eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2هزار ویدیو
3هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنرانی حضرت آیت الله جوادی آملی با عنوان فضیلت روز مباهله
🔷صبر در احکام شرعی 🔰در احکام فقهی گاهی واژۀ صبر به کار رفته است. در اینجا به چند نمونه از آنها اشاره می نماییم: 🔸1.مستحب است انسان نماز را در اول وقت آن بخواند، مگر آن که تأخیر آن از جهتی بهتر باشد، مثلاً صبر کند تا نماز را به جماعت بخواند. 🔹2. هرگاه انسان عذری دارد که اگر بخواهد اول وقت نماز بخواند، ناچار است با تیمم نماز بخواند و چنان چه بداند یا احتمال دهد که عذر او تا آخر وقت باقی است، می تواند در اول وقت نماز بخواند ولی اگر احتمال می دهد که عذر از بین می رود، بنا بر احتیاط واجب باید صبر کند تا عذرش برطرف شود و چنان چه عذر او برطرف نشد، در آخر وقت نماز را بخواند. 🔸3. در آداب مریض چند چیز آمده است: یکی از آنها صبر و شکر برای خداوند است و نیز مستحب است بر مریض در مراجعه به طبیب و خوردن دارو عجله نکند، مگر این که از ابتدا بداند بدون مراجعه به طبیب و خوردن دارو بهبودی حاصل نمی شود. 🔹4. صبر بر مصیبت مستحب است. 📚( احکام دو دقیقه ای، جلد سوم، صفحه 58 )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی کوتاه از آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع لزوم صبر و بردباری در وقایع تلخ نظام
🔷عجله در احکام شرعی 🌀عجله گاه به معنای شتاب در کارها، پس از رسیدن موعد آن به کار می رود که پسندیده است؛ مانند شتاب در خواندن نماز اول وقت، شتاب در شوهر دادن دختری که وقت ازدواجش رسیده است، تجهیز میت و .... 🔻عجله در چند صورت مکروه است: 1.با عجله نماز گزاردن. 2. تلاوت قرآن با عجله. 📚( احکام دو دقیقه ای، جلد سوم، صفحه 59 )
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام حیدری کاشانی با موضوع سبقت گرفتن در خیرات
🔷دو نکته دربارۀ عادت 🔸1.آنچه بر اثر تکرار، جزء رفتار اکتسابی و گاه غیر ارادی انسان شود، عادت نامیده می شود. 🔹2. عادت ها دو گونه اند. بخشی مطلوبند همچون: عادت به نماز اول وقت، شرکت در نماز جماعت، صدقه دادن و .... 🔺مستحب است والدین، کودک ممیز خود را به نماز خواندن و سایر عبادات و نیز اخلاق و رفتار پسندیده عادت دهند. 🔸و بخشی از عادت ها نامطلوب و حرام است همچون: اعتیاد به مواد مخدر، عادت به غیبت کردن، چشم چرانی، بدزبانی و ..... 📚( احکام دو دقیقه ای، جلد سوم، صفحه 59 )