🌀 وظیفه روحانیت در انتخابات
📝 تبلیغ برای حفظ اسلام
🔹 ما مکلفیم در امور سیاسی دخالت کنیم، مکلفیم شرعا، همان طور که پیغمبر [دخالت] میکرد، همان طور که حضرت امیر [دخالت] میکرد. در این ایام که اعلان میکنند مسئله انتخابات، آن اشخاص [روحانیت] که در حوزهها هستند باید دست از کارها بردارند و راه بیفتند در شهرها و دهات و روستاها و آن جاهای دورافتاده و کمک کنند و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا.
🔹 اگر شما [تبلیغ] نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند، میکنند این کار را، تبلیغ می کنند آنجاها. شماها مبلغ اسلام هستید، امروز تبلیغ اسلام برای حفظ خود اسلام [است].
📌 مناهج:
مراکز فقهی حوزه علمیه قم تا چه حد دغدغه اسلام دارند؟! نه اسلام حداقلی؛ اسلامی که امام خمینی تبیین میکند. فقیهی که انتظار دارد روحانیت آمادگی ویژه برای انتخابات داشته باشند.
نکته: بیان فوق از حضرت امام درباره انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده؛ اما با مطالعه دیگر بیانات ایشان روشن میشود انتخابات مجلس نیز بسیار مهم است و روحانیت برای مجلس نیز باید فعال باشند
دریافت بروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
@khabarsyasi
#هشدار_امام9
⭕️ اگر ما از زی متعارف روحانیت خارج بشویم و خدای نخواسته، توجه به مادیات بکنیم، در صورتی که خودمان را با اسم روحانی معرفی میکنیم، این منتهی ممکن است بشود به اینکه روحانیت شکست بخورد.
🔻 من این نگرانی که همیشه در دلم هست این است که من خوف این را دارم که مردم به واسطه امثال من به بهشت بروند؛ آنها برای خدا توجه به آقایان دارند، و ما هم و شما هم دعوت میکنید مردم را به خیر و صلاح؛ من خوف این را دارم که آنها برای خاطر ما و شنیدن حرف ما به بهشت بروند و ما برای خاطر اینکه خودمان مهذب نبودیم به جهنم.
🔺 و آن خوف زیادی که من دارم این است که ما روبرو بشویم با آنها، ما در جهنم باشیم، آنها در بهشت باشند و اشراف به ما پیدا کنند. و این خجالت را انسان کجا ببرد که اینها برای خاطر ما به آن مقامات رسیدهاند و ما برای خاطر هواهای نفسانی به این درجه سُفلی.
🗓 28 تیر 1362
#طلاب_انقلابی
@TollabEnghelabi
https://eitaa.com/TollabEnghelabi
پدر و مادر.mp3
1.42M
🎙 حقوق پدر ومادر در صحیفه سجادیه
#ناتوانی_پدر_و_مادر
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
زهرا ريشة امامت و الگوي زنان.pdf
793.2K
🔰 #زهرا_ریشه_امامت_و_الگوی_زنان 🔰
📩pdf
📚📚 #فیش_منبر
💥 #میلاد_حضرت_زهرا 💥
🌼هزینه استفاده یک صلوات 🌼
#متن_سخنرانی (ویژه مبلغین)
👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3126001697C2bcef19fa0
محبین فاطمه سلام الله علیها.pdf
345.6K
🔰 #طهارت_فاطمی_چگونه_بدست_می_آید؟ 🔰
📚 #سخنرانی_هدفمند
📩pdf
📚📚 #فیش_منبر
💥 #میلاد_حضرت_زهرا 💥
🌼هزینه استفاده یک صلوات 🌼
#متن_سخنرانی (ویژه مبلغین)
👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3126001697C2bcef19fa0
جمعه 25/11/1398 مغرب و عشاء
موضوع: #نماز_قضای_مادر
مناسبت: شب ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها، تولد حضرت امام خمینی(1320ه ق)
سلام علیکم. بسم الله الرحمن الرحیم. ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و تجلیل از مقام والای زن و مادر.
خداوند متعال در قرآن کریم امر به شکر و سپاسگذاری از خودش را با تشکر از پدر و مادر همراه نموده است، و همچنین حضرت رضا علیه السلام می فرمایند: مَن لم يَشكُرْ والِدَيهِ لم يَشكُرِ اللّه َ. هر كس كه از پدر و مادر خود سپاسگزارى نكند، از خداوند هم سپاس گزارى نكرده است. (الخصال : 156/196)
در ایام ولادت مادر سادات علیها سلام اینطور مرسوم شده است که از زنان و خاصه مادران تقدیر می شود و این بسیار سنت پسندیده ای است.
نکته ای که امشب اشاره می شود راجع به تقدیر از مادران آسمانی است. کسانی که مادر از دست داده اند تصور نکنند که نمی توانند از مادر خویش تقدیر کنند و وی را خوشحال سازند؛ چراکه می توانیم با دادن صدقه و انجام واجبات و اعمال خیر نیابتی مانند زیارت حضرت رضا علیه السلام ایشان را خوشحال و از خود راضی کنیم.
به همین مناسبت می خواهیم دقایقی نسبت به عبادات فوت شده از مادر صحبت کنیم
نکته اول: آن است که آیا قضای نماز و روزه مادر هم مانند عبادات پدر بر پسر بزرگ وی واجب است یا خیر؟ در پاسخ باید گفت به نظر تعدادي از مراجع نماز قضاي مادر نیز بر پسر بزرگتر واجب است.(پدر اتفاقي است ولي مادر: گلپايگاني، اراكي ؛مكارم، ، نوري(: فتوي)، امام خامنه ای ، فاضل؛ صافي (: احتياط واجب)
نکته دوم: اگر پسر بزرگتر شك دارد كه پدر یا مادر نماز و روزه قضا داشته يا نه، چيزي بر او واجب نيست. (رساله مراجع مساله139)
نکته سوم: اگر پسر بزرگتر بخواهد نماز پدر و مادر را بخواند بايد در آهسته و بلند خواندن به تكليف خود عمل كند مثلا حمد و سوره قضاي نماز صبح و مغرب و عشاي مادرش را بلند بخواند. (رساله مراجع مساله1395)
انشالله عیدی ما رحمت و غفران پروردگار بر والدین مان باشد به دعای حضرت رضا علیه السلام و به برکت ذکر شریف صلوات بر محمد و آل محمد
حجاب حضرت زهرا(س) چطوری بوده؟ آیا از پوشیه استفاده می کردن؟
در تاریخ نقل شده است که حضرت فاطمهی زهرا(س) وقتی می خواستند به بیرون منزل و نزد پیامبر اکرم(ص) بروند، از پوشش های خاصی، مثل جلباب (چادر) و برقع (روپوش صورت) استفاده می کردند؛(صدوق، علل الشرایع، ج ۱، ص ۱۶۳: «فتجلببت بجلبابها و تبرقعت ببرقعها و ارادت النبی(ص).») ظاهرا در دوران پیامبر اکرم(ص) بسیاری از زنها از نقاب یا همان پوشیه استفاده می کرده اند به طور مثال حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برای پوشش صورت از نقاب و پوشیه استفاده می کرده است. استفاده ایشان از روپوش صورت را از این روایت می توان به دست آورد: « فتجلبت بجلبابها و تبرقعت ببرقعها و ارادات النبی (صلی الله علیه و اله) ». (صدوق، علل الشرایع، ج۱ ، ص ۱۶۳). برقع در این روایت همان پوششی است که خانمها بر روی صورت خود استفاده می کنند. نیز در جریان ازدواج حضرت فاطمه زهرا با امیرالمومنین علی علیهما السلام نقل شده است: حضرت فاطمه, چون در پیش روى حضرت(پیامبر اکرم) ایستاد، حضرت نقاب را از روى منوّرش برداشت تا آنکه على بن ابیطالب خورشید جمالش را مشاهده کرد، پس دست فاطمه را گرفت به دست على داد و فرمود: خدا مبارک گرداند مواصلت دختر رسول خدا را با تو..(جلاء العیون, ص۲۱۲) حضرت زهرا(ع)در امر حجاب بسیار مواظبت می نمودند، تا آنجا که در مقابل افراد نابینا هم بی مبالاتی نداشتند، مرد نابینایی وارد منزل ایشان شد. حضرت برخاستند و به اتاق دیگر رفتند. پیامبر (ص) فرمودند: دخترم! این مرد نابیناست. حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمودند: پدر اگر چه او مرا نمی بیند، ولی من که او را می بینم و او بوی من را استشمام می کند.... همچنین تا آنجایی که ضرورت نداشت، حضرت از خانه خارج نمی شدند. حتی زمانی هم که حضرت برای ایراد خطبه وارد مسجد شدند و برای احقاق حق و ابطال باطل سخن رانی کردند در عین حفظ حریم و عفت بودند. حضرت امام حسن علیه السلام در کیفیت این حضور حضرت در جمع می فرمایند: مادرم روسری بر سر نمود و چارقد بلند خود را پوشید ... در حال راه رفتن بگونه ای بود که لباسش به پا گیر می کرد (کنایه از این که پوشش کامل رعایت شده بود.) ... او در میان زنان انصار از خانه خارج شد... همچون حضرت رسول (ص) با وقار و متانت حرکت می نمود حضرت فاطمه ى زهرا(س) بهترین الگوى تربیتى زن مسلمان، در بیرون منزل و در مواجهه با نامحرم، از پوشش هاى خاصى، مثل جِلباب(چادر) و برقع (روپوش صورت) استفاده مى کردند.
#مناسبت
#ولادت_حضرت_زهرا (س)
#پرسش_و_پاسخ
کتاب فاطمه از نگاه علی
کتاب فاطمه از نگاه علی سلام الله علیهما ابتدا به بیان علل نامیده شده آن بانوی بزرگ به فاطمه و معنای این اسم پرداخته شده و محبوبیت ایشان نزد خداوند متعال بیان شده است، آن گاه به سروری ایشان نسبت به همه زنان جهان در این جهان و جهان باقی اشاره شده و محوریت خشم و رضای خداوند متعال در خشم و رضای فاطمه زهرا برجسته شده و ابعادی از پاکی، طهارت ظاهری و معنوی، عفت، حیاء، عصمت، عبادت و علم ایشان بیان شده است. در ادامه نگارنده از منظر امام علی به معرفی شخصیت همسر گرامی ایشان پرداخته و چگونگی ازدواج آن دو با هم و نیز گوشههایی از زندگانی آن دو در کنار هم را توصیف نموده است. نویسنده در همین زمینه به برخی از صفات فاطمه زهرا از زبان امام علی مانند تلاش و زحمت او در خانه، قناعت و زهد وی، مظلومیت و حقانیت ایشان، روابط صمیمی ایشان با امیرالمؤمنین در منزل و مصایب ایشان اشاره نموده و چگونگی رحلت و شهادت آن بانوی بزرگ را از زبان امام علی بیان کرده است. چراکه، نویسنده، معتقد است براى ترسیم چهره ملکوتى دُخت رسول خدا(ص) و تبیین ابعاد شخصیت بى نظیر زهراى اطهر(س) کسى بهتر از همسر وی، امیرالمومنین(ع) نمى تواند لب به سخن بگشاید. امیرالمومنین(ع) از عمق ایمان و صفاى دل فاطمه(س) خبر داشت و اوج گرفتن وى را در آسمان معرفت شاهد بود و از تلاطم امواج محبت در سینه دریایى زهرا حکایت ها داشت. امیرالمومنین(ع) عظمت روح زهرا را مى شناخت و تعظیم ملائکه بزرگ الهى را مشاهده کرده بود و بر خود می بالید که همسرى همچون زهرا دارد.
#مناسبت
#ولادت_حضرت_زهرا(س)
#معرفی_کتاب
سؤال:
با سلام مهریه ام را میخاستم به اندازه مهریه حضرت زهرا بگذارم ولی پس از جست وجو ی اینترنتی دیدم هر سایتی مبلغی را تعیین کرده که بایکدیگر به شدت مغایرند میخواهم از شما خواهش کنم مبلغ مهریه ایشان را محاسبه کنید به نرخ امروزی
نام مرجع تقلید:
آیت الله العظمی سیستانی (حفظه الله تعالی)
پاسخ:
با عرض سلام و ادب؛
مستحب است انسان مهریه خود را مهرالسّنة قرار دهد و مقدار آن پانصد درهم نقره است.
بنا بر محاسبه مشهور مراجع از جمله مرجع عالیقدر شما [1] ، درهم شرعی، 12/6 نخود نقره است که اگر درهم شرعی را تبدیل به گرم کنیم، عدد به دست آمده: 2/419 است. اگر هر گرم نقره را در بازار 2,050 تومان بگیریم [2]، مهرالسّنه (500 درهم نقره) می شود: 2,479,475 تومان (حدوداً 2,480,000 تومان)
اما بنابر محاسبه دیگری که بعض محققین از جمله گروه موضوع شناسی فقهی قم و همچنین از معاصرین آیت الله شبیری زنجانی، و بنا به تحقیق حقیر و بعض اساتید، این نوع محاسبه به واقع نزدیک تر است، از این قرار است که:
درهم شرعی، 15/52 نخود نقره است که اگر درهم شرعی را تبدیل به گرم کنیم، عدد به دست آمده: 2/98 است. اگر هر گرم نقره را در بازار 2,050 تومان بگیریم، مهرالسّنه (500 درهم نقره) می شود: 3,054,500 تومان (حدوداً 3,055,000 تومان)
شایان ذکر است توجه به این نکته حائز اهمیت است که در روایات معصومین (علیهم السلام) توصیه مؤکّد به مهریه کم شده است. البته در کنار تقید نسبت به مهریه کم باید دقت داشته باشید، در عصر حاضر مهریه به عنوان پشتوانه ای برای زن و در مواردی بازدارنده از طلاق برای برخی مردان می باشد. لذا با توجه به شأن و موقعیت زن و مرد و تمکن مالی مرد بدور از افراط و تفریط، خوب است قرار داده شود. [3]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] البته آیت الله سیستانی، آنچنان که شفاهاً در نجف اشرف صحبت شد، در میزان درهم شرعی تاملی داشتند و تمایلی بر نظر دوم که بیان کرده ایم داشته اند ولی در هرصورت نظری ندادند.
[2] شایان ذکر است، قیمت نقره در بازار در حال تغییر می باشد، و این قیمت فعلی (21 آبان 1395) است و دائماً درحال تغییر است.
[3] منهاج الصالحین، ج3، ص 90، م 287 – استفتاء خصوصی از معظم له
#مناسبت
#ولادت_حضرت_زهرا(س)
#احکام