🔻آیتالله حسینیبوشهری در دیدار اعضای مجمع هماهنگی جبهه نیروهای انقلابی:
❇️ تخریب فرهنگ، تحمیل فرهنگ و تسلیم ملت سه هدف اصلی دشمن است
◻️دشمن با جنگ رسانه ای و ترکیبی تلاش می کند مزیت های دینی و اخلاقی ملت ایران را از بین ببرد و امروز ما در یک میدان جنگ ترکیبی با دشمن قرار داریم.
◻️ دشمن سه هدف را دنبال می کند. اولا فرهنگ جامعه را بگیرد، سپس فرهنگ خودش را جایگزین کند و زمانی که این دو امر محقق شد، تسلیم در مقابل دشمن اتفاق می افتد.
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #معرفی_کتاب
📘 شرح کتاب الشخص الاعتباری
🔹 برای تسهیل و کمک به ارتقای علمی تدریس و تدرّس طلاب و اساتید، شرح کتاب الشخص الاعتباری منتشر شد.
🔹 به گزارش خبرگزاری حوزه، در جهت تسهیل و کمک به ارتقای علمی تدریس و تدرّس طلاب و اساتید، شرح کتاب الشخص الاعتباری که حاصل تدریس حجتالاسلام و المسلمین قدیرعلی شمس است، منتشر شد.
🔹بر اساس این گزارش: وی از اساتیدی بود که در کنار اساتید برجسته لجنه فقه معاصر، در تدوین کتاب «الشخص الاعتباری» نقش محوری داشت. لذا مطالعه این شرح میتواند در درک عمیقتری از مطالب تأثیر بهسزایی بگذارد.
🔹 جلد اول کتاب «شرح کتاب الشخص الاعتباری» هماکنون چاپ شده و در کتابفروشی حوزه در میدان روح الله قابل تهیه است. جلد دوم این کتاب نیز در حال آماده سازی است و تا انتهای پائیز منتشر می شود.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
❇️ سند و فضیلت زیارت عاشورا
◻️زیارت عاشورا گرچه به حسب ظاهر از امام باقر و امام صادق (علیه السلام) نقل شده؛ اما در واقع این زیارت از ناحیه خود خداوند متعال نازل شده و از احادیث قدسی است، چون شیخ عباس قمی، در مفاتیح الجنان از امام صادق علیه السلام نقل می کند که: آن حضرت از پدر بزرگوارش و ایشان از اجداد طاهرینش و آنان از پیامبر اکرم(ص) و آن حضرت از جبرئیل و جبرئیل از خداوند متعال نقل می کنند که حضرت احدیت به ذات مقدس خود قسم خورده که هر کس امام حسین(ع) را با این زیارت، از دور یا نزدیک زیارت کند، زیارت او را می پذیرم و خواهش و حاجت او را برآورده می کنم و فوز به بهشت و آزادی از جهنم را به او عطا می کنم و شفاعت او را در حق هر کس که بخواهد قبول می نمایم»
◻️ سپس امام صادق (ع) به صفوان می گوید: «هرگاه حاجتی پیدا کردی این زیارت را بخوان که برآورده خواهد شد»
◻️ همچنین در بحارالانوار از علقمه بن محمد حضرمی از امام باقر( علیه السلام) حدیثی را نقل کرده که مضمونش چنین است که حضرت فرمود: «هر کس امام حسین(ع) را با این زیارت (زیارت عاشورا) زیارت کند خداوند متعال صدهزار هزار درجه به او بدهد و مثل کسی باشد که با امام حسین(ع) شهید شده باشد و از آن روزی که امام حسین(ع) شهید شده و هر پیغمبر و رسولی و هر کس که آن حضرت را زیارت کرده، خداوند ثواب همه آنها را در نامه اعمال او بنویسد.»
📢کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #حدیث_روز
🔸امام مهدی علیه السلام: ـ في زِيارَةِ النّاحِيَةِ: السَّلامُ عَلَيكَ ، سَلامَ العارِفِ بِحُرمَتِكَ . . . سَلامَ مَن قَلبُهُ بِمُصابِكَ مَقروحٌ، و دَمعُهُ عِندَ ذِكرِكَ مَسفوحٌ، سَلامَ المَفجوعِ المَحزونِ، الوالِهِ المُستَكينِ.
🔹از زيارت ناحيه: سلام بر تو، سلام كسى كه از مقام تو آگاه است ... و سلام كسى كه دلش از مصيبت تو، زخمى است و اشكش هنگام ياد تو، جارى است و سلام فاجعه ديده اندوهناك و سرگردانِ مسكين!
📚 المزار الكبير : ص ٥٠٠ ح ٩
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #سخن_بزرگان
🔻علامه محمدتقی جعفری قدسسره
🔸اگر پیشتازان جوامع، هدف عالی حیات را برای مردم روشن نکنند، از رشد و تکامل موجود تشنه کمال، جلوگیری به عمل آوردهاند.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #اخلاق_در_حوزه
🔸قانع کردن نفس با استدلال، راهی برای کنترل نفس
🔻آیت الله شب زنده دار
🔹یکی از راه هایی که انسان می تواند بواسطه آن تصمیم خود را تقویت کند تا در مقابل خواسته های نفس مقاومت کند روزه داری است، با روزه داری شخص اراده را قوت می بخشد و می تواند در مقابل خواسته ها مقاومت کند.
🔹دومین راه کنترل نفس و رعایت تقوا را قانع کردن نفس با استدلال و برهان می باشد. یکی از راه های مسلط شدن بر خواسته های نفسانی این است که انسان نفس را قانع کند و راه را بر او ببندد و وقتی نفس راهی نیابد در برابر انسان خضوع می کند.
🔹 اگر شخصی تقوای الهی پیشه کند و در انجام کاری، از راه هایی که مورد رضایت خداوند نیست پیش نرود، خداوند آسانی کار را برای او قرار می دهد؛ « وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یُکَفِّرْ عَنْهُ سَیِّئَاتِهِ وَیُعْظِمْ لَهُ أَجْرًا » و همچنین اگر کسی تقوای الهی را پیشه کند، خداوند آلودگی های او را می پوشاند.
🔹خداوند وعده داده است که در صورت تقوا پیشه کردن سیئات را می بخشم و توبه هم نیازی ندارد مگر اینکه بگوییم توبه از واجباتی است که تقوا اگر قرار باشد که حاصل شود باید توبه واجب هم باشد.
🔹 اثر خود تقوا مانند توبه است که بخشی از گناهان را می بخشد و خداوند متعال اجر باعظمت و بزرگی برای او قرار می دهد؛ در بیان امام جواد (ع) هست که ایشان بعد از دعوت به تقوا، توجه به آیه « إِنَّ لِلْمُتَّقِینَ مَفَازًا » می دهند؛ تقوا رستگاری است.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #معرفی_کتاب
📘 راز ماندگاری قرآن
🔹استاد جاودان سلسله جلساتی با عنوان فعالیت های پیامبر(ص) در خصوص ترویج و گسترش قرآن برگزار و مقالاتی نیز در این زمینه تألیف کردند. کتاب «راز ماندگاری قرآن» خروجی تدوین یافته این جلسات و مقالات از استاد است.
🔹مولف معتقد است که پیامبر(ص) در کنار معرفی اهل بیت(ع) به مردم، «قرآن» را نیز به عنوان ثقل مهم دیگری، به خوبی معرفی نموده و در راستای فهم دقیق مردم از اسلام به تفسیر و توضیح، تبلیغ و گسترش معارف قرآنی پرداختند. وی در یک چارچوب کلی، این اقدامات را از این قبیل می داند:
1. اقدام به یادگیری خواندن و نوشتن به مسلمانان.
2. تعلیم قرآن توسط خود پیغمبر(ص) به صورت عمومی (شیوه روخوانی و تفسیر ۱۰ آیه ای) و خصوصی.
3. تشویق به کتابت قرآن و مدیریت آن و همچنین تشویق به فهم، حفظ و تدبّر در آن.
4. تربیت مبلغ و اعزام آنها به مناطق مختلف.
🔹در خلال تبیین این اقدامات، اقدامات پس از رحلت پیامبر(ص) ـ که از جانب خلفا و دیگران رخ داده بود ـ را به تصویر می کشد تا فهم درستی از فعالیت های قرآنی در دوره صدر اسلام برای مخاطبین شکل بگیرد. از ویژگی های این اثر، بیان و تحلیل نصوص تاریخی موجود در سیره فرهنگی رسول خداست که می تواند در فهم مسائل علوم قرآنی (همچون کتابت، جمع آوری قرآن و...) و همچنین شیوه تدبّر و ترویج قرآن به ما کمک کند.
🔹مولف، کتاب «راز ماندگاری قرآن» را در قالب ۷ فصل و در ۱۷۶ صفحه به نگارش در آورده است. این اثر توسط نشر واژه پرداز اندیشه چاپ و عرضه شده است.
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_َhowzah
🌐 ofoghhawzah.ir
💠 #حدیث_روز
🔸امام صادق علیه السلام: إنَّ السَّماءَ بَكَت عَلَى الحُسَينِ بنِ عَلِيٍّ عليه السلام ويَحيَى بنِ زَكَرِيّا عليه السلام ، ولَم تَبكِ عَلى أحَدٍ غَيرِهِما. قُلتُ: وما بُكاؤُها؟ قالَ: مَكَثوا أربَعينَ يَوما تَطلُعُ الشَّمسُ بِحُمرَةٍ وتَغيبُ بِحُمرَةٍ .
🔹 «آسمان بر حسينبنعلى و يحيى بن زكريّا گريست و براى هيچكس جز اين دو گريه نكرد». گفتم: گريهاش چگونه بود؟ فرمود: «چهل روز خورشيد با سرخى بر مردم طلوع مىكرد و با سرخى غروب مىنمود» .
📚 كامل الزيارات: ص ١٨٦ ح ٢٦٠
📢 کانال رسمی هفتهنامه افق حوزه
🔰http://Eitaa.com/ofogh_howzah
🌐 ofoghhawzah.ir