هدایت شده از ذره بین🔍
🔻 دستمزد نجومی بیرانوند از کیسه مردم و حاتم بخشی مسوولان ِ بی خاصیت و حرام لقمه
🔷 آیا میدونید مبلغ پولی که بیرانوند برای موندن در پرسپولیس میخواد برابر با یارانه یک ماه ۲۲۵ هزار نفره؟
🔷آیا میدونید پرسپولیس و استقلال دولتی هستن و این پول از بیت المال برای اینا خرج میشه؟
🔹️ فقط فاز اونایی که با حقوق 10، 15 میلیونی رفتن تجمع کردن تا حقوق بیرانوند داده بشه رو درک نمیکنم 🤔
پی نوشت ذره بین :
ما در این گروه و همین طور در کانال ذره بین بر یک نکته بسیار مهم تاکید کردیم و اونم اینکه تفکر و عقیده و سبک زندگی لیبرالی و غربی در کشور حاکم هست. پول های نجومی برای فوتبالیست ها هم حاصل چنین تفکری هست که چون اونها يعني غربی ها پول نجومی به فوتبالیست ها می دن، پس اشکال نداره که ما هم مبالغ نجومی با فوتبالیست ها بدیم. اولا این تفکر غلط هست. ثانیا اگر در غرب چنین پول های نجومی میدن، برای فوتبالیست ها یک پروتکل ملی و وطنی و حکومتی هم تعریف می کنند. به عبارتی چارجوب هایی دارند. ثالثا غربی ها دست توی جیب بیت المال زبان بسته نمی کنند تا پول برای عيش و نوش فوتبالیست ها بدهند. بلکه فوتبال و باشگاه اونها یک درآمدزایی دارد که بخشی از درآمدشون را به فوتبالیست ها هم. میدهند. آیا فوتبال ما جز هزینه و زیان و باخت و حروم کردن میلیاردها تومان برای فوتبالیست ها و مربی ها داشته؟ و آیا این سلبریتی های فوتبالیست، جز هنجارشکنی و ارائه الگوی هنجارشکن برای جوانان و نوجوانان و تمرد از خوندن سرود ملی و ده ها رفتار و گفتار و کردار ناپسند برای جوانان فایده دیگری داشته؟
و عجیب هست که سردمداران و مسوولان ورزش و غیر ورزش برای محدودیت مصرف آب و برق و گاز مردم مرتب در حال ایجاد تنگنا برای مردم اند ولی برای سلبریتی های قوتبالی و غیر فوتبالی محدودیتی نیست!!! و برای ندادن یارانه به مردم محروم، دائم کاسه چه کنم چه کنم به دست گرفتند ولی برای این سلبریتی های بی خاصیت پول پاشی های فوق تصور می کنند!!! چطور به مردم که می رسه، خزانه شون خالیه، به فوتبالیست و سلبریتی ها می رسه، حاتم طایی میشن؟!!!
#بیرانوند
#سلبریتی
#فوتبالیست
#نجومی_بگیر
ذره بین 🇮🇷@zarrehbin🇮🇷
هدایت شده از پاسخ به شبهات اعتقادی
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف علمای اهل سنت زاهدان به پاسخ نداشتن درباره استدلال محکم شیعیان درباره آیه «اولی الامر منکم»
#حجت_الاسلام_قرائتی
💡@p_eteghaadi
"همسر فرعون" تصميم گرفت که عوض شود و شُد یکی از زنان والای بهشتی....
پسر نوح تصميمي براي عوض شدن
نداشت... غرق شد و شُد درس عبرتی
برای آیندگان...
اولي همسر يک طغيانگر بود
و دومي پسر يک پيامبر...!!!
براي عوض شدن هيچ بهانهای قابل قبول نيست!
اين خودت هستي که تصميم میگيری تا عوض شوي...
تا عمر داریم باید انتخاب کنیم،
با پایانش دیگر دير شده و بيفايده خواهد شد.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
چند-پاسخ-به-_-سین-دهباشی،-یکی-از-بردگان-خانگی-خوب-غرب-givefastlink (1).mp3
8.85M
⚜چند پاسخ به حسین دهباشی یکی از بردگان خوب غرب.
#علی_علیزاده
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜کانال تحلیل سیاسی
هدایت شده از تحلیل سیاسی
قانون-جذب-واقعیت-داره-؟؟-نیروهای-مثبت-و-منفی-رو-موفقیت-اثر-دارن-؟-ai-decor-design-givefastlink.mp3
5.4M
⚜قانون جذب واقعیت داره؟ نیروهای مثبت و منفی رو موفقیت اثر دارن ؟
#رائفی_پور
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜کانال تحلیل سیاسی
هدایت شده از تحلیل سیاسی
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜هوش مصنوعی در ایران و ارتش های جهان👽🦾
#پارتیزان
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜کانال تحلیل سیاسی
هدایت شده از 🌪️نود سیاسی 🌪️
♦️نفوذ انگلیس در دولت قبل! مانع از پیوستن ایران به شانگهای میشد و غربگرایان عدمپذیرش FATF را بهانه عدمعضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای معرفی میکردند، اما با فاصلهگرفتن مهرههای بریتانیا از قدرت بدون پذیرش FATF ایران به این سازمان مهم امنیتی، اقتصادی و سیاسی پیوست.
👤 توییت استاد #رائفی_پور
@navad_siasi
هدایت شده از مردم میدان
🔴فرانسه با 2،436 تن چهارمین ذخایر طلای جهان را دارد بدون حتی یک معدن طلا!
این در حالیست که کشور مالی با وجود داشتن 860 معدن طلا و تولید سالانه 50 تن هیچ ذخایر جهانی ندارد!!!
هنوز مونده تا تاوان تاریخ سراسر استعمار و ننگین خودشون رو بدن...
🔗 یاس
🔴 به کمپین بزرگ انقلابیون بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2182086783Cb32c15873f
هدایت شده از عموفیدل 🔆
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بر روی هواپیمای تیم ملی زنان برزیل، تصویر مهسا امینی و یک قاتل به نام نصرآزادانی را کشیده اند.
🔹وزارت خارجه غیرت داشته باشد و فردا سفیر برزیل را به علت شکر خوری اضافی در امور داخلی دیگران احضار کند.
این نتیجه ضعف شدید در دیپلماسی رسانه ای کشور ماست که نتونستیم واقعیت ماجرا رو به گوش حتی کشورهایی که باهاشون ارتباط دوستانه داریم برسونیم.
#عموفیدل🔻
💢@amoofidel
هدایت شده از گونی نیوز
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جبرئیل وابلیس روز عید غدیرخم کجا بودند
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
هدایت شده از گونی نیوز
جوری میگن "اینایی که آشوب میکنن و خشونت دارن مهاجرای جهان سومی هستن" که انگار نمیدونن فرانسویا خودشون از د۱عش هم بدترن.
در طول اشغال الجزایر توسط فرانسه بین سالهای ۱۸۳۰ تا ۱۹۶۲ بیش از ۵.۶ میلیون نفر کشته شدهاند
┄┅═✧☫ گونی نیوز ☫✧═┅┄
#گونی_نیوز
🇮🇷@gooninews
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ راز #غدیر خم توسط دانشمند سنی برملا شُد...
#تبلیغ غدیر واجب است
به عشق امیرالمومنین علی علیه السلام
🔻 ظهور بسیار نزدیک است
🔹 @zoho313oor