🔺دستاورد جدید محققان ستاد اجرایی فرمان امام در تولید و ساخت داروی ضدکرونایی
🔸رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: داروی تزریقی "Remdesivir" که مجوز وزارت بهداشت را هم دریافت کرده، درحال حاضر بعضاً تا 60 میلیون تومان در بازار سیاه به فروش میرسد؛ اما داروی ساخته شده توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با قیمت مصوب وزارت بهداشت ارائه خواهد شد.
🔸این دارو که مختص بیماران کرونایی است، از هفته آینده وارد بازار خواهد شد.
▪️كسى كه ترور #قاسم_سليمانى رو افتخار ميدونه ميگه اين ٣نفر رو #اعدام_نكنيد
زياده عرضى نيست
💬 حامد پهلوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وداع سوزناک فرزند شهید جهادگر بسیجی جمال کریمی با پیکر مطهر پدرش
🔹چند شب گذشته تروریستهای مزدور دو بسیجی را در منطقه اورامان در حال توزیع بستههای کمک مومنانه برای مستمندان را به شهادت رساندند.
🔺بعد از ترامپ، نتانیاهو هم بلبل زبان شد
🔹نخست وزیر رژیم کودککش صهیونیست که سابقه طولانی در مواضع و اقدامات ضدایرانی دارد مدعی حمایت از کرامت مردم ایران شد و به هشتگ #اعدام_نکنید پیوست.
کم کم داره یادگیری زبان فارسی در جهان فراگیر میشه، آموزش و پرورش ما در این زمینه موفق عمل کرده😂😂
پدری حکیم و دور اندیش
با فرزندانی ...
مدعیان سیاست و دیپلماسی اصرار بر برجام بد فرجام کردند تا پدر را ناچار به یک قرارداد سازند اما پدر با تعیین خطوط قرمز مهم شکوه علم و سیاست یک مرد الهی را در مقابل چشم جهانیان عالم سیاست به نمایش گذارد.
اما همان مدعیان با عبور از خطوط قرمز برجام منعقد کردند که یک معامله نبود بلکه یک خسارت محض بود.
اما پدر باز هم خواست به کمک فرزندان خطا کار بیاید و آنها را راه بنماید ؛« اگر آنها پاره کنند ما آتش خواهیم زد» [اما برای مدعیان فایده ای نداشت]
وقتی کدخدا برجام را پاره کرد صاحب اصلی برجام دست پاچه و به فاصله چند ساعت به میدان آمد. آمد و آورد؛ «برجام پاره نشده بلکه یک مزاحم کم شده.»
اما این پدر حکیم که روشش تدبیر است و نه تحکم. ساکت و استخوان در گلو مظلومانه نشست تا شاهد فرصت سوزی مجدد فرزندان ناخلف باشد.
اما تدبیر کرد تا همان فرزندان ناخلف برجام شان را در مدت ریاست شان آب و جارو کنند .
و اما اکنون
دست تدبیر آن پدر پیر و فرزانه دنیا را تکان داده است و میخواهد معادله های جهانی را بهم بریزد اینک نه برجام و خسارت محض بلکه معامله ای مهم در حال وقوع است.معامله ای که هنوز قطعی نشده آمریکا و انگلیس و دوستداران آنها را بهم ریخته است.
بله ما میدانیم که تجارت ریسک دارد اما این دیگر تجارت است با مختصات یک تجارت آبرومندانه و نه یک خسارت محض شرمگینانه
با احترام
حسینی لیلابی
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع از لرستان مظلوم
#نماینده_شجاع_انقلابی