"عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1.عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم.
📕تفسیر آیات 50سوره مزخرف
♦️استاد آیه الله جوادی آملی
💎اهمیت رجوع مردم به متخصص و تاثیر تبلیغ و تکرار
💎
کار حوزه و دانشگاه و مراکز فرهنگي و نخبه پروري دو چيز است، کار ديگران هم دو چيز است؛ مراکز فرهنگي و کساني که با قطب فرهنگي سر و کار دارند، براي اينکه محقق بپرورانند، اول مطالب صحيح به ياد آنها مي دهند که دوران تعليم است، بعد اين مراحل تعليمي را تعليل مي کنند؛ اين شخص اگر در حوزه است مي شود مجتهد و اگر در دانشگاه است مي شود استاد. در حوزه اوّل احکام شرع را مثلاً به وسيله شرح لمعه و مانند آن ياد مي دهند ـ آن مقدمات که هيچ ـ که چه چيزی حلال است، چه چيزی حرام است، چه چيزی واجب است، چه چيزی مکروه است و چه چيزی مستحب است، اين بايد و نبايد را به طلبه ها ياد ميدهند؛ قدري که طلبهها بالاتر آمدند، اين مطالب را بهتر و برتر ياد مي دهند، اين دوران تعليم است که چند سال مي گذرد؛ قدري که بالاتر آمدند ـ مستحضريد «خارج» مجموع سطوح نيست که کسي چند سطح مطالعه کند، اين خارج نيست. خارج يعني آنچه ديگران نگفتند را از طرف خود طرح کند ـ وقتي به مقام خارج رسيدند، دوران تعليل فرا مي رسد؛ يعني آنچه قبلاً خوانديد که فلان چيز واجب است به فلان دليل است يا فلان چيز که حرام است به فلان دليل است، آن آيه، آن روايت، جمع بندي مطالب و تقديم راجح بر مرجوح، دوران استدلال و برهان که به پايان رسيد، دوران تعليل به پايان ميرسد، اين شخص چند سال تعليم داشت، بعد چند سال تعليل دارد که ميشود مجتهد.
در دانشگاه هم همينطور است؛ يک وقت کسي ميخواهد پزشک بشود، اوّل ميگويند فلان بيماري اين است، فلان دارو براي درمان اين بيماري است، بعد کمکم او را به بيمارستان ها ميبرند و آموزش درمان باليني را شروع ميکند؛ ولي هنوز نميفهمد که راز و رمز اين بيماري چيست و اين بيماري از کجا پيدا ميشود؛ راز و رمز اين دارو چيست و از کجا پيدا ميشود؛ چه پيوند علمي بين اين دارو و درمان آن داروست، اين را هنوز نمي فهمد! دوران تعليم او که تمام شد، مرحله تعليل فرا ميرسد؛ آن بيماري را کاملاً مرزشکافي ميکنند، پيوند آن را به دست ميآوردند و ميگويند بيماري اين است؛ اين دارو را مرزشکافي ميکنند، پيوند آن را به دست ميآورند و ميگويند دارو اين است؛ تضادي که بين اين دارو و آن درد است را مشخص ميکنند، کيفيت اثرگذاري و اثرپذيري اين دو طرف را مشخص ميکنند، بعد از اينکه اين مرحله تعليل گذشت، اين شخص ميشود طبيب و مشابه آن در مهندسی که ميشود استاد دانشگاه، پس اول دروان تعليم است، بعد دوران تعليل. اما در مسائلي که در جهان کنوني ميگذرد که توده مردم متأسفانه با آنها روبهرو هستند، به جاي تعليم تبليغ دارند و به جاي تعليل تکرار دارند. شما ببينيد در اين رسانه ها وقتي بخواهند غذايي را يا پارچهاي را يا خوردرويي را به خورد مردم بدهند، اول تبليغ ميکنند، بعد دهبار، بيستبار يا سيبار تکرار ميکنند، آن وقت مردم باور ميکنند. اين پفک نمکي را به بچه ها بخواهند بفهمانند چنين است يا به اولياي آنها بخواهند بفهمانند چنين است، با اينکه ميدانند اين پشتوانه غذايي ندارد! جامعه را گاهي ممکن است با يک پفک نمکي قانع کنند؛ يعني اوّل تبليغ کنند، بعد دهبار، بيستبار يا صدبار که گفتند، اين جامعه اي که نه حوزوي است و نه دانشگاهي باور ميکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️#سلاحی_بالاتر_از_دعا_نداریم❗️
👤حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔻ما الآن (دوران غیبت) بهحسب ظاهر، سلاحی بالاتر از دعا نداریم و دعای ما یقیناً مؤثر است. حتی اگر هم فرض کنیم که اثرش بالفعل نباشد، یک مقداری جلوتر میافتد؛ تأثیرش جلوتر است. بخواهیم از خدا که دولت مفسدین را منقرض کند.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
💠 اوصاف شیعیان از دیدگاه امام حسن عسکری علیه السلام
امام حسن عسکری علیه السلام در اوصاف شیعیان می فرماید:
🌷 شيعيان على(ع) کسانی هستند كه باكشان نيست در راه خدا مرگ به سراغشان آيد، يا آنان به پيشواز مرگ روند. شيعيان على(ع) آنانند كه برادرانشان را بر خود ترجيح مى دهند، هر چند خود نيازمند باشند و شیعیان علی (ع) کسانی هستند كه از آن چه خداوند نهی کرده دوری می کنند و به آنچه امر نموده عمل می کنند و آنان در تکریم و احترام برادران مؤمن خود به علی (ع) اقتدا می نمایند.
🌹الإمامُ العسكريُّ عليه السلام: شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ لا يُبالُونَ في سَبيلِ اللّه أوَقَعَ المَوتُ علَيهِم أو وَقَعُوا عَلَى المَوتِ، و شِيعَةُ عَليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يُؤثِرُونَ إخوانَهُم على أنفُسِهِم و لَو كانَ بِهِم خَصاصَةٌ، و هُمُ الذينَ لا يَراهُمُ اللّه حيثُ نَهاهُم، و لا يَفقِدُهُم حيثُ أمَرَهُم، و شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يَقتَدُونَ بِعليٍّ عليه السلام في إكرامِ إخوانِهِمُ المُؤمنينَ.
📚 میزان الحکمه، ج 5، ص 231.
"عمرکشون یا شیعه کشون!"
(به بهانه نزدیکی به ۹ ربیع الاول)
🔹و قِیلَ لِلصَّادِقِ- عَلَیْهِ السَّلَامُ: «یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ، إِنَّا نَرَى فِی الْمَسْجِدِ رَجُلًا یُعْلِنُ بِسَبِّ أَعْدَائِکُمْ وَ یُسَمِّیهِمْ. فَقَالَ: «مَا لَهُ- لَعَنَهُ اللَّهُ- یَعْرِضُ بِنَا»
بخدمت حضرت صادق (علیه السّلام) عرض شد که: یا ابن رسول اللَّه ما مىبینیم در مسجد مردى را که فاش دشنام به دشمنان شما میدهد و نامشان میبرد، آن حضرت فرمود: چه مرض دارد خدا لعنتش کند ما را در معرض اذیت میاندازد. [منبع: اعتقادات الإمامیه (للصدوق)، ص: ۱۰۷]
🔸داستانک:
حضرت آیت الله العظمی مظاهری می فرمودند: روزی در هنگام درس استاد ما آیت الله مرعشی نجفی خاطره ای بیان کردند که:
🔻پدر من از علمای نجف بوده یک شاگرد سنی داشت، این فرد میخواست برود کردستان و کرمانشاه، با پدر من خداحافظی کرد و رفت، پدر من آمد ایران و رفت مشهد، در زمان برگشت قافله ما غروب به کرمانشاه رسید، من خیلی وحشت کردم که حالا چه میشود، آن وقت وضع کرمانشاه و وضع کردستان به خاطر شیعه و سنیگری خیلی بد بود، ناگهان آن شاگرد من پیدا شد، خیلی با من گرم گرفت و بالاخره با زور و رودربایستی من را خانه برد خیلی هم خدمت کرد به من، بعد آخر شب به من گفت: آقا ما یک جلسهای داریم شما بیاید برویم توی این جلسه، گفتم میآیم،
خلاصه مرا بردند توی آن جلسه، وقتی نشستم توی جلسه، دیدم این سبیل گُندهها، سبیل کشیدهها میآیند، تعجب کردم، چه خبر است، یک وقت مَنقَلی پر از آتش که آتش زغالی که اَلُو داشت، اینرا هم آوردند، یک مجمع را هم آوردند گذاشتند روی این آتشها، روی این منقل.
من تعجب کردم، ترس هم منرا گرفته بود که اینها چه کار میخواهند بکنند، یکوقت دیدم یک جوانی زیر غُل و زنجیر، قیافهای شبیه مردم همدان داشت، آوردند.😔
🔷یک سفره چرمی هم پَهْن کردند، او را نشاندند روی سفره چرمی و کسی با یک ضربت گردنش را زد، آن مجمع که داغ بود گذاشتند روی گردن اینکه خون بیرون نیاید، غُل و زنجیرها را هم باز کردند این هی دست و پا میزد اینها هم قاه قاه میخندیدند. من غش کردم.
بالاخره قضیه تمام شد و من در حال غش بودم، کمکم مَرا به هوش آوردند اما آن موقعی که نزدیک بود به هوش بیایم میدیدم با هم زمزمه دارند، این شیعه است اینرا هم بیاورید دومیاش باشد، آن طلبه میگفت: نه بابا من درس پیش ایشان خواندم، این از آن سنیهای داغ است معلم من بوده،
🔶 بالاخره من را نجات داد، آمدیم خانه، وقتی من حال آمدم، این طلبه به من گفت: آقا من سنی هستم، اما مُرید شما هستم، میدانید شما را خیلی دوست دارم، نمیخواستم ناراحتتان کنم، اما بُردم آنجا یک پیام بدهید به علمای نجف و پیام این، که شما عُمَرکُشون کنید ما هم اینجور میکنیم،
🔷ما رسممان است یک شیعه را یک جایی پیدا میکنیم زندانیاش میکنیم غُل و زنجیر میکنیم تا شب چهارشنبه، شب چهارشنبه همه ما جمع میشویم برای رضایت خدا، قربه الی الله اینرا میآوریم و این بلا را به سرش میآوریم که تو دیدی. [ منبع: درس اخلاق آیت الله مظاهری در تاریخ ۲۳ فروردین ۸۵٫ شماره درس ۳۰۰]
#نهم_ربیع_الاول
#عید_الزهرا
👇کانال جامع #فیش منبر و مرثیه👇
http://eitaa.com/joinchat/2398879744Cdd88d0e5af
VID_20181116_071318.mp3
1.71M
#استاد_مهدوی_ارفع
🔴 #عید_الزهرا
#سه دروغ بزرگ برای جشن عید الزهرا
🎵فایل صوتی
👌رسانه دینی 👇💯
╭┅─────────┅╮
🌺 @mediamenbar
╰┅─────────┅╯
#معرفی_اپلیکیشن
📱اپلیکیشن یادگیری زبان عربی
این برنامه ساده برای هرکسی که مایل به یادگیری عربی سریع واسان است قابل استفاده می باشد.برای افرادی که قصدمطالعه عربی دارند حتی افرادی که قصد سفر به کشورهای عربی دارند مناسب است.
📲حجم : 43.48 مگا بایت
🚀 قابل دانلود: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metalanguage.learnarabicfree
🔰میزمعارف
@mizemaaref
🕋 در آستانه هفته وحدت، کالک ارائه میدهد:
🎁 #پرونده_ویژه| بسته ایدهبخش و پرونده ویژه «وحدت» همراه با ایدههای کاربردی و عملیاتی برای تشکلهای دانشجویی
این پرونده ویژه را که شامل ایده، تجربه و بسته پشتیبان مرتبط با وحدت اسلامی و تقریب مذاهب است، در این لینک ببینید🔻
📲 kalk.ir/special_dossier/view/18/
🎓 کالک؛ سامانه جامع مدیریت تشکلهای دانشجویی
➕ @kalk_ir
🔺 #تقویم_تشکیلاتی| تقویم تشکیلاتی آذرماه کالک منتشر شد
💯 با تقویمهای تشکیلاتی کالک، دقیقتر برای تشکلتان برنامهریزی کنید.
📆 دریافت تقویم تشکیلاتی آذرماه ➕ محتواهای مرتبط از سایت سامانه کالک برای مناسبتهای مهم 🔻
📲 kalk.ir/doc/package/1089/
📕 پروندههای ویژه مناسبتی کالک در آبانماه را نیز در این لینکها ببینید🔻
📚 #چراغ_مطالعه| بهمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
📲 kalk.ir/special_dossier/view/38/
🕋 #وحدت| بهمناسبت هفته وحدت
📲 kalk.ir/special_dossier/view/18/
🎓 کالک؛ سامانه جامع مدیریت تشکلهای دانشجویی
➕ @kalk_ir
راه کار پیشنهادی امام عسکری (ع) برای غم های نهفته.pdf
185.8K
🏴مناسبت: #شهادت_امام_عسکری_ع
🔰 عنوان: #راهکار_پیشنهادی_امام_عسکری_برای_غم_های_نهفته
#منبر_مکتوب
#مناسبت_پروری
#طرح_مقدمه_ذی_المقدمه
📌به ما بپیوندید 👌 ورود فقط مخصوص طلاب 👉
✅ #کانال_حکمت_بیان
╭┅─────────┅╮
🆔https://eitaa.com/hekmatebayan
╰┅─────────┅╯
جشن بیعت چرا و چگونه؟ چراجشن و شادی؟.pdf
582.7K
📜فیش منبر 📩
#نهم_ربیع
نهم ربیع الاول
#جشن_بیعت چرا و چگونه ؟
🔵 چرا جشن و چرا شادی ؟؟؟
#امام_زمان
✍️پایگاه جامع فــیــش منبرومرثیه👇
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯
انتظار فجر عدالت.pdf
471.4K
📜فیش منبر 📩
نهم ربیع الاول
#انتظار_فجر_عدالت علیه السلام
🔵انتظار
#امام_زمان
💠دسترسی به متن منبر👇👇
👇
is.gd/yq6Fl2
👇دنیای فیش منبر و مرثیه👇👌💯
╭┅─────────┅╮
🌺 @fishemenbar
╰┅─────────┅╯