فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارسال مطالب و فعالیتهای حوزه امور بانوان و خانواده از طریق شناسه (آیدی)⇩⇩⇩
@Olgoo_3
https://eitaa.com/Olgoo23
🧕 لینک دعوت به کانال الگوی سوم:⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
📚همسر اداری تهدیدی جدی برای از بین رفتن ارزش های خانوادگی و اجتماعی شما!. 1⃣قسمت اول ❇️کار و فعالی
📚همسر اداری تهدیدی جدی برای از بین رفتن ارزش های خانوادگی و اجتماعی شما!.
2⃣قسمت دوم
⁉️همسر اداری به چه کسی گفته می شود؟
❇️همسر اداری کسی است که با او وارد رابطه احساسی شده اید. او کسی ست که به درد و دل های شما گوش می دهد و نگران سلامتی شما است. شما با او رابطه عاطفی برقرار کرده اید و نیاز های عاطفی خود را با او ارضا می کنید. شما با او می خندید و شوخی می کنید و ترجیح می دهید راز ها و ناراحتی های خود را با او در میان بگذارید و یا برای حل مشکلات خود از او کمک بگیرید. در یک کلام باید گفت، او همسر شما در محیط کارتان است که خواسته و یا در بیشتر اوقات ناخواسته، توانسته نقش همسر شما را در محیط کاری ایفا کند!
❇️زمانی که در محیط کاری تان، همسر اداری پیدا کردید طبیعی است که بخش زیادی از نیازهای احساسی شما در محیط کاری تامین می شود . بنابراین زمانی که به منزل باز می گردید، به برقراری رابطه ی عاطفی با همسرتان احساس نیاز نخواهید کرد و این شروعی است برای یک فاجعه بزرگ…
#آثار_وتبعات_پدیده_شوم_غربی_همسراداری_در_میان_متاهلین
#بدعت_در_دین
#همسر_اداری_تهدید_جدی_برای_از_بین_رفتن_ارزشهای_خانوادگی_واجتماعی
#مرز_روابط_زن_و_مرد_در_محیط_کار
#اشتباهات_رایج_ارتباطی_بین_زن_و_مرد_در_محیط_کار
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
اگر قبول مسئولیت در مناصب مدیریتی مساوی بود با قبول دردسر و زحمت زیاد+حقوقی همتراز کارمندان زیرمجمو
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠علت انحرافات فکری برخی از متدینین
#همه_ما_در_خطریم
#تلنگر
#دکتر_رحیمپور_ازغدی
#نبرد_عقاید_و_منافع
#کالبد_شکافی_آرمان_فروشی
#مهندسی_معکوس_از_عمل_به_عقیده
#تبیین_واجب_عینی_فوری_وقطعی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
🌷از آن زمان که
پسرها یکی یکی رفتند
همیشه چشم به راهیست
کارِ مادرها ...!
سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ
از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ
و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀
#پنجشنبه_های_دلتنگی🌱
#یاد_شهدا_باصلوات🌱
#سلام_بر_شهدا🌱
#تداوم_راه_شهدا🌱
#با_شهدا_تا_ظهور 🌱
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜هُنَّ لِباسٌ لَکُمْ وَ أَنْتُمْ لِباسٌ لَهُنَّ.
بقره-آیه187
🌟 قرآن در مورد زن و شوهر میفرماید زن و شوهر لباس یکدیگرند.
#دکتر_علی_غلامی
#نقش_و_کارکرد_لباس
#حفظ_آبرو
✍ زن و شوهر نسبت به هم بهمنزله لباس هستند و از یکدیگر بیگانه نیستند. لباسِ هر کدام به هر کیفیتی که باشد، همسر او در جامعه به همانگونه قضاوت میشود.
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
💠اهمیت فرهنگ سازی در موضوع جمعیت يكي از عناصر مهم و شايد محوري ترين مؤلفة فرهنگ، دين است.در تبيين ب
📚 نگرشها و باورهای فرهنگی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر تحولات جمعیتی
⚜نگرش های فرهنگی افراد خانواده در زمینه هایی چون باروری، نقش مادری، کار خانگی و مدیریت بدن از جمله اموری اند که بر روند باروری تأثیر گذارند.
⚜فردگرایی یکی از پیامدهای مهم فرآیند نوسازی است که با غلبه بر فکر، احساس و رفتار انسان مدرن، هویتی نوین را برای وی رقم زده است. انسان مدرن بر خلاف انسان سنتی که به ارزش های جمعی و مصالح اجتماعی ارزش و ترجیح انحصاری می داد، بیشتر به خود، نیازها و خواسته های خویش و آرمان ها و ترجیحات شخصی بها می دهد. در دنیای مدرن، منافع و لذت های فردی، نقش محوری در تعیین روابط، مناسبات و وظایف اجتماعی افراد دارند.
⚜در دنیای مدرن، از جمله اموری که عمیقاً کانون بازنگری قرار گرفته، تصور مرد و زن از هویت مردانه و زنانه و نقش های محول و محقق فردی و اجتماعی آنهاست.
⚜مرد سنتی، در رأس هرم خانواده جای می گرفت و با اقتدار اقتصاد، معیشت، نظم، امنیت، روابط و مناسبات خانواده را مدیریت می کرد و به اقتضای ارزش های نهادینه شده، به کثرت فرزندان علاقه مند بود؛ درحالی که مرد مدرن، معمولاً انتظار دارد که همسرش عنصر فعال اجتماعی باشد و از این طریق در تأمین اقتصاد و رفاه خانواده مشارکت کند و در مدیریت خانواده سهمی بیشتر داشته باشد. این چرخش هویتی درباره زن به گونه ای دیگر روی داده است. زن سنتی، خانواده گرا بود و دغدغه اصلی و کانونی اش خانواده و امور مربوط بدان بود. او الگوی نهادی شده نقش های جنسیتی همچون همسری و مادری و تدبیر امور خانگی را عمیقاً پذیرفته بود؛ در حالی که زن مدرن، افزایش سطح تحصیلات و کسب موقعیت شغلی را وسیله ای برای بازنمایی هویت اجتماعی خود تشخیص داده است و شکوفایی استعدادها، ارتقا جایگاه و موقعیت اجتماعی و تحقق آرمان ها، ترجیحات و آزادی و حقوق فردی را جست وجو می کند. شئون همسری، مادری و وظایف و ارزش های خانوادگی عمیقاً تحت الشعاع فردگرایی قرار گرفته اند.
⚜در بخش فرزندآوری و تعدد فرزندان نیز نوعی همسویی میان علایق زن و مرد پدید آمده است.
از سویی، چون زن به طور معمول بیش از مرد سختی و مشقت فرزندآوری و پیامدهای آن را تحمل می کند، اعلان موافقت و تصمیم گیری دربارۀ آن را به نوعی حق خویش می شمارد و کمتر از گذشته، در پی کسب عنوان افتخارآمیز مادری است؛ بلکه در مواردی از آن به منزله مانعی در مسیر پیشرفت فرهنگی اجتماعی و محدود کننده آزادی خود یاد می کند. نتیجه قهری این روند، کاهش باروری است.
#تغییر_نگرشهای_فرهنگی_دردنیای_مدرن
#فردگرایی_نتیجه_چرخش_تصور_زن_ومرد_از_هویت_زنانه_ومردانه #ویکی_ازعوامل_تاثیرگذاردرکاهش_جمعیت
#خانواده_مدرن_وسنتی
#نقش_فرهنگ_برکاهش_یاافزایش_جمعیت
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
حضور فعال مشاور محترم امور زنان و خانواده اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ سرکار خانم رضایی در
💠برگزاری اولین جلسه کمیته امور زنان، خانواده و جوانی جمعیت با حضور مدیرکل محترم تامین اجتماعی استان اصفهان جناب آقای حاجی کاظمی مورخ 1402/02/07
✍ ارسالی از مشاور محترم امور زنان و خانواده اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان-سرکار خانم آقابابایی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1
الگوی سوم
💠برگزاری اولین جلسه کمیته امور زنان، خانواده و جوانی جمعیت با حضور مدیرکل محترم تامین اجتماعی استان
🔹 در جلسه برگزار شده از سوی اداره کل استان اصفهان با اشاره به اهمیت موضوع سلامت زنان و جوانی جمعیت، توجه بیش از پیش بر جایگاه و نقش زنان در جهت كمك به افزايش كيفيت زندگی و سبك زندگی ايرانی اسلامی و رسیدن به اهداف مورد نظر در افزایش و جوانی جمعیت کشور تأکید شد و معضلات پیرشدن جامعه نیز بیان شد.
🔹 با توجه به پیش رو بودن هفته جمعیت از سرکارخانم شجاعی مشاور امور بانوان سازمان بهزیستی و مشاور خانواده و طلاق جهت آموزش قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دعوت شد. ایشان با تاکید بر بحران جمعیت و کاهش نرخ آن، خطر ابر بحران سالخوردگی را در سال ۱۴۲۹ توضیح دادند.
🔹 با کاهش جمعیت انسانی، کشور در سال های آتی با چالش های اقتصادی و اجتماعی ناشی از سالمندی مواجه خواهد شد که برای سازمان تامین اجتماعی نیز این چالش ها، دور از انتظار نخواهد بود.
🔹 به گفته ایشان مهمترین علل کاهش نرخ باروری، افزایش سن ازدواج، بیشتر شدن فاصله ازدواج تا اولین بارداری، افزایش فاصله دو بارداری، افزایش آمار طلاق، ترویج فرهنگ غلط تک فرزندی و در برخی موارد تامین نیازهای اولیه در برخی خانوادهها درخصوص فرزندآوری است.
🔹 فرهنگ سازی حوزه مسائل جمعیتی از اهمیت بالایی برخوردار است و امید است در فرصت ۷ ساله پیش رو بتوان از بحران جمعیتی گذر کرد.
🔹 در ادامه این نشست، مدیران و نمایندگان حاضر در نشست به ارائه توضیحات، پرسش ها و ارائه گزارش عملکرد و اقدامات خود در حوزه بانوان پرداختند.
🔹 تشکیل کارگروه های تخصصی جهت بررسی مسائل بانوان و دیدار و گفتگوی حضوری با بانوان همکار در شعب از جمله دستاوردهای این جلسه بود.
✍ ارسالی از مشاور محترم امور زنان و خانواده اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان-سرکار خانم آقابابایی
🧕الگوی سوم ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/1610547427Cbbb66057a1