28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دعای روز۲۰ماه مبارک رمضان
التماس دعا 🤚
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
قبح شکنی از خود،کشی
مر،گ خود خواسته پور احمد!
🔹فارغ از علت و زمینه های تصمیم «کیومرث پوراحمد» کارگردان محبوبی که برای بسیاری از ما با خلق «قصههای مجید» و «خواهران غریب» خاطرهساز بود و دوستش داشتیم، تلطیف خود،کشی با تیترها و عبارت های فانتزی مثل «مر،گ خودخواسته» خیانت به جامعه و خانوادههایی است که افراد افسرده و آماده پذیرش رفتارهای غیرمعقول را دارند.
🔸ما از جزئیات فوت کیومرث پوراحمد عزیز اطلاعی نداریم، اما به طور کلی نکته اصلیمان درباره نوع معرفی این اتفاق است که از واژه «مر،گ خودخواسته» در برخی از رسانهها و توسط بعضی از افراد استفاده شد، در حالی که این واژه به نوع دیگری از مر،گ اشاره دارد.
🔸کلمه خودخواسته، نشان از انتخاب دارد. انتخاب آگاهانه با داشتن حق انتخاب و گزینههای مختلف تعریف میشود. اجبار شرایط یا بیماری و افسردگی، هرچه باشد قطعا «خودخواسته» نیست؛ اجبار است و فرد قربانی بهجای آن که دنبال تغییر شرایط و درمان افسردگی یا هر عامل دیگری باشد ، اجبار شرایط و مشکلات سلامت روان حق انتخاب را از وی سلب کرده است.
🔸ستایش خودکشی فارغ از انگیزه انجام آن در جامعهای که خود،کشی یکی از مشکلات بزرگ آن است، بسیار خطرناک است.
#پور_احمد #قبح_شکنی #خود_خواسته
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
فاجعه اسراف
ضایعات غذایی ایران!
🔹خیلی هم لازم نیست چرتکه بیندازیم یا به آمار و ارقام مراجعه کنیم که ببینیم آیا ما ایرانی ها اهل «اسراف» هستیم یا نه؛ چون خودمان می دانیم که در این باره چندان سابقه خوبی نداریم و تقریبا در اغلب موارد که می توان از آن آماری مبنی بر اسراف استخراج کرد.
🔸روایتی از گزارش سال های اخیر سازمان جهانی غذا وجود دارد: «طبق برآوردها، مجموع ضایعات غذایی ایران، به اندازه سیرکردن جمعیت گرسنه یک کشور ۱۸ میلیون نفری است.»
🔸به طور قطع، در مواجهه با مسئله اسراف، جدا از ابعاد عمومی آن که مردم نیز می توانند در کنترل آن نقش موثر داشته باشند، بخشی از آن مرتبط با نوع سیاستگذاری ها، فرهنگسازی و آگاهسازی کلان اجتماع است که متولی آن حکمرانان هستند.
🔸آموزش در سنین مدرسه و نوع مواجهه با امکانات در کنار تدوین قانون و برخورد با متخلف، می تواند جامعه را از مقوله اسراف برحذر دارد.
#غذا #ایران #فاجعه_غذا #غذا #سازمان_جهانی_غذا
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸
نسل Z
تحولات فلسطین!
🔹«نسل z» فلسطین چالشی بدون راهحل برای صهیونیستها است؛ گویی مبارزه و سرکوب آن با دیگر نسلها متفاوت است. این نسل، نسلی است که متفاوت زندگی میکند، متفاوت میاندیشد و متفاوت مبارزه میکند.
🔸از سال ۲۰۱۰ نسلی از فلسطین مسیر تقدیر خود را در حال رقم زدن بود که از آن تعبیر به نسل «پسا اسلو» میشد. یعنی نسلی که حالا بیست ساله شده و نه مسیر طی شده قبل اسلو و تصمیمات رهبرانش را دیده و نه به اسلو به عنوان یک اتفاق مینگریسته است.
🔸برخی برای نسل جدید، نام آشنای «نسل z» را انتخاب کرده اند، انتخابی که بنظر میرسد هوشمندانه است و ما را به درک و شناخت دقیقتر نزدیک میکند و چند ویژگی بارز دارد: رهایی از رهبران و تحولات سیاسی و حتی جریانها، عاشق اسطورههای گذشته، مبارزه همه جانبه از رسانه تا سلاح، باور به ممکن بودن مبارزه و آزادی و عزت نفس بازیافته از مسیر طی شده تاریخ مقاومت و مبارزه فلسطینی.
🔸نگرش و تفکرات نسل z فلسطین را میتوان در عملیاتهای مختلف سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ و اتفاقات آن پیدا کرد. نسلی که از جریانهای سیاسی تشکیلات خودگردان رهایی یافته است و حتی در شرایط بحرانی محمد ضیف و ابوعبیده (رهبر و سخنگوی نظامی حماس) را صدا میزند.
#فلسطین #غزه #کرانه_باختری #صهیونیست #تنتانیاهو بنیامین#نسل #جوانان_فلسطینی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸
حجاب سازمانی
چرا مریم رجوی حجاب دارد؟!
🔹سالهای میانی دهه پنجاه ، تب اسلامگرایی داغ بود. افراد مختلف التقاطی، که برخی مبارزه و برخی مادهگرایی را محور تفکرشان قرار داده بودند، «ارزشهای دینی» را نیز مطابق آن تفسیر میکردند. «حجاب» هم یکی از این ارزشهای دینی بود که از گزند این تفسیرهای انحرافی در امان نماند
اسلاید 2:
سازمان مجاهدین خلق اولین روزهای اسفند ۵۷، بیانیهای درباره مسأله حجاب صادر میکند و میگوید:«حجاب به عنوان یک نهاد انقلابی اسلام، فیالواقع چیزی نیست جز کوشش اجتماعی به خاطر رعایت و حفظ سلامت اخلاقی جامعه که خود، بدون شک از ضروریات رشد همهجانبه معنوی، مادی و اجتماعی است و ما مطمئنیم که خواهران و مادران انقلابی ما همانگونه که تاکنون در عمل نشان دادهاند، این ضرورت را به بهترین وجه رعایت نموده و خواهند نمود.»
اسلاید 3:
نگاه التقاطی و گزینشی سازمان به اسلام تا همین حالا که رسماً به فرقه تبدیل شده هم ادامه پیدا کرد. «اسلام» نه به عنوان یک دین بلکه به عنوان یک ابزار توجیهگر کارکرد داشت و هرکجایش که به کارشان میآمد را پررنگ میکردند و بخشهای دیگر را نادیده میگرفتند.
#مسعود_رجوی #مریم_رجوی #حجاب-سازمانی #حجاب
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ زنگ خطر در فرانسه
🔹 برای نخستین بار در تاریخ فرانسه، تعداد مسلمانانی که به اعمال مذهبی خود پایبند هستند از کاتولیک ها و سایر مشتقات مسیحی پیشی گرفته است.
🔸 این موضوع تهدیدی علیه سیاستهای ضدمذهبی فرانسه و فشار بر مسلمانان در این کشور است.
🔹 علاوه بر این به نظر میرسد سیاستهای فرهنگی فرانسه علیه مسلمانان در تضعیف نقش مذهبی با شکست مواجه شده است.
💟attacheeintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ چین دشمن است
🔹 طبق افکارسنجی استاتیستا، به طور متوسط از هر ۱۰ آمریکایی، ۴ نفر چین را دشمن خود میدانند.
🔸 برخلاف سالیان اخیر دیگر مردم آمریکا چین را رقیب ندانسته و دشمن خود میدانند.
💟attacheeintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تلگرام برای ما ممنوع؛ ایران نه
🔹 بررسی شبکه های اجتماعی و اتاقهای فکر در غرب نشان می دهد همگی تلگرام را فیلتر کرده و از شبکه های اجتماعی همسو با منافع خود جهت آگاهی بخشی مخاطبان استفاده می کنند.
🔸 در سوی مقابل پیشنهادات همین اندیشکده ها و رسانه توسط کانالهای تلگرامی رسانه های همسو با خود مانند بی بی سی، وی او ای و... علیه مخاطبان ایرانی پیاده سازی می شود.
📌attacheeintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ دموکراسی گزینشی
🔸 فارن افرز طی پژوهشی اعلام کرده که آمریکا همچنان باید به حمایت گزینشی از دموکراسی ادامه دهد.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده آمریکا باید از نظامهای دیکتاتوری که منافع آمریکا را تضمین می کنند حمایت کند.
🔸 نمونه مصداقی این پژوهش نارندرا مودی، نخستوزیر هند است که با وجود تهاجم به دموکراسی و آزادیهای مدنی، وجود هند به عنوان یک وزنه تعادل ارزشمند برای مقابله با چین را برای آمریکا حفظ می کند.
🔸 این مساله ریشه در فلسفه قدرت ماکیاولی دارد که خوب یا بد بودن موضوعات وابسته به «منفعت» فردی بوده و اخلاق سیاسی در آن نقشی ندارد.
#فارن_افرز #دموکراسی
📌https://www.foreignaffairs.com/responses/should-america-still-promote-democracy
💟attacheeintl.ir
📸
جاذبه زندگی
برنامه ای برای زندگی
🔹«زندگی پس از زندگی» برای زندگی ساخته شده است تا سبک زندگی، رفتار و رابطه انسان با خداوند، خلق خداوند و خود را بهبود دهد و هدف اصلی برنامه این است که عالَم دیده ناشدنی یا عالَم غیب وجود دارد و ما هم در آن عالَم، ادامه زندگی خواهیم داشت و سیستم جزا و پاداش داریم و باید پاسخگو باشیم.
🔸این باعث میشود که زندگی امروز ما روبراه شود. زیرا برای زندگی امروز تلاش میکنیم. تا سبک زندگی و رفتار و افکار و گفتار و ارتباطاتمان و همچنین، رابطه انسان با خداوند و خلق خداوند و خود بهبود پیدا کنند.
🔸این چهار خ، یعنی خدا، خود و خلایق خوب شدن مهم هستند و اگر فرد بپذیرد عالم فقط ماده نیست و در فضا و عالم غیر مادی می توان ادامه حیات داد و باید مراقب بود چراکه پاسخگو خواهد بود.
🔸بدون شک، شگفتی و تازگی این برنامه برای مخاطبانی که پیش از این، برنامه را در فصل های قبلی دیده اند کم نشده و همچنان دیدن این برنامه همچنان جاذبه های گذشته خود را دارد.
#زندگی_پس_از_زندگی #زندگی #عباس_موزون #موزون
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir