🔴 شناسایی ۷۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان/۶ بیمار دیگر جان باختند
⭕️ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از بستری شدن ۳۱۴ بیمار مشکوک به کرونا در کردستان خبر داد و بیشترین شمار مبتلایان را مربوط به سنندج اعلام کرد.
🟥 آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک بیمارستانهای استان
🔺 سنندج ۱۹۸ نفر
🔺 مریوان ۱۶ نفر
🔺سقز ۳۳ نفر
🔺قروه ۲۲ نفر
🔺کامیاران ۱۰ نفر
🔺بانه ۱۰ نفر
🔺 بیجار ۱۳ نفر
🔺دیواندره ۱۰ نفر
🔺سروآباد ۱ نفر
🔺دهگلان ۱ نفر
🔵 هم اکنون ۸۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه(ICU) بستری هستند.
⬛️ آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تاکنون ۹۹۲ نفر است 👇
◾️۳۸۳ نفر سنندج
◾️۱۷۴ نفر در سقز
◾️ ۱۰۰ نفر در مریوان
◾️ ۸۱ نفر در بانه
◾️ ۶۷ نفر در قروه
◾️ ۶۵ نفر در کامیاران
◾️ ۵۸ نفر در دیواندره
◾️ ۴۵ نفر در بیجار
◾️ ۱۶ نفر در دهگلان
◾️ ۳ نفر در سروآباد
جانباختهاند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شدهاند.
🔈 شهروندان همچنان روند فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، عدم حضور در تجمعات، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینگی را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک را رعایت کنند در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.
@ofoghkurdestan
🚨 فوت ۲۳۲ بیمار کووید-۱۹ در شبانه روز گذشته
🔹 مبتلایان جدید: ۹۵۹۴ نفر
🔹 قربانیان جدید: ۲۳۲ نفر
🔹 کل مبتلایان: ۱۰۹۲۶۱۷ نفر
🔹 کل قربانیان: ۵۱۷۲۸ نفر
🔹 بهبودیافتگان: ۷۸۷۸۵۳ نفر
🔹 بیماران بدحال: ۵۷۶۰ نفر
سخنگوی وزارت بهداشت:
🔴 در حال حاضر ۳۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۶۰ شهرستان نارنجی و ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
@ofoghkurdestan
♨️متهم شدن حزب دمکرات و اتحادیه میهنی به کشتار تظاهرکنندگان و بازداشت آنها در #زندان های مخفی
🔻سرویس عراق و اقلیم کردستان – یک عضو فراکسیون جنبش تغییر در مجلس عراق، نیروهای وابسته به حزب دمکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان را به کُشتار تظاهرکنندگان در سلیمانیه متهم کرد.
🔻به گزارش کرد پرس به نقل از المستقله، "غالب محمد" در این باره گفت: آنچه در سلیمانیه و سایر مناطق در حال روی دادن است، حمله #شبه نظامیان به شهروندان بی دفاعی است که برای #مطالبه حقوق مشروعشان به خیابان ها آمده اند.
🔻غالب محمد افزود: شبه نظامیان وابسته به حزب دمکرات و اتحادیه میهنی کردستان از داخل مقرهای این دو حزب به سوی تظاهرکنندگانی در مقابل مقرهایشان #تظاهرات می کردند شلیک کردند.
🔻این نماینده کرد مجلس عراق افزود: حداقل شش نفر بر اثر شلیک این شبه نظامیان کشته شده اند.
غالب محمد همچنین گفت: زندان های سری وابسته به #خاندان بارزانی وجود دارد که پر از زندانیان بی گناه اعم از معلمان و تظاهرکنندگان برای مطالبه دریافت #حقوق ماهیانه است.
🔻این عضو ارشد جنبش تغییر در پایان به زندان دیگری اشاره کرد که تحت کنترل نیروهای آسایش وابسته به حزب دمکرات کردستان است و صدها تظاهرکننده بیگناه، فقط به دلیل مطالبه دریافت #حقوق ماهیانه شان از مجموع ثروت های کلان موجود در اقلیم کردستان، که خاندان های بارزانی و طالبانی آن را تحت کنترل دارند در آن در بازداشت هستند.
@ofoghkurdestan
🔴 در واکنش به توهم امپراتوری عثمانی اردوغان ‼️
⚠️ نفوذی ها سوت بلبلی زدن 😐
🔺زیباکلام شماره حساب دریافت کمک منتشر کرد🤦♂
🌀 سلبریتی ها هشتگ زدن اعدام نکنید‼️
🔻 تاجزاده خواستار مذاکره موشکی شد🤦♂
😇 علی مطهری هم درخواست رفع حصر داده 😐‼️🤦♂🤦♂😂
✍ امین مهدوی پور
@ofoghkurdestan
♨️اردوغان تحقیر شد اما عبرت نگرفت‼️
🔻اردوغان با رویای نو عثمانی، می خواست در سوریه و عراق مرتکب سیاست غلطی بشود اما نتوانست. او در توهم احیای #امپراتوری عثمانی بود که ناگهان دید کودتا گران فرش زیر پایش را کشیده اند. و اگر حمایت ایران نبود، ابقای او و دولتش بسیار دشوار می شد.
🔻او، اما به جای قدرشناسی از حمایت ایران، دوباره توهم زده و این بار در باکو، شعری را که در #ایران، درباره جدایی جمهوری آذربایجان از ایران بزرگ خوانده می شود، بر عکس خوانده است!
🔻شعر و شاعری مبتنی بر خرد و حکمت، بسیار ارجمند است. اما یک سیاستمدار، وقتی به شعر خواندنِ پس و پیش و تا به تا می افتد، خبر از #ورشکستگی خویش می دهد.
🔻اردوغان با وجود لفاظی علیه اسرائیل، در ماجرای فتنه انگیزی در سوریه و عراق، در خدمت نقشه "صهیونیسم مسیحی" عمل کرد؛ اما از همان ها، در #کودتای پنج سال قبل خنجر خورد.
🔻با این وجود، گویا او هنوز عبرت نگرفته، که در #فتنه انگیزی صهیونیسم مسیحی در منطقه قفقاز، باز هم پذیرفته نقش پادویی را ایفا کند. او بلا تردید، نتیجه این بلاهت و خوش رقصی را خواهد دید؛ همچنان که صدام و محمد مُرسی، هر کدام به نوعی، نتیجه خوش رقصی های شان را دیدند و چشیدند.
🔻محمد مرُسی به اردوغان نزدیک بود، توهم زد و ضمن مقابله جویی با جبهه مقاومت (به رهبری ایران)، به دشمنان ملت های مسلمان اعتماد کرد؛ تا آن که در اثر #کودتا به زیر کشیده شد و در غربت زندان، در تنهایی مُرد. بدون هیچ سر و صدایی در دنیا.‼️
🔻اردوغان یک بار از خطر جست و اگر اندکی درایت و عبرت اندوزی داشت، پا در همان باتلاق نمی گذاشت. او یک بار تا حد غرق شدن پیش رفت و با حمایت #ایران، نجات یافت. اما گویا کم حافظگی و سفاهت، در کمین وی نشسته و این می تواند یک سیاستمدار را نابود کند.
💬 محمد ایمانی
#روشنگری
@ofoghkurdestan
♨️ تلاش مشکوک برای #اختلاف افکنی میان ملت ایران و عراق به بهانه ترور حاج قاسم
🔹 برخی خط های خبری با هدف انحراف #افکار_عمومی از جنایت اصلی آمریکا و اسرائیل در به شهادت رساندن شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس در حال قوت گرفتن است تا عملیات نظامی و اطلاعاتی بیگانگان را کم رنگ جلوه دهند و این گونه وانمود کنند که کشور همسایه مان عراق از ابتدا از جزئیات این عملیات با خبر بوده و اجازه این عملیات نظامی را به امریکا داده است!
#روشنگری
@ofoghkurdestan
ترامپ: دولت بایدن یک دولت آشفته خواهد بود
▪️ رئیسجمهور آمریکا در پیام توئیتری با تأکید بر اینکه دولت احتمالی جو بایدن یک #دولت آشفته و اسیر رسوایی تقلب در انتخابات خواهد بود، از دادگاه عالی آمریکا خواست که با تغییر دادن نتیجه #انتخابات اجازه ندهد که چنین دولتی بر سر کار بیاید.
@ofoghkurdestan