عزت حسنی.pdf
400.4K
💠مناسبت : شهادت امام مجتبی علیه السلام
🌀موضوع : عزت حسنی
🔵 پیام :تربیت عزت مندانه فرزندان
✌کانال منبر انقلابی
✅ @enqelabee
3dab4bd755c511fe1bb7fabcf426a16757e48058.mp3
1.47M
🔊 فایل صوتی
🌸نوجوانی که #امام_رضا علیه السلام خریدارش شد
🗣به روایت حاج مهدی سلحشور
#روایتگری_شهدا
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
4_5976331096986485960.mp3
3.51M
حجتالاسلام والمسلمین #عالی
گنجی که شکست ناپذیری می آورد
@sebghatallaah
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️مکاشفه عجیب در حرم امام رضا (ع)
💠 امام رضای مهربونم چقدر شما خوبید... شفاعت ما رو هم بکن آقا 😭
🎥 این کلیپ رو از دست ندید چشماتون بارونی شد برا ظهور امام زمان دعا کنید 🌹
🔴 فرصت هاى بالندگى در زندگى 3⃣
⭕️ اهمیت برنامه ریزی در #آبان ماه
#دكتر_حسين_خنيفر
فرصت ها در قالب زمان تعريف مى شوند و واژه زمان، واژه اى است كه قسم بارى تعالى بر تارك آن مى تابد. اينك مى خواهيم از اهميت برنامه ريزى در آبان زندگى سخن بگوييم. ناگفته نماند كه آغاز هر فصلى، تحولى را شايسته است و فصل پاييز، فرصت نيروگيرى و شتاب به سمت اهداف جديد است.
1⃣2⃣ شادمانه دوّم، بياد آوردن موفقيت ها و بهروزى ها و شادكامى هاى مثبت و ارزشمند است كه موتور حركت آدمى به سوى موفقيت هاست و حتى اگر در اين زمينه كتاب هاى رمز موفقيت انسان هاى جاويدان و انسان هاى نامى مطالعه شود و احساس كنيم كه حركت ها و برخى تجارب ما مثل آنان بوده است، احساس بودن و شدن مى كنيم.
2⃣2⃣ شادمانه سوّم، شادمانه هاى معنوى است. گويى خداوند، روح انسان را با شادى ها و تعلقات معنوى گره زده است. سبكى روح و روان و جسم، تنها در شادمانه هاى معنوى نهفته است.
3⃣2⃣ در سنت بودايى، مشكلات هم براى رشد و آرامش درونى ضرورى شمرده شده اند. يك دُعاى معروف تبتى مى گويد: «در اين زندگى به من رنج ها و مشكلاتى عطا كن كه قلب مرا بيدار كند و تجربه و تمرين مرا براى آزادى و عشق به همه چيز جهان، به ثمر رساند». به نظر مى رسد كه وقتى زندگى خيلى راحت و آسان باشد، فرصت ها و جسارت هاى كمترى براى رشد واقعى نصيب انسان مى شود.
4⃣2⃣ يك شاعر عرب مى گويد:
فازَ بِاللَّذات مَن كان جَسوراً
كسى لذت هاى واقعى و عينى و نهايى را مى برد كه در سختى ها جسور و انتخاب گر باشد و يقيناً انتخاب هم بايد ارزشمند باشد. در ادبيات پرمغز عربى مى خوانيم:
مَنْ طَلَبَ العُليا لَمْ يُغْلِهِ المَهر
كسى كه بلندى ها را مى جويد، بهاى اندك، او را از حركت باز نمى دارد.
5⃣2⃣ در برنامه ريزى ها و زندگى مان، بايد از حالات روحى به خوبى آگاه شويم؛ زيرا انسان در آغاز روح است و سپس جسم.
6⃣2⃣ به طور مثال اغلب دانش آموزان و دانشجويانى كه مدت سه ماه تعطيلات تابستانى را در مسافرت و استراحت و يا كارهاى متفرقه سپرى كرده اند، ممكن است دچار اين حالت شوند كه كشش درسى شان در مهر و آبان كم شده است؛ اين يك حالت روحى زودگذر است.
7⃣2⃣ نبايد فراموش كنيم كه روان و روح، همنوا با شرايط مى شود و اين حالت كم كم اتفاق مى افتد. هر انسان سالمى داراى وسعت نظر، حواس كامل و عقل است. وقتى روحيه را به وضع موجود و با نگرش مثبت عادت دهيد، هيچ كارى سخت به نظر نمى آيد و مسايل و مشكلات، محال و ترسناك جلوه نمى كنند و حلّشان آسان تر مى نمايد.
8⃣2⃣ نيچه مى گويد: انسان يك چراى بزرگ است كه با هر چگونه اى مى تواند بسازد. انسان موجود سازگارى است كه البته نبايد سازش كند.
9⃣2⃣ بسيارى از ناكامى ها، غيرواقعى و به معناى تأخير است و شكست نيست؛ كسى كه بتواند در ناملايمات و ناكامى ها بخندد، حتى نخستين طبيعت را نيز برمى انگيزد.
0⃣3⃣ زندگى يك مسؤليت بزرگ است و قبول مسؤليت بزرگ، قبول مبارزه، رقابت و رشد است. زندگى هر كس را افكار او شكل مى دهد و انديشه هاى ما آينده ما را مى سازند و بهبودى زندگى، هميشه ناشى از بهترانديشى است.
#به_کانال_نشریه_دانشجویی_پرسمان_بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/4119724036Cdb8274ed3a
🔴 فرصت هاى بالندگى در زندگى 4⃣
⭕️ اهمیت برنامه ریزی در #آبان ماه
#دكتر_حسين_خنيفر
فرصت ها در قالب زمان تعريف مى شوند و واژه زمان، واژه اى است كه قسم بارى تعالى بر تارك آن مى تابد. اينك مى خواهيم از اهميت برنامه ريزى در آبان زندگى سخن بگوييم. ناگفته نماند كه آغاز هر فصلى، تحولى را شايسته است و فصل پاييز، فرصت نيروگيرى و شتاب به سمت اهداف جديد است.
1⃣3⃣ بزرگ ترين هيجان زندگى، رقم زدن انديشه هاى بزرگ است و انديشه ها در فرصت فرداها نهفته است؛ از اين رو بزرگ ترين هيجان زندگى مربوط به فرداست.
2⃣3⃣ فردا فرصت به واقعيت رساندن ايده هاست و بايد بدانيم كه بهترين ايده ها را هم مى توان بهتر كرد. انسان در بعد كيفيت، نهايت ندارد.
3⃣3⃣ خداوند انسان را به گونه اى آفريده است كه اگر بخواهد بلغزد، هيچ نهايتى براى مراحل فرودين و سقوط او نيست و دره هاى ويل و سرگردانى، دهان گشاده و عميق است و محل لغزش لجن گاه است و لجن ليز است و آدمى سُر مى خورد و گاهى در تخريب خود، تسليم مى گردد. از طرف ديگر اعلى عليين و مراحل فرازين و رشد هست؛ تا جايى كه يتيم مكه، محمد مصطفى(ص) ـ ختم رُسُل ـ به جايى مى رسد كه جبرئيل نيز نمى تواند به آن جا قدم بگذارد.
4⃣3⃣ در مسير شدن و رشد، به ويژه در سه بُعد تحصيل، معنويت و تكامل روحى و روانى از دوستان و همراهان سخت عناصر(نه سست عناصر)، نبايد غافل شد.
5⃣3⃣ روان شناسان مى گويند: كسى كه دوستان خوب و ارزشمندى دارد، نيازى به آيينه ندارد.
6⃣3⃣ مورخان مى گويند: هر كس تاريخ را عميقاً مطالعه كند، خواهد ديد كه پشت سر هر مرد واقعى، زنى وجود دارد كه براى او فرصت هاى بودن را رقم مى زند. روان شناسان نيز عقيده دارند كه در زندگى افراد فرهيخته، دانشمند، مخترع و مبتكر، وجود دوستان ارزشمند، كاملاً محسوس است.
7⃣3⃣ اگر دوستان خوبى نداريد، شايد معنايش اين است كه در حدّ مطلوب تلاش نمى كنيد و آدم شناس نيستيد و بدتر از آن، اگر دوستان بد در كنار شما هستند، نشان گر اين است كه نه تنها در شناخت خوبى ها و خوب ها مشكل داريد، بلكه در طرد بدها و بدى ها هم ضعف داريد.
8⃣3⃣ انسان ها نابغه، برنامه ريز، مسلط و موفق متولد نمى شوند؛ بلكه اين امور، تدريجاً و با سعى و تلاش و شناخت و دقت حاصل مى شوند؛ يكى از راه هاى كسب اين امور، دقت در انتخاب دوستان است.
9⃣3⃣ امام على(ع) مى فرمايد: بدترين فرد كسى است كه دوستانى ندارد و بدتر از او كسى است كه دوستان خوبش را هم از دست مى دهد.
0⃣4⃣ يكى از عناصر عمده موفقيت انسان، دوستى با بزرگان و انديشمندان است. در دوران دانشجويى، دوستى، احترام و نزديكى به اساتيد فرهيخته كه اقيانوس هاى عمود بر زمين مى باشند، از عوامل مهم موفقيت است.
امام على النقى(ع) مى فرمايد: به درستى كه استاد و دانشجو، در پيشرفت و ترقى(همديگر و جامعه) با هم شريك هستند.
#به_کانال_نشریه_دانشجویی_پرسمان_بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/4119724036Cdb8274ed3a