eitaa logo
حرف حساب✌️
205 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
25 فایل
حضرت علی(ع): سخن زیبا نشانه فراوانی عقل است
مشاهده در ایتا
دانلود
44.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😲 خدایا شکرت که کشف حجاب علنی شد ..
🔴کنایه خبرنگار اکونومیست به اخبار ضد و نقیض ترامپ گرگ کارلستروم (Gregg Carlstrom) خبرنگار و تحلیلگر مشهور اکونومیست ساعتی پیش با اشاره به بی‌اعتمادی شکل‌گرفته به خبرهای ضدونقیض همیشگی ترامپ، نوشت: "اعتبار آمریکا تا آنجا تنزل یافته است که رئیس‌جمهور می‌تواند از دستیابی به یک توافق دیپلماتیک خبر دهد، اما واکنش تقریباً همگانی این باشد که: "صبر کنیم ببینیم {خبرگزاری} «تسنیم» آن را تأیید می‌کند یا نه".
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگین : دختری که حاج قاسم شکلات در دهانش گذاشت . و حالا لطافت و محبت را ببینید چکار می کند .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم زهرا صادقی متولد۱۳۶۴میباشد وده فرزند دارد •┈┈•••🌿🇮🇷🌺🇮🇷🌿•••┈┈•
خیانت.mp3
زمان: حجم: 8.2M
حرف زدن راجع به خیانت کار آسونی نیست... منم نمیخوام بگم که تو این حوزه تخصص ویژه دارم و مشکلات جزئی در این باره رو میسپارم دست متخصص من از دید خودم و بر اساس مطالعاتی که داشتم این نکات رو میخوام بهت بگم که کمکت میکنه بفهمی چرا خیانت اتفاق میفته... 💔
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی خیلی تاثیرگذار صحبت میکنی✋😅
دیروز یه پسره زنگ زده بود به زلال احکام میگفت حاج‌آقا میدونید چرا پشت ها نماز نمیخونند؟ 🐢 🐢 چون لاک دارند و باطله😅 ‼️وضو و غسل با وجود لاک ناخن سؤال¹: استفاده از توسط خانم‌ها در ناخن های دست و پا هنگام وضو و غسل چه حکمی دارد؟ ✅جواب: تمام ناخن های ‌دو دست در هنگام وضو باید از و هر مانع دیگری پاک باشند، ولی اگر از ناخن های پا، یک ناخن پاک باشد و روی آن مسح کشیده شود، وضو صحیح اسـت اما در هنگام غسل، تمام ناخن های دست و پا باید پاک باشند. سؤال²: کاشت و چه حکمی دارد؟ آیا از نامحرم باید پوشانده شود؟ جواب: اگربه گونه ای باشد که مانع رسیدن آب به پوست یا ابرو شود، و صحیح نیست و اگر زیبایی و محسوب شود، باید از نامحرم پوشانده شود.
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا موشک های ایران تموم نمیشه؟ روایت ذخائر موشکی و پایگاه های زیر زمینی ایران که حتی با ح.ملات سنگین آمریکا و اسرائیل هم نابود شدنی نیست!
۱ _ متن توافق هرچه باشد باید واقع‌نمایی شود ( نه کوچک نمایی و نه بزرگ نمایی) یعنی کسی حق ندارد متن مذاکرات را آنقدر زشت و پر ایراد توصیف کند که گویی هیچ نکته مثبتی ندارد، و کسی حق ندارد متن مذاکرات را آنقدر عالی جلوه دهد که هیچ نقطه ابهام و جای نگرانی در آن نیست. آنچه که بنده در این چند روز مشاهده کردم نشان می دهد تحلیل‌گران و کنشگران فضای مجازی به آسیب «بزرگ نمایی» و «کوچک نمایی» مبتلا شده‌اند. بزرگ‌نماها کاری می کنند که فرصت رفع ابهام و ضعف ها از متن احتمالی برداشته شود و کوچک‌نماها کاری می‌کنند که از ایران یک تصویر شکست خورده در ذهن مخاطب نقش ببند. بزرگ نماها امکان رفع نقص ها و ایرادات دور اول و دور دوم کفتگوها را مسدود می کنند و کوچک نماها به اختلافات داخلی دامن زده و گزاره کودتا را ترویج می کنند.