💥نمونه آخوندهای لندنی..!
✔️ خیلی تکان دهنده
🔹ﺳﻔﯿﺮ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ، ﻗﺘﻞ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺘﺎﺏ "ﺣﻘﻮﻕ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ" ﭼﻨﯿﻦ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﻨﺪ:
🔸ﻗﺎﺋﻢﻣﻘﺎﻡ ﻓﺮﺍﻫﺎﻧﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺘﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺨﺮﯾﻢ.
➕ﻫﺮ ﺭﺷﻮﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﻭ ﻣﯿﺪﺍﺩﯾﻢ، ﻣﯿﮕﺮﻓﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﻪ ﺷﺎﻩ ﻣﯿﺪﺍﺩ ...!
💠ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺖ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﭘﻮﻝ ﮐﺮﺩﻡ ...!
🔰ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﭘﻮﻝ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺷﺪ، ﺷﺒﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺟﻬﺖ ﻋﻮﺍﻣﻠﺶ ﺑﺪﻭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ: ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﻭﯼ ﺭﺍ ﺗﮑﻔﯿﺮ ﮐﻨﻨﺪ ...!؟
♦️ﻓﺮﺩﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﺟﺪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺭﻭﺣﺎﻧﯿﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﻨﺒﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﺑﺎﻧﮓ ﺑﺮ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ: ﮐﻪ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺍﻭ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﺳﻼﻡ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﺯﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ... .
✖️ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﮔﺮﻓﺖ ﺷﺎﻩ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻋﺰﻝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ، ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻗﺘﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻭﻃﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﺭﺍ ﺍﻣﻀﺎﺀ ﮐﺮﺩ.
🔘ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺁﻥ ﺑﺰﺭگﻣﺮﺩ، ﺳﻮﺍﺭ ﺑﺮ ﺍﺳﺐ ﺷﺪﻡ ﺗﺎ ﻭﺍﮐﻨﺶ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺑﺒﯿﻨﻢ.
🔞ﺩﯾﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺑﻠﻪ ﻓﺮﻭﻣﺎﯾﻪ ﺑﺴﺎﻥ ﺷﺐ ﻋﯿﺪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﮐﺸﯿﺪﻩ
🚫ﻭ ﮐﺸﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﺮ ﻣﻠﺤﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ.
💌ﺍﺳﻤﺎﻋﯿﻞ ﺭﺍﺋﯿﻦ/ﺣﻘﻮﻕ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺲ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ چاپ 1347
‼️ اگر... اگر... و باز هم اگر...
⭕️ همیشه پای یک پیمان شکن در میان است!
🔸 اگر صحابه پیامبر پس از غدیر، بیعت شکنی نمی کردند، بیعت ۱۸ ذی حجه سال دهم هجری، آغاز رستگاری مسلمانان بود؛ کسی به خانه دختر پیامبر هجوم نمیبرد، امیرالمومنین خانه نشین نمیشد و یازده امام شیعه یکی پس از دیگری با بی رحمی و به ناحق شهید نمیشدند.
🔹 اگر شیعیان پیامبر و امیرالمومنین بر سر پیمان خود با امام زمانشان میماندند، اسلام بدست حاکمان فاسد و ظالم و جاهل نمی افتاد و ضلالت و هوای نفس جای هدایت و سیره اهل بیت را نمیگرفت.
🔸 بین خودمان بماند، حال و روز شیعیان عصر غیبت هم چندان خوب نیست! ۱۱۸۰ سال، فرصت کمی برای همرنگ و همراه و یار امام زمان شدن نبود. اگر با امام بیعت کرده بودیم و پای عهد خود مانده بودیم، روز نهم ربیع امسال، غدیر ثانی شیعه بود؛ ظهور محقق شده بود و #عید_بیعت را با حضور مهدی موعود جشن میگرفتیم.
خدا کند عید بیعت امسال، زمینه ساز ظهور باشد.
👥 وعده ما نهم ربیع در سراسر کشور در اجتماع مردمی #عید_بیعت (پنجشنبه ١۶ آبان) و تجدید عهد با امام زمان
اطلاعات بیشتر و محل های برگزاری اجتماع در سراسر کشور در سایتِ
Eidebeyat.ir
⭕️ یاران امام در دوران غیبت
❓آیا امام زمان(ع) در دوران غیبت، یاری دارند؟
🌸 از برخی روایات برمیآید که در دوران غیبت، گروههای برگزیدهای از مؤمنان راستین، وظیفة یاری امام را برعهده دارند.
🌷 شیخ کفعمی فرمودهاند:
«گفته شده است زمين هرگز از [يک] قطب، چهار نفر از اوتاد، چهل نفر از ابدال، هفتاد نفر از نجبا و سيصد و شصت نفر از صالحان خالي نميماند. پس قطب همان مهدي است که درود خدا بر او باد. اوتاد هم کمتر از چهار نفر نخواهند بود؛ زيرا جهان مانند خيمهاي است و [امام] مهدي مانند عمود اين خيمه و اوتاد طنابهاي آن هستند. البته گاهي اوتاد از چهار نفر هم بيشتر میشوند. ابدال بيش از چهل نفر، نجبا بيش از هفتاد نفر و صالحان بيش از سيصد و شصت نفرند. چنين به نظر ميرسد که خضر و الياس از اوتاد و پيوسته پيرامون قطب هستند.»1
🌼 در اینجا به معرفی ویژگیهای هر گروه میپردازیم:
1. اوتاد: خداوند در حدیث معراج در توصیف اوتاد فرموده است:
«اي احمد! ميداني به خاطر چه چيز تو را بر ديگر پيامبران برتري دادم؟» رسول گرامي اسلام عرض میکند: به خدا سوگند، نه. پس خداوند ميفرمايد: «به خاطر [نوع] آفرينش، خوشخلقي، بخشندگي و مهرباني نسبت به مردمان. اين چنين هستند اوتاد زمين و کسي از جمله اوتاد نمیشود مگر به واسطه وجود اين صفات»2
2. ابدال: حضرت رسول(ص) در توصیف این گروه فرمودهاند:
«پيوسته چهل نفر از امت من هستند که قلبهايشان همانند قلب حضرت ابراهيم است. خداوند به وسيله آنها بلاها را از اهل زمين دور ميگرداند که به آنان ابدال گفته میشود. سپس رسول خدا فرمود: بدانيد که اينان هرگز اين مقام را از خواندن نماز و گرفتن روزه و پرداخت صدقه به دست نياوردند. عرض کردند: اي رسول خدا! پس به چه چيز به اين مقام رسيدند؟ پيامبر فرمود: به وسيلة جود و بخشش و خيرخواهي براي مسلمانان.»3
3. نجبا: اینها مأمور اصلاح امور مردم هستند و در حقوق خلق حقّ تصرّف دارند. نجبا از نظر جایگاه و مقام معنوی از اوتاد و ابدال پایینتر هستند.
4. صلحا: شیخ کفعمی معتقد است است:
5. صالحان، مردمان پرهيزکاري هستند که به صفت عدالت آراسته شدهاند. گاه از آنان گناه سرميزند، ولي با طلب آمرزش و پشيماني آن را جبران میکنند. خداي تعالي ميفرمايد: «در حقيقت، کساني که [از خدا] پروا دارند، چون وسوسهاي از جانب شيطان بديشان برسد [خدا را] به ياد آورند و بناگاه بينا شوند.»4
6. نقبا: اینها سالاران و پیشوایانی هستند که بر احوال مردم، معرفت دارند.
7. رجال الغیب: گروهي از مردان خدا که از نظر مردم دنيا پوشيدهاند و جهان به وجود ايشان قوام دارد.
🔅 در پایان ذکر این نکته از زبان شیخ کفعمی، خالی از لطف نیست:
گفته شده است: هرگاه يکي از اوتاد چهارگانه کم شود، يک نفر از گروه چهل نفره (ابدال) جانشين او میشود. و هنگامي که يک نفر از گروه چهل نفره کاسته شود، فرد ديگري از گروه هفتاد نفره (نجبا) به جاي او قرار ميگيرد و اگر يکي از گروه هفتاد نفره از دست برود، به جاي او کسي از گروه سيصد و شصت نفره (صالحان) گذاشته میشود. در صورتي که يکي از اين گروه سيصد و شصت نفره کم شود، شخصي از ساير مردم جايگزين او میشود.5
💌1. ابراهيم بن علي کفعمي، «المصباح»، قم، الرضي و زاهدي، 1405 ه .ق.، 534 ص.
2. شيخ حر عاملي، «الجواهر السنية في الأحاديث القدسية»، قم، مکتبة المفيد، ص 200
3. المعجم الکبير، ج 10، ص 224، به نقل از: همان.
4. سوره اعراف (27)، آيه 201
5. المصباح، ص 535،
❌ خیلی تکان دهنده
➖ نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:
♦️ در کمیسیون برجام به ظریف گفتم بند فسخ برجام کجاست؟/
🔰 عصبانی شد و گفت دوازده سال همین چیزها را میگویید که توافق نشده/ ما اعتماد داریم.
🔻وی امروز در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به خلف وعده آمریکا در عمل به تعهدات برجامی، به شکلگیری کمیسیون ویژه برجام در مجلس نهم پرداخت و گفت: در کمیسیون ویژه برجام به آقای ظریف گفتم شما دیپلمات هستید و ما هم دیپلمات هستیم. شما اگر به همین میدان بهارستان بروید و بگویید خانه شصت متری برای اجاره نیاز دارم، یک مبایعهنامه چند صفحهای در مقابل شما میگذارند که چند چند بند آن راجع به فسخ قرارداد است.
🔹نقوی حسینی ادامه داد: به آقای ظریف گفتم میشود یک بند راجع به فسخ توافق را در برجام به ما نشان دهید؟ اگر آمریکا قرارداد را فسخ کرد تکلیف چیست؟ آقای ظریف عصبانی شد و گفت که "اگر" چیست؟ دوازده سال است همین حرفها را میگویید که توافق نشد. ما اعتماد داریم و توافق کردیم.
🔹عضو کمیسیون ویژه برجام در مجلس نهم، به خروج آمریکا از برجام اشاره کرد و گفت: وقتی آمریکا از برجام خارج شد، دستگاه دیپلماسی هیچ اهرمی در برجام را پیدا نکرد و درنهایت به قانون پیمان مودت استناد کرد که سال ۱۳۳۴ بین ایران و آمریکا بسته شده بود و با استفاده از آن، نسبت به خروج آمریکا از برجام شکایت کرد.
🔹نقوی حسینی، در ادامه، یکی از مهمترین عرصههای مواجهه ایران و آمریکا را مسئله نفوذ دانست و گفت: طرح موضوع نفوذ، ناشی از توهم توطئه نیست، بلکه بسیار جدّی و واقعی است، تا جایی که نفوذ در بیخ گوش برخی آقایان و در منزل آنها وجود دارد. گزارشهایش را ما دیدهایم.