هدایت شده از 🇮🇷روزی یک حدیث🇵🇸
امام باقر علیه السلام:
📝 إِنَّ أَبِی نَظَرَ إِلَى رَجُلٍ وَ مَعَهُ ابْنُهُ يَمْشِى وَ الِابْنُ مُتَّكِئٌ عَلَى ذِرَاعِ الْأَبِ.
قَالَ: فَمَا كَلَّمَهُ أَبِى مَقْتاً لَهُ حَتَّى فَارَقَ الدُّنْيَا.
پدرم مردى را مشاهده کرد که پسرش همراه او راه می رفت و آن پسر به دست پدرش تکیه کرده بود.
فرمود: پدرم با آن پسر از ناراحتی [آن کارش] سخن نگفت تا از دنیا رفت.
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه:50 روایة:8
#حدیث_بداخلاقی
هدایت شده از 🇮🇷روزی یک حدیث🇵🇸
امام صادق علیه السلام:
📝 قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِيَأْذَنْ بِحَرْبٍ مِنِّى مَنْ آذَى عَبْدِيَ الْمُؤْمِنَ وَ لْيَأْمَنْ غَضَبِی مَنْ أَكْرَمَ عَبْدِيَ الْمُؤْمِنَ... .
خداى عزوجل فرماید: آنکه بنده مؤمن مرا بیازارد، به من اعلان جنگ کرده و از خشم من آسوده خاطر باشد آنکه بنده مؤمن مرا گرامى دارد... .
📚 اصول کافى جلد 4 صفحه:51 روایة:1
#حدیث_اخلاق
💠توجّه و بندگی در بیداری ، رمزتوفیق در بیداری برای نماز شب
🌴 آیت ا... بهجت (ره):
🌱این مطلب به یقین ثابت است وخیلی ها هم نقل کرده اند که اگر از حال انسان معلوم شود که می خواهد نماز شب بخواند، بیدارش می کنند و بدون احتیاج به آیات و دعای معهوده؛ و این بیدار کردن به طرق مختلف است. ما برای اوقات خواب خود افسوس می خوریم که چرا برای نماز شب بلند نمی شویم در حالیکه اوقات بیداریمان را به غفلت می گذرانیم! زیرا اگر در بیداری به توجه و بندگی مشغول بودیم توفیق بیدار شدن برای خواندن نماز شب و تهجد و تلاوت قرآن پیدا می کردیم.
🌻کانال افق معرفت🌻
👇👇👇
@ofogh_marefat
🌴 امام باقر و امام صادق عليهما السلام :
ما لَكَ مِن صلاتِكَ الّا ما أقبَلتَ علَيهِ فيها، فإن أوهَمَها كُلَّها أو غَفَلَ عن أدائها لُفَّت فَضُرِبَ بها وَجهُ صاحِبِها .
🌱تنها آن مقدار از نمازت بهره توست كه با توجه قلبى همراه باشد . پس ، اگر كسى در همه نماز سهو كند (حواسش بكلى پرت باشد) يا از اداى آن غفلت ورزد (به وقت نگزارد) آن نماز مچاله و به صورت صاحبش پرت مى شود.
📚بحار الأنوار : ج 59 ص 260 ح 84
🌻کانال افق معرفت🌻
👇👇👇
@ofogh_marefat
✳️منتظران ظهور ⚘⚘⚘⚘⚘
🚩 پاداش روزه اوّل ماه شعبان:
عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ:
قَدْ تَذَاكَرَ أَصْحَابُهُ صلّی الله علیه وآله عِنْدَهُ فَضَائِلَ شَعْبَانَ ... فَقَامَ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ عَلَیهِ السَّلامُ فَقَالَ: بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي يَا رَسُولَ اللَّهِ، صِفْ لَنَا شَيْئاً مِنْ فَضَائِلِهِ لِنَزْدَادَ رَغْبَةً فِي صِيَامِهِ وَ قِيَامِهِ، وَ لِنَجْتَهِدَ لِلْجَلِيلِ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهِ. فَقَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه وآله: مَنْ صَامَ أَوَّلَ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ سَبْعِينَ حَسَنَةً، الْحَسَنَةُ تَعْدِلُ عِبَادَةَ سَنَةٍ.
ابن عباس نقل می کند:
اصحاب رسول خدا صلّی الله علیه وآله درباره فضیلت ماه شعبان صحبت می کردند.
پس امیرالمؤمنین علیه السلام ایستاد و عرض کرد: پدر و مادرم فدای تو ای رسول خدا، مواردی از فضائل ماه شعبان را برای ما بیان نما تا در این ماه رغبت ما به روزه و قیام شبانه افزایش یافته، و در عبادت خداوند عزّوجلّ تلاش نماییم.
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
هرکس روز اوّل ماه شعبان را روزه گیرد، خداوند هفتاد حسنه برای وی می نویسد، به گونه ای که هر حسنه معادل عبادت یک سال است.
✅عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا عَلَیهِ السَّلامُ قَالَ:
مَنْ صَامَ أَوَّلَ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ وَجَبَتْ لَهُ الرَّحْمَةُ.
هرکس روز اوّل ماه شعبان روزه گیرد، رحمت حقّ بر او واجب می شود.
📚 منابع:
۱- بحارالأنوار، ج97، ص69 به نقل از امالی صدوق و ثواب الاعمال
۲- بحارالأنوار،ج97،ص80 به نقل از كتاب فضائِل الْأَشْهُر الثَّلَاثَة
💐💗الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💗💐
🍃🌸🌹🍃🌸🌹🍃🌸🌹🍃
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍🏻 یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱