ویژه نامه شهادت حضرت زهرا 2.pdf
2.26M
🏴 ویژه نامه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها 2
🔰 @ofogh_howzah
⚫️ از مرجع فقيد جهان تشيع، آيةاللهالعظمي بهجت قدس سره، نقل شده است: اينكه حضرت زهراعلیها السلام بعد از آنهمه مظلوميت، در حال احتضار وصيت نمود كه شبانه دفن گردد، بحارالانوار/49/192؛
كار عجيبى بود كه نظير كار پيغمبران علیهم السلام است؛ زيرا كار كسى كه نزاع كند و مغلوب شود و كشته و شهيده گردد و عليه او قضاوت بشود و آنهمه بلاها را ببيند، و با اينحال راهى را پيدا كند كه خود را مثل غالب جلوه دهد و غالب بودن خود را به ديگران نشان دهد، به كار پيغمبران و اعجاز شباهت دارد، راهى كه فكر بشر از فهم آن عاجز بود و آن اينكه وصيت نمود، بدون تشييع، شبانه دفن گردد. اگر دستگاه حكومت و خلافت به فكرشان مىرسيد كه حضرت زهراعلیها السلام چنين كارى را مىخواهد بكند، به منزل آنحضرت وارد مىشدند و از انجام آن جلوگيرى مىكردند. بعد از دفن نيز راهى جز نبش قبر آنحضرت نبود كه حضرت اميرعلیه السلام از آن جلوگيرى نمود و نتوانستند كارى بكنند.
در محضر آيةاللهالعظمی بهجت (ره)/ج1/ ص131
🔰 @ofogh_howzah
🔮 ویژهنامه وزین «الحاد جدید»
✅ افق حوزه منتشر کرد
🔺آیتاللهالعظمی سبحانی: آیا علم فیزیک می تواند ماورای طبیعت را نفی کند؟
🔺حجتالاسلاموالمسلمین حمیدرضا شاکرین: جریان شناسی الحاد جدید
🔺گفتگو با حجتالاسلاموالمسلمین محمد سربخشی «رابطه الحاد جدید و فیزیک کوانتوم»
🔺نقد و بررسی تلقی هاوکینگ از خداوند به قلم دکتر همایون همتی
➕ فایل پی دی اف 👇
💠 حدیث روز
🔵 امام على(ع)
💎 خوش بينى، اندوه را مى كاهد و از افتادن در بند گناه مى رهاند
💎 حُسنُ الظَّنِّ يُخَفِّفُ الهَمَّ، و يُنجِي مِن تَقَلُّدِ الإثمِ
میزان الحکمه جلد 6 ص 568
🔰 @ofogh_howzah
☸ احکام روز
‼️ کسی که در اثر ندانستن مساله یا اهمال و سستی، غسل های واجب خود را انجام نداده، نماز و روزه او چه حکمی دارد؟
💠 آیت الله خامنه ای:
اگر در انجام غسلی اهمال و سستی نموده، باید نمازها و روزه هایش را قضا کند و روزه اش علاوه بر آن، کفاره هم دارد. همچنین اگر در اثر ندانستن مساله، غسل نکرده، باید نمازهایش را قضا نماید و در صورتی که در یاد گرفتن مساله کوتاهی نکرده باشد، روزه هایش فقط قضا دارد، و گرنه بنابر احتیاط واجب، کفاره هم دارد. کسی که اصلا نمی دانسته جنابت چیست و جنب کیست، روزه هایش صحیح است. [1]
🌀💠 آیت الله مکارم:
باید نمازها و روزه های خود را اعاده کند و بنابر احتیاط واجب، کفاره روزه ها را نیز بپردازد، و اگر نتوانست، هر چند «مُد» که می تواند به فقرا اطعام کند و اگر نتواند، باید هشتاد و یک روز روزه بگیرد و اگر نتواند، هر چند روز که می تواند به جا آورد و اگر نتواند، استغفار کند و همین اندازه که در قلب بگوید «استغفرالله» کافی است و واجب نیست بعدا که قدرت پیدا کرد، کفاره بدهد. [2]
💠 آیت الله سیستانی:
نمازها باطل است ❌ و روزه اگر غسل جنابت یا حیض یا نفاس را عمدا انجام نداده، باطل است؛ ولی اگر جاهل بوده، باطل نیست. [3]
💠 آیت الله صافی:
باید قضا نماید و نسبت به روزه، کفاره هم به گردن او می آید. [4]
💠 آیت الله سبحانی:
باید نماز و روزه اش را قضا نماید و نسبت به روزه، در صورتی که جاهل مقصر بوده کفاره هم به گردن او می آید. [5]
💠 آیت لله بهجت:
هر غسلی که کرده باشید، هر چند غسل مستحبی، چون قصد وظیفه داشته اید، ممکن است کفایت از غسل جنابت نموده باشد؛ ولی نماز و روزه هایی که یقین دارید بدون هیچ غسلی در حال جنابت به جا آورده اید، باید قضا کنید و کفاره روزه ها را اگر جاهل قاصر بوده و به سوال توجه نداشته اید، ادا کنید، و گرنه کفاره واجب نیست؛ هر چند احوط (احتیاط مستحب) در به جا آوردن آن است. [6].
—---------------
💻منبع:
[1]. خامنه ای: استفتا.
[2]. مکارم، توضیح المسائل، با استفاده از م 1402 و استفتا.
[3]. سیستانی: استفتا.
[4]. صافی: استفتا.
[5]. سبحانی،استفتائات، ج1، س 154.
[6]. بهجت، استفتائات، ج1، س 763 و استفتا.
»> برگرفته از کتاب «رساله مصور»، ج1.
🔰 @ofogh_howzah
✳️حدیث روز
✅وجوب قیام علیه حاکمان جور در کلام امام صادق (ع):
فَأَنْكِرُوا بِقُلُوبِكُمْ وَ الْفِظُوا بِأَلْسِنَتِكُمْ وَ صُكُّوا بِهَا جِبَاهَهُمْ وَ لَا تَخَافُوا فِي اللَّهِ لَوْمَةَ لَائِمٍ فَإِنِ اتَّعَظُوا وَ إِلَى الْحَقِّ رَجَعُوا فَلَا سَبِيلَ عَلَيْهِمْ- إِنَّمَا السَّبِيلُ عَلَى الَّذِينَ يَظْلِمُونَ النَّاسَ وَ يَبْغُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ أُولئِكَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيم.
منکر را با دلهایتان ناخوشایند بدارید و با زبانهایتان نهی کنید و با اِعمال قدرت ، پیشانی کسانی را که مرتکب منکر میشوند، بکوبید و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت کنندهای نهراسید؛ پس اگر اندرز گرفتند و به حق بازگشتند، دیگر کاری با آنان نداشته باشید؛ زیرا مبارزه همواره با کسانی است که به مردم ستم میکنند و به ناحق در زمین فساد برمیانگیزند؛ برای اینان کیفر دردناک است.
📚 وسائل الشيعة، جلد : 11 صفحه : 403
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
🛑 اگر سران کشورهای اسلامی از #اختلافات_داخلی دست بردارند و با اهداف عالیه اسلام آشنا شوند و به سوی اسلام گرایش پیدا کنند، این گونه اسیر و ذلیل استعمار نمیشوند. این اختلافات سران کشورهای اسلامی است که مشکله #فلسطین را به وجود آورده نمیگذارد حل شود.
🛑 اگر هفتصد میلیون مُسْلم، با این کشورهای عریض و طویل، #رشد_سیاسی داشتند و با هم متحد و متشکل شده در #صف_واحد قرار میگرفتند، برای دولتهای بزرگ استعمار ممکن نبود که در ممالک آنها رخنه کنند تا چه رسد به مشتی یهود که از عمال استعمارند.
🔸امام خمینی (ره)؛ 01 بهمن 1349
🔸جلد ۲ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۳۲۲ تا صفحه ۳۲۶
🔰 @ofogh_howzah
☸️ احکام روز
□ گاهی در دید و بازدیدهای نوروزی و فامیلی میبینیم که زنان نامحرم فامیل عکسهای بدون حجاب یا تصاویر دوران کودکی خود را به دیوار نصب کردهاند، حکم نگاه به این تصاویر را بفرمایید.
💠تهیه و تنظیم:حجت الاسلام والمسلمین علیرضا محمدی
✅ پاسخ: اولاً: نگاه به عکس و فیلم آشنایان و کسانی که آنان را میشناسید (هرچند بدون لذت و گناه باشد) حرام است و اگر شرایط نهی از منکر وجود دارد باید به آنها تذکر دهید که این تصاویر را از اتاقهای مهمانی بردارند و در اتاق خصوصی قرار دهند
ثانیاً: خانمی که تصویر خودش را بدون پوشش کافی در معرض دید نامحرمان قرار داده، مثلاً موهایش پیداست و آرایش کرده، باید بداند که حداقل برخی از افراد او را میشناسند و با او فامیل یا آشنا هستند یا اگر هم او را نمیشناسند، برخی عکسها که خاص و با چهرههای زینتکرده است، موجب گناه و باعث مفسده میشود؛ لذا همه فقهای بزرگوار فرمودهاند: اگر این عکسها دیگران را به گناه میاندازد و مفسدهانگیز است، قرار دادنش در فضای عمومی حرام قطعی است.
ثالثاً: اگر نگاه به عکس کودکی زنان نامحرم باعث هتک آنان و تحریک شهوت نشود، اشکال ندارد.
‼️ توجه:
1. خودنمایی کردن به منظور به گناه انداختن دیگران حرام است.
2. رعایت حجاب شرعی در مقابل نامحرم از ضروریات دین است.
‼️ پینوشتها
1. منظور از شناخت، آن است که با او آشنائی داشته باشد و بداند او کیست و از کدام خانواده است . دختر یا همسر چه کسی میباشد و خصوصیات او را بداند (مثلا بتواند تا حدودی او را به دیگران معرفی کند)؛ اما شناختی که از طریق فیلم یا تلویزیون باشد ، و صرف دانستن نام ایشان یا دیدن او در یک فیلم، شناخت حساب نمیشود.
2. حضرات آیات سیستانی و مکارم: اگر از زنانیاند که به حفظ حجاب شرعی پایبند هستند، بنابر احتیاط واجب نگاه کردن به عکس و فیلم آنان جایز نیست.
3. توضیحالمسائل مراجع، م 2439؛ خامنهای، اجوبةالاستفتائات، س 1182؛ مکارم، استفتائات جدید، ج1، س 1024.
4. حضرات آیات خامنهای، سیستانی و مکارم: استفتا.
5. آیتالله سیستانی: نگاه کردن به عکس دوران کودکی زنانی که آنها را میشناسید، اگر عکس دوران کودکی از وضع کنونی زن حکایت کند، بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
🔰 @ofogh_howzah
🌺 ۱۲بهمن سالروز ورود معمار و رهبر کبیر انقلاب اسلامی *حضرت امام خمینی (ره)* به میهن اسلامی ایران و آغاز *دهه مبارک فجر* بر فجرآفرینان مبارک باد.
🔰 @ofogh_howzah