⚡️ گزارش های فقهی سال ۱۴۰۳ تا امروز
👌 در سال ۱۴۰۳ توفیق تدوین برخی از نظریات مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی -در قالب ۱۵۴۴ صفحه- حاصل شده است. (به فضل الهی) این گزارش های فقهی کاربردی برای ارتقای دانش تمدنی پژوهشگران و خانواده ها و مسئولان جامعه منتشر شده است. فهرست گزارش های فقهی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا امروز (یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳) به شرح زیر است. این جزوات وقف کلمه اسلام و غیرقابل فروش است.
الگوی مردم پایه مشاغل برتر (فقه المکاسب) - ۲۱۰ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6363
ساختار خدمات در دولت اسلامی (فقه الامام) - ۲۷۰ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6429
جدول فقهی تسخیر- گزارش سوم (فقه العلم) - ۱۷۲ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6519
شاخصه های ارزیابی در دولت اسلامی (فقه الفرقان) - ۱۵۱ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6589
نظریه امنیتی سِلْم (فقه نفی سبیل) - ۱۹۸ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6719
نظام سازی برای حجاب (فقه التزکیه) - ۲۵۵ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6791
جدول فقهی زینت (فقه العلم) - ۲۸۸ صفحه
https://eitaa.com/olgou4/6977
#طبقه_بندی_جدید_دانش
#مدارس_آینده
#نظم_جدید_جهان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️۶ پیشنهاد فوری برای احیای روستا / برگزاری جشنواره ملی انتخاب روستای برتر با حضور رهبر انقلاب یا مراجع تقلید یک ضرورت است!
👌برنامه ریزی صحیح برای احیای روستا، به رفع فقر و کاهش فاصله طبقاتی، افزایش تولید غیر متمرکز غذا، مهاجرت معکوس از شهرها به روستا و کاهش مشکلات شهری و حاشیه شهرها و ارتقای پدافند غیرعامل کشور در چند بعد منتهی می شود. براساس آیات و روایات مجموعه ای از اقدامات را برای احیای این سکونتگاه های پایه پیشنهاد می کنم:
👌 اقدام اول برای احیای روستا: واگذاری اختیارات روستا به مردم و کاهش مداخلات قانونی و مقرراتی در اداره روستا است. در شرایط فعلی مجموعه ای از مقررات و قوانین غیر مفید و ضد تولید به بهانه بهداشت، نظارت، معماری و... زندگی در روستا را سخت نموده است. بهترین ساختار برای اداره روستا، مسجد روستا و شورای مسجد است. تمیز نظارت از دخالت درمدیریت روستا برای مسئولین دولتی یک ضرورت است. در بسته فقهی مسجد و اداره جامعه، پیش نویسی از الگوی اداره روستا توسط مسجد را تبیین کرده ایم. (مدیریت روستا)
👌اقدام دوم برای احیای روستا: تعریف یک نظام آموزشی چابک و متناسب با زندگی در این محل های پیشرفته است. کتاب های آموزشی فعلی، زمان آموزش و شکل آموزش در روستا؛ ضد هویت روستا عمل می کند. تبیین خاصیت های اشیاء و آموزش مشاغل برتر و آموزش گسترده تفریحات سالم سه اولویت آموزش در روستا محسوب می شود. (آموزش روستا)
👌اقدام سوم برای احیای روستا: برنامه ریزی برای تقویت جدی اقتصاد روستا است. مهمترین رکن در تقویت روستا، تعریف زنجیرهای ارزش کوتاه از روستا به شهرهای نزدیک و تضمین فروش محصولات روستا است. طراحی و ساخت بازارهای پیشرفته رایگان در محل های پر تردد شهری به تضمین فروش محصولات روستا و کاهش طول زنجیره ارزش منتهی میشود. (اقتصاد روستا)
👌اقدام چهارم برای احیای روستا: اصلاح و تقویت روش های تأمین نهاده های تولید در روستا است. پرهیز از بذرهای هسته ای و تراریخته و هیبریدی، پرهیز از آفت کش های شیمایی و ژن پایه و پرهیز از تولید محصولات غیر طیب از مهمترین اصلاحات پیشنهادی الگوی پیشرفت اسلامی برای اصلاح نهاده های اصلی تولید است. نهاده های تولید، باید به شکل غیرمتمرکز تهیه شود. (نهاده های تولید در روستا)
👌اقدام پنجم برای احیای روستا: احیای تکنولوژی بسیار پیشرفته قنات و استفاده از سایر روش های مدیریت غیرمتمرکز آب است. آموزش مجدد روش های پیشرفته کشت دیم و توجه به تغذیه آبخوان ها و روش های ایجاد مناطق سبز در کویر و... از جمله طرح های دیگر مدیریت آب در روستا محسوب می شود. (مدیریت آب روستا)
👌اقدام ششم برای احیای روستا: راه اندازی جشنواره ملی انتخاب روستای برتر و تبیین ملی شاخصهای پیشرفت روستا از منظر وحی با حضور مراجع محترم تقلید یا رهبر معظم انقلاب اسلامی است. برنامه ریزی تبلیغی و تشویقی برای احیای هویت بسیار پیشرفته زندگی در روستا یک ضرورت در دنیای تبلیغات مسموم مدرنیسم محسوب می شود. (هویت و ارزش روستا در افکار عمومی) در نشستی تخصصی برنامه جامع الگوی پیشرفت اسلامی برای احیای روستاهای منطقه جغرافیایی ظهور را تشریح خواهیم نمود. (به فضل الهی)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین الگوی جدید مدیریت روستا - دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - قم مبارک
📚 مطالعه بیشتر درباره الگوی فقهی مدیریت روستا:
https://eitaa.com/olgou4/3731
#برنامه_احیای_روستا
#پدافند_غیر_عامل
#مناطق_جغرافیائی_ظهور
https://eitaa.com/olgou4
روشتحقیق۱۷مهر۱۴۰۳قم.mp3
28.92M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه اول - سه شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - قم
❓سه پرسش درباره روش مطالعه و روش تحقیق بر اساس آیات و روایات
❓پرسش اول: دایره توصیف و تبیین شارع شامل چه مواردی می شود؟!
❓پرسش دوم: شارع چند نوع انباء و تبیین در اختیار بشر قرار داده است؟!
❓پرسش سوم: مانع اصلی دسترسی به تبیان های شارع کدام است؟!
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️من کان یؤمن بالله و الیوم الآخر...
#فقه_التزکیة
https://eitaa.com/olgou4
⚡️درباره اعوجاج های زبان عربی غیر مبین- قسمت اول
👌 قبلاً عرض کرده بودیم: که در لسان عربی اعوجاج یافته، مجموعه ای از اعوجاج ها وجود دارد. یکی از این اعوجاج های مهم، عدم توجه به خاصیت انبائی اسم، فعل و حرف در روایت مسمی و اشیاء است. به عبارت دیگر: کارکرد اصلی زبان عربی مبین، انباء از اشیاء عالم و تبیان اشیاء به سه شکل انباء و تبیان اسمی، تبیان فعلی و تبیان حرفی است.
👌 توضیح بیشتر اینکه: یکی از مقابله های اصلی انبیاء، مواجهه با تحریف های اسمی در مقابل دستگاه طاغوت است. جبهه طاغوت از طریق تغییر اسماء اشیاء در توصیف صحیح از اشیاء و علم صحیح به اشیاء اختلال ایجاد کرده است. (إِنۡ هِيَ إِلَّآ أَسۡمَآءࣱ سَمَّيۡتُمُوهَآ أَنتُمۡ وَءَابَآؤُكُم مَّآ أَنزَلَ ٱللَّهُ بِهَا مِن سُلۡطَٰنٍۚ إِن يَتَّبِعُونَ إِلَّا ٱلظَّنَّ وَمَا تَهۡوَى ٱلۡأَنفُسُۖ وَلَقَدۡ جَآءَهُم مِّن رَّبِّهِمُ ٱلۡهُدَىٰٓ - ۲۳ از نجم) فهرستی از تحریف های اسمی درباره اشیاء مهم را در بخش تعریف اسم ارایه خواهیم کرد.
👌همچنین در آیات و روایات، درباره تغییرات و افعال اشیاء گزارش های ذی قیمتی وجود دارد. استنباط مجموعه ای این تغییرات، باب عظیم دیگری از علم است؛ که در برابر بشر وجود دارد. اعوجاج در تعریف فعل و غفلت از حیث انبائی فعل در زبان عربی اعوجاج یافته، این باب علمی عظیم را در وضعیت انسداد قرار داده است. در مباحث مرتبط با تعریف فعل در زبان عربی مبین، فهرستی از افعال و حرکات های غلط متصور درباره اشیاء را ارائه می کنیم. یکی دیگر از فوائد تعریف فعل در زبان عربی مبین؛ دسترسی به فهرست تغییرات و افعال پایه در جهان است. به عبارت دیگر: جدول فقهی تغییرات (از جداول ده گانه فقه الخلق) از خروجی های به کارگیری تعریف صحیح از فعل در زبان عربی مبین است. فتأمل جیداً
👌درباره معنا و تقسیمات انباء های حرفی در زبان عربی مبین در آینده مطالبی را تقدیم خواهیم کرد. همچنین درباره انباء های بطنی و تأویلی عربی مبین نکاتی را در آینده معروض خواهیم داشت. (بعون الله تعالی)
حجتالاسلام علی کشوری - شرح قاعده اصولی بیان مبتنی بر سیاق - گفتگو با طلاب مدرسه هدایت - چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - قم
#درسنامه_روش_تحقیق
#بیان_مبتنی_بر_سیاق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
🌸 ٦ پیشنهاد برای احیای روستا - قسمت دوم - امشب ساعت ۲۰
https://virasty.com/Islam1357/1728564890000197288
📚مطالعه اولیه درباره روستا:
https://eitaa.com/olgou4/6988
#برنامه_احیای_روستا
#پدافند_غیر_عامل
#مناطق_جغرافیائی_ظهور
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ برنامه های جاری فقه نظام
۱- سلسله جلسات فقه البیان (تبیین قاعده بیان مبتنی بر سیاق)
۲- سلسله جلسات طراحی و ساخت محله و شهر بر اساس آیات و روایات
۳- سلسله جلسات درسنامه های سه گانه الگوی پیشرفت
۴-سلسله جلسات معرفی نظریات نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در فضای مجازی
۵- سلسله جلسات الگوی جدید پدافند غیرعامل
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
🎙٦ پیشنهاد برای احیای روستا - قسمت سوم - جمعه (۲۰مهر ۱۴۰۳) ساعت ۲۰
https://virasty.com/Islam1357/1728664117458063456
#برنامه_احیای_روستا
#پدافند_غیر_عامل
#مناطق_جغرافیائی_ظهور
https://eitaa.com/olgou4
🎙معنای اصطلاح مکتب در گفتمان انقلاب - جمعه (۲۰ مهر ۱۴۰۳) ساعت ۱۶
https://virasty.com/Islam1357/1728641651230498626
#مکتب
#نظم_آینده
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی چه مسائلی را می داند؟!
👌 یک کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی به مجموعه ای از مسائل و نظریات فقهی تسلط دارد و مجموعه ای از پرسش ها و مفاهیم مادر را در جامعه ترویج می کند. برخی از مهمترین این مسائل و مفاهیم به شرح زیر است.
👌 اولین حوزه ای که یک کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی به آن توجه کافی و تام دارد؛ مسئله روش تحقیق و روش مطالعه درباره اشیاء عالم است. در روش تحقیق های پوزیتویستی مطالعه درباره یک شئ از حدس پژوهشگر درباره ارتباط یک متغیر با متغیر های دیگر آغاز می شود و پژوهشگر حتی همه متغیرهای مؤثر بر موضوع تحقیق خود را نمی داند؛ ولی در روش تحقیق مبتنی بر اشراف، مطالعه درباره اشیاء از بررسی گزارش های مخترع و خالق اشیاء درباره موضوع تحقیق آغاز می شود. عقل برتری گزارش های مخترع و خالق اشیاء در مقایسه با گزارش های بخشی و حدس محور دیگران را درک می کند.
👌دومین حوزه ای که یک کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی درباره آن مطالعه می کند؛ بررسی صحت یا معایب تقسیم بندی های رایج است. به عنوان مثال: تقسیم بندی علوم به سه دسته نیازمند بررسی جدی است. (طبق طبقه بندی بیکنی از علم، علوم به سه دسته ۱- علوم پایه، ۲- علوم تجربی و ۳- علوم انسانی تقسیم شده اند و استدلال روش و قابل قبولی درباره صحت این دسته بندی در دسترس نیست.) همچنین تقسیم بندی خرده نظامات جامعه به چهار دسته ۱- امور سیاسی، ۲- امور فرهنگی، ۳- امور اقتصادی و ۴- امور اجتماعی نیازمند بررسی و نقد جدی است. ( نگاه پارسونزی به نظامات جامعه) در مفاهیم کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی، حساسیت ویژه ای بر روی تقسیمات اساسی در حوزههای مختلف وجود دارد و پذیرش یک تقسیم بندی - به دلیل شهرت- امری مذموم محسوب می شود.
👌سومین حوزه ای که یک کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی درباره آن مطالعه می کند؛ مطالعه فقهی درباره پایه های اصلی زندگی است. مطالعه درباره تقسیمات شهری، مطالعه درباره اصول ساخت خانه، مطالعه درباره کتب درسی مفید و شیوه صحیح آموزش، مطالعه درباره شیوه صحیح تغذیه و سبک زندگی صحیح، مطالعه درباره سیاست خارجی قبل از ظهور، مطالعه درباره امنیت مردم پایه و پدافند غیر عامل، مطالعه درباره فرائض کبیر، مطالعه درباره مجربات طبی، مطالعه درباره خاصیت های اشیاء، مطالعه درباره سازه و خواص پنجگانه بازارهای رایگان، مطالعه درباره مشاغل برتر و... برخی از سرفصل های درسنامه نظریات پایه در دوره تربیت کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی محسوب میشود.
👌مطالعه عمیق درباره درسنامه روش تحقیق، درسنامه طبقه بندی و تبویب و درسنامه نظریات پایه، را به همه دوستان عزیز و نخبگان محترم توصیه می کنیم.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین محتوای دوره کارشناسی الگوی پیشرفت اسلامی - جمعه انتظار ولی عصر ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - قم
#درسنامه_روش_تحقیق
#درسنامه_طبقه_بندی
#درسنامه_نظریات_پایه
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ آشنایی با دوره تربیت کارشناس الگوی پیشرفت اسلامی
📚 معرفی محتوای دوره:
https://eitaa.com/olgou4/7012
🎙 آشنائی با درسنامه روش تحقیق:
https://eitaa.com/olgou4/6994
✅ عضویت در کانال درسنامه ها:
https://eitaa.com/joinchat/2773812087C9311e1c4bc
#درسنامه_روش_تحقیق
#درسنامه_طبقه_بندی
#درسنامه_نظریات_پایه
https://eitaa.com/olgou4
⚡️چند نکته غم انگیز درباره وضعیت بذر کشور/ کشور در حوزه بذر به خارج از کشور وابسته است!
❓بذر ذرت، فلفل، کلزا، گیاهان علوفهای، آفتابگردان، گوجه فرنگی، ملون، خیار، پیاز، بادمجان، عدس، کدو، پنبه، کنجد، بذر گیاهان زینتی، جو و سیب زمینی از خارج کشور وارد می شود!
❓ واردات بذر از کشورهای اتیوپی، عراق، ایتالیا، برزیل، ترکیه، انگلستان، هلند، روسیه، هند، امارات، قزاقستان، عمان، افغانستان، سوئیس، انجام می شود.
❓ارزش مالی بذر وارداتی ایران در نیمه اول امسال ۱۰ همت است.
🗞 مطالعه بیشتر درباره وضعیت بذر در کشور:
https://farsnews.ir/Behruz_noori/1728721282177784775
📚 ۶ توصیه فوری برای احیای روستا:
https://eitaa.com/olgou4/6988
#برنامه_احیای_روستا
#تولید_غیر_متمرکز_بذر
#پدافند_غیر_عامل
https://eitaa.com/olgou4
روشتحقیقجلسMp3Cutterموزیک.mp3
29.18M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه دوم - سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - قم
❓ مروری بر مباحث جلسه اول
❓ موانع بهره برداری از تبیان های ثلاثه شارع کدام هستند؟!
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️موانع اصلی بهره برداری از انباء های ثلاثه وحی کدام است؟!
👌 در بحث های گذشته مطرح کردیم: شارع محترم در چارچوب انباء اسمی، انباء فعلی و انباء حرفی، مجموعه ای از علوم و توصیفات را در اختیار بشر قرار داده است. دایره انباء و تبیان شارع، شامل پرداختن به همه اشیاء می شود. از منظر مباحث فقه البیان ۴ مانع بزرگ بر سر راه استفاده از تبیان های ثلاثه شارع وجود دارد. به صورت خلاصه این موانع چهارگانه به شرح زیر است:
👌 مانع اولِ بهره برداری از انباء های ثلاثه شارع؛ تدریس زبان عربی غیر مبین است. در زبان عربی غیر مبین، مجموعه ای از اعوجاجات ایجاد شده است؛ که مانع بهره برداری از انباء های ثلاثه شارع می شود. تقدم تجزیه و ترکیب اعرابی بر تجزیه و ترکیب انبائی، مهمترین اعوجاج مطرح شده در زبان عربی غیر مبین است! فتأمل جیداً
👌مانع دومِ بهره برداری از انباء های ثلاثه شارع؛ جهت دهی غلط به نظام تأملات اجتماعی و عدم ثبیت مرجعیت علمی امام در همه حوزهها است. به عبارت دیگر: مردم به طرح پرسش های خود از مقام شارع خو نگرفته اند! طرح پرسش از مکاتب دانشی قلیل، دانش وحی و انباء های ثلاثه را در وضعیت بئر معطل قرار داده است.( با طرح پرسش های جهت ساز می توانیم به تحریک نظام تأملات اجتماعی در راستای استنطاق از وحی کمک کنیم)
👌مانع سومِ بهرهبرداری از انباء های ثلاثه شارع؛ عدم استفاده از مناسک الگوی تفصیل برای توسعه ظرفیت قلبی افراد است. در الگوی فقهی تفصیل، روش های غیربیانی افزایش قوه دریافت فرد تبیین می شود.
👌مانع چهارمِ بهرهبرداری از انباء های ثلاثه شارع؛ یکسان انگاری تبیان های شارع با تبیان های مکاتبِ دانشی دیگر است. درباره موانع سوم و چهارم بهره برداری از انباء های ثلاثه شارع در جلسات آینده، توضیحات بیشتری را مطرح خواهیم کرد.
حجتالاسلام علی کشوری - روش تحقیق - جلسه دوم - سه شنبه - ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - قم
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ دومین جلسه درسنامه روش تحقیق روز سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ در شهر مبارک قم برگزار شد.
🗞گزارشی از جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/7016
🎙صوت جلسه دوم روش تحقیق:
https://eitaa.com/olgou4/7015
🎙صوت جلسه اول روش تحقیق:
https://eitaa.com/olgou4/6994
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
⚡️نشست تخصصی نظریه فقهی کُرسی روز جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ در شهر کرج برگزار می شود. (به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/5754
#نظریه_فقهی_کرسی
#نجوم_فقهی
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4
⚡️نشست تخصصی نظریه فقهی کرسی در روز جمعه انتظار (۲۷ مهر ۱۴۰۳) به میزبانی شهر کرج برگزار شد. (به فضل الهی)
🎙 صوت جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/7024
🗞 گزارشی از محتوای جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/7025
#نظریه_فقهی_کرسی
#نجوم_فقهی
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4
نظریهکرسیموزیک.mp3
56.68M
🔈 صوت نشست تخصصی نظریه فقهی کرسی - جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - کرج - ۱۱۷ دقیقه
❓روش تحقیق نظریه فقهی کرسی
❓فایده بازخوانی نظریه فقهی کُرسی
❓خداوند چند عالم را خلق کرده است؟!
❓بیان اجمالی ویژگیهای عالم انوار
❓بیان اجمالی ویژگیهای عالم عرش
❓بیان اجمالی ویژگیهای عالم کرسی
📚 گزارش مکتوب این جلسه به زودی منتشر میشود..
#نظریه_فقهی_کرسی
#نجوم_فقهی
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ آیا با ساعات تنزیل اشیاء آشنا هستید؟! / تکنولوژی آخرالزمانی ساعت تنزیل را تولید کرده ایم!
👌 یکی از نظریات فرعی مطرح در نظریه فقهی کرسی، نظریه عظیم الشأن ساعات تنزیل است. در این نظریه ساعات تنزیل یومیه، ماهانه، سالانه و تنزیل های عمرپایه به صورت تجمیعی تبیین می شود. برای آشنایی با نظریه ساعات تنزیل به مفاهیم زیر توجه کنید:
👌 مقدمه اول: از منظر علم خطاناپذیر وحی منبع اصلی اشیاء، عالم عندنا (عالم عرش) است و همه اشیاء از طریق فرآیند تنزیل به زمین منتقل می شوند. میزان تنزیل درباره همه اشیاء برابر نیست و هر شئ، به اندازه مشخصی تنزیل می شود. آیات ۲۱ و ۲۲ از سوره حجر، آیه ۲۵ از سوره حدید، آیه ۱۰۵ از سوره نساء، آیه ۲۶ از سوره اعراف، آیه ۵۹ از سوره بقره، آیه ۸۹ از سوره نحل و مجموعه ای از آیات و روایات دیگر به تبیین دقیق مسئله بسیار مهم تنزیل پرداخته اند.
👌مقدمه دوم: تنزیل اشیاء مختلف در زمانهای مختلف رقم می خورد. شناخت زمان های تنزیل، به معنای زمینه سازی برای استفاده از محتوای تنزیل برای بشر است. عدم آموزش زمانهای متناسب با تنزیل به معنای گسترش فقر همه جانبه در زندگی بشر و کاهش کیفیت زندگی است. به عنوان مثال: آشنائی با زمان تنزیل آرامش یکی از ضرورت های مهم زندگی است. آرامش در همه زمان های روز به شکل مساوی نازل نمی شود. همچنین آشنایی با زمان تنزیل آب مبارک از آسمان، یکی دیگر از مصادیق زمان تنزیل محسوب می شود. ( جدول تصمیم نظریه فقهی کرسی به تبیین زمان تنزیل درباره ۱۰ موضوع مهم زندگی پرداخته است)
👌 نتیجه بحث: در نظریه عظیم الشأن ساعات تنزیل، همه زمانهای تنزیل اشیاء در ۴ محور ۱- تبیین ساعات تنزیل های مختلف در روز، ۲- تبیین ساعات تنزیل های مختلف در ماه، ۳- تبیین ساعات تنزیل های مختلف در سال و ۴- تبیین ساعات تنزیل های حیاتی و پایه، تبیین می شود. (به فضل الهی) آشنایی تفصیلی با ساعات تنزیل، ایده معیوب تعریف ساعت بر اساس اعتبار را در ذهن ها به چالش می کشد و زمینه ساز ارائه تعریف جدیدی از مفهوم ساعت خواهد بود. نمونه اولیه تکنولوژی بسیار پیشرفته ساعت های جدید را - بر مبنای مفهوم عمیق ساعات تنزیل- در حوزه علمیه قم تولید کرده ایم و آن را در اختیار مردم قرار خواهیم داد. فتأمل جیداً
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین نظریه فقهی ساعات تنزیل - جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - کرج
🎙 آشنایی بیشتر با نظریه فقهی کرسی:
https://eitaa.com/olgou4/7024
#نظریه_فقهی_کرسی
#نظریه_فقهی_ساعات_تنزیل
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4
⚡️خداوند سه عالم انوار، عالم عرش و عالم کرسی را خلق کرده است/ ما در زمین اول و ذیل آسمان اول و در جوف کرسی زندگی می کنیم.
🎙 صوت کامل جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/7024
🗞 گزارشی از محتوای جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/7025
#نظریه_فقهی_کرسی
#نجوم_فقهی
#نقد_بطلمیوس_و_کپرنیک
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ الگوی جدید اداره بنادر ایران را تدوین کرده ایم / با دانش فقهی در حوزه دریا آشنا شوید!
👌 احتراماً به اطلاع علاقه مندان به مباحثات مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی می رساند: الگوی جدید ساخت و اداره بنادر ایران تدوین شده است. برخی از سرفصل های این الگوی جدید -كه بر اساس قواعد اصولی فقه البیان استنباط شده است- به شرح زیر است:
👌 سرفصل اول (تعریف جدید از دریا): بازخوانی جایگاه دریا در نظام خلقت و تبیین خاصیت های دریا و آب آن + تبیین علت اجاج بودن آب دریا، تبیین علت پیدایش جزر و مد و.. از منظر آیات و روایات
👌سرفصل دوم (جدول تسخیر اشیاء دریایی): تبیین اصناف موجودات دریایی و تبیین خاصیت این موجودات از منظر آیات و روایات) + تبیین ویژه و تفصیلی خاصیت های مثبت و منفی ماهی ( تأثیرات منفی ماهی بر چشم، تأثیرات منفی ماهی بر گوشت بدن و لاغری، ماهی و حجامت، ماهی و طبایع اربعه و...) + معرفی فهرست طیبات دریایی
👌سرفصل سوم (صنایع شئ پایه دریایی): تبیین الگوی ساخت کشتی و تبیین انواع کشتی از حیث کارکرد + تبیین اصول شئ پایه ساخت سازه های دریایی از حیث مقاومت دربرابر محیط های مهاجم (معرفي مصالح مقاوم در محیط دریا) + تبیین اصول فقهی جهت یابی در دریا و تبیین روش محاسبه عرض جغرافیایی بر اساس موقعیت ستاره قطبی ( شرح آیه ۹۷ از سوره انعام) + معرفی ابزارهای شئ پایه ناوبری و جهت یابی در دریا (سُدس دستی، ربع دستور و..)
👌سرفصل چهارم ( اقتصاد و مکاسب دریایی): تبیین الگوی تولید محصولات مکمل دریایی و تبیین آثار اخلاقی و جسمی انتخاب مشاغل دریایی از منظر آیات و روایات (شرح جدول مشاغل دریایی)
👌سرفصل پنجم (طبیب مشاور زندگی در ساحل و دریا): تبیین اصول طبی مرتبط با پیشگیری و درمان بیماری های دریا پایه (اسهال آبکی، خارش پوست، استفراغ، دردهای شکمی، گلو درد چرکی و...) + تبیین اصول تغذیه مسافرت های دریایی (معرفي فهرستي از مصلحات برای اصلاح موقت آثار سوء غذاهای دریائی)
👌سرفصل ششم (دریا و امنیت): تبیین ارتباط دریا با امنیت و تبیین اصول پدافند غیرعامل در ساخت اماکن و شهرهای بندری و سازه های دریایی + برنامه ملی راه اندازی مسابقات دریا پایه در حوزه غواصی، شنا، قایقرانی، ماهی گیری و آشپزی غذاهای دریایی
👌سرفصل هفتم (دریا و انبیاء و علوم غريب): تبیین مبتنی بر درایه حوادث دریایی مرتبط با انبیاء و اولیاء (داستان دریایی حضرات موسی و خضر، داستان دریایی حضرت یونس، داستان دریایی حضرت عیسی، داستان دریایی حضرت آدم، داستان دریایی حضرت نوح، داستان دریایی امیرالمؤمنین علیه السلام، داستان دریایی اصحاب سبت و...) + تبیین فهرستی از جایگاه های غریب دریا (مجمع البحرین، برزخ دریایی، مرج البحرین، بحر مسجور، بحر مکفوف، بحر میت، بحر مظلم، باران های دریایی و..)
👌سرفصل هشتم (ادعیه و حرزهای مرتبط با دریا) : تبیین دعاها و حرزهای مرتبط با دریا + معرفی ملائکه موکل دریا + معرفی احکام دریا
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین الگوی جدید ساخت و مدیریت بنادر ایران - بامداد يكشنبه ٢٩ مهر ۱۴۰۳ - قم
#طراحی_و_ساخت_بندر
#الگوی_جدید_اداره_بنادر
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
🛶 الگوی جدید ساخت و اداره بنادر تدوین شد!
❓الگوی جدید ساخت و اداره بنادر به تبیین سرفصل هائی مانند: اقتصاد و مکاسب دریایی، پیشگیری و درمان بیماری های دریایی، امنیت و دریا، صنایع شئ پایه دریایی، جدول تسخیر اشیاء دریا، ادعیه، حرزها و احکام دریا و... می پردازد.
🗞مطالعه بیشتر درباره الگوی جدید ساخت و اداره بنادر
https://eitaa.com/olgou4/7031
#طراحی_و_ساخت_بندر
#الگوی_جدید_اداره_بنادر
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
https://eitaa.com/olgou4
روشتحقیقموزیک.mp3
36.49M
🎙 صوت مباحث درسنامه روش تحقیق - جلسه سوم - سه شنبه - اول آبان ۱۴۰۳ - قم
❓ مروری بر مباحث جلسات گذشته
❓ معنا و فوائد مدیریت تأملات افراد
#درسنامه_روش_تحقیق
#روش_تحقیق
#تقسیمات_تبیان
https://eitaa.com/olgou4
برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی.pdf
6.78M
📚 گزارش راهبردی با موضوع: برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی - ۱۷۷ صفحه (پشتیبانی فکری از شعار سال ۱۴۰۳)
❓با استناد به ۱۳۶ آیه و حدیث
❓ ۶ اشکال بخش خصوصی و بخش دولتی
❓تعریف اقتصاد مردم پایه
❓ ۹ زیر ساخت لازم برای توسعه اقتصاد مردم پایه
✅ مطالعه این گزارش فقهی را به دکتر مسعود پزشکیان (رئیس دولت چهاردهم) و گروه های مردمی فعال در حوزه معیشت پیشنهاد می کنیم.
🎙صوت مرتبط با گزارش:
https://eitaa.com/olgou4/6722
#مشاغل_برتر
#برنامه_معیشتی_الگوی_پیشرفت
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4