eitaa logo
در مسیر ظهور
126 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
5هزار ویدیو
35 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رییسی: با چند اهانت و متلک از میدان خارج نمی‌شوم 🔹در دوره قبلی انتخابات، بالاترین تخریب‌ها و تهمت‌ها علیه من و خانواده‌ام صورت گرفت اما من با این‌گونه حرف‌ها جا نمی‌زنم. این روزها هم در فضای ضدانقلاب زیاد من را تخریب می‌کنند اما من در این میدان خودم را خدمتگزار مردم می‌بینم. 🔸من از مردم می‌خواهم که در انتخابات شرکت کنند. برخی می‌خواهند صدای شما را خاموش کنند. نباید صدای شما خاموش شود؛ صدای شما باید با رأی‌تان طنین‌افکن شود.
✨﷽✨ 🔴ما عیب‌های خودمان را نمی‌بینیم! ✍مدام در تصورمان پیراهن قربانی به تن کرده و مظلوم‌نمایی می‌کنیم. ما مسئولیت رفتارهای خودمان را به عهده نمی‌گیریم و حواسمان نیست خودمان چقدر رنجانده‌ایم؟ چقدر زخم زده و چقدر مقصر بوده‌ایم. ما انگشت‌های اتهام را به سمت هرکسی می‌گیریم، جز خودمان و هرکسی را مقصر و گناهکار قلمداد می‌کنیم، بی‌آنکه حتی یک‌بار مقابل آینه بایستیم و از خودمان بپرسیم: سهم من در بروز اینهمه اشتباه و آسیب چیست؟ که کدام اشتباه را من کرده‌ام و کدامین زخم‌ را من زده‌ام؟ که دیگران هم مثل من احساس دارند و با هر حرف و رفتاری ممکن است تا مدت‌ها رنجیده‌خاطر باشند. که دیگران هم مثل من حق دارند دلگیر شوند و از من فاصله بگیرند. هیچ‌وقت حرف‌ها و رفتار‌های خودمان را ورق زده‌ایم؟ که آه از من! فلانی را چقدر رنجاندم! که چطور توانستم اینقدر ظالم باشم و احساسات آدمِ مقابلم را نادیده بگیرم؟ حقیقت این است که بیشترِ ما ترجیح می‌دهیم حتی در تصوراتمان، یک مظلومِ بی‌گناه باقی بمانیم، تقصیرات خودمان را نپذیریم و حتی گاهی فرافکنی کنیم. شاید فکر می‌کنیم این به نفع ماست که از امتیازات نقش معصومِ قربانی، بهره‌مند باشیم. که اگر هرکسی کوتاهی و ضربه‌هایی که می‌زد را می‌پذیرفت و در قبال آن‌ها احساس گناه می‌کرد، الآن یک مشت زخمیِ آسیب‌دیده نبودیم که یکدیگر را متهم می‌کنند، مدام برای تلافی، به هم زخم می‌زنند و از جهان و روزگار دلگیرند. همه‌ی ما به یک آینه نیاز داریم، آینه‌ای که انعکاس رفتارهای خودمان را هزاران بار به ما نشان بدهد تا هزاران دفعه ببینیم و شاید متقاعد شویم که در اکثر وضعیت‌های نامناسبِ موجود، خودمان هم تقصیر کاریم.
فتوای امام خمینی(ره) دربارۀ انتخاب رئیس جمهور «قضیه سپردن یک مملکتی است به‌دست کسی که اگر ناباب از کار درآید صدمه به اسلام می‌زند. جمهوری اسلامی را از بین می‌برد. این یک مسئلۀ حیاتی است برای شما، برای اسلام و مسلمین. آسان این را نگیرید که ما دخالت نمی‌کنیم. یک دسته بگویند ما دخالت نمی‌کنیم از باب اینکه امر سیاسی است، به ما چه؟ این امر سیاسی به همه مربوط است... در قضیۀ رئیس‌جمهور تعیین رئیس‌جمهور یکی از چیزهایی است که بر همۀ مسلمان‌های ایران، بر همۀ مکلّف‌های ایران واجب است.» (صحیفۀ امام/ج۱۵/ص۱۷)
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رسیدن به پیروزی در انتخابات به هر وسیله‌ای؟ 🔻این کسانی که به راحتی در مناظره‌ها دروغ میگویند و تهمت می‌زنند چه بلایی سر مردم می‌آورند؟ 🔻اگر دین درست معرفی شده بود مردم می‌دانستند گناه هزار دروغ و غیبت به اندازه یک حرف غیرمنصفانه سیاسیون نیست! 👈🏻بخشی از سخنان امروز علیرضا پناهیان درباره مناظره کاندیداها
علیرضا پناهیانagar-delsooz-iran-hasti-besmellah.mp3
زمان: حجم: 1.65M
🇮🇷 اگر دلسوز ایران هستی، بسم الله ... ✊🏻 باید با یک کار مجاهدانه یأس و ناامیدی که دولت در بین مردم ایجاد کرده را از بین ببریم.
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد 📃 «"جفری ساکس" مهندس فروپاشی اقتصادی کیست!؟» ◽️ عامل سازمان سیا و همکار "جورج سوروس‌" با چه هدفی در سال ۱۳۹۵ وارد کشور شد و با چه کسی دیدار داشت!؟ ◾️سناریویی‌ که از شوروی گرفته تا لهستان و بولیوی و آرژانتین اجرا شد و حالا نوبت ایران است. 📥 دانلود سخنرانی کامل این کلیپ 👇 🌐 https://t.me/masaf/50873 📥 لینک دانلود با کیفیت‌های مختلف👇 🌐 aparat.com/v/CJLEN
5.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همتی در گذشته: اف.ای.تی.اف تاثیری در بازار ارز و روابط تجاری ما ندارد همتی در حالی امروز با فرار از پاسخگویی به سؤال مطرح شده در مناظره، موضوع اف.ای.تی.اف را مطرح کرد که پیشتر گفته بود: قبلا هم گفته‌ام هر اتفاقی درباره اف.ای.تی.اف بیفتد از آنجایی که ۹۰ درصد معاملات تجاری ما از مسیرهای تحریم‌ناپذیر انجام می‌شود، نمی‌تواند تاثیری در این مقطع در بازار ارز و روابط تجاری ما داشته باشد.
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نسبت به اطرافمون‌ بی‌اهمیت نباشیم، شاید بشه حتی جون‌ یکی رو نجات داد
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: داد مردم را درآوردید/از تهمت خسته نشدید؟/اگر مشکل مردم با اهانت به من حل می‌شود این کار را بکنید یکی از دغدغه‌های مردم بی‌صداقتی برخی از مسئولین است. خسته نشدید از این همه تهمت و اهانت به من؟ چرا این همه دروغ می‌گویید؟ چرا به شعور مردم اهانت می‌کنید؟ مردم هم من را دیده‌اند و هم شما را. اگر مشکل مردم با اهانت کردن به من حل می‌شود این کار را بکنید اولین بار در تاریخ سیاسی کشور می‌دانید چه کسی آمد و گفت من نامزد پوششی هستم. شما باید پاسخ بدهید چرا داد همه را در آوردید. من معتقدم به رقابت و مشارکت. در روز اول قوه قضائیه همه شکایت‌ها را پس گرفتم و هیچ روزنامه‌ای را نبستم. می‌گویید چرا من به کارخانه‌ها سر زدم؟ چون شما من را گرفتار کردید. این چیزها پیش روی مردم است. من مدیرِ نشستن در اتاق نیستم. شما باید پاسخ دهید که چرا من باید با تولیدکنندگان کار داشته باشم؟ چرا داد همه را درآوردید؟
🔺جدیدترین پست صفحه‌ رهبر انقلاب در واکنش به رفتارهای توهین‌آمیز برخی کاندیداها در مناظرات
شکایت استاد اقتصاد محسن رضایی از عبدالناصر همتی به دلیل تهمت و توهین 🔸دکتر مسعود درخشان، استاد تمام دانشکده اقتصاد و از اقتصاددانان برجسته کشور، در واکنش به اظهارات عبدالناصر همتی درباره نحوه تحصیل و اخذ مدرک دکترای اقتصاد محسن رضایی با ارسال نامه‌ای به وزیر علوم، ضمن ابراز شکایت از همتی، خواستار تشکیل دادگاه ویژۀ رسیدگی به این‌گونه جرائم شد. 🔸درخشان نوشته است: سخنان آقای همتی نه تنها توهین بارزی به شخصیت علمی آقای دکتر رضایی است بلکه اینجانب و سایر استادانی که افتخار تدریس به ایشان را داشتیم در مظان اتهام قرار گرفته‌ایم که خلاف اخلاق معلمی عمل کرده و استاندارد دوگانه داشته‌ایم.
تاکنون همتی حاضر به مناظره با جلیلی و زاکانی نشده است 🔸جلیلی بلافاصله بعد از مناظرات در توییتر خود نوشت:‏ آقای همتی در چهار دقیقه نمی‌شود در مورد مباحث اقتصادی صحبت کرد؛ بعد از مناظره شما را دعوت می‌کنم بلافاصله در تلوبیون با هم مناظره کنیم. 🔹همچنین، مسئول بسیج دانشگاه علامه طباطبائی گفت: پس از دعوت زاکانی از همتی برای مناظره، طی نامه‌ای آمادگی خود برای میزبانی این مناظره در دانشکدهٔ اقتصاد دانشگاه را اعلام کردیم اما بعد از تماس‌های مکرر با ستاد همتی، گفتند که این نامزد حاضر به مناظره با زاکانی نیست.