهاند که عبارت شیخ مفید و شیخطوسی، بر آن است که روز اربعین، روزی است که اسرا از شام به مقصد مدینه خارج شدند نه آن که در آن روز به مدینه رسیدند. (لؤلؤ و مرجان، ص 154) به هر روی، زیارت اربعین از زیارتهای مورد وثوق امام حسین (ع) است که از لحاظ معنا و مفهوم قابل توجه است.
هدایت شده از کتابخانه علوم اسلامی
اربعین حسینی.ppsx
5.62M
✳️ پاورپویونت جامع اربعین حسینی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴منبر کوتاه اربعین 🔴
🔺
🔸امام حسن عسكري عليهالسّلام زيارت اربعين را علامت ايمان و شعار شيعه معرفی می کنند ومی فرمایند که
🔸علاماتُ المؤمنِ خَمسٌ: صَلَواتُ إحدي و خَمسينَ، و زيارةُ الأربعينَ، و التَّخَتُّم بِاليَمينِ، و تَعفيرُ الجَبينِِ، و الجَهْرُ بِبسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ.( إقبال الأعمال، ج 3، ص 100؛)
🔸«نشانههاي مؤمن پنج چيز است: اوّل: نماز پنجاه و يك ركعت (واجب و نافله در طول شبانه روز). دوّم: زيارة اربعين حضرت سيّد الشّهداء عليه السّلام. سوّم: انگشتر در دست راست نمودن. چهارم: پيشاني بر خاك گذاردن. پنجم: بلند گفتن بسم الله الرّحمن الرّحيم در نمازهاي جهريّه (صبح، مغرب و عشاء).»
🔸رهبر معظم انقلاب نیز درباره اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی در اول فرودین سال ۱۳۸۵ چنین بیان کردند: «شروع جاذبه مغناطیسی حسینی در روز اربعین است، جابربن عبدالله را از مدینه بلند میکند و به کربلا میکشند، این همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرنهای متمادی در دل من و شما هست».
🔸در همان روز اربعین است که جابربه همراه عطیه که هر دو از راویان موثق حدیث هستند به زیارت حضرت مشرف می شوند در بخشی از این زیارت است که جابر دیده خود را گِرد قبر مطهر امام حسین علیه السلام چرخاند و گفت: سلام بر شما اى روح هایى که گرداگردِ حسین فرود آمده، همراهش شدید ! گواهى مى دهم که نماز را به پا داشتید و زکات دادید و به نیکى فرمان دادید و از زشتى باز داشتید و با مُلحدان جنگیدید و خدا را پرستیدید تا به شهادت رسیدید. سوگند به آن که محمّد را به حق برانگیخت در آنچه به آن در آمدید با شما شریک هستیم.
🔸عطیه گفت به جابر گفتم: اى جابر! چگونه [با آنان شریک باشیم] ، با آن که ما نه به درّه اى فرود آمدیم و نه از کوهى بالا رفتیم و نه شمشیرى زدیم ، در حالى که اینان سرهایشان از پیکر جدا شد و فرزندانشان یتیم و زنانشان بیوه شدند؟!
🔸جابر گفت: اى عطیّه ! شنیدم که حبیبم پیامبر خدا صلى الله علیه و آله مى فرماید : «هر کس گروهى را دوست داشته باشد ، با آنان محشور مى شود و هر کس کارِ کسانى را دوست داشته باشد، در کارشان شریک مىشود» و سوگند به آن که محمّد را به حق به پیامبرى بر انگیخت نیّت من و همراهانم همان است که حسین علیه السلام و یارانش بر آن رفته اند. مرا به سوى خانه هاى کوفه ببر.
🔸هنگامى که بخشى از راه را رفتیم گفت: اى عطیّه ! آیا سفارشى به تو بکنم که دیگر گمان ندارم پس از این سفر تو را ببینم ؟ دوستدار خاندان محمّد را تا زمانى که آنان را دوست مى دارد دوست بدار و دشمن خاندان محمّد را تا زمانى که با آنان دشمن است دشمن بدار هر چند روزه گیر و شب زنده دار باشد، و با دوستدار محمّد و خاندان محمّد رفاقت کن که اگر یک گامش از فراوانىِ گناهش بلغزد گام دیگرش به محبّت آنان استوار مىمانَد؛ چرا که دوستدار آنان به بهشت باز مىگردد و دشمن آنان به سوى آتش [دوزخ ]مىرود.
📕( مقتل الحسین للخوارزمی : ج ٢ ص ١۶٧ ) 🔸خلاصه: 1- دوستدارفعل قوم شریک در آن 2-تبری وتبری 3- دوستی با دوستان اهل بیت .
هدایت شده از کانال ائمه جماعت
منبر کامل اربعین.pdf
527.7K
🔴متن منبر روشمند اربعین حسینی .🌷کانال ائمه جماعت دانشگاه ها
🚩ثواب پیاده رفتن به کربلا
دربارهی زیارت سالار شهیدان (علیه السلام)، در ضمن تمام خصایصی که دارد، یک پیشنهاد هم هست و آن اینکه در صورت امکان پیاده بروید؛ چراکه اثر دیگری دارد.
این پیشنهاد در مورد زیارت خانهی خدا هم وارد شده و در سیرهی اولیای خدا نیز بیان شده که پیاده به حج رفتهاند. اما در مورد زیارت دیگر اولیای خدا، حتی پیامبر عزیزمان که شخص اول عالم است، چنین پیشنهادی نشده است.
شگفت آنکه این پیشنهاد فقط در مورد زیارت امام حسین (علیه السلام) داده شده است. پیادهروی، خستگی راه و زخم و تاول پا و سوختن زیر آفتاب و گرسنگی و ناامنی و... دارد. در روایات برای تمام این موارد آثار سیر و سلوکی بیان شده است.
این ویژگی فقط به سیدالشهدا (علیه السلام) تعلق دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج #علی_اکبری
🏮سر اربعین🏮
نهضت حسینی سه مرحله دارد
1~خون:این قسمت با مدیریت امام حسین علیه السلام در کربلا انجام شد
2~پیام:این قسمت با مدیریت امام سجاد به انجام رسید
3~پیمان:این قسمت برعهده همه شیعیان است که با زیارت اربعین حسینی آغاز شده و هرساله شدت و ضعف داشته و امروز به اوج خود رسیده است که وظیفه اولی همه ما تجدید پیمان با امام حسین وبه تبع آن با امام زمانشان می باشد چه در حرم و چه از راه دور
و این جاذبه مغناطیس عشق حسینی است که جابر و عطیه را از مدینه به کربلا می کشاند و این جاذبه عشق در کل تاریخ جریان پیدا می کند تا دستان عاشقان حسینی را در دستان منتقم خون امام حسین علیه السلام یعنی امام زمان قرار دهد
☑ ویژگیهای وارثان حسین علیه السلام
🔸 استاد علی صفایی حائری
وارثان #حسین در شعور و عاطفه و در تصمیم و عمل متحّول شدهاند و به حسین پیوند خوردهاند و از علم و عشق و عبودیت و خلوص، نشان گرفتهاند.
در واقع، میراثی جز همین بصیرت و علم و عبودیتِ تقوا و عبودیتِ صلاح نیست. «العلماء ورثة الانبیاء»؛ عالم میراثدار انبیاء است.
در واقع ارث عالم، همان علم و بصیرت و بینش اوست و همین بصیرت و عبودیت، او را بپا میدارد تا پاسدار حق باشد و جلوگیر از باطل و ظلم و فسق و لهو و لعب.
اینگونه پایههای مبارزه و جهاد و شهادت شکل میگیرد و میراث عاشورا و کربلا به نزدیکان و
پیوندخوردهها میرسد.
📚 وارثان #عاشورا ، ص۲۵۸.
🌿 @einsad
#نکات_معارفی
✅هفت اصل مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔷هفت اصل مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا
🔸مدیریت بحران یکی از آموزههای عاشورایی سیره حضرت زینب سلامالله علیها می باشد.
🔸خدامحوری، قرآن محوری، هدفمندی، شجاعت، آرامش، عقلانیت و ولایتمداری اساسیترین مؤلفههای مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا است.
🔸پس از ظهر عاشورا که مدیریت امور قیام بر عهده حضرت زینب سلامالله علیها و امام سجاد علیهالسلام قرار گرفت قیام به نحوی هدایت شد که تاریخ متکی بر آن الگوی مدیریت بحران سیره زینبی را روایت کرده است.
🔸خدامحوری اولین اصل مدیریت بحران می باشد.
🔸خدامحوری از آموزههای عاشورایی است که تاریخ در اولین اقدامات حضرت زینب سلامالله علیها پس از ظهر عاشورا روایت کرده است.
🔸قرآن محوری دومین اصل مدیریت بحران می باشد.
🔸از پیامبر اکرم (ص) نقلشده است که فتنهها همانند تکههای شب تار، یكی پس از دیگری روی میآورند، در چنین شرایطی به قرآن پناه ببرید.
🔸هدفمندی سومین اصل مدیریت بحران در بیان آموزههای عاشورامی باشد.
🔸هدفمندی میتواند یک مؤلفه اساسی برای مواجهه صحیح با مشکلات باشد.
🔸شجاعت و قاطعیت چهارمین اصل مدیریت بحران می باشد. در تاریخ عاشورا نمیتوان حتی یک فراز پیدا کرد که حضرت زینب سلامالله علیها در خطبههای خود یزید را بهعنوان حاکم، خلیفه و یا امیر خطاب کرده باشد این در حالی است که حضرت در ادبیات خود در محفل یزید از او بهعنوان «عدو الله و یا یابن طلقا» یادکرده است.
🔸تسکین و آرامش از دیگر لوازم مدیریت بحران می باشد، دولتمردان در شرایط بحران حق ندارند با بیان برخی از بهظاهر واقعیتها ترس و وحشت در قلوب مسلمانان ایجاد کنند.
🔸عقلانیت ششمین اصل از اصول مدیریت بحران عاشورایی می باشد.
🔸ولایتمداری هفتمین اصل مدیریت بحران در بیان آموزههای قیام عاشورا است، حقیقتی که حضرت زینب سلام الله علیها متکی بر آن عاشورا را جهانی کرد.
☑ @ostadrafiei
حاج آقا قرهی :
حرام که حرام است، امّا مکروه عند الاولیاء، عین حرام است. چرا؟ چون اگر ببینم یک کاری انجام بدهم، مولایم کمی اخم در چهرهاش بیفتد، شاید به ظاهر کراهت داشته باشد، ولی برای من، حرام است.
مگر میشود کسی که محبّ مولاست کاری را انجام دهد که مولا از آن کار بدش بیاید و کراهت داشته باشد؟!! لذا برای عرفا و اولیاء خدا مکروه، عین حرام میشود
@Asemani_bashim
🕊| پرچم ، پیشانی بند ، انگشتر ، چفیه ، بی سیم هم روی کولش . خیلی با نمک شده بود ☺️
گفتم چیه ؟ خودت رو مثل علم درست کردی ؟ میدادی یک چیزی هم پشت لباست بنویسن😒
پشت لباسش رو نشون داد " جگر شیر نداری سفر عشق مرو " ❤️
گفتم : بی خودی اصرار نکن .. بی سیم چی لازم دارم ولی تو رو نمی برم😒
هم سنت کمه ؛ هم برادرت شهید شده ..
هیچی نگفت ... از من حساب میبرد..✅
کمی هم میترسید، دستش رو گذاشت روی کاپوت تویوتا🚘 و گفت :
باشه .. نمیام ! ولی روز قیامت شکایتت رو به فاطمه زهرا میکنم .. ببینم میتونی جواب بدی ؟😒
توی عملیات دنبالش میگشتم .. به بچه ها گفتم کجاست ؟ گفتن نمی دونیم ! نیست
به شوخی گفتم : نگفتم بچه است ! گم میشه ! حالا باید کلی دنبالش بگردیم تا پیداش کنیم?
بعد عملیات داشتیم شهدا رو جمع میکردیم . اکثرا با یک گلوله یا ترکش ریز شهید شده بودن😔
یکی هم بود که ترکش کل سر رو برده بود ...
برش گردوندم ...😞
پشت لباسش رو دیدم
نوشته بود:"جگر شیر نداری سفر عشق مرو" |🕊
@shohadavamahdawiat
🍃آیت الله کشمیری (ره) برای برآمدن حاجت دنیایی و آخرتی سه چیز را توصیه می فرمود :
1- ذکر استغفار
2- ذکر صلوات
3- صدقه دادن
📚نسخه های شفا بخش ، ص ۹۸
@Arefin
🔍 معانی دعایی که رهبرانقلاب، در پایان مراسم اربعین خواندند:
🔻 قسمتی از دعای روایت شده از امام صادق(علیهالسّلام):
🔹 اَللَهُمَّ املَأ قُلوبَنا شَوقاً لَکَ وَ خَشیَةً مِنکَ وَ تَصدیقاً وَ ایماناً بِکَ وَ فَرَقاً مِنکَ وَ شَوقاً اِلَیکَ یا ربّ العالمین.
🔹 اَللَهُمَّ اَلحِقنا بِالصّالِحین وَ اجعَلنا مِن صالِحِ مَن بَقی.
🔹 اَللَهُمَّ اَعطِنا نَصراً فی دینِکَ وَ قُوَّةً فی عِبادَتِکَ وَ فَهماً فی خَلقِکَ وَ کِفلَینِ مِن رَحمَتِک،
🔹 اَللَهُمَّ بَیِّض وُجوهَنا بِنورِکَ وَ اجعَل رَغبَتَنا فیما عِندَکَ وَ تَوَفَّنا فی سَبیلِکَ عَلیٰ مِلَّتِکَ وَ مِلَّةِ رَسولِک.
📌 الكافي، ج۲، ص۵۸۶ (با اندکی تغییرات).
🔸 خدایا قلبهای ما را از دوستى تو، ترس از تو، تصديق تو و ايمان به تو، هراس از تو و اشتياق به خودت سرشار كن، ای پروردگار جهانیان.
🔸 خدایا ما را به نیکان ملحق بساز و ما را از نیکان باقی مانده قرار بده.
🔸 خدايا توفيق يارى دينت، و نيرویى در عبادتت و فهمى درباره مخلوقاتت و دو بهره از رحمتت را به ما عطا بفرما،
🔸 خدایا روى ما را به نور خود سپید گردان، و رغبت ما را در آنچه نزد تو است قرار ده، و جان ما را در راه خودت بگير؛ بر آیين خودت و آیين پيامبرت.
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه ویژگی مهم مردان در خانواده
🔴شدیدترین تحریم اقتصادی دنیا علیه پیامبر اسلام!🔴
🔸سختی های شعب ابی طالب🔸
🔺در گزارشات تاریخی آمده است که کسانی که درون شعب بوده اند،
1.قادر به برطرف کردن مایحتاج خود نبوده
2.قریش راه ورود طعام و آب را بر روی آنان بسته بودند
3.اینان به قدری دچار سختی بوده اند که صدای ناله آنان از برون شعب شنیده می شد.
4.تنها در یک زمان بنی هاشم امکان خریدن داشتند ، آن هم در ماه های حج،(ذی الحجه و رجب)، که در این مواقع ابوجهل بسیار مراقب بود تا کسی چیزی به بنی هاشم نفروشد!
5.بیهقی می نویسد که هر نوع طعامی که از ناحیه مسافران در بازارهای مکه عرضه می شد،قریشیان به سرعت ، آن را می خریدند تا مبدا به دست بنی هاشم برسد.
🔸فشار گرسنگى به حدى رسيده بود كه «سعد وقاص» مىگويد:
🔸شبى از ميان درّه بيرون آمدم، در حالى كه نزديك بود تمام قوا را از دست بدهم.
ناگهان پوست خشكيده شترى را ديدم، آن را برداشتم و شستم و سوزاندم و كوبيدم، بعد با آب مختصرى خمير كرده و از اين طريق سه روز به سر بردم.
🔸جاسوسان «قريش» در تمام راه مراقب بودند كه مبادا كسى خواربارى به «شعب ابى طالب» ببرد،
🔸ولى با اين كنترل كامل، گاه بيگاهى، «حكيم بن حزام» برادرزاده «خديجه» و «ابو العاص بن ربيع» و «هشام بن عمر» نيمه شبها مقدارى گندم و خرما بر شترى حمل كرده و تا نزديكى «شعب» مىآوردند. سپس افسار آن را دور گردنش مىپيچيدند و رها مىكردند و گاهى همين مساعدت موجب گرفتارى آنان مىشد.
هدایت شده از کالک | kalk.ir
بسته محتوایی انقلاب دوم.pdf.pdf
887.9K
867 KB
🔊 کالک پیشنهاد میدهد:
👈 بسته محتوایی #انقلاب_دوم، ویژه 13 آبان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی
🔶این بسته که به همت گروه کوله پشتی تشکلهای دانشجویی ایران تهیه گردیده است، شامل مواردی چون:
⬅اکران فیلم و مستند
⬅دعوت از مهمانان ویژه
⬅اجرای موسیقی زنده
⬅دعوت از هنرمندان طنز
⬅برگزاری نمایشگاه
⬅ و....
خواهد بود.
🎓 کالک؛ سامانه جامع مدیریت تشکلهای دانشجویی
➕ @kalk_ir