فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀پیشاپیش سال نو را به همراهان کانال دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه تبریک عرض می کنیم . 💐
🌸استوری ویژه تحویل سال تقدیم نگاه پر مهر همه شما عزیزان 🌱
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
سال ۱۴۰۲، سال مهار تورم و رشد تولید بر تمامی ایرانیان مبارک باد.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
آپارات:
🆔 https://www.aparat.com/quran.ac.ir
امروز سه شنبه
01 فروردین 1402
28 شعبان 1444
21 مارس 2023
🔸#قرآن سوره توبه آیه 48:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
لَقَدِ ابْتَغَوُا الْفِتْنَةَ مِنْ قَبْلُ وَقَلَّبُوا لَكَ الْأُمُورَ حَتَّىٰ جَاءَ الْحَقُّ وَظَهَرَ أَمْرُ اللَّهِ وَهُمْ كَارِهُونَ ﴿٤٨﴾
قطعاً پیش از این هم فتنه جویی می کردند و امور را بر تو وارونه و دگرگون می ساختند، تا آنکه [یاریِ] حق آمد و فرمان خدا [که تحقّق پیروزی و موفقیت شماست] آشکار شد، در حالی که آنان خوش نداشتند. (۴۸)
چهری:
" اینبار انقلاب ربیع و انقلاب صیام به هم برافتادهاند تا آن یکی هسته جسم را بشکافد و این یکی هسته جان را و زندگان از بطن مردگان سر برآورند. با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو. اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سر رسد؟ و یحی الارض بعد موتها…"
#سیدمرتضی_آوینی
سلام و عرض ادب
آغاز سال نو شمسی و تقارن آن با ماه مبارک رمضان برای شما و خانواده محترمتان پر برکت و مبارک باد.💐
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #ویدیو | 🔰 کو بار من؟
🎙 عینصاد
🔗 دانلود از آپارات
#⃣ #موشن #سیر_و_سلوک
#عین_صاد | عضو شوید 👉🏻
👤: @ad_Einsad
امروز چهارشنبه
02 فروردین 1402
29 شعبان 1444
22 مارس 2023
🔸#قرآن سوره توبه آیه 49:
🌺اعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
وَمِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ ائْذَنْ لِي وَلَا تَفْتِنِّي ۚ أَلَا فِي الْفِتْنَةِ سَقَطُوا ۗ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ ﴿٤٩﴾
و از منافقان کسانی هستند که می گویند: ما را اجازه ترک نبرد ده و به فتنه و گناه دچار مکن. آگاه باش که [آنان با این درخواست ناهنجارشان] به فتنه و گناه افتاده اند؛ و یقیناً دوزخ بر کافران احاطه دارد. (۴۹)
💠حدیث روز💠
🌱نگاه واقعی به دنیا
امام کاظم علیهالسلام فرمودند:
🔸اجعَلوا لِأَنفُسِكُم حَظّا مِنَ الدُّنيا بِإِعطائِها ما تَشتَهي مِنَ الحَلالِ و ما لا يَثلِمُ المُرُوَّةَ و ما لا سَرَفَ فيهِ. وَ استَعينوا بِذلِكَ عَلى اُمورِ الدّينِ؛ فَإِنَّهُ رُوِيَ : لَيسَ مِنّا مَن تَرَكَ دُنياهُ لِدينِهِ، أو تَرَكَ دينَهُ لِدُنياهُ.
🔹براى خودتان، بهرهاى از دنيا بگيريد، به این صورت كه به هرچه از حلال ميل دارید ـ چندان كه با جوانمردى بسازد و زيادهروى در آن نباشد ـ كاميابی كنيد و از اين كاميابى، براى كار دين، يارى بجوييد؛ كه همانا روايت شده است: «از ما نيست آنكه دنيايش را براى دينش رها كند، يا دينش را براى دنيايش واگذارَد».
📚تحف العقول ص۴۱۰.